- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
válasz
<Adamsky> #13527 üzenetére
Bocsánat, akkor félreértettem.
Azt hittem EQ-n kell állítani valamit, hogy megfelelő legyen. Sosem használok EQ-t, inkább igyekszem olyan eszközöket beszerezni, hogy ne legyen rá szükség. Ezért írtam itt is, hogy ha lehet kiegyenlített legyen, vagy legalábbis egyik tartományból sem legyen benne túl sok, vagy kevés.
Köszönöm a linket, megpróbálom megrendelni, vagy megkérek valakit, aki jártas ebben. -
stabilcsavo
újonc
válasz
<Adamsky> #13527 üzenetére
Én írtam nekik miután megvettem az US siteon a kupont, hogy amúgy honnan kéne rendeljem ide magyarba, és küldték a német oldalt, ezután írtam hogy US oldalon megvett kupon működni fog-e, írták hogy nem aztán kérés nélkül refundolták az 1 dollárt. Ezután vettem egy early bird kupont a nemet oldalon.
Szóval most nem értem, hogy mi lesz hétfőn, de szerintem kihozzák ide.Dear stabilcsavo,
Thanks for getting back to us.
If you're in Hungary, you will need to purchase the code and product via the link below, and the tax and shipping fee are included in the price.
https://de.soundcore.com/pages/motion-boom-plus-neuerscheinung
Let me know if you have other questions.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ingatlanos topic!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Arch Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest