Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno92
csendes tag
válasz
TaylorXIII #35399 üzenetére
Igen, de próbáltuk, 3 kábellel, azok közül egyik dvi-s volt, 2 átalakítót is megnéztünk. Ugyan az a jelenség.
-
beno92
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van az újonnan vásárolt Gigabyte 7770 GHz Edition kártyámmal. Halvány, színárnyalat beli különbséggel rendelkező csíkokat produkál amik fentről lefele haladnak a képernyőn, de csak játék közben. Driver a legújabb, de régivel is próbáltam, vga teszteken nincs hiba, másik gépbe is ki lett próbálva és ugyan ez a probléma. Mi külsőleg látszik a kártyán annyi, hogy az alján foltokban valami ragadós anyag található, én a folyatószerre tippelek, amit nem mostak le rendesen. Visszaviszem a kártyát, de sanszos, hogy nem fogják visszavenni e miatt, de majd kiderül. Ha cserélik semmi gond, de ha, meg amúgy is érdekesség képpen érdekelne a probléma esetleges megoldása. A válaszokat előre is köszönöm. -
nemeth989
senior tag
HELP !!!!
Bekapcsoltam a gépet, és enyhe füst szagot éreztem, de működött minden, Gyorsan kikapcs és leszedtem az oldalát, és ahogy éreztem a VGA-nak volt szaga. Visszakapcsoltam és ugyanúgy működik minden, és a szag is enyhült, és hibát nem látok, mivel teszteljek, vagy mi lehet ez? Venti működik, képem van not problem, nem tudom mi lehet a gond. Valaki valami tipp? VGA MSI GTX 560TI OC TF II-es hűtővel .[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
van egy laptop geforce 720M karival (tudom nem gamer) telepítettem a geforce experiance progit és a legújabb 331.65 driver van fenn. A crysis 2 a korábbi driverrel (nemom melyik verzió, ezelőtti) aránylag faxán ment, az optimális beállításokra is high-t rakott. Az új driverrel katasztrófa, a experience is azt írja, hogy az oprimális beállításokhoz nem jó a gép. Lehet a driver miatt, vagy rájött a progi hogy tényleg nem alkalmas
-
blizzrd
senior tag
válasz
TaylorXIII #35392 üzenetére
Szia!
Köszönöm...Közben meg is rendeltem a kártyát -
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Ati Radeon HD5670 (Saphire) vid.kartyaval rendelkezem. Sajnos kb.2honapja kezdödtek vele gondok, GPU elvált a nyáktól; ujramelegitessel kb. masfel honapig jo volt. Pár napja megint megadta magat (Becsikozodott a kép, game közben a"végtelenbe" kezdtek tartani a poligonok... :-| ); ujramelegitesen van megint, de van egy oylan érzésem, h. nem fog sokaig kitartani már.
Lépcsözetesen szeretnem(tudom) fejleszteni a gépet. Vagyis vennek egy videokartyat(ujabbat) utana meg talan 4 magos proci vmikor. Jelenleg egy 2 magositott AMD Sempronom van, 4 GB DDR3-as RAM-mal, 450W-os tápom, N-68C-S UCC alaplapom. Szerencse, hogy egy Nvidia Nforce7025 integralt graf.chipkeszlet van rajt, legalabb filmnezes+net megy. A kérdésem:
Erre a configra kellene nekem egy megbizhato videokartya, ami elvan a 450w-os táppal es talan nem lesznek vele olyan gondok, mint a Radeonnal, valamint 10-20 ezer (max.20e-bol) ft körül van. Eleg szük keresztmetszet tartomanyt adtam meg, gondolom... :-( -
TaylorXIII
őstag
válasz
blizzrd #35391 üzenetére
Csak egy ugyanilyen hűtésű GTX 660ról van infóm. Annak akinek az van az meg van vele elégedve. Gondolom az iponon lévő 35 ezres ára miatt kérded
Am elég gáz, hogy árgépen nincs is ott a kártya pedig az ipon is árulja meg még sok más bolt mégis csak 1 bolt van és 43kbak erül ott. Na annyiért pl már annyira nem érné meg
. Hát nem frissítik az árgépet vagy mi van? Na mind1. Legalább kevesebben találják meg. Am ilyen áron szerintem rohadtul megéri
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalta, infója erről a kártyáról?MSI GeForce N650TI-2GD5/OC BE
Köszönöm
-
LonGleY
veterán
válasz
TaylorXIII #35389 üzenetére
De, köszi!
-
TaylorXIII
őstag
válasz
TaylorXIII #35388 üzenetére
Nem ez kéne neked?
http://prohardver.hu/tema/nagy_vga_huto_topik/friss.html -
LonGleY
veterán
válasz
TaylorXIII #35386 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ez akkora modding. 5 perc egy ilyen bordát ráapplikálni a kártyára, már ha kompatibilis vele. Azt hittem, kicsit elterjedtebb a dolog, hiszen most is lehet kapni ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz
gixxer-tomee #35382 üzenetére
Az a baj, hogy én nekem jó régi kártáym van és a catalyst nekem a kártyám miatt is jóval szegényesebb mint neked szóval abban nem tudom mit lehetne állítgatni, hogy jó legyen. Mivel szerintem driveres probléma így itt kéne segítségért kiáltanod:
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/friss.html -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
TaylorXIII #35380 üzenetére
Tudom!
Én meg csak vicceltem.
Bocsi!
Igen, minden fenn van! Nem értem, miért akadnak olyan gammák, amik máskor simán futottak... :S
-
ЯΞD
senior tag
Üdv!
Abban kérnék segítséget, hogy ha veszek VGA-t használtan, szemrevételezésnél minden rendben stb... Mivel érdemes letesztelni, hogy kb minden rendben van-e vele? Nincsenek rejtett hibák, (melegedés, Bs, memhiba stb) Illetve Miből lehet könnyen kikövetkeztetni, hogy hűtőt leszedték-e róla illetve volt e szét húzva?Remélem kapok valami hasznos infót. üdv,
-
TaylorXIII
őstag
válasz
gixxer-tomee #35375 üzenetére
Szóval szűz win. Gondolhatod, hogy a GTX 460 miatt kérdeztem
DX, .NET, visualc++ fenn van? minden ami kell?
-
daneeka88
csendes tag
válasz
Lézerparaszt #35378 üzenetére
köszönöm a tippet, de sajnos nincs a közelemben olyan, akitől kölcsön tudnék kérni videókártyát
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
daneeka88 #35376 üzenetére
Nekem még nagyon régen mikor Atim volt, akkor tapasztaltam ilyen hibát. Nekem is szétestek a textúrák, becsíkozódott a kép, még windows betöltés előtt is voltak problémák. Egy ideiglenes megoldást találtam rá, ami az volt hogy a catalystet uninstalláltam és csak a videókártya drivert raktam fel. Ez pár hónapig elég is volt de utána kezdett visszajönni a probléma és a kártya végül meg is adta magát. Szerintem ha van rá lehetőséged akkor kérj kölcsön egy Atit valakitől és nézd meg azzal is.
-
daneeka88
csendes tag
Sziasztok,
nem egészen 3 hónapja vásároltam meg az új konfigomat, néhány napja pedig érdekes dolgokat kezd produkálni a gép: böngészőben (http://kepfeltoltes.hu/131109/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) a jobb felső sarokban fekete csíkok jelennek meg, ahányszor csak új lapot nyitok. a játékokban szétesik a grafika, de van, hogy csak csúnya, torz lesz a kép (pl.: battlefield 4 alatt a fegyverek felett vibrál a kép, vagy fekete csík jelenik meg)
a legújabb ati béta drivert raktam fel, de az előzőekkel is ugyanez volt a gond, még a 13.9-es verzióval is. futtattam egy Unigine Heaven Benchmark tesztet, de nem tudom, hogy az eredmények megfelelőek-e. elképzelhető, hogy nem is a videokártyával van probléma?? milyen programmal lehetne még utána járni? (időközben egy memóriatesztet is végeztem, de nem találtam problémát).
a konfiguráció:
- Asrock 970 Pro3 R2.0
- Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC PCIE
- AMD FX-6300 @ 3.50GHz Box Black Edition
- Kingston 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT
- Corsair VS550
- monitor: Asus VH228Windows 7 x64 Home Premium-ot használok. fogalmam sincs mi lehet a gond, mert szinte vadonatúj a gép és egyik napról a másikra kezdte ezt produkálni, előtte semmi gond nem volt.
teljesen tanácstalan vagyok, ha 1-2 ötlettel tudnátok szolgálni nagyon hálás lennék, köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
TaylorXIII #35374 üzenetére
Az sehogy, mert AMD
De komolyan sehogy, mert zsír új win, zsír új driver.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
gixxer-tomee #35373 üzenetére
NV drvier, hogy lett eltávolítva?
-
gixxer-tomee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy én vagyok a hülye.. De ezt megkockáztatom.
Szóval a helyzet az, hogy vettem egy hd 7790-et.A kérdés: Hogy lehetséges az, hogy 1280-as felbontásban akadnak vele a játékok?
Értem ez alatt azt, hogy a Modern Warfare 2 szaggat... pedig az erősen 4 éves játék.. És a GTX 460-asom simán vitte ebben a felbontásban. Ez a kártya még erősebb is. A procim elég hozzá. A RAM is.
A BF4-et játszottam vele. Tudom hogy új játék stb. De még azt is jobban vitte. Mondjuk annál már a procim kevés, úgy érzem.. De a COD miért akad? Megnéztem játék közben, és 100-on dolgozik a VGA. Ez egy vicc..Mielőtt valaki megkérdezné. Igen, a legújabb driver van fenn...
Megköszönöm, ha valakinek van valami ötlete...
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
válasz
Lézerparaszt #35371 üzenetére
Ezzel az a baj hogy jelenleg csak ha joltudom a proci vgaja a hd graphics... Es nincs benne masik kartya... Egyenlore
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mima1017 #35370 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen hibám, mikor megvettem az I7-et. Olvastam hogy van a processzorban is egy viszonylag jó video chip. Nem tudom miért, de nekem alapértelmezettben azt használta, és akkor kezdett villogni vagy simán kikapcsolni. Nagy nehezen sikerült letiltanom, még a sok inteles xy programot is le kellett törölnöm, csak hogy ne azt használja, és még talán a BIOS -ban is le kellett tiltani. Így oldódott meg a probléma. Próbáld ki, hátha működik nálad is.
Szerk: Mondjuk nem tudom hogy I3-ban van-e...
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35369 üzenetére
Hát Intel I3 van benne, nem tudom pontosan most melyik illetve Intel G630 talán.
A bios frissítést még nem néztük! Jó ötlet!
-
TaylorXIII
őstag
válasz
mima1017 #35368 üzenetére
intel vga driverekkel próbálkoztatok már? Egyébként biztos HD 3000 és 4000 van ezekben? A specifikációban max 2nd gen procik vannak pl i7 2600 és igaz még az HD 2000, de pl 2600k az már HD 3000 csak az meg nincs ott
. Alaplaphoz esetleg nincs BIOS frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35367 üzenetére
Jah értem
Félre értettelek bocsánat
Hát ha nem lesz más megoldás akkor muszáj lesz VGA-t venni.
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35365 üzenetére
Nem mentem el a többi kérdés mellett, gondoltam ha leírom hogy az a kártya van benne akkor azzal minden kérdésedre kielégítem a választ. Nincs semmilyen keret, csak két db LP-s bracket amiben a foglalatok vannak.
1x DVI és HDMI
1x D-SUBígy tevődnek össze a kialakítások, olyan mintha 2 slotos lenne a kari hátulról.
Egyébként igen, ez megoldás lenne csak nem a legolcsóbb. 50-60db gépbe 7-10k HUF ért venni kártyát nem a legkifizetődőbb..
Illetve leirtam hogy azzal nem volt előtte sem gond, csak a monitoron nem volt olyan csatlakozó ami nekem megfelelt volna arra a célra amire szerettem volna használni.Üdv,
Matyi -
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35363 üzenetére
Igen az a kártya van az SFF gépben, azzal nem volt gond csak ami monitort arra akartunk kötni azon nem volt dp csati csak dvi.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
mima1017 #35360 üzenetére
Ezt? [link] Mert még ez sem férhetett volna elvileg bele mert a specifikációban az van, hogy 2,5 inchnél nem lehet szélesebb a kártya és ez is szélesebb
Ez van benne?
Microtowerbe egyébként mehetne még egy olyan vagy még sok más kártya mivel ott már 4,2 inch lehet a szélesség de a hossz ott is 6.6. Keret?
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35358 üzenetére
Hát mindegy milyen DVI az a legkevesebb. Nincs csak kimaradt egy Space, DVI és D-sub csati
-
spista222
addikt
válasz
mima1017 #35357 üzenetére
Egyébként melyik fajta Microtower vagy SFF?
A Microtower-be minden nehézség nélkül lehet rakni PCI-e Videokártyát, csak ki kell választani a megfelelőt(Arra ügyelni kell hogy ne legyen túl hosszú a kártya mert nem fér el a CPU hűtőjétől), SFF-el nincs tapasztalatom hogy mi fér bele, ahogy nézem abba csak Low profilos kártya fér bele.
Sajnos az Intel integrált csodáival ha egynél több monitor van rákötve elég sokan panaszkodnak, így egy olcsó VGA beszerzése megoldást jelenthet. -
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35356 üzenetére
Hát nekünk egy DVI-D-SUB kártya kivezetés kellene.
Most alaplapi displayport és d-subbal kapcsolódik. -
TaylorXIII
őstag
válasz
mima1017 #35353 üzenetére
Olyan kártya kéne amin van DVI-I, D-sub és még egy DVI-I vagy DVI-D vagy HDMI vagy Displayport? Szóval a lényeges csak az lenne, hogy DVI-I vagy DVI-D legyen rajta meg D-sub? Mert olyan biztosan van és a monitoroknak amit írtál DVI-D,D-sub és Displayport bemenetei vannak ahogy olvastam.
-
mima1017
tag
válasz
ceripapa #35354 üzenetére
Hát használat közben egyszercsak "Monitor going to sleep" kikapcs/visszakapcs és akkor visszajön a monitor.. Egy rövidebb idő után visszakapcsol a monitor.
Volt arra példa hogy egyik állomáson a monitor vibrált és ki be kapcsolgatott és másik gépen jól működik, és a "rossz" gépre kötve egy ugyanolyan monitor, másikgépről áthozva tökéletes..
Teljes káosz :]
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Elég "nagy" problémába ütköztünk a cégünknél, és sűrgősen orvosolni kellene, ezért fordulok hozzátok.
HP COMPAQ 6200/6300 Pro PC-k vannak, és mindegyik PC-re kötöttünk 2db HP LA2405x típusú monitort.
Szokása a monitoroknak hogy kikapcsolnak használat közben, gyanakodunk az integrált vga-ra. HD Graph 3000 és 4000 széria. Telepítettünk monitor/vga/proci drivereket semmi.A monitorok Display port kábellel valamint D-subbal vannak összekötve.
Legutolsó mentsvárunk egy olyan kártya PCI/PCI-e ami egy VGA kivezetés DVI és D-SUB csatlakozási lehetőséggel.
A kérdés, szerintetek létezik ilyen kártya?
Köszönettel:
Mátyás -
fradi81
veterán
válasz
Taifa Díaz #35351 üzenetére
Akkor jól sejtetem kösz.
-
LonGleY
veterán
Az ilyen kétslotos felépítésű Sapphire HD 6870-esen lehetséges hűtést cserélni? Egy vagy két 12 cm-es ventivel sokkal halkabb lehetne. Nem zavaró most sem túlzottan, csak terhelés alatt.
Régen már egy 3870-es Sapphire-ra raktam egy bazinagy passzív AC hűtőbordát, és kézzel egészítettem ki egy 12 centis ventilátorral, ott jól működött a dolog, de vajon ennél az újabbnál van-e értelme, és ha igen, mit pakoljak rá?
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
hello
Érdemes-e most olyan alaplapot venni hosszú távra, ami 'csak' pci-e 2.0-t tudja? Tehát ha 1-2-3 év múlva veszek bele pci-e 3.0 komolyabb vga-t, lesz-e belőle hátrányom hogy csak 2.0 a foglalatom? Tehát lassabb lesz-e a kártya emiatt? -
ceripapa
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #35324 üzenetére
Hát nekem nekem a sima gtx 660-l nagyobb bajom volt , de abu-t kérdezd meg ő mester ebbe, de ha winfos dobja az üzenetet hogy leáll a driver , akkor lehet neked is az uj driver miatt TDR hibád lehet.
Nekem új driver után ha túrboba akart menni a 660 oc ref órajelen, akkor meghalt és elment a kép, windows dobott egy hibaüzenetet a display driver elhalálozásáról. És utána a sötétség
, de elején volt hogy kitaboltam a és a böngésző fekete kockák tömkelegét dobta
. Órajelet levettem ref , hogy turbóba is ref alatt legyen , akkor ujra tudott indulni, de sajnos nem oldotta meg a problémát , mert ugye akkor is meghal, én visszavittem szervizbe, mert ebből nekem az jött le hogy a turbó módot nem birja oc-vel. Most várok. .....
Mielött valaki írná hogy tulmelegedett XD, leirom neki vga gpu-ja 45 fokos volt XD .Sztem nálad sincs minden rendben, próbálgasd sli nélkül.
-
válasz
Taifa Díaz #35345 üzenetére
És tényleg a kábel volt, haveromtól szereztem egy másikat és teljesen megszűnt a csíkozódás
-
jegenye77
addikt
Jól gondolom,hogy jobban járnék egy 7850 2Gb karival mint a mostani 6870 mellé még egy?
Árban kb ugyan annyi lenne a kettő 6870 mint egy 7850. -
freelanced
addikt
Hello! Ebbe az alaplapba ASRock N68C GS-FX belemegy a HD 6870 ugye?
-
Üdv!
A következő tüneteket produkálja a gépem:
- bekapcsoláskor van, hogy elindul majd kikapcsol majd újra elindul a gép
- Már a bios alatt is csíkos hangyás a képMa vettem bele egy másik videokarit, mert mindenki biztosra vette, hogy az a hiba. nos az új kártyával is ugyanezt produkálja
Mi lehet a probléma?
E8400
táp 450 W chieftec
2*2 GB ram
2 HDDvga: régi 4850, új 7770
-
xrace77
tag
Sziasztok!
VGA csere előtt állok, most Sapphire Radeon HD6870 Toxic Crossfire-t használok. Olyan kérdésem lenne, hogy melyik mostani kártyá(k)nak a teljesítményéhez áll közel?
(1920x1080 felbontásban használom) -
troll81
addikt
válasz
Lézerparaszt #35332 üzenetére
win 7 el volt ilyen problémád? nekem is volt 8 és tsi .... köszönöm nem ért meg még szerintem a win 8 sok bajom volt vele pl fagyott nem kicsit a 7 ultimet tökéletes
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
troll81 #35331 üzenetére
Win 8.1 64 bit. Sima 8-on is megvolt a hiba. Régebbi drivert csak egyet próbáltam, a mostani legfrissebb előttit. Nem tudom melyik a legstabilabb, hátha tud valaki ajánlani egyet
Szerk: a 600-as tápom is elvinné szerintem simán, a tapasztalatom szerint elég jóra sikerült.[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz
szia win 7 64 bit? az van fent?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #35326 üzenetére
Szoftveres hiba lesz, a táp simán elég.
-
LLKobe
veterán
válasz
Lézerparaszt #35328 üzenetére
Ha mindkét vga működik külön a gépedben, és nem jönnek elő az említett gondok, sli-be meg igen, akkor asszem egyértelmű a dolog. Sli-vel van gond, valszeg driver gond. Régebbi forceware-t próbáltál?
-
LLKobe
veterán
válasz
Lézerparaszt #35326 üzenetére
Rántsd ki az egyik VGA-t, és csinálj úgy egy próbát. És sztem ne BF4-el tesztelj, annak van nyűgje bőven, az nem lesz mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
Tápod elég erős? Nem melegszik túl valami? Cpu, vga-k?
Mod: nem vagyok szakértő, de a 600w-os táp elég egy ekkora sli-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy megy valami játék, mindegy mi, és kb 2-3 perc után iszonyatosan beakad a hang és a játék is elkezd szaggatni. Pl Battlefield 4 megy stabil 60 fpssel, meg se moccan még a legnagyobb csata közben sem, de aztán jön ez a jelenség és lemegy 10 -re, és aztán kis idő múlva méglejjebb míg 1-2 -n be nem áll. Van mikor a hang marad "szétesve", és az előbb csinált olyat hogy elkezdett villogni a kép és kiírta hogy az nvidia driver meghalt de utána helyreállt. A leges legújabb driver van fent, próbáltam megint felrakni tiszta telepítéssel is de nem változott semmi. A hangkártya biztos nem zavart be mert HDMI-n keresztül és hangkártyán keresztül is megvan a probléma. Én a videókártya driverre tippelek, de hátha van egyéb tipp is. Szedjek le új drivert? A videókártyák: MSI GTX 770 SLI
Előre is köszi! -
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám, még pedig van egy geforce 210 vga-m, de nem ad képet. Technika lcd tv-m van, se d-sub-on se dvi-n nem ad képet csak hdmi-n. d sub-on dvi-in is azt irja a tv hogy nem tám üzem mód. Ez mitől van? Eddig gxt280am volt simán ment sima vga kábellal. Jah és a hdmi-t meg nem tudom beállítani vis vagy nagyobb vagy kisebb a kép, vagy pont jó de csúnya a kép alig látni a betűket. Ha hdmi meg a dsub is rávan dugva a tv-t átkapcsolom vga-ra akkor jó. de ha újra indítom a gépet megint nem tám üzem mód.. :/
Ha valaki tud segíteni megköszönném -
freelanced
addikt
Hello! A lambdacomputernél vásárolt Shappire kártyámra ugrott a garancia elvileg mivel megszűnt a cég. Viszont én nem hagyom annyiban ezt, mivel emiatt eladni és nehezebb stb.
Hol tudnék emiatt érdeklődni, kikkel érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyben?
-
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy játék alatt (COD G) egy idő után (1-2óra) piros lesz a képernyő és újraindul a win.
Kari: 7870
Monitor: Dell 2711
HA tudja valaki vagy már volt ilyen gondja az legyen kedves és ossza meg velem a probléma okát.
Köszönöm. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Ma vettem egy Asrock H77 Pro4 M alaplapot. (i3 van benne, HD 2000 ha minden igaz)
Pont azért, mert ezen van DVI és HDMI kimenet is, szükség van a 2 megjelenítőre.
Monitor az monitpr (DVI), és a TV-n meg kiterjesztett képen mennek a mesék, filmek. (HDMI).
Összekötve, felinstalálva a Windows 8.1 x64, van is kép. Felmegy a driver updateról, restart, és nincs kép HDMI-n.
Keresgéltem neten, és az intel honlapján megtaláltam a hibát.intel forum
Valakinek van esetleg erre megoldása?
Mert ott azt tanácsolják, hogy minden restart után eszközkezelőben le kell tiltani a vgat, majd engedélyezni, és így működik..valóban, de valami fix kellene erre, mert ez nem járható út.
Köszönöm!havri
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz
#90933760 #35313 üzenetére
Nekem volt egy X600XT-m aminek a memóriája már nem írta a gyári értékeket, lentebb vettem és utána tökéletesen működött.
Amit az AIDA ír memória értéket az a valós vagy az effektív? Ha effektív akkor kevés ha valós akkor sok
csokiÉn is voltam hasonló gondban igaz laptop VGA-val de én akkor nem találtam olyat aki rendes garanciával vállalta volna a javíttatást, legfeljebb próbagaranciát adnak rá, így inkább vettem egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Most szereztem egy X600 karit, de gondok vannak vele. Az hogy a Stalker nem indult el még megérteném, de kiderült hogy bizony el kéne neki. Elindul, menübe belép, új játék vagy játék betöltés tök mindegy mert kifagy az egész gép. Most kipróbáltam a Vice City-t és ugyanez.
Mi a fenével lehet megtudni, hogy a kártya-e a rossz? De amúgy 2D oké, netezni tud, minden oké.
Ja, a ram órajelhez miért 256MHz-et ír az Aida mikor 400-nak kéne lennie? Nem a vrammal lesz a probléma? Vagy a memóriavezérlőjével?[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
Sziasztok!
3 éve 1 hónapja (azaz gari pont lejárt) vettem egy gainward gtx460-as videókártyát, azonban ma reggel egyszercsak szétesett a kép egy játék közben és megfagyott az egész gép
Működni még működik (most is arról írok!), de win betöltés közben szét van esve a kép (értsd összevissza minden színű kockák vannak, bios alatt rendesen működik), win7 meg csak 640*480ban megy 256 színnel, de itt nincs szétesve a kép... próbáltam egy live ubuntut is de ott se látok semmit mert teljesen szét van esve a kép.
leszedtem a hűtés burkolatát, nem látok rajta semmi púpos kondit, se égésnyomot.mit lehetne tenni vele? van valaki itt a fórumon aki ilyeneket tud esetleg javítani?
üdv: CSoki
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
LLKobe #35309 üzenetére
Mert amiért cserébe kaptam, az még xarabb volt
Mentségemre szóljon, azt sem én vettem...
Egyébként meglepődnél, mert ez a noname valami kiszolgál egy 4 GHz-re húzott FX8320-ast egy ref HD6970-nel, és még csak fel sem melegszik. Ennek ellenére egy teszt után visszacsomagoltam a dobozába, azóta is ott várja szerető gazdáját, aki nem én leszek
De oda jó lehet, ahova ajánlottam.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
Taifa Díaz #35308 üzenetére
Aqprox táp, garival a Miskolci Darkcomp üzletbe? Ez jól hangzik
Már megbocsáss de miért hagytad hogy cserébe rádsózzanak egy sz*rt?
#35310: Ja, az más. Akkor viszont jó üzlet volt
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
TaylorXIII #35298 üzenetére
Ránézésre meg a 12V-os ágáról meg lehet mondani melyik táp kuka, amúgy megismertem hogy codegen.
-
LLKobe
veterán
válasz
helixP #35301 üzenetére
Ha valamiből nem szabad gagyit venni akkor az a táp. Ráadásul ha jól emléxem, a codegen-ből pont a 300W-os széria a híresen elfüstölős, vagy talán a 350-es.
És ha egy ilyen táp elfüstöl, az ránt magával MINDENT.
Nekünk egyszer belevágott a villám a házba, 2db TV kuka, 2db VHS kuka, akkori Cooler Master tápom lekapcsolt. Visszaröffentettem, és még évekig ment.Sztem nézz egy 350-400W körüli bármilyen FSP-t.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Ajánlott lenne új tápot is...? Tizenből akartam megoldani és akkor már 20 felett járok...