- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz laci921225 #15093 üzenetére
Brutálul birja az aksija! 1 full délutáni hallgatás után is 70%on volt.. elég jól birja!
Viszont én ajánlom, hogy egy jó EQ beállítás nem hátrány soundcore appban, úgy nagyon szép hangot lehet kihozni belőle, nekem számítógép is összevan kötve vele.. UGREEN Bluetooth 3.2 adapterem van hozzá, elég patent[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz <Adamsky> #14964 üzenetére
A Motion Boom Plus valóban nagyon bestbuy.
Jól szól nagyon!
Én heteket gondolkodtam rajta mire meghoztam a döntést.. Black Fridaybe 129,99 euroért vettem plusz 5 euro volt a szállítás.
Alkalmazásban van EQ ott jól lehet játszani a dolgokkal, vagy ha van faxa bluetooth vevőd PCn, én rendeltem Aliról UGREEN bluetooth 5.3-at akkor egy Boom3D equalizerrel még szebben kilehet csiszolniMindenképp megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Hali.
1 kérdés nagy hangmágusokhoz
Motion Boom Plust hogy van értelme jobban összekötni PC-vel, veszek mondjuk egy UGREEN USB Bluetooth 5.3 adaptert, vagy veszek AUX kábelt? Hogy szól jobban, vagy van-e egyáltalán bármi különbség? Most jelenleg auxal van összekötve, de jobb lenne a kábelnélküli megoldás
Viszont telefon bluetooth -> mbp vagy pc aux -> mbp között nemsok különbséget hallok[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Én azóta is baromi elégedett vagyok a Motion Boom Plussal, szerintem jobb választás volt mint az Xtreme 3, meghallgattam azt is a Médiába, Motion Boom Plust nemtudtam sehol, de annyira dicsérte itt mindenki, szerintem nagyon bestbuy tényleg
Mondjuk kell hozzá egy jó EQ..Baromi jól szól, még 50% -on sem kell hallgatni, elég erős 1 szobába, kültér másabb szitu, de benn lakásba egy jó kb 40%os hangerő bőven elég.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sracok, igy par napos motion boom plus tulajkent azt mondom baromira megerte, igaz egy jo EQ beallitas kell neki.De szerintem is jobb mint a JBL Xtreme 3.
Sokkal! Azthittem nagyobb cucc de semmi extra, ennyit megert black fridaybe.Marha jo vetel!
Aki gondolkodik rajta nyugodtan vegye, brutal jo cucc :)DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Én is 130 euroért vettem most black fridaykor.. nézegettem már egy ideje, de 65öt se akartam adni érte, kuponnal lett volna 150-155 euro... így kb 55000 párszáz volt, ez így nagyon megérte, szerintem is jobban szól mint az xtreme 3, remélem tartós is lesz...:)
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
1 kérdés ha már van neked is!
Mivel töltöd fel?
Mert ugye ehhez egy USB C kábel van de mind2 oldala Type C... Viszont ilyen hálózati adapterem nincs itthon.
Xiaomi Mi 11T Pro telóm van, ahhoz 120wattos hálózati Type C töltő van.Azzal tölthetem szerinted?
Mert Type C-s hálózati töltők nincs konkrétan.DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Nah megjött nekem is ez a csoda.
Szerintem is szebben szól mint a JBL Xtreme 3, és hangosabb is :) Applikációba lehet még finomítani rajta :)
Én elégedett vagyok, Black Fridaybe 55ezerért korrekt volt.
UPS futárszolgálat viszont baromi csalódás, se egy telefon hogy jövök, se semmi.Ha dolgozok és nem vagyok otthon, vagy nincs otthon senki, rohangálhattam volna Vecsésre hozzájuk...Azt mondta a futár nem volt neki meg a telefonszámon... Hol ott tegnap volt egy értesítés nélküli kézbesítés, visszavitték vecsésre, délután felhívtam a upst, azt mondták hogy átadják a futárnak a telefonszámon, hát ez ismét kimaradt.. az volt a szerencse, hogy párom otthon volt a gyerekkel.. szal aki rendel erre készüljön...DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz szabolcs.sz #14610 üzenetére
Hetek óta gondolkodtam rajta, gyüjtöttem itt az infókat, meg neten is olvasgattam utánna, mindenhol dicsérik, de csakis az ár/érték arány miatt.. Meg kivártam a black fridayt, mondom hátha lesz náluk is.. 130000et sajnáltam az Xtreme 3-ra.Annyit nem fogom hordozni, így maradtam ennél. Remélem jól választottam. :) Árban mégiscsak kevesebb mint fele a JBLnek.Egyébként HK Go Play baromi jó, de az is horror árban van.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Motion Boom Plus 135 eurot megér?
Most black friday miatt levan akciozva 130ra, de ugye plussz 5 euro kiszállítás.
56300ft durván.[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz szab120 #14508 üzenetére
Igen, nekem a JBL azért nyerőbb mert még az belefér pont egy táskába, és azêrt elég premium minőséget ad, meg könnyebb szállítani is.Szivesen meghallgatnám a Motion Boom Plus minőségêt.Mondjuk egy HK Go+ Play meg az Xtreme 3 között azért durva különbség van a HK javára.És árban szinte ugyan ott van most.De egy JBLt jobban hordoznék ide oda mint a vasalót :) Plussz Xtreme 3 tölthető kocsiba is Type Cvel :) Ez is extra.De hangban HK odaveri mint a sz*rt...
<Adamsky>: Igen arra gondoltam, nem a súlyra :)
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz <Adamsky> #14484 üzenetére
Igen, a JBL Xtreme 3, jó masszív hordozható hangcucc, de pl HK szebben szól, de az nem igazán vízálló. Az Xtreme 3 az birja mindenhol a hordozod, viszont cserébe nem szól olyan szépen.Motion Boom Plus lehet szól úgy vagy jobban mint az Xtreme 3 de nagy böhöm cucc, az inkább otthonra való.JBLbe az tetszik hogy könnyen vihető mindenhova, akár egy táskába is befér pl az Xtreme 2-3 meg a kisebbek.Viszont cserébe jó drága is.Hát nemtudom...:)
Az a baj őszintén szólva 130000et sajnálok egy Xtreme 3ra :)
Motion Boom Plus jó lehet, mindenki dicséri de nagy böhöm...[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz <Adamsky> #14484 üzenetére
Igen,a "retro vasaló" még hangzásilag sok egyéb vetélytársát kivasalja 😁 Tetszik az Xtreme 3 is, de nekem kicsit olyan doboz hangú :) HK Go Playnél meg az aksival szívtak sokan.
Ha nem lenne gyenge pontja az aksija, egy percig sem gondolkodnêk 🤗[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Üdv.
Ma voltam a Media Marktban, meghallgattam a Harman Kardon Go + Playt meg a JBL Xtreme 3-at.
Hiába szidják sokan a Harman Kardont az aksi gyengeség miatt, de szerintem mérföldekkel szebben szól mint a JBL :)
Xtreme 3-ra volt a lelkem ráállva de csalódtam...
Motion Boom Plussal is szemezek de jó lenne vétel előtt meghallgatni :)DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Begadget oldalt?
Érdemes onnét rendelni [JBL Xtreme 3] -at?
Ott van legjobb árban.
Utánna néztem a cz webshopnak, eléggé dicsérik őket.[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz Acélfarkas #14454 üzenetére
Oks köszi, basszust mennyire tud ez a csodabogár?
Mert olvastam olyanokat, hogy gyenge a basszus, stb...DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem ezt a Motion Boom Plust meg a JBL Xtreme 2-őt.Hát lehet jobban szól a Boom, de jóval nagyobb, nekem a JBL Xtreme 2 hordozhatóságilag jobban tetszik :)
Voltam Media Marktban az Xtreme 2 illetve 3-at összehasonlítani, nekem jobban tetszik a 2 hangzása :)
Ti hogy vagytok ezekkel?
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Hali hali!
JBL Xtreme 2-vel szemezek, kipróbáltam a 3-mat is a Média Marktban, de nekem a 2 szebben szól.
Ezekről vélemêny? Vagy mit vennétek jobbat?
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Az komoly.. 😁
És a Boom Plust hol tudom előrendelni?DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
JBL Extreme 2 vagy Xtreme 3-at vegyek?
Nézegettem ezt a 2 bluetoothos hangszórót, nemtudok igazából dönteni.
Átlagos zenehallgatásra szobába, kinntre nyársalásra, stb..
Megéri az Xtreme 3? Vagy elég a 2 is?[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót szeretnék vásárolni.
Igazából nem csak itthonra, hordozni is szeretnèm, illetve kerti partykra is jó legyen :)Harman/Kardon Go+ vagy JBL Xtreme 2 esetleg 3?
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest