- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spet
addikt
válasz havri1 #40333 üzenetére
Létezni létezik, de kb. netezésre jó kártya (4000-es széria nagy fogyasztás kis teljesítmény a 350-es végződés miatt). Az 5000-es szériától kezdve már kisebb a fogyasztás jobb a teljesítmény (pl nem 64 bitesek mint ami fentebb van linkelve hanem 128 bitesek, illetve érdemesebb ddr5-ös memóriával felszerelt változatot beszerezni). Használtan meg persze belehet szerezni 6-os 7-es szériát is, csak kérdés, hogy újat vagy használtat szeretne.
PS-hoz meg ha jól tudom jó processzor illetve sok memória kell, szóval a vga mellékes dolog benne.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MK VII
veterán
válasz havri1 #49683 üzenetére
Üdv.
Jó nyomon jársz...
Simán lehet a kábel miatt.. Nekem D-SUB-bal van összekötve a a monitorom fullHD felbontásban és csodálatos a kép. Apu sima 17"-os LCD monitorának a kábelével nekem is homályos a fullHD-s monitorom viszont az övéhez tökéletes.
Próbáld ki egy jobb minőségű kábellel.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz havri1 #49685 üzenetére
Igen szerintem az jó. Olyat vegyél aminek mind a két végén van árnyékoló. Kérdezz utána ennek,mert csak az egyik végén látok árnyékolást. Bár nem kizárt, hogy a képen a másik nem látszik.
Most olvasom, hogy: "Jellemzők:
VGA összekötő kábel
dupla árnyékolás az elektromágneses zavarjelek csökkentése érdekében
17" és annál nagyobb képátmérőjű monitorokhoz ajánljuk
kábelhossz: 1,8 méter"
Szóval nyugodtan megveheted.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
Csupingo
veterán
válasz havri1 #72502 üzenetére
Én nem látom, hogy dvi csatlakozó lenne a monitoron, valamint a freesync-et se látom említve sehol. A PH tesztelte is ezt a kijelzőt. Fhd 60 Hz esetén mindegy, hogy hdmi vagy dp kábelt használsz.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz havri1 #72506 üzenetére
Ha a freesync-re gondolsz, azt nagyon szokták dicsérni, ha épp jól működik. Persze az se tökéletes, van olyan játék amiben nem az igazi és vannak driver változatok is amikkel gond van. Ha minden klappon, akkor viszont szépen kisimítja a képet. Ha gondolkodtál monitor cserén, akkor érdemes lehet olyanra cserélni, mert nem sokkal drágább és tényleg jó dolog. Ha nagyon odafigyelsz a monitor választásnál, akkor találhatsz olyat is, aminél nvidia kártyával is működik, ha esetleg a jövőben arra cserélnél. Így mindkét gyártó kártyáival élvezheted az előnyeit.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Fujifilm X
- Hardcore café
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest