Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Hasonló jobb minőségű black friday akciós cuccot tudtok mostanság? [link]
-
csgabee
tag
Sziasztok.
JBL charge 5 ,vagy xtreme 2 ajánlottabb?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Most van ilyen Blaupunkt elméletben több, mint 90% kedvezménnyel, mindössze 1000 Ftért:
[link]Ennyiért előállítani sem lehet ilyen terméket, mert azért látszik hogy van benne anyag.
Szerintem másod hangszórónak annak is megéri, aki már rendelkezik komolyabb típussal. A JBL Go hangzását meg kéne hogy közelítse azt figyelembe véve, hogy egyébként 10ezer Ft felett lenne az ára.
De még ha nem is szól olyan jól, rádió hallgatásra háttérzajnak tökéletes pl munkahelyre. (FM rádió is van benne) 1000 Ftért mit kapni manapság(Úgy látom idő közben el is kapkodták,viszont van még pár típus ezen az oldalon 1000 Ftra akciózva.)
Emellett az emagnál most akciós, 6000 Ft a Mac Audio 3500, ami véleményem szerint jóval a JBL Go3 felett áll hangminőség és hangerő tekintetében is, mivel volt szerencsém hozzá, de sajnos anno kidogtam egy hibás példányt, ami 2 hét jtán tönkrement.
[link] -
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14593 üzenetére
Edifier hangszórói nagyon tisztan tudnak szolni, főleg az R2850DB ami méretes Studio monitor, alatta méretben kisebb 2000DB van viszont a basszust hiányolom. PC--> T5 Jack RCA, LPF (Low Pass Filter) az aktív T5-ben megszólaltatja a mélnyomót és minden más frekvenciát továbbít a kimeneti RCA csatlakozókon az első hangszórókhoz. Lásd a te R1080BT-hez és az én R2000DB-hez.
Ezzel kapsz egy tiszta és erőteljes basszusra képes 2.1 Edifier hangzást. cirka 75k-ból
Szerencsére náluk a T5 így külön vásárolható meg bármihez. És ha képes a 80Hz alatti keltésre nem tudod megmondani honnan jön a basszus akárhova helyezed a szobában, mert a fizika ilyen
Nálam pont mögöttem lesz.
-
-
válasz
®abstract® #14590 üzenetére
A fehér 29800 volt. Sajna az drágább. De minden penit megért...
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14589 üzenetére
[Edifier T5] -el pedig kimaxolod a basszust is. Elsőnek erre kötöd a vezetéket majd innen megy tovább az R1080BT-be
-
®abstract®
őstag
válasz
Lalikiraly #14589 üzenetére
nem hiaba van az a sok pozitiv velemeny az edifier hangfalakrol,most mar en is tudom
nekem itt van a regi jol bevalt bluetooth hangszorom-3,5 eves lesz maholnap= doss soundbox xl- ehez kepest az edifier d12 minden teren jobb-szebb hangzast mutat-erre nem szamitottam
igy a bejaratas vege fele hallom,hogy 1re szebben zenel itt nekem.a mély a igazan combos tud lenni,hihetetlen hogy nyomjaelektronikus zeneket hallgatok-szoval sokfajta dallam hangzik el.
a tied is 26eft az aquaban ugye? sötét szinben olcsóbb..
az a meglepő,hogy ezek az olcsó modellek csak 😎🤔 -
válasz
®abstract® #14567 üzenetére
Na kérem, meglett az R1080BT hangfalpár. HDMi a laptopból a TVbe. A TV jack hangdalak.
Bekapcsoltam, egy filmel indítottam. Leesett az állam. Aztán Audiofil zene. Na ott padlóztam.
Sosem voltam még így műszaki cikk vásárlással, hogy semmi komolyat nem várok. Na de ezek... Te jó Atya Úr Isten... Elképesztő minőség és pofátlan hangzás.
IKEA Eneby 30 at váltott. Az ehez képest nettó szokol rádió. Komolyan. Szóval kiváló vétel volt még 29800 ért is.
-
-
4264adam
veterán
válasz
poncso86 #14586 üzenetére
Internetről rendeljetek. Személyesen vettem Media Markt JBL GO3 amit már másnap vissza vittem mert doboz szerű hang nem jött be persze azóta a Charge5 lett, de elmondták sajnos rosszul tudjuk internetes vásárlás esetén él az elállás akár indoklás nélkül is 14 napig. Személyes vásárlás esetén a 3 nap csupán akkor ha hibás a termék arra is csere vagy javítás. Ez lett a jogszabály.
Ha az üzletben állsz leadod a rendelést interneten es személyes átvételt adsz meg , Kapod a 14 napot egyébként nem.
-
poncso86
csendes tag
válasz
kolyok32 #14585 üzenetére
A t6 nem a legjobb, a t7-et és a lamaxokat nem ismerem. Amit fentebb ajánlottunk valószínűleg jobb képességekkel bírnak. De ha kíváncsi vagy ezekre, megrendeled és ha nem tetszik 3 napon belül visszaküldöd. Lehet próbálgatni és cserélgetni őket, míg megtalálod a megfelelőt ami neked tetszik. Nekem is volt már közel 20 féle eddig a tulajdonomban, jó móka. De ha ezt nem akarod végigjárni, akkor bevált recept alapján választasz.
-
kolyok32
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14584 üzenetére
Ennél kompaktabbat akarok... Mi a vélemény az alábbiakról?
Lamax sounder2 vagy storm, tronsmart t6 vagy t7.. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
poncso86 #14578 üzenetére
... és @kolyok32
40e-et ne adjon már egy Uboom L-ért, ha ~24e Ft-ért is megvehető.
Vagy ~33e Ft-ért (még 1 napig van kupon!) Motion Boom. -
PS7A
tag
válasz
Lalikiraly #14559 üzenetére
Igen, reseteltem, de a probléma továbbra is adott.
-
kolyok32
csendes tag
Sziasztok! 40.000 Ft-ig mi a legjobb hangszóró jelenleg? Kerti munka melletti zenehallgatás, illetve beltéri háttérzene a felhasználás célja, mobilról (pl. spotify) .
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lalikiraly #14573 üzenetére
Két formátumban van fenn ez a videó. Az egyiknél a hang sima 44.1 kHz 16 bit-es AAC, a másiknál 48 kHz-es 32 bit OPUS. Ez utóbbi azért elég jó, de messze nem lossless. És hiába 48 kHz és 32 bit, de a bitráta nem tűnik magasnak. Szóval attól függően, hogy mivel, ill. min hallgatod azért lehet jobb és rosszabb is (pont a hang).
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
" ... szebb a hangzás Windows alatt ... "
Akkor ott valami "bezavar" - most épp jó irányba - a hangzásba.#14569 Lalikiraly
YouTube-on "24 bites Audiofil zenék"?Link-elj már egyet légy szíves!
"A telefonok a fasorban sincsenek sajna."
Azért ezt nem mondanám. Windows alatt csak SBC, és aptX van. Se AAC, se LDAC, se LHDC. Codec-et nem lehet váltani, ahogy a részletesebb beállításokhoz sem fér hozzá. Szóval én inkább fordítva mondanám. -
Hát már "ezer" tesztvideót meglestem róla és csak dícséri mindenki...
Az írásos teszteken annyi jött ki, hogy a nagyon mély tartományban nincs annyira ott, de ekkora hangfaltül nem is várom el nyilván. TV mellé szánom őket. Remélem sokáig elleszünk együtt -
válasz
Köszönöm szépen!
Egyébként azt tanácsolom, hogy a zenét ne MP3 ban told a PC ről sem, hanem WAV ba legyen meg nyersen, na ott fogsz seggre ülni, hogy mekkora a különbség. Akár szedjál le YT ről vannak 24 bites Audiofil zenék. Érdemes lesz azzal kipróbálnod és megtudod, hogy mit tud. Amúgy 24-48 óra is lehet a bejáratás, szóval fog változni a hangja. Amúg a D12-őn van magas és mély állítási lehetőség
Szóval tied a választás. De azért próbáld ki a WAV ba való lejátszást. Kíváncsi leszek mit szól majd. Vagy szedjél le FLAC albumot. A telefonok a fasorban sincsenek sajna.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Valszeg azért van jobb hangzása Windows alatt mert a hangkártya szoftvere jobban lekezeli, jobb spektrumban mint egy android/ios eszköz.
-
®abstract®
őstag
válasz
Wiz Khalifa #14564 üzenetére
Szerintem is
ez ugye olcsó kategóriás termékük de meglepően jó. Windows alatt szerintem jobb hangzása van.
Carl18
Ez nem a hordozható kategória szerintem, több mint 5 kiló
és úgy néz ki mint egy házimozi center, méretre is.
Tetszik a hangzása,magas hangot is hallom de nyilván a közép mélyben érzi jól magát.
Ami érdekes hogy androidos eszközön teszteltem először aztán összekötöttem PC vel és szebb a hangzás Windows alattLali király
Köszi neked is ezt kívánom azt a pár napot még kibírod
Szerintem te se fogsz csalódni ebben a gyártóban jó termékeik vannak. -
válasz
®abstract® #14562 üzenetére
Használd egészséggel
Nekem még beszerzés alatt a R1080BT. Remélem a héten megjön -
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14562 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
Én is igy sejtem a töltést (telefonokból is kifolyólag). De jobb lenne ha nem is töltené/használná.
De megpróbálok utána járni.
®abstract®:
Annyiért az az Edifier ajándék. Itt kint 40k alatt nem kapsz. -
poncso86
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Tronsmart Force Max hangszórót, megvolt már a beltéri és a kültéri próba is. Elég kellemesen csalódtam benne, megosztom a tapasztalatokat. Itthonról 40ezer forintért hozzá lehet jutni (Ebuy). Nagyon szerettem volna a meglévők mellé (Minirig 3, Bose soundlink Micro, Klipsch Groove, Klipsch KMC3) egy olyan hangszórót, ami még kezelhető méret, de nagyobb teljesítményű, erős a basszusa is magasabb hangerőn, nem kell félteni és nagy az akksija. Elsősorban bulikhoz. Jbl Xtreme 3-ra nagyon sajnáltam a pénzt, így pár napos keresgélés után erre esett a választásom (a W-king D8/Evolveo Armour nem tetszik). Azt tudtam, hogy a Tronsmart nem egy hangkép bajnok, azért megkockáztattam ezt a típust, ígéretesnek tűnt természetesen ár-érték arányt figyelembe véve.
Ami kibontáskor után rögtön kiderült, hogy nagyon hangos és elég erős basszusa van. Jó pont! Nyilván az hallható volt, hogy nem egy felsőbb kategóriás hangszóró hangképével rendelkezik, viszont pár óra használat után javult is, nincsen feltétlen szükség eq-zásra, persze lehet finomítani a hangzásán. Inkább mély orientált a hangzás, de egyáltalán nem a dörmögő-dömötör féle T6 Max, hanem megvannak a közepek és magasak is. Nekem személy szerint ennyi pénzért tetszik a hangzása, teljesen rendben van. ~1 méterről 93 db max hangnyomást produkál, 50hz-től már ad le értékelhető mélyet. Ott a 15000 mAh akksi, ami bőven kiszolgált hétvégén egy 12 órás kerti party-t vegyes, de a végén majdnem max hangerővel. Nagyon jól össze van rakva, szépek a borítások is.
Ha valamire kíváncsiak vagytok, kérdezzetek nyugodtan. -
®abstract®
őstag
no,megkaptam az edifier d12.
úgy néz ki mint egy center 🔊
így nyersen is hallom- bejáratás előtt,hogy rendben van a hangja. tud nagyon hangos lenni.
ugy hallom ez is inkabb a közép- mély tartomanyban van otthon. szepen dorombol
a masik hangszorom = doss sounbox xl-van mihez hasonliatni.
utobbinak a hangja reszletesebb egyenlore,de az edinek a közép mély tartománya abszolut jobbnak tűnik= persze,mert 3* vastagabb a doboz mélysége 😎 + nagyobbak a hangszórók.
kivancsian varom a folytatást,hogyan valtozik a hangzása edinek, bejáratás utánaki gondolkodik EDIFIER D12 modellen az vegyen ilyet nyugodtan= 26 ezret bőven megér, annyiért vettem az aqua computerben
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #14545 üzenetére
Nekem is R2750DB van nappaliban a tv mellé. Eszméletlen hangzást biztosít, 50 nm-en, imádom.
-
válasz
Wiz Khalifa #14558 üzenetére
Szerintem a használati utasításban nézz utána, hogy van-e külön töltés és kábelről üzemeltetés. Mármint, hogy van-e erre vonatkozó gomb, kapcsoló. stb.
Szerintem nem szokott lenni ilyen opció.Viszont a mai töltőáramkörök amúgy sem tolják rá a naftát, ha fel van töltve az akksi.
Amint elkezd magától merülni kicsit kábeles üzemeltetés közben, akkor kap egy kis töltést, majd töltés lekapcs.
Azt nem tudom, hogy ezt milyen gyakorisággal teszi, és hogy ez mennyire jó/rossz az akksinak, csak a működést sejtem, mert javítottam több ilyet, és álatalában így működtek. -
-
Wiz Khalifa
veterán
-
PS7A
tag
Sziasztok! Totál tanácstalanul állok egy probléma előtt. Leírom, hátha találkozott már itt valaki hasonlóval:
Alanyunk egy Charge 4. Egy ideje elkezdett akadozni a hangja, ha laptopról vagy pcről használom. Viszont mobilról hibátlan. Kipróbáltam egy Charge 3-ast is ugyan ezeken a gépeken, gond egy szál se....
Szóval, szerintetek mi a büdös franc üthetett bele? -
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14554 üzenetére
Úgyszint beszerzés alatt, szóval még lehet nekem is visszamondják ha a beszerzési ár magas
-
-
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #14551 üzenetére
R2850DB váltotta ami nálunk 75 ezer forint
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Otthonra, egy kis lakásba szeretnék egy Bluetooth hangszórót. Cél a lehető legjobb hangzás, zenét hallgatnék rajta illetve jó lenne ha jacken a régebbi TV-re rá lehetne kötni. Nem fontos az akumlátor és a sztereó hangzás, soha nem lesz mozgatva. A keret 25.000 Ft. Ennyiért mi a jó vétel manapság? Köszi!
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #14547 üzenetére
Edifier R2000DB mellé várom Aqua-tól a T5-öt. Megvettem amíg kapható még az országban valamelyik boltban, ugyanis már külföldön is 150$ felett mennek. Aqua 45k
Eladni akartam az Edifier-t, mert S HW A 650 soundbar mélynyomóval rendelkezik és nekem az jobban bejön, ekkor jött az infó, hogy az Edifier-nek van gyári T5 aktívja és így meglesz a tiszta 2.1 hangzás PC-nél
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Lalikiraly #14546 üzenetére
Én is úgy akartam. R2730DB + T5. Csak sajnos máshogy alakult. Lett helyette 2db JBL Partybox 110.
De ha a helyzet úgy hozza akkor azon nyomban veszek egy olyan Edifier szettet.
-
válasz
Wiz Khalifa #14545 üzenetére
Na igen, azokra lehet, egy T5 öt. Láttam videót róla és még videón keresztül is pusztít...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Lalikiraly #14544 üzenetére
Haveromnak R2750DB van. Eredetileg én akartam egy R2730DB-t venni aztán máshogy alakult de Ő meg berendelte és a 2750DB-t kapott. Na mind1 a lényeg hogy bitang. De mondjuk ára is van. Szóval nekem az R2750DB-ről van tapasztalatom. Szerintem teljesen korrekt a hangzása. Főleg ha kötünk rá egy aktív ládát.
-
válasz
®abstract® #14543 üzenetére
Na arról csak jót hallani. Nekem a 1080bt a TV hez kell.
-
®abstract®
őstag
válasz
Lalikiraly #14542 üzenetére
en is edifier választottam a D12 tipus; jovo heten kapom
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alias12345 #14538 üzenetére
Ezt passzolnám, mert én még nem rendeltem innen. Most a checkout-ra rányomva látom, hogy miről beszélsz. Tényleg van "free" szállítás, plusz itt nekem bedobott még egy kupont, amivel a vége már csak 187,39$. A shipping terms-ben nem látok semmit erről a "free" küldésről, úgyhogy ha tutira szeretnél menni, akkor írsz nekik, de szerintem 99%, hogy ennyi a vége, mert EU-s warehouse-ból jön a cucc (ld. shipping terms)
-
válasz
Lalikiraly #14539 üzenetére
Szerintem az [Aktív hangfalas] topikban nagyobb eséllyel találsz segítséget (mivel ott is aktív vagy, szerintem csak eltévesztetted a topikot)
-
Valakinek van esetleg Edifier 1080Bt hangfala. Kíváncsi lennék véleményekre.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alias12345 #14536 üzenetére
" ... jobb ennél, és olcsóbb?" - nem vagy picit telhetetlen?
Az amazon-on most épp van rá 20€-s kupon vagyis ~212€. A gyártó oldalán ha jól látom 207,39$ + 5$ a szállítás. Utóbbi elég jó ajánlatnak tűnik. -
Alias12345
újonc
Sziasztok!
Most Black Friday alkalmából honnan lehet a legolcsóbban kintről rendelni Tribit StormBox Blas-ot?
Vagy esetleg ajánlat ami jobb ennél, és olcsóbb? -
-
hcol7
senior tag
válasz
Doky1988 #14523 üzenetére
valoban az MB sokkal masszivabb erzest kelt, mint az MBP. MB utan boven ugyanezt a "kinai" erzest adta nekem is a nagyteso - de sztem nem az mbp a gagyi hanem az mb sikerult boven "premiumabbra" a "kelletenel", es tolta fel a lecet.
viszont szvsz nem egy kategoria a ketto, foleg ha a pakolhatosag fontos. meretben meg inkabb a sima MB jatszik mint xtreme alternativa.
-
Bgabeen
csendes tag
válasz
carl18 #14525 üzenetére
Köszi a választ és az Edifiereket már néztem is, de pont az akku hiánya miatt engedtem el, mert alapba lakáson belül naponta akár többször is mozgatnám, ami egy akkus esetében egyszerűbben kivitelezhető. 😕
(A legyen egy helyen, és tekerjem fel a hangerőt, az nem igen opció 😅 )
De az említett Evolveora rákeresek.
-
-
carl18
addikt
válasz
4264adam #14526 üzenetére
Haverom 2 éve vette Xtreme 2-őt akcióba 60 Forintért, azért már egy kifutott széria.
Az akku se biztos legjobb formájába van ha 3 éve áll mondjuk raktáron.#14527
Én is nem rég találtam rá, eddig csak akkus hangszórókal foglalkoztam.
De a D12 akku hiánya ellenére is elég jó vételnek tünik, és ha valakinek nem számít a hordozhatóság akkor ez egy remek lehetőség.
Ha egy akkus hangszóró folyamatosan hálozatról használnak ott meg nagyrészt az akku 1-2 éven belül elhalálozik.
Edifier tudtommal jó hangminőségű termékeket gyárt, így lehet érdemes volna vele tenni egy próbát. -
-
carl18
addikt
válasz
Bgabeen #14520 üzenetére
Hazai piacról elérhető árba, esetleg akku nélkül?
Sajnos a Lamax kétlem hogy "Kívételesen jó termék lenne"
Az hogy megélhetési videósok reklámozák nem jelenti hogy valóban jó.
Nem hallottam de nyilván a fizikai paraméterei alapján se egy top ligás termék.
Edifiernek vannak Akku nélküli Bluetooth hangszórói amik igazán jó minőséget képviselnek.
Lamax helyet hazai piacról inkább olyat vennék, asszem van Edifier D12. 30E alatt van, ha az akkuról le tudsz mondani akkor ez jó opció lehet.
Nincs akkuja, de maga a felépítés alapján nem mondhatni rossz az alap spec.
De ha kell az aksi akkor egy EVOLVEO Armor POWER 6A se rossz választás.
13600 és árához képest egész jót szól. Simán oda merném rakni élőbe lamax és társai mellé, de hát ez a pillanat sose jön el. Én meg nem leszek veréb és dobok pénzt ki az ablakon rossz termékre.#14516orsooro
Szerintem erről mondj le, nálam volt rövid ideig próba gyanánt.
Alapjáraton is melegszik a hangszóró alja elég rendesen, szerintem hibás a széria vagy valahogy maga a konstrukció is rossz.
Én biztos nem szívatnám magam egy alapból se jó hangú hangszóró javításával.
Már nincs is forgalomba és amúgy se éri meg a pénzét.#14524Doky1988
Már a fenti hsz-ben jeleztem neked az összes 2 kg-os hangszórót ami hordozható és amazonról beszerezhető. A Többi ízlés kérdése, bár tény és való szerintem se éri meg a jelenlegi 120E árát a Xtreme 3.
Sajnos Tökéletes hangszóró nincs a piacon, gyakorlatilag mindnek van egy Achilles sarka.
Nekem jelenleg egy D Fine Plus van, ezzel már elboldogulok és az árához képest igen jól szól.De ha HK hangminőséget szeretnél akkor valóban a Harman Kardon lesz arra a legjobb választás. Sajnos se D FIne/Se a Motion Boom nem tud olyan öblös lágy basszust mint a HK.
Esetleg használtan egy Onyx Studio 5-6 már elég jó teljesítményt kinálna.
Nem nagy az akkuja, de a hangzást elég remek.
Most jön a Fekete Péntek így ha van konkrét modell akkor még lehet jó áron is lecsaphatsz egyre. -
Bgabeen
csendes tag
Sziasztok!
Lamax Sounder2-vel van valakinek tapasztalata?
Teszteken jókat mondanak róla, de itt nem találtam róla infót, viszont azt látom, hogy a Motion Boom és Plus ami ajánlott a részetekről, de elektronikai terméket szívesebben rendelnék Magyarországon jelen lévő üzletből korábbi rossz tapasztalat miatt.
Jelenlegi JBL GO-t váltana, nagyrészt lakásba használva és a szobák között gyakori mozgatással, így nem a "nagy hangerő", hanem inkább a szebb hangzás lenne a cél.
99%-ban bluetooth-on keresztül hallgatnék rajta spotify-n zenét (pop, r&b, elektronikus).Elsődlegesen ilyen 30000 ft-ig keresek, de ha érdemi ugrást eredményezne, akkor ilyen 50000 ft-ig is elmegyek, de annál többet nem áldoznék rá. Itt ugye már beesik a képbe a JBL Flip 6, amiről jókat írnak és nálunk igen felkapott márka, viszont boltba meghallgatva a Sounder2 és Flip 6 között bár hallom a különbséget a Flip 6 javára, de nem egyértelműen annyit, ami nekem egyből indokolná a közel dupla árat, de a boltba ugye elég sok a mellékzaj.
Szóval Sounder2-ről mi a véleményetek?
Mit ajánlanátok helyette 30000 ft-ig?
Ha 50000 ft-ig kitolnám a keretet érdemi előrelépést érhetnék-e el és ha igen mivel?
Előre is köszi a segítséget -
válasz
Mr. Erikszon #14518 üzenetére
Sajnos csak Flip-től felfele tudják a JBL-ek a PartyBoost-ot (leánykori nevén JBL Connect/Connect+),tehát nem.
Telefon oldalról talán lehet mókolni vele,már a régebbi Samsung telóknál volt olyan hogy 2 különböző bt-s cuccot is hozzá lehetett lőni egyszerre,de ezt egyfelöl nem tudja minden teló,másfelöl meg kérdéses a hangszinkron,tehát hogy a 2 hangszóró hangja nem csúszik-e el egymástól akár csak hangyafarknyit is,mert akkor bizony több mint kellemetlen a zenehallgatás. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok két jbl go 3-at össze lehet valahogy kapcsolni egy készülékre?
-
Sziasztok!
Mondom megkérdezném, véletlenül az alábbi Fenton VBS80 típusú hangfalacskával nincs e tapasztalata valakinek. Élőben látta már? Mert a neten alig van róla valami.
Fenton VBS80 (8″) VINTAGE Retro akkumulátoros faborítású aktív hangfal (40W) – MK Audio & Light
Nincs rossz árban és aksis és 20 centis hangszórója van. Elég retro kinézet.
Egyébként mennyire bírják az aksis hangszórók ha álandóan konektorról üzemelnek, mert TV mellé kéne főleg. Csak ez kinézetre nagyon megfogott, meg a Macaudio BT Force 116 még. Előre is köszi, ha van véleményetek! 90% ban TV mellé kéne. -
orsooro
friss újonc
Üdv. Nekem egy tronsmart element t6 max hangszóróm van. Egy amit kaptam típus hibas volt eleve. Mikor az érintő kijelző alvó módba kellett váltson random nyomott egy gombot és ébren maradt. 10 másodpercenként ez több mint idegesítő. Ezt cseréltem és az új jól ment kb 4 hónapot, de utána ugyanez a hiba és cserélni már nincs lehetőségem. Szerintetek mit kéne csináljak vele? Gondolkoztam a vezérlést kiiktatni és csak aux bemenetről zenélni, de nehéz a bontása és a hordozható hangszórók többségének, ahogy ennek is, egy lapon van minden (akku vezérlő, erősítő, Bluetooth panel, stb) így ebből egy szegmenst kiiktatni nem olyan egyszerű. Ha valaki találkozott a hibával és talált megoldást jól jönne 😅. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
szab120
tag
válasz
Doky1988 #14512 üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy kültérben használnád-e többet, illetve olyan helyeken, ahol mondjuk pukkanhat egy pezsgő, vagy vízbe ejthető,stb. Ha igen, és a JBL/HK között vacillálsz, akkor előbbi, ha ezek nem döntő tényezők, akkor egyértelműen a HK a nyerő.
Mindhárom volt a kezeim között (Motion Boom Plust is ideértve), ha ár/érték alapján kéne döntenem, akkor 1.MB+, 2.HK.,3.JBL, ha hangzás, akkor 1.HK, 2.MB+,3.JBL, ha küllem: 1.HK, 2.JBL, 3. MB+, hordozhatóság: 1. JBL/MB+ 2.HK
Ami viszont ötvözi a hordozhatóságot és mindháromnál jobban szól (pláne wifin keresztül), mindegyiknél szebb, akkor a harman/kardon Citation 200 a nyerő választás. -
Doky1988
senior tag
válasz
szab120 #14508 üzenetére
Igen, nekem a JBL azért nyerőbb mert még az belefér pont egy táskába, és azêrt elég premium minőséget ad, meg könnyebb szállítani is.Szivesen meghallgatnám a Motion Boom Plus minőségêt.Mondjuk egy HK Go+ Play meg az Xtreme 3 között azért durva különbség van a HK javára.És árban szinte ugyan ott van most.De egy JBLt jobban hordoznék ide oda mint a vasalót :) Plussz Xtreme 3 tölthető kocsiba is Type Cvel :) Ez is extra.De hangban HK odaveri mint a sz*rt...
<Adamsky>: Igen arra gondoltam, nem a súlyra :)
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok.
Nem tudom mennyire ismeritek a JBL Partybox 110-et. Az lenne a kérdésem hogy ha a hálózatba dugva használom akkor az akkut kizárja a használatból? Tehát ezzel nem azt eredményezem hogy az akkut fogyasztja és ahogy merül azonnal rátölt?
Nagyrészt a szobában használom (napi szinten) és emiatt kérdezem mert szeretném a lehető legjobban kímélni az akkut.
Köszönöm ha tudtok segíteni nekem.
-
-
szab120
tag
válasz
Doky1988 #14506 üzenetére
Nagy böhöm a Motion Boom Plus? Volt már a kezedben, fogtad már? Gyakorlatilag olyan könnyű, hogy mindenki meglepődik, ráadásul hangban és teljesítményben, akkukapacitásban is oda-vissza veri az xtreme-t. Szóval olyanról történik megint véleményalkotás, amit még nem láttál élőben. A Tribit hangszórója, na az nehéz, és kevésbé hordozható.
Ráadásul 2 MBP kijön egy Xtreme 3 árából, szóval nem olyan nehéz döntés ez. -
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14501 üzenetére
"bejáratás előtt ennyi pénzért világbajnok 😎" ????
Biztos vagy te ebben?
Unokaöcsém Evolveo hangszóróját kölcsön tudom kérni, még vakon is biztos vagyok nem ellenfél számára ez a XIaomi.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternativeAz ilyen nettes teszt videókat azért nem szeretem, mert nincs benne lényeges teszt.
Nincs viszonyitási alap, ráadásul semmi garancia arra a való életben is jó.#14506Doky1988
Ha annyira számít a hordozhatóság, egy Sima Motion Boom pont a Xtreme 3 méretében játszik. Ha az véletlen rondának találod, már jött ki Dockin D Fine is 5.0 Bluetooth-val, de az nem feltélen az év üzlete, mert nem adnak mellé töltött.
Az eredeti 4.0 Dockin frissitették és az új Feature hogy lemaradt az Töltö adapter."Vásárolj hozzá külön"
Hát ez nem tudom hogy jött nekik, de mi értelme olyan hangszórót venni amit nem tudsz tölteni. Ez főként új vevőknek lehetne kellemetlen meglepetés kibontod örülsz, aztán meg pislogsz a töltő lemaradt.Így ez számomra sehogy se versenyképes.
Amazon.De oldalon van rengeteg Xtreme 3 alternatíva.
Motion Boom/Dockin D Fine/D FIne 2/W-King D8/D9/X10-1.
Ezek már jelentősen ár alatt nyújthatnak JBL Xtreme színtű teljesítményt.
Online rengeteg valós teszt van fent, Aztán a döntés a te kezedbe nyilván azt veszed ami számodra a legszimpatikusabb.Így jelentősen az Xtreme ára alatt ilyen hangszórók vannak.
Jelenleg ezek azok a termékek amiért érdemes pénzt is adni.
Meg úgy láttam neked számít hogy hordozhasd vagy hogy táskába is beférjen.
-
Doky1988
senior tag
válasz
<Adamsky> #14484 üzenetére
Igen, a JBL Xtreme 3, jó masszív hordozható hangcucc, de pl HK szebben szól, de az nem igazán vízálló. Az Xtreme 3 az birja mindenhol a hordozod, viszont cserébe nem szól olyan szépen.Motion Boom Plus lehet szól úgy vagy jobban mint az Xtreme 3 de nagy böhöm cucc, az inkább otthonra való.JBLbe az tetszik hogy könnyen vihető mindenhova, akár egy táskába is befér pl az Xtreme 2-3 meg a kisebbek.Viszont cserébe jó drága is.Hát nemtudom...:)
Az a baj őszintén szólva 130000et sajnálok egy Xtreme 3ra :)
Motion Boom Plus jó lehet, mindenki dicséri de nagy böhöm... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14503 üzenetére
-
®abstract®
őstag
simán lehet,ja 🤔 de kis pénz,kis elvárások 😎
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14501 üzenetére
"... ennyi pénzért világbajnok..."
Engem az a beígért 5 óra üzemidő egy picit aggasztana...
Mennyi lehet ez gyakorlatban, 3-4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged