Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Particionálás
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Van egy 1440 es monitorom. Lefuttattam a Performance test ből a 3d test-et. Érdekes módon az 1920 as teszt is lefutott, (látható képpel), csak közben kiírta a monitor hogy "out of range". Amit meg is értek, hiszen kissebb a felnontása. Hogyan látszott akkor mégis a teszt? Mit gondoltok?
-
Csupingo
veterán
válasz
thebigK #67596 üzenetére
Sajnos az is a kártya végét szokta jelezni: ha driver nélkül működik, de drivert már nem lehet telepíteni se, vagy telepítés után különféle fagyásokat produkál.
Minden mindegy alapon lehet sütőbe tenni, vagy hőlégfúvóval melegíteni, gyakran segít bga problémák esetén. Van hogy 1-2 hónapig bírja, van hogy még fél, vagy akár egy évig is. Sok ilyen videó van a youtube-on is.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Az aláírásomban található vasam az utóbbi 1 hónapban, hetente kb 2x, teljesen piros háttérrel összeomlik The Division alatt. Mással nem nagyon játszom, ezért nincs összehasonlítási alapom, de más program, vagy játékkal nem volt ilyen problémám ezelőtt.
Esetleg ötlete lenne valakinek, hogy mi lehet a pobléma?
-
thebigK
addikt
Sziasztok. Sanszos, hogy megdoglott a VGA-m. Jatek kozben elkezdett villogni, majd csikozni a kep, reset utan pedig mar nem tolti be a win10et, a toltokepernyo utan teljes feketeseg. Csokkentett modban megy, probaltam a wint ujrahuzni, reinstall utan kb 10 percig mukodott, azota ismet nem ad kepet, se vga-n, se dvi vagy hdmi csatin. Az integralt vga megy, szoval minden mas alkatresz problemat kizarnek. Az orok pixelmezokre tavozott, igaz?
-
Csupingo
veterán
válasz
fastleslie #67588 üzenetére
Ezeket, nézd meg. Ha elakadsz, akkor a két úr valamelyikét kérdezd meg, szerintem segítenek.
-
SP4C3
veterán
válasz
fastleslie #67588 üzenetére
Hivatalosan sokmindenhez nincs támogatás, meg sokmindenhez VAN, de sz@rt sem ér, szóval...
Device Manager-ből próbáltad? (kicsomagolás után természetesen)
-
fastleslie
senior tag
Van egy kis gondom a Win10 és a ATI HD4850 videokártyámmal...
Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne egy ATI drivert feltenni?
Melyiket? Honnan? Hivatalosan ugyanis nincs hozzá támogatás... -
szaki1986
tag
Sziasztok!
Új videokártyával (Sapphire RX 580 8 GB) olyan problémám van, hogy 1-2 játék/benchmark, pl. Titanfall 2, FIFA 18, Unigine Heaven full screen-en csak 1080/24p-s jelet küldd a TV-nek (ezt használom monitorként) szóval laggol az egész. Ablakos módban megy minden jól 60Hz-en.
Azt olvasgattam, hogy az AMD beállításoknál a V-Sync-el kellene vmit szórakozni, de bárhogy állítgatom ugyanaz a helyzet. Elég idegesítő probléma. A többi játék (amit próbáltam eddig) pl. Wolfenstein II, Sniper Elite 4 pedig megy simán 60Hz-en. Nem értem.
Mi lehet ennek az oka? Másnál is előfordult már ilyen? -
válasz
hawkins2 #67584 üzenetére
Ahogy SP4C3 írja, nem lehet őket egyszerre használni. Godavarihoz R7 250-et lehet párosítani, de annak sincs értelme (nem mindig dolgoznak össze, bugos, mikrolag lehet, stb). Használja megelégedéssel az RX 550-et (fényévekkel erősebb az A10-ben lévő cuccnál), az IGP-t meg tiltsa le biosban, ha magától nem tiltja le. A monitort a kártyára kösse.
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősömnek vagy egy Gigabyte alaplapja (pontos típusszámát nem tudom) benne egy AMD A10 7890 APU processzor, op. rendszer: Windows 10 home 64.
Vett hozzá egy RX 550-es videokártyát. A 2 GPU-t lehet egyszerre használni, vagy csak külön-külön? Ha be lehet álltani, leírná valaki, hogy hogyan kell? Melyik driver-t érdemes felrakni? Catalyst-et hogyan kell beállítani?Köszi a választ!
-
-
hundai
aktív tag
válasz
MaxxDamage #67581 üzenetére
Szia!
Én a nyáron vettem egy asus laptopot, amihez a kiterjesztett garanciát a vásárlástól számított 3 hónapig lehetett venni. Szerintem a kártyádnál is hasonló lehet.
-
-
goranje
tag
Sziasztok!
Egy dilemmára keresem a megoldást.
Adott konfigom ( Asus M4A 88 TDM-Evo, 8Gb Ram, Radeon 5450HD, és Phenom X4 II 965BE)A gépre egy monitor, (DELL U2412M 16:10-es) és egy FHD tévé van kötve amit az esetek 90%-ában használok. Ha a TV le lenne cserélve UHD-re szinte biztos hogy nem működne rendesen.
Kártyacsere segítene-e? És ha igen akkor melyik. Lényeges lenne hogy passzív legyen lehetőleg a zaj miatt!
Ilyet igazából nem sokat látok. Pl:GeForce GT 1030 0dB 2GB GDDR5 64bit PCIeA másik: ha ez megoldódna a tv ugye UHD, monitor meg FHD, akkor a tv milyen jelet kapna? (Win 7 Ultimate)
Ha a kártyacsere kevés akkor mit tudnátok javasolni? Tulajdonképpen net, meg néha zene és film megy rajta, de azok leginkább mediaplayerről és más külső forrásról.
Vagy hagyjam a búsbánatba és vegyek gyorsan még egy FHD tv-t amíg van, (akkor LG Oled), és még leszek vagy 10 évig.
Bocs ha kicsit hosszú lett, csak már régóta agyalok, és a tv-k lassan kifutnak.
Ja, és remélem jó helyen rongállak benneteket!
Köszönöm: L.
-
popaz
csendes tag
Igen, én is jártam már úgy, hogy eladtam egy alaplaot, majd miután elvitték, a vevő mire osszetette 2 slot memória már nem működött benne (én 4-el használtam), természetesen visszacsináltuk az üzletet (Azóta is itt áll a polcon, nem kell valkinek z77?
De ezek kiderülnek max 1 nap alatt... Rádásul, én majd 10e forinttal ph ár alatt / teszelve adom a kártyát, nyilván ez már csak az én bajom, de mégis... Kisujj / kar effektust érzem egy picit.
[ Szerkesztve ]
-
ronx
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS P7P55D alaplap, van most jelenleg benne egy Geforce GTX 630. Egy i7-es proci, 4 GB memória. Pontosan nevét most meg nem mondom, de egy 650-es tápegység. Ismerősöm szeretné lecserélni a videókártyát.
Ami jhelenleg benne van az ugye 2.0-ás, amit én kinéztem neki az egy DUAL-RX460 2GB, ez már 3.0-ás.
A memóriabővítés az a minimum.
Érdemes lenne belerakni ezt a kártyát? Vagy valami tanácsot mondjatok már, mert karácsonyi ajándék lenne.Üdv.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Egy kérdés... Azt olvastam, hogy a DirectX 12 már tartalmaz egy olyan fícsört, hogy több VGA is együtt tud működni, beleértve akár nvidia és amd kártyákat egymás mellett, vagy akár a gépben lévő dedikált kártya és az IGP. Érdekelne, hogy az i5 proci Intel GPU-ját be lehetne-e ezzel a funkcióval vonni a dedikált VGA megsegítésére. A kérdésem, hogy ezt a funkciót aktiválni kell valahol, vagy alapból is működik, csak olyan játék kell hozzá, ami támogatja, vagy esetleg olyan driver kell hozzá?
-
Kelecar
aktív tag
Nem rögtön. Változó volt mikor crashelt, Firestorm stress test pl 10 loopot kibírt 20-at már nem. Throttlingra is gyanakodtunk, de AB- szerint nem volt magas a GPU hőmérséklet (bár más alkatrészé még lehetett az), de egyébkén tisztítás, újrapasztázás és RPM növelés sem segített.
-
Kelecar
aktív tag
Az a probléma hogy minden GPU-t terhelő alkalmazás 0,5-5 perc között kicrashel, először szoftveres problémára gyanakodtam, mert a rendszer használható maradt és csak a program állt le, de semmilyen szoftveres troubleshoot nem vált be. Ezeket próbálgattam egy hétig, mígnem kiprobáltam a konfigot egy másik VGA-val és működött tökéletesen, visszaraktam a régit és ugyanúgy crash.
-
dugo_
veterán
válasz
Kelecar #67566 üzenetére
Nyilván a másik rossz oldalon se jó lenni.
Volt itt olyan, aki szintén a 7. generációs Nvidiáját postázta, és mire odaért a vevőhöz már nem adott képet. Vannak ezek a kártyák olyan öregek, hogy akár egy kiszerelés is meg tudja ennyire bolygatni a nyákot, ha már valami kezdődő bga-s baja van...
Az a legtisztább, ha személyes átvételnél tesztelve van, a vevő látja hogy működőképesen kapja, ugyanakkor tisztában is kéne lennie vele, hogy régi és kifejezetten sokat fogyasztó cuccot vesz, ami sose szerencsés párosítás.
-
popaz
csendes tag
válasz
Kelecar #67566 üzenetére
Milyen problémája lehet egy kártyának ami egy hét alatt derül ki? Ez tényleg érdekel!
Valószínűleg valami középút kellene, például (laikusként): mikor megveszi tőlem, lefuttatja a teszteket, ha egy hét múlva a kártya nem megy, vagy rosszabbul teljesít mint az első teszteken, akkor gyanítható, hogy overclock történt (amire nem tudok garanciát vállalni), de ha valami olyan hiba hogy egy program folyamatosan fagy vele, az gari. Szerintetek ez így reális?[ Szerkesztve ]
-
Kelecar
aktív tag
-
dugo_
veterán
Fél óra. Ajánld fel, hogy kipróbálhatja helyben a saját vagy a te gépedben, ha több gari kell neki, akkor vegyen boltból.
Én terméktől és kipróbálási lehetőségtől függően egy hetes visszavételt fel szoktam ajánlani, de ezt csak addig csinálom, amíg nem élnek vissza vele. Fórumszerte elég sok meredek történetet lehet olvasni a pár nap alatt teljesen tönkretett, majd balhésan visszakövetelt árú használt cuccok kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
popaz
csendes tag
Sziasztok, szeretne tőlem valaki vásárolni egy, eredetileg 2014-ben vásárolt MSI 780ti OC káryát, mely azóta munkaállomásomban dolgozott, de csak azzal a kikötéssel, ha 8 napig tesztelheti vagyis én 8 nap próbagarit adok rá.
Laikusként kérdem, mennyi idő egy kártyát tesztelni, jogos igény a vevő részéről ez a kérés? Én eladóként kicsit félek tőle, hogy minden teszt ami több mint 2 óra, az inkább már az OC-ról szól, amihez értelemszerűen nem szeretnék garanciát adni. Minden választ örömmel veszek[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Új VGA esetében minden gyártó lematricázza az antisztatikus zacsit, amiben érkezik a kártya?
Konkrétan MSI érdekelne, ilyennel mostanában nem volt dolgom, csak Giga-val, XFX-el, Asus-al... -
Nxn908xxx
őstag
válasz
athomi #67531 üzenetére
Csak hogy nekem mikor becsíkozódott, akkor nem is működött a gép. A windows boot animáció még csíkos volt, utána meg fekete képernyő, a billentyű se világított meg semmi. Valamint mikor először előjött, akkor szürke lett az egész monitor, a hang is elment és teljesen lefagyott a gép. Újraindítottam és akkor jött a csíkos boot animáció. Szóval lehet nem is a vga-val van a gond... De azóta működik normálisan megy folyamatosan, meg újraindítottam már párszor.
-
mysterioX
csendes tag
Szia!
Úgy tűnik neked lesz igazad és a kártyával nem zöld valami, de biztosat nem merek még állítani.
Beszereztem egy próba kártyát egy NVS 290 személyében és tökéletesen üzemel a lap x16 slotjában
x16 sebességen, annyi ,hogy 1.0 módban. Írtam az eladónak, hogy nézzük meg az Ő gépében is.
Ha ott működik, akkor a lapom, vagy a cpu pcie vezérlője nem szereti ezt a típust! Az alaplap viszont
hibátlan szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Gigabyte VGA-knak melyik magyar nagyker az importőre?
Gondolom több is van, de honnan lehet megtudni? -
Jaded
őstag
válasz
solfilo #67556 üzenetére
Úgy néz ki igen, most is működik simán. Csak nyilván az nem opció, hogy mindig dugdossam a full hd-ba, hogy tudjam használni a 4K tv-n a gépet (nem kell sokszor, kb havonta egyszer).
Nem tudom mi lenne a megoldás, kártyát nem szeretnék venni, nem akarok már a gépre költeni, ahhoz már öreg. -
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Adott egy nVidia GeForce 8600gt videokártya és egy LG 4K tv. Ha az LG-be van kötve a gép, Ismeretlen formátumot ír. Ha átkötöm egy full hd tv-re, működik hibátlanul. Mindenféle módosítás nélkül visszakötöm a 4K-ra és működik simán. Újraindítás után viszont ismét hibaüzenetet dob a tv. A kábel egy dvi-hdmi kábel, oprendszer Win10. Hol lehet a hiba?
-
mysterioX
csendes tag
válasz
varmi2 #67551 üzenetére
Azzal már próbálkoztam, kártya bent az x16-ban cmos reset az alaplapon, majd elem
ki megnyomkodtam a bekapcsoló gombot párszor. Aztán néhány perc után elem vissza és bekapcs. De át kell dugni az alaplapira a hdmi-t, mert továbbra is ott adja
a képet. Mintha nem érzékelné rendesen, hogy benne van a kari. Meg is mozgattam, kifújtam a slotot semmi!
Ha a VGA lenne a ludas, akkor nem annak kellene történnie, hogy nem ad képet
sehol (alaplapi azért nem mert inaktív, kártya azért mert rossz)? Létezhet, hogy
a CPU PCIe vezérlő része rossz? Csak a hd530 miért működik akkor...Egyébként tegnap próbaképpen játszottam vele (x1 slotban) kb. 1 órát, hibátlanul
ment.[ Szerkesztve ]
-
mysterioX
csendes tag
válasz
d.véderjoe #67538 üzenetére
No, konkrétan semmire sem jutottam...sajnos
Kivettem a procit, lábak tökéletesek, háromszor raktam ki-be. Van egy pici játéka a foglalatban (pár tized
mm), ujjammal hol egyik, hol másik pozícióban tartva zártam rá a fedelet, semmi változás.
Ami érdekesség, ha bent van a kártya az x16 slotban, akkor az aida kiírja a lapkakészlet imc részénél,
hd graphics 530 engedélyezve valamint pci express vezérlő: slot 2 pcie 2.0 x16: üres
Ami azért érdekes, mert elvileg 3.0 kellene legyen...
Ha nincs bent a kártya, akkor a pci expresses rész nincs is ott.Áttéve a kártyát x1- be tökéletesen működik, terheléstől függően változik az órajel, valamit a pcie sebessége
is, felugrik, akár 3.0-ra is.Teljesen tanácstalan vagyok. Amire gondolni tudok: vagy az alaplap slotja nem jó, vagy a foglalat ezen lábai nem állnak ki eléggé a jó érintkezéshez, de elhajolva nincsenek.
VGA hibát majdhogynem kizárnám, akitől vettem váltig állítja, hogy nála jó volt, illetve, ha esetleg olyan gondja lenne, hogy csak x1-ben hajlandó menni, akkor az x16-ban miért nem tudja megtenni ugyanezt?A számítástechnika rejtelmei...
Még holnap beszerzek, egy próba kártyát esetleg.
Ha valakinek esetleg van valami ötlete, szívesen meghallgatom!
-
dugo_
veterán
válasz
greg77 #67548 üzenetére
Beáraztatod és felrakod magánszemélyként apróra. A beszámítás mindenképp nyomott áron menne, ha egyáltalán még foglalkoznak az aprós nepperek ilyen régi cuccal.
https://logout.hu/tema/mennyit_adnal_ezert_a_gepert_alkatreszert_topik/friss.html
-
greg77
csendes tag
Sziasztok!
Félig OFF-topic lesz, de azért VGA-s kérdés - más, jobb helyet (eddig) nem találtam neki.
Kisebb fogyasztás meg nagyobb GPU képesség miatt váltanék HD 7870-ről 1050/1050Ti-re.
Van ez az Asus HD7870-em eredeti dobozában és mindenével (Asus HD7870-DC2-2GD5-V2), illetve egy 7850-em (Asus HD7850-DC2-2GD5-V2) doboz nélkül, viszont Accelero TwinTurbo III-mal szerelve. Egyik sem garanciás.
A kérdés: mit javasoltok, hogyan adhatnék viszonylag egyszerűen túl rajtuk, és szerezhetném be az újat? Vannak itt a fórumon / hardveraprón olyan "ismertebb tagok", akik kifejezetten VGA-k felvásárlásával, esetleg becserélésével foglalkoznak?
Köszi minden konstruktív válaszért!
-
szzimo53
tag
Üdv.
Ha a CPU support Pcie 2.0 de a VGA 3.0 akkor a proci visszafogja teljesítményben a vga-t-?
Vagy ezt inkább az alaplapi pcie slot határozza meg jobban a sebességet?A lényeg hogy van egy i7-2600-am és egy GTX 1060-at raknék mellé. A proci ha minden igaz simán kihajtja ezt a VGA-t de mivel pcie 2.0-ás veszítene-e valamit sebességből/teljesítményből a VGA?
-
snecy20
nagyúr
-
d.véderjoe
tag
válasz
mysterioX #67527 üzenetére
Hasonló problémával küdök én is... (felső 16x slotban nem működik, alsó 4x slotban működik)
itt is erről van szó...
Kíváncsi vagyok mire jutsz! Én már meguntam, mivel csere kártyám nincs beletörődtem, hogy nem 100%-os a rendszer... (de most nincs kedvem 2-300ezerért upgradelnem!) ennyi -
Kelecar
aktív tag
Sziasztok!
Építettem egy PC-t unokatestvéremnek a #lowbudgetgaming jegyében.
Működik is szépen első összeszerelés óta, azzal az "apró" szépséghibával, hogy az eddig általam tesztelt játékok mindegyikénél 2-10 perc játék után becrashelt az összes játék. (PUBG, GTA V, Fortnite)
Utánanéztem a neten másoknak hasonló problémával, de nekem egyik megoldás sem segített.
Eleinte Win10 volt rajta, mindenből legfrissebb driverrel, de próbáltam régebbi nvidia driverekkel is. Végül ujratelepítettem immár Win7-tel és megint ráraktam a PUBG-t, de ugyan úgy crash.(Bár most már olyan sokáig bírta, hogy azthittem megjavult)
Segítsetek kérlek.
Config:
MB: MSI B250M Mortar
CPU: Intel Pentium G4600
RAM: Samsung DDR4 8GB 2400MHz
VGA: Gigabyte GTX 770 OC Windforce 2GB
PSU: Cooler Master G550M
HDD: Seagate Barracuda 7200RPM 1TBÉn VGA-ra gyanakszom azért is írtam ide, viszont nincs lehetőségem kipróbálni másik kártyával. De amíg nem vagyok benne biztos, hogy az a baj nem tudom kicserélni.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
GTX 1050Ti-nél hogy lehet játék közben kiíratni az aktuális fps-t, hőfokokat stb?
MSI Afterburner-t használok, de sajnos nem jöttem még rá.W.
-
mysterioX
csendes tag
válasz
Csupingo #67486 üzenetére
Feltettem a legújabb bios-t (7.20), de sajnos a probléma továbbra is fennáll.
Csak azt nem értem, hogy ha pcie x1 slotban megy, akkor a 16x slotban miért
nem megy legalább 1x sebességen...Konkrétan betölt az OS, kép semmi,
majd átdugom a hdmi-t az alaplap csatijára és az int vga adja a képet...
Holnap beszerzek egy próba vga-t, ha az sem megy akkor kiveszem a cpu-t...
lehet ott a baj. -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolgot csinált a gépem, a VGA-ra gyanakszok, viszont nem tudom pontosan, kérem segítsetek!
Szóval az történt kb. fél órája, hogy átlagos gépezés, videónézés közben egyszer csak elment a kép a monitorról a hanggal együtt, és szürke csíkok borították be az egész monitort. Nyomtam egy resetet, ekkor a Windows boot animációig eljutott úgy, hogy az animáció közben 2 vastag piros függőleges csík volt a monitoron, majd fekete kép, billentyű nem világít, egér sem, semmi. Néhány reboot után ugyan ez volt, ekkor kihúztam a gépet pár percre, majd visszadugtam és bekapcsoltam. Most is ugyan az a 2 piros csík volt a monitoron, viszont elindította a hibajavítást a Windows, majd újraindult. Ekkor már nem 2 piros csík volt, hanem csak piros pontok vibráltak a monitoron össze vissza, majd bebootolt látszólag hiba nélkül, és most is a gépről írok. Mi lehetett ez? Nagyon félek hogy megint csinálni fogja, vizsgaidőszak elején egy évismétléssel érne fel.
Ugyan így nézett ki.
A gépem:VGA: sapphire r9 280x
Táp: xfx pro 750w
RAM: 2x4GB KingmaxMennyi az esélye hogy többet nem jön elő a hiba? Vagy valami tuti hibás, és csak idő kérdése?
3 éve így van a gép, és semmi baja nem volt még. Lehet esetleg az, hogy valami kimozdult, vagy ilyesmi és azért jött ez elő? Tudok egyáltalán tenni valamit a cserén kívül? -
doki988
csendes tag
válasz
FoxiestFox #67520 üzenetére
Sziasztok meg javitattam a vgam, és ma olyat csinált hogy elkezdte terhelés alatt villogtatni a képet és egyszer csak sötétség viszont ha kilépek win be tökéletes. Én gyengélkedő tápra gondolok. Válaszokat köszönöm.
-
Csupingo
veterán
válasz
FoxiestFox #67517 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Csupingo
veterán
válasz
kat0na #67515 üzenetére
Milyen táp? 25-50 W között van a kártya, nem hinném, hogy az nagyon izzasztaná a tápot. A tv-nél se mozdult ki kicsit a csatlakozó? Lehet, hogy a win zavarodott meg a proci cserétől, bár csekély az esélye annak is.
Esetleg rendszergazdai cmd-ben egy : sfc /scannow parancsot futtathatsz, az átnézi a file-okat.Azért poénból megkérdem, ugye nem az alaplapra kötötted a hdmi kábelt, mert már pár ember szivatta így meg magát.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz
FoxiestFox #67513 üzenetére
Á, kanyarban sem volt még a DX12 2010-11-ben.
-
Van egy noob kérdésem.
A GF106-on (Fermi) alapuló VGA-k DX12-képesek?
Nézem a notimban lévő Quadro 2000M-et GPU-Z-vel, és azt írja, hogy DX12 képes, de 11-es módban van, vélhetően a Win7-em miatt.
Nem követem a VGA piacot, de nekem úgy rémlik, hogy ezek nem kaptak végül DX12 támogatást. -
Csupingo
veterán
válasz
Zoli133 #67510 üzenetére
Ha a dp-t is és a hdmi-t is kijelzőre kötöd, akkor nem tudod a win-ben a kijelző másolást, vagy a kiterjesztést bekapcsolni, hogy mind a kettő kimeneten adjon jelet? Ha az működne, akkor csak azonosítani kéne a dp-s kimenetet és csak azt használni. Amúgy milyen windows változat?
(#67509) kat0na: lehet, hogy a szerelésnél kicsit elmozdult a kártya és azért nem tökéletes? Esetleg vedd ki és tedd vissza. Pár másik drivert is kipróbálhatsz, amit már javasoltak.
(#67499) gameresboy: 4 monitort tudna a kártya, azt sajnos nem részletezi a gyártó, hogy kettő esetén melyik kijelzők használhatók. Nagy az esély, hogy szinte bármelyik. Szerintem ennyi kimenetből simán meg tudod oldani.
[ Szerkesztve ]
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67508 üzenetére
Azért köszi a segítséget.
Én is bízom benne sikerül megoldani mert roppant zavaró, hogy itt a technika de nem tudom használni
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67506 üzenetére
Sehol nem látom és semmi más nem változott csak a proci és a hűtő hozzá.
A azért nem értem mert eddig működött.
-
OutSider17
senior tag
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67503 üzenetére
Szia,
Ha ez előfordult akkor nem tudom, hogy kellene megcsinálnom. Sehol nem látom, hogy érzékelné a tv-t. Mindenhol egy megjelenítőt mutat. Észlelés menü alatt is csak a monitor szerepel.
-
Zoli133
addikt
Hali,
Van egy régi 5850-es radeonom (asus EAH5850/G/2DIS/1GD5), vettem egy új monitort mert a régi behalt (WQHD felbontás ,displayport)
Elvileg van Displayport a kártyán de nem akar ott képet adni, erre létezhet valami fix amíg le nem cserélem a kártyát? HDMI-n nem akar fullHD-nál nagyobb felbontást kiküldeni.
A csere tervben van de majd januárban lesz csak esedékes. -
kat0na
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gt730-as VGA-m. Aminek egy monitort és egy tv-t kell megjelenítenie. A monitor 1366*768 míg a tv Full hd.
Tökéletesen működött eddig.
Annyit csináltam a gépben, hogy lecseréltem a processzort és hozzá új hűtőt is vettem. Azóta a HDMI kimeneten nem jeleníti meg a képet a tv-n "nincs jel" felírat fogad.
Előfordulhat, hogy kevés neki a kraft? De akkor miért csak az egyik ment el? Vagy valahogy programokkal meg lehet nézni mi lehet az oka?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd