Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13535 üzenetére
"Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide."
Meglepő. Legfőképp mert a német oldalon kifejezetten azt írják, hogy a kupon is csak Németországban érvényes. Vagy ezt úgy értik, hogy csak a de.soundcore-on (és kb. bárhová szállítanak?)? Csak, akkor miért nem teszik ki az eu.soundcore-ra (is)? Érthetetlen.
Mondjuk a "shipping policy"-ban Magyarország is szerepel, szóval jók a esélyeid. -
hcol7
senior tag
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
az egeszet fizetted ki?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
Akkor jó eséllyel te leszel az első akinek ilyen hangszórója lesz itthon (de a fórumban biztos)
Majd várjuk a review-t. Tényleg van / volt másik Soundcore hangszóród, amihez tudod mérni? Vagy mi egyéb cuccod van, amihez tudod majd esetleg hasonlítani? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13530 üzenetére
" ... vettem egy early bird kupont a nemet oldalon ... "
Nem kért német telefonszámot, és a magyar cím miatt se "nyünnyögött" a rendszer?
... ill. már fizettél is?
Mert, ha ez mind "done", akkor szerintem küldik a cuccost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged