Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
-
medvezsolt
senior tag
válasz
ceripapa #35843 üzenetére
Egyébként az, hogy egy videokártya zárlatos az már akkor adott, amik a termék lekerül a futószalagról? .. És normális használat során magától valamikor X idő után felmondja a szolgáltatót?
Vagy a termék tökéletes mindaddig amíg valami okozza a zárlatot? Mi okozhat zárlatot? Mármint én nem tettem semmi olyat ami erre adna okot. -
medvezsolt
senior tag
válasz
ceripapa #35838 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Ez a HA-n hirdetett égés még épp hogy belefér garanciális ügyintézés nyilván csak akkor él, ha eleve náluk veszem a VGA-t. Sajnos,
Felhívtam a fogyasztóvédelmet és ők igazából arra jutottak,hogy én bevizsgáltathatnám a VGA-t és a vizsgáltat irányomba pozitív döntését elküldöm az Iponnak és avval se tudok rájuk hatni, akkor fordulhatok békéltető testülethez vagy rosszabb esetben bírósághoz.
Igazából nem értem, hogy ez miért ne hatna rájuk eleve ha ezt így most rögtön megírom nekik emailban.Lehetséges hogy a bevizsgálás során nem tudom bizonyítani hogy saját hibán kívüli a dolog és az Ipon meg röhög a markába majd?
Felkínált egyébként olyan lehetőséget az Ipon, hogy elküldi a disztribútorhoz (gondolom az ASUS magyarország) és ők esetleg úgy döntenek hogy cserélik vagy javítják vagy ilyesmi, ez mennyire járható út szerintetek?
-
ST05
őstag
válasz
ceripapa #35703 üzenetére
igy van jol látod, az nvidia szépen el-videozol netezel levett 2D üzemmódba, 10 wattal
de AMD-nél, vagy nagyobb karinál : yutub 90 fokon , vagy :ez
Tudod én most i7 -el 27-30W húz a falbol jelenleg igp -vel,
nem mindegy, vagy ha lenne egy ilyen bika kártyám , akkor meg 100-150w al irnék ide hsz-t
Ja és a Dvga-t nullára lekapcsolja ! sőt a 7 es GCN-eknél még a ventit is lelövi,
ha érdekel azthiszem az első gcn tesztben volt erről szó talán itt a 7770 tesztben ... -
mima1017
tag
válasz
ceripapa #35354 üzenetére
Hát használat közben egyszercsak "Monitor going to sleep" kikapcs/visszakapcs és akkor visszajön a monitor.. Egy rövidebb idő után visszakapcsol a monitor.
Volt arra példa hogy egyik állomáson a monitor vibrált és ki be kapcsolgatott és másik gépen jól működik, és a "rossz" gépre kötve egy ugyanolyan monitor, másikgépről áthozva tökéletes..
Teljes káosz :]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd