Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
szab120
üzenetére
Szerettem volna egy Q30 fejhallgatót. Május 20-án rendeltem meg az eu-s boltjukból, akkor volt rá 20% kedvezmény és ingyenes szállítás.
Ma van 23-a és éjjel 01h-kor már Budapesten volt a termék. Lengyelország- Németország- Bp útvonalat bejárva. Szóval ha szállítanak valamit, az korrekten gyorsan tűnik. Amazon.de-ről ez árban is több lett volna, plusz ott van szállítási költség.
(mondjuk visszaéztem tegnap a vásárlási helyre ott már végetért a kedvezményes vásálás, a te linkeden pedig pont ugyanúgy adott a 20%
. Ezek után kétlem hogy valaha is 79E lett volna kint
(tudom, te nem fejhallgatóról beszéltek- de ha ot tis így intézik majd akkor nem sok gond lesz az előre befizetésekkel)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ezek után kétlem hogy valaha is 79E lett volna kint
(tudom, te nem fejhallgatóról beszéltek- de ha ot tis így intézik majd akkor nem sok gond lesz az előre befizetésekkel)