- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Most szereztem egy X600 karit, de gondok vannak vele. Az hogy a Stalker nem indult el még megérteném, de kiderült hogy bizony el kéne neki. Elindul, menübe belép, új játék vagy játék betöltés tök mindegy mert kifagy az egész gép. Most kipróbáltam a Vice City-t és ugyanez.
Mi a fenével lehet megtudni, hogy a kártya-e a rossz? De amúgy 2D oké, netezni tud, minden oké.
Ja, a ram órajelhez miért 256MHz-et ír az Aida mikor 400-nak kéne lennie? Nem a vrammal lesz a probléma? Vagy a memóriavezérlőjével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest