- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Elméletileg ez a normális működés része lehet, meg kell mérni a hangerősséget, ha az már megközelíti/eléri az egészségre káros dbA értéket, abban az esetben valóban garanciális eset... Sajnos az ilyenekkel meg kell tanulni együtt élnünk, ha nem veszélyes az egészségedre, csak a bolt jófejségén múlik, visszaveszi-e. Ha kekeckednek, majd ráeresztesz pár óra Furmarkot És visszaviszed megsülve.
═════════════════════════════════════════
-
gabo9201
senior tag
Ha annyira hangos azt nekem senki ne próbálja megmagyarázni, hogy természetes
Egyébként egy nagyon pindurit nekem is lehet hallani a zizegést a 4850-emnél, de ezt is csak, akkor mikor nagy FPS-ek vannak (például GTA IV-ben mikor tölt). Ráadásul nekem a gépház oldala állandóan le van véve a (jobb szellőzés miatt) és összesen 3 venti van a gépben(CPU, VGA, Táp [ez annyira halk, hogy jóformán hallani nem lehet]). Tehát a gép alapból is nagyon csendes.
Ha a gép oldala fent van már egyáltalán nem hallatszik ki. Szóval szerintem az semmiképpen sem normális, hogy olyan hangos mint mikor egy kondi elfolyik.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
-
RootRulez
félisten
válasz BogyóBP #2685 üzenetére
A kivezetésektől független az áramfelvétel. Illetve nem egymásból következnek. A dugó simán a VGA fogyasztásától függ, egy belépőszintnek nem kell csati, mert kis tudású, gyenge GPU és ebből adódóan kis fogyasztású lesz. Egy überbrutál VGA-ban meg olyan GPU van,ami igényli a több kraftot.
-
gabo9201
senior tag
válasz BogyóBP #2871 üzenetére
Egyébként igazad van. Úgy beszél a kártyáról, mintha valami 5570 lenne. Olyat mond, hogy annak ajánlható aki bele akar kóstolni a játékok világába, meg főleg multimédiás felhasználásra.
Vicc az egész.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Gyufaaa
veterán
válasz BogyóBP #2881 üzenetére
Az de komoly videó lett! Mi kocka fejet össze nem tudtak szedni, de még az a halandzsa amit eldob... Ez nagyon kemény. Eddig nem vettem PC world újságot, hát ezek után meg nem is fogom törni magam, ha ilyen balf@szok írják a cikkeket benne. No meg pont úgy néz ki mint aki meg tudja venni a 30k fölötti vga-t. A videó elkészítése után szerintem kapásból bevágta a gépébe és remegett a krájzisz előtt, hogy milyen faszán fut és milyen brutál a garfika.
-
RootRulez
félisten
válasz BogyóBP #2981 üzenetére
Ha erősebbet adnának is elállhat a cserétől (de ugye ki állna el) Ha nem ugyanolyan terméket kapsz, már nem vagy köteles elfogadni. Ekkor levásárolhatod a számlán szereplő összeget (tehát nem az elromlott kártya legutolsó listaárát, ami ugye általában kevesebb) vagy visszakéred a pénzt.
Ez azoknak érdekes, akik a válság közepén megvették a 4870-esüket 80K környékén és most berosál.
Azért 80-ért most kicsit durva karikat kapunk, de be is baszna, ha nem tudnak adni 4870-est, akkor 35K-t vásárolhatnánk le, mert annyi volt az utolsó ára a kariknak.Bár, ha egy 6770-est ajánlanak, egye fene elfogadom (na jó nem, 5830-asnál alább nem adnám ). De pl ha egy elromlott 3870-ért ajánlanak egy 4670-est, na ott kiborulna a bili...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: ASUS Dual RTX 3060 OC V2 (12GB 192bit) Videokártya
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL - Gari 2025.10.31. -ig - Eladó! 67.000.-
- GIGABYTE RX 5700 XT 8GB GDDR6 GAMING OC Eladó! 57.000.-
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE - 3 ventis hűtés - Eladó! 67.000.-
- ASUS RX Vega 56 8GB HBM2 ROG STRIX OC Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest