Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13535 üzenetére
"Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide."
Meglepő. Legfőképp mert a német oldalon kifejezetten azt írják, hogy a kupon is csak Németországban érvényes. Vagy ezt úgy értik, hogy csak a de.soundcore-on (és kb. bárhová szállítanak?)? Csak, akkor miért nem teszik ki az eu.soundcore-ra (is)? Érthetetlen.
Mondjuk a "shipping policy"-ban Magyarország is szerepel, szóval jók a esélyeid. -
hcol7
senior tag
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
az egeszet fizetted ki?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
Akkor jó eséllyel te leszel az első akinek ilyen hangszórója lesz itthon (de a fórumban biztos)
Majd várjuk a review-t. Tényleg van / volt másik Soundcore hangszóród, amihez tudod mérni? Vagy mi egyéb cuccod van, amihez tudod majd esetleg hasonlítani? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13530 üzenetére
" ... vettem egy early bird kupont a nemet oldalon ... "
Nem kért német telefonszámot, és a magyar cím miatt se "nyünnyögött" a rendszer?
... ill. már fizettél is?
Mert, ha ez mind "done", akkor szerintem küldik a cuccost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G86
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest