Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
Üdv, lehet nem a megfelelő helyen teszem fel a kérdést, de nem tudom eldönteni, hogy milyen ütemben újítsam fel a gépem egyes részeit. Az első lehetséges variáció amit feljött.
Jelenlegi gép:
i5 2500k + Corsair 8GB 1600mhz + asus z75 pro3
Váltás:
ryzen 5 1600 + Corsair 8 gb 2400mhz + asrock ab350 pro4
Azért itt teszem fel a kérdést, mert a következő ami felmerült bennem, hogy előbb vga-t kéne először váltanom.
Jelenlegi : r9 290
Váltás : 980TiMindkettő váltás kb 100eFt-ba fájna. A kérdés a következő, lecserélem idővel így is úgy is a fél konfigot, csak nem tudom egyszerre sajnos. Melyiket lenne érdmes előbb, a vga-t vagy a félgépet. Mennyire bottleneckelné az i5 2500k a 980ti-t pl.?
Előre is köszi a válaszokat. Ha kell még info javítom a konfig leírásokat.
-
-
-
gezu1025
tag
Sziasztok!
A 270X-em kb. 3 havonta 1x random fagyott és szürke csíkos fagyást csinált. Tette ezt 2013 óta stabilan. Nem zavart.
Át raktam egy régi gépbe (am2+, x6 1090t, pcie 1.1, gigabyte 460w) és 30 perc alatt 5x fagyott gyakorlatilag mindig amikor komoly 3D-t kapott. Éjjelre hagytam tölteni, reggelre szürke csíkos volt. Azóta nagy nehezen sikerült be bootolni safe mode-ba és ez a szitu:
Meghalt a vga? Mi történt? A régi 10 éves lap? A szintén sok éves táp?
Esetleg tegyem vissza abba a vasba amibe volt tesztelni?
(Az egy Sandy konfig, Z68 lappal, Aurum 400W-al) -
fpeter84
senior tag
válasz
snecy20 #67383 üzenetére
nyilván jó lenne, csak még a 9550-et is a duplájától hirdetik a csillagos égig, és ha csak ennyit tud vidkártyára szánni akkor minél költséghatékonyabb annál jobb... akár még egy L5408-as is szóba jöhet - alaplapfüggően 3.2-3.8GHz-et abból is ki lehet taposni és 1800-ért házhoz hozza a postás...
-
fpeter84
senior tag
válasz
whited #67361 üzenetére
Q6600-at nem erőltetném, inkább egy xeont neki [link]
Kínából kevesebb mint 5e-ért kapsz bele egy 3.2GHz-es 12MB cache-es X5460-at vagy egy plussz ezresért E5450-et - leginkább alaplapfüggő hogy melyiket választanám, valamint hogy milyen hűtés adott, de szerencsétől és körítéstől függően 3.6-4GHz-et simán megfutnak ezek... (persze hvaprón is lehet vadászni) Nekem is egy 1060 gtx van mellette, és fullhd very high grafikán most toltam végig pl az assassins creed syndicate-et, az fps 35-45 között kolbászolt de 30 alatt soha, de a farcry primal se volt nagy kihívás a kombónak...
-
válasz
hegegabi80 #67379 üzenetére
Ha lesz 20-30 közötti CU-s Vega, akkor az nagyjából az 1050Ti fölé jöhet kicsit, legalább is feltételezem. Lentebb szerintem nem lesz hamar újdonság, már meg is indult a kavarás az RX 560-aknál, nekem ez inkább arra utal, hogy egy ideig marad még. (mint R7 250-ből is volt ezer féle, 1GB, 2GB, DDR3, GDDR5, emellett volt még R7 250E, vagy R7 250X)
10-11 CU szintre jön ugye a Raven Ridge, egy 16CU-s RX 560 utódot Vegából megvennék én is. -
snecy20
nagyúr
válasz
hegegabi80 #67379 üzenetére
Mit tudsz, amit mi még nem?
-
válasz
hegegabi80 #67372 üzenetére
Már hogy értve?
Elvileg jön valami Vega az RX 570-580 kategóriába (2x-3x CU-val), illetve jön a Volta is.
Navi és Ampere később érkezik. -
Szlavik
tag
válasz
Szlavik #67369 üzenetére
Én is a Radeon felé húzok. Mindig is Radeon kártyáim voltak. De mostanság valamiért a Radeon kártyákat lehúzták. Meg ugye van belőle egy halom. Nekem a Sapphire kártyákkal soha semmi bajom nem volt. És sztem ez a kártya is ki fogja bírni egy darabig.
Néztem egy tesztet róluk és az jobban adja radeonnál, hogy 1444p simán ajánlott, amíg az nvidiánál 1080p az ajánlott
Szóval inkább Az RX 580.
-
hegegabi80
addikt
Olyat lehet esetleg már tudni, hogy 2018-ban milyen vga-k várhatóak mind a két oldalról?
-
Szlavik
tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem, kifejezett Pro vonalból.
A következő dilemma előtt állok:
Sapphire radeon Rx 580 Nitro 4GB vagy MSI Nvidia Geforce 1060 3Gb Gaming.
Már végignéztem egy rakás pro/kontra dolgot. de nem tudom mi legyen. Az ár az nagyjából ugyanott figyel.
Nektek mi a véleményetek? melyik a jobb választás?
-
NandorHUN
addikt
válasz
varmi2 #67367 üzenetére
Ok, szólok banki haveromnak, hogy mondjon fel és kezdjen bányászni
Elég szenzációhajhász cikk sok helyen csak feltételes módban beszélve. Régi pénzt nem fogja lecserélni semmilyen kriptovaluta, egyedül bányászoknak érni meg, ha sikerül ebbe belehajtani néhány embert, nekik van kriptovalutájuk, ami akkor érHET valamit, ha rendes pénzt beleforgatják az árfolyamba, szóval persze, hogy kardoskodnak felette milyen sokat ér.
A cikk a kriptovalutából meg a bitcoint emeli ki, amit spec. nem is bányászik senki - nem véletlenül.Ez a bányászkodás is csak billanatnyi őrület, pár év és elfujja a szél az egészet.
-
varmi2
nagyúr
válasz
solfilo #67366 üzenetére
A bányász őrületnek nem lesz vége. A jövőben ez fokozódni fog. íme egy cikk.
Pár év alatt teljesen meg fog szünni a jelenlegi bankrendszer, és mindenki a cryptovalutákat fogja használni. -
varmi2
nagyúr
válasz
BogyóBP #67363 üzenetére
A vga nevét a rajta található gpu neve határozza meg. Egy adott gyártó ezt a gpu-t több köntösbe is bújtatja. Ha kis méretű kártyát keresel, akkor megfelelő az itx nevű vga, de mivel kicsi, nem lehet teljes, normál hűtést alkalmazni. Ezért van a kétszer hosszabb, über hűtésű, ami drágább is, de hűvösebb, és jobban húzható.
Nem lennék biztos, hogy a 3Gb gtx1060 erősebb lenne az amd rx570-nél. -
BogyóBP
addikt
Mért van az hogy egy Kártyából van hosszú és rövid verzió is (ITX vagy egy ventis hűtés). Ez kb fele akkora mint a másik fajta de ugyanilyen nevü VGA. Mi különbség van köztük? Árban van ahol majdnem 20 ezer a külömbség. Továbbá azt sem értem hogy az AMD RX 570 még mindig jóval drágább mint a nála jóval erősebb GTX 1060 3GB os.
-
whited
addikt
Udv
15-18e ft kornyeken milyen vga erdemes mrgvasarlasra?
Cpu: e6750
Ram: 4gb -
fpeter84
senior tag
válasz
NandorHUN #67356 üzenetére
Csupingo is linkelt egy hasonló cikket picit lejjebb, és abban is ez volt a konklúzió - sőt érdekes módon néha még be is előzte a 8x a 16x módot, bár erre nehéz más magyarázatot találni mint mérési hiba... Mindenesetre nem rohannék lapot cserélni - max ha tényleg árában sikerül... De a kisebb procihűtővel összehasonlító tesztelésnek is lehet adni egy esélyt, és akkor el tudod dönteni hogy fel akarod e vállalni a cserével járó macerát, veszélyt, költözést, stb...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Csupingo #67354 üzenetére
Igen, de JELENLEG 2.0 x8-on megy a GTX 1080, mivel felülre nem tudom betenni.
Ha cserélnék hűtőt vagy (nagyobb?) alaplapra ÉS processzort i7-3xxx -re, akkor mehetne a 3.0 x16.Vagyis ráköltött összeg esetén a mostani állapotot ehhez összevetve a kérdés az, hogy mennyi változást tapasztalnék a 2.0 x8 és 3.0 x16 ( vagy csak alap/hűtő csere esetén) a 2.0 x8 és 2.0 x16 között....
Erről nincs esetleg valami újabb cikk? Lehetőleg GTX 1080 vagy 1070-el?
Sajnos mindenhol csak PCIe 2.0 x16 és 3.0 x8 közötti összehasonlítgatásokat találok. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
fpeter84 #67351 üzenetére
Sajnos nincs értelme elforgatni, mert akkor 2x akkor helyet foglalna. Ha megnézed a képeket akkor jó nagydarab hűtő.
Egyébként volt vizezve is egy rövid időre, de nem volt olyan jó. Ez a Noctua NH-D14 az eddigi legjobb és legcsendesebb processzorhűtőm.Lehet akkor az lesz, hogy lecserélem alaplapot karácsony után egy olyanra aminél PCIe kicsit lejebb van, elv. Noctia megadta a "kompatibilitási listát. Mondjuk kár érte, mert eddigi messze legjobb alaplapom ez a Biostar Z77. Pedig volt már Asrock Extreme 4 és 6 ... és Asus-ból is 2 Z77-es. De azok kevésbé voltak "stabilak", illetve Asrock könnyen tökremegy.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Csupingo #67350 üzenetére
Nos igen. Az alap támogatja a PCIE 3.0 16x, 8x és 2.0 16x és 8x -et is. De felsőbe nem tudom betenni, pedig elvileg csak az a 16x-es.
És mivel a CPU-m nem támogatja "csak" a PCIE 2.0-át, ezért kénytelen vagyok 2.0 8x-ben futtatni a GPU-t.Effektíve ez nem tudom mekkora különbséget jelent, mert azt tudom, hogy 2.0 x16 vs 3.0 x8 nem sok extrát jelent.
Viszont jelen esetben itt 2.0 x8 és 3.0 x8-ról beszélünk már.... -
fpeter84
senior tag
válasz
NandorHUN #67345 üzenetére
Esetleg a hűtő 90/180 fokos elforgatása nem segít? Ha szerzel valami kisebb de elégséges hűtőt, akkor tudsz csinálni pár összehasonlító tesztet - de nem hinném, hogy pár %-nál többet vesztesz...
szerk: Csupingo által linkelt cikk meg is erősíti - valószínűleg tényleg nem éri meg pénzt áldozni a fejlesztésre, de saját magad megnyugtatására akár csináhatsz magad is pár tesztet egy kisebb procihűtővel...
-
Csupingo
veterán
válasz
NandorHUN #67349 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, de szerintem alaplapot hiába cserélsz, mert a proci nem tud többet. Itt van pár teszt. Nem teljesen világos a lapod leírása nekem se. Most a második foglalat 3.0-ás és csak sli vagy cf esetén megy x8 -ban, vagy alapból is csak x8-as. Ha csak x8-as, akkor elvileg a legfelsőbe téve mehetne 2.0 x16-tal, de talán nem akkora a különbség, hogy ezért nekiállj alkatrészeket cserélni.
Az 1080 topikban talán meg tudják mondani, hogy a gyakorlatban mennyit lassul így. -
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #67345 üzenetére
Kb így kéne ezt elképzelni:
látszik, hogy PCI-e 1. slot az ott van közvetlenül a hűtő alatt, még 1-2 drób ugye be is lóg, ami tartja a ventillátorokat.
Nem tudom mennyire lehetséges a hűtő "csúsztatása" felfelé, hátha nagy nehezen befér, de nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán biztosnságos e feltenni úgy, hogy backplate hozzáér a hűtőhoz vagy műanyag ventihez...Illetve pár ezerért árulnak ilyen PCIE hosszabító kábeleket, de azt totál nem tudom elképzelni hogy lehetne megoldani ilyen esetben a VGA rögzítésést. ...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Csupingo #67343 üzenetére
Ok, megnéztem és úgy fest tényleg 2.0 x8-al fut a GTX 1080-am.
Csak, hogy kép tiszta legyen egy Biostar Z77Ex4-es alaplaom van és i7-2600K mellé.
Lapom pedig valahogy így fest:
[link]Ezek szerint mind a kettő PCI-E támogatja a 3.0-át felső x16-on also x8-on. Illetve a 2.0-át felső x16-on, also meg csak x8-on, ugye?
Sajnos felülre nem tudom betenni a GTX 1080-at, mert elég nagy a procihűtőm - egy Noctua NH-D14 van a 2600K-n.Ilyenkor milyen megoldás van?
Vegyek másik hűtőt, vizezzek? Vagy vegyek egy i7-3xxxk CPU-t a 2600K helyett ( és akkor lent is menne a 3.0 8x ?Ezen felül egyébként totál meg vagyok elégedve a processzorral, hűtéssel és alaplappal is. Minden tökéletesen fut, szóval nem szeretnék egy komplett alaplap, cpu hűtés cserét eszközölni százezerért, legolcsóbb effektív megoldást keresem lehetőségekhez mérten.
Kösz előre is
-
Csupingo
veterán
válasz
NandorHUN #67342 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem x8. X16-os a foglalat, de jelen esetben x8 sebességre van állva. Milyen alaplap? Ha mellette a kérdőjelre nyomsz és elindul a render teszt, akkor se vált feljebb? Van mikor terhelés nélkül alacsonyabbra vált.
Nekem x16 1.1 -en áll terhelés nélkül. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Ez:
Azt jelenti, hogy a PCIE 2.0 csak x8-al megy? (vagy azt, hogy x16-al?)Köszi
-
Csupingo
veterán
válasz
Melorin #67340 üzenetére
Néha az nvidia is említi a saját oldalán, vagy némelyik kártya gyártója is le szokta írni részletesen. Azt pl. lehet tudni, hogy hdmi 2.0 (4k 60Hz) nvidia-nál a gtx 9xx -től felfelé van a kártyákon, amd esetén az rx 4xx felett. Wiki-n is van táblázat, amin van legalább dp 1.2 az tudja azon a felbontáson a 144 Hz-et. Ez szerintem kb. az összes 3-4 évnél fiatalabb kártya tudja. Ha van még kérdésed, ebben a topikban szerintem vágják az ilyen dolgokat.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Honnan lehet kideríteni, hogy egy bizonyos VGA kimenetei milyen felbontáson hány Hz-et tudnak?
2560x1440/144Hz-et bármelyik modernebb VGA tudja vajon? -
Dinomano
őstag
válasz
Csupingo #67335 üzenetére
Mindenképpen Windows reinstall lesz, főleg mivel HDD-t is váltok (így duplán van értelme telepíteni! :-) )... Mindenből legújabb van fent amúgy... Lehet az is a gond, amit írtál, mivel videók esetén nem áll fent a gond. ...Gyanús, h. túlmelegedés! (Amit észrevettem még: Fagyás előtt pár perccel elmegy a kép, majd visszajön... ezt néha browserben is produkálja a kártya, videó esetén)..
-
Csupingo
veterán
válasz
Dinomano #67332 üzenetére
Régebben volt olyan gond, hogy az amd driver összeakadt az msi ab-vel és emiatt nem pörgette fel a ventilátorokat a kártyákon és túlmelegedtek. Elvileg ha a legújabbat használod mindenből, akkor már nem kéne hogy gond legyen. Hőfokokat néztél? Ha esetleg újra teszed a win-t, akkor ne tedd fel az msi ab-t. Próbáld ki az nélkül is. Vagy ha amd drivert telepítesz, akkor ne kapcsold be a wattmant.
-
Cane
őstag
Hali!
VGA üzemidő megnézhető-e valahogy? -
Dinomano
őstag
válasz
varmi2 #67331 üzenetére
Rendben, ez lesz a következő dolog... (Még egy apró gondom van az RX 460-ammal. Mivel dupla magas, mint a HD 7750 volt, ezért picit elakad/szorul az alaplapon levő PCI csatlakozóval) (Mintha nem lenne 100%-osan a helyén... Mondjuk érzékeli a gép és működik, szóval ez szerintem nem lehet gond talán...)
-
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben újítottam videókártyát, egy RX 460-at vettem (MSI, 2GB VRAM).A rendszerem: 400 W FSP FPU, 4 magos 3 Ghz Phenom CPU, 8 GB DDR3 RAM, N68 SC UCC alaplap. Régi
config, egyelőre nem tudom újítani. Korábbi VGA-m egy HD 7750 volt.Sajnos az RX 460 (hiába downclock-olom), ill. limitálom a hőmérsékletét; kb. 10 perc játék után (akármilyen game!) fagy. (Vagy asztalra tesz ki, vagy "csontra" lefagy, játéktól függően.)
Régi driverek leszedve, csak legújabb feltéve. MSI Aterburner term. fent van.
Utánanéztem különböző fórumokon, sokan írnak hasonló problémáról.Megoldási javaslat is érdekel, viszont már azon is gondolkodtam, hogy túladok ezen a kártyán, és érdeklődöm, h. milyen másik alternatívát ajánlatok, amihez nem kell 6 PIN; és alacsony fogyasztású (75W). Lehet NVIDIA, AMD is, valamint 2 giga VRAM, és DX 12...
-
OutSider17
senior tag
+1 a memória hibára!
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Van egy GTX 960 4 GB videókártyám és PUBG játszása alatt vettem észre hogy a monitoron keresztbe zöld és piros vonalak furnak végig 1-1 másodperce. Ez mitől lehet?
-
dracox
addikt
válasz
OutSider17 #67320 üzenetére
Rendben van. Megprobalom mèg azt hátha...Kosz a tippet sracok.
-
OutSider17
senior tag
válasz
dracox #67318 üzenetére
Akkor a kártyád analog kimenetével gondok vannak! Ez nem jelenti azt hogy maga a kártyával is gond lenne, csak az analog kimenete nem működik megfelelően! (Ami azért elég érdekes!) Esetleg próbáld meg beállításokban beállítani a színeket. Lehet csak beállítási probléma az egész! (Erre látok a legnagyobb esélyt!) Ha ez nem jön be akkor bizony az analog kimenettel vannak gondok! Akkor marad a digitális ki menet! (HDMI,Displayport HA van a kártyán!)
-
dracox
addikt
válasz
Csupingo #67317 üzenetére
Csupingo & OutSider17:
A kábel hibát azért zárom ki, mert azóta 2x volt másik vga a gépben és mind a kétszer probléma mentes volt.
A dp portot nem tudtam kipróbálni, mert nincs átalakítóm. A másik DVI bemenetet is próbáltam és azzal is problémás volt. Ez a kontakt sprays dolog nem tudom mennyire segítene ha egyik dvi sem működik.. -
Csupingo
veterán
válasz
dracox #67315 üzenetére
Elsőre talán befújhatnál némi kontakt spray-t, az áramtalanított, kiszedett kártyán lévő dvi csatlakozóba. Így viszonylag olcsón adnál neki némi reményt. Ha van a közelben, azért kipróbálnám egy másik kábellel is, talán csak épp véletlenül érintkezett rendesen a másik kártyával történő tesztnél. Legrosszabb esetben tönkrement az a kimenet. Más nincs rajt, amit átalakítóval tudnál használni, pl. dp?
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy a VGA lila képernyőt ad a DVI kimenetén?(zöld szín hiányzik a monitoron) Ezt egy GTX 660 produkálja. A HDMI kimenetére egy LED tv van csatlakoztatva azon minden rendben van, de a monitor lila a DVI-on keresztül. Másik VGA-val nem lilázódik a monitor DVI-on keresztül így biztos nem a kábel van megrongálva vagy kilazulva stb.
Garancia már nincs a kártyán sajnos. Egy ilyen DVI szervízelés mennyibe fájna? -
7Sony7
addikt
válasz
miklos4444 #67312 üzenetére
Az is lehet, hogy nincs a helyén rendesen a kártya
-
7Sony7
addikt
válasz
miklos4444 #67312 üzenetére
Gt 1030 van nekem is, pont a linkelt átalakítóval, és működik.
Viszont szerintem amit vettél, azzal is működnie kéne.
Biosban nincs valami beállítás, valami kapcsoló? -
miklos4444
újonc
árukeresőbe olvastam olyan hozzá szolást hogy valaki azt mondta hogy van passziv meg aktiv átalakító is ebből a hdmi d-sub átalakítóból ,namost ez hogy is van ? itt a link [link]
szószerint ezt írta :
Mint utólag megtudtam a legtöbb eszköz nem küld analóg jelet a HDMI csatlakozóján keresztül, így azok nem fognak működni passzív átalakítóval. Mint ahogy az én konzolom sem , ezekhez aktív átalakító szükséges! -
miklos4444
újonc
az a gt 1030-on hdmi van meg dvi-d dual link [link]
itt most az a kérdés hogy honnan tudhatom hogy melyik átalakítóval fog müködni?vagy proba szerencse?
-
miklos4444
újonc
rosszul irtam van egy dvi is azona gt 1030-on de az dvi-d dual link ha jol láttama fotón
[link]amiket írtál hogy probáljam meg ugy bekapcsolnia gépet hogy több monitorral meg legyen be dugva meg ne legyen bedugva meg menetközbe meg ne menetközbe dugjam rá mindent probáltam(kiterjesztést is probáltam
esetleg ha veszek egy ilyet ezzel müködne? [link]
-
snecy20
nagyúr
válasz
miklos4444 #67304 üzenetére
Nincs olyan GT 1030 amin csak 1db HDMI lenne.
Jellemzően olyan összeállítások vannak hogy VGA(D-SUB) + HDMI, vagy DVI + HDMI. -
Csupingo
veterán
válasz
miklos4444 #67304 üzenetére
Esetleg úgy kapcsold be a gépet, hogy már az átalakítóval van csatlakoztatva a monitor. Vagy ha van a közelben 2 d-sub -os kijelző, akkor kösd rá mindkettőt a kártyára és kapcsold be mondjuk az e képernyők kiterjesztését, hogy mindkét kimenetra adjon ki jelet. Lehet, hogy valamiért ha csak 1 van rákötve, akkor nem hajlandó a hdmi-n küldeni a jelet, mert az átalakító miatt nem érzékeli a kijelzőt.
-
miklos4444
újonc
válasz
Csupingo #67303 üzenetére
egyféle driver létezik vga kártyámhoz (hd 5870) a frisités 60herces és 1600x900 a felbontás pont amennyit a monitor tud
a csatlakozót nem azért dugtam rá a kártyára mert nincs rajta d-sub (mert ugye van)csak hétfön jön meg a gt 1030 vga kártyám(amin csak 1 db hdmi van más nincs) és gondoltam elöre kiprobálom az átalakítót de nem jóátvittem az átalakítót faterhoz és neki egy hd 4870 vga kártyája van és azzal se müködik az átalakító de viszont laptopba dugva müködött és amit írtam a tv go-val is
a másik gond az hogy a kép be se jön egyáltalán (gép inditáskor se) és amikor letöröltem a windowzt és utána rákötöttem az átalakítót akkor se jött kép tehát nem szoftveres a gond
-
Csupingo
veterán
válasz
miklos4444 #67302 üzenetére
Esetleg régebbi vga driverrel is próbáld ki. Milyen felbontáson és frissítéssel használnád?
-
miklos4444
újonc
sziasztok
van egy d-sub kimenetelű monitorom
és egy hdmi kimenetelű vga kártyám és vettem hozzá egy ilyen átalakítót [link]sajnos nem ad képet
csak olyan hangot ad ki a windowz mint amikor le fel csatlakozik egyfolytába az eszköztv go-val probáltam az átalakítót azzal müködik
az átalakítóról annyit hogy nincs rajta semmi csak egy hdmi egy d-sub és egy 3.5 jack csatlakozó
és külön áram csatlakozó nincs rajta ,ez lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest