- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stabilcsavo
újonc
válasz <Adamsky> #13533 üzenetére
Hát nem vagyok audiofil, csak ha veszek valamit (számomra) nagyobb árban szeretek jól utánanézni hogy mégis mi lenne a legjobb, és itt a bluetoothos hangszóróknál redditen is, itt is a Soundcore hangszórókat ajánlották sokan.
JBL charge 3-al tudnám összehasonlítani de szerintem jobban megérné egy profi véleményét, hasonlítását megvárni.
Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide. (Igen)
https://imgur.com/a/VWYatYz#13534 hcol7
Nem, csak az early bird kupont vettem meg, majd csak hétfőn (30-án) rendelhetem meg a hangszórót. -
stabilcsavo
újonc
válasz <Adamsky> #13527 üzenetére
Én írtam nekik miután megvettem az US siteon a kupont, hogy amúgy honnan kéne rendeljem ide magyarba, és küldték a német oldalt, ezután írtam hogy US oldalon megvett kupon működni fog-e, írták hogy nem aztán kérés nélkül refundolták az 1 dollárt. Ezután vettem egy early bird kupont a nemet oldalon.
Szóval most nem értem, hogy mi lesz hétfőn, de szerintem kihozzák ide.Dear stabilcsavo,
Thanks for getting back to us.
If you're in Hungary, you will need to purchase the code and product via the link below, and the tax and shipping fee are included in the price.
https://de.soundcore.com/pages/motion-boom-plus-neuerscheinung
Let me know if you have other questions. -
stabilcsavo
újonc
Ha megrendelném early birddel soundcore oldaláról a motion boom plust mennyi lenne mire ideérne?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest