Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13488 üzenetére
Kicsit, jót, olcsón? Ezt nem is értem, hogy hogyan gondoltad (azért láttál már pár hangszórót, és ismered is az árakat
). Mennyiért is vetted a Go2-t?
" ... az Earfun go klasszisokkal jobb volt ... " - ööö, mi történt? Lemaradtam.
Én anno - mikor még annyira sem a saját igényeimmel, sem ezen kis hangszórók tudásával nem voltam tisztában - végigjártam a "létrát". Volt: Soundcore 2, Tribit XSound Go, majd Tribit MaxSound Plus. Nálam utóbbinál kezdődik az, amire én (!) azt mondom, hogy már zenehallgatásra is alkalmas. Azóta történt még egy upgrade Soundcore Boost-ra (az upgraded-re), de maradt ez a "méretosztály".
Ha, és amennyiben egyik reggel mégis úgy kelnék fel, hogy tudom is én, kell egy hangszóró, amit tényleg zsebre tudok vágni, vagy kell valami, amit a bringára is fel tudok tenni, akkor tuti a Tribit StormBox Micro 2-t (amit Aureal is link-elt) venném. Ez ha jól emlékszem jobban szól, mint az elődje, és már ebben is van végre EQ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest