Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csecso22
tag
sziasztok
mi a különbség egy 1gb-os videókártya és egy ugyan olyan 2gb-os kártya között? -
Perry0808
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő! Vettem egy videokártyát (ASUS HD6770 1GB GDDR5 PCI-E) egy ASUS M2N-SLI lapra. Bekapcsolás után a vga ventilátora felpörög-lelassul, ezt megcsinálja kb 15x, majd elindul a op.rendszer betöltése, és minden működik ahogy kell. Mit lehetne tenni, hogy nem pörögjön fel ennyiszer?
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+
RAMOK:
- Kingmax KLED48F-A8KI5 1GB DDR2-800 (5-5-5-18@400 MHz) (4-4-4-12@266 MHz) (3-3-3-9@200 MHz)
- Kingmax KLEE88F-B8 2GB DDR2-1100 (6-7-7-25@555 MHz) (5-5-5-18@400 MHz) (4-4-4-15@333 MHz)
Köszönöm! -
tabi.tamas
csendes tag
válasz
syberia #34794 üzenetére
Viszont mivel nincs pincében, így máshogy nem tudom elképzelni hogy a por ráragadjon. Mert ha csak poros lenne, nem lenne nagy gond, de a ragadós koszfoltok szerintem egy kis párától is képződhetnek. Ha meg piszkáltam a gépet, előtte mindig kezet mostam hogy ne zsírozzam össze egy picit se
Viszont ha nagy hülyeség az ételpára által kialakult foltok teóriám szólj rám
-
syberia
veterán
válasz
tabi.tamas #34793 üzenetére
Nem valószínű hogy a levestől megmurdálna
kivéve ha közvetlenül adsz neki
-
tabi.tamas
csendes tag
válasz
syberia #34792 üzenetére
Sarokban van, de a lényeg: Soha többé nem eszek forró levest a gép közelében. Ontja magából a párát és amondó vagyok, hogy ez volt a ludas. Persze nem egyszer ettem gépelőtt
, így hiába tisztítom a gépet a zsíros pára nyomot hagyott gondolom és kb 2-3 év alatt ez most ki is bukott. Mondjuk legalább ezzel is okosabb lettem. Már csak reménykedek hogy maradandó kár nem keletkezett sem az alaplapban, sem a videokártyában, se a tápegységben.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz
tabi.tamas #34791 üzenetére
Puha pamut rongydarabkával megoldható, én próbáltam alkoholos vattával de az hátrahagyhat kis szöszöket, a lényeg hogy ne karcold meg a nyákot
[ Szerkesztve ]
-
tabi.tamas
csendes tag
válasz
syberia #34790 üzenetére
Sűrített levegővel kb két havonta tisztítom. Sima kontakt tisztító spray-t használtam, a WD40-et nem használom ilyenre.
A hűtést leszedtem, hogy a port letisztítsam róla, visszarakáskor csak egy pöttynyi pasztát tettem rá. Melóban leteszteltem és működik, otthon majd próbálom. Én arra gondolok amúgy, hogy a por és a pára zárlatot okozott a videokártyán és ez miatt lehetett gond. Pici foltokban rá van tapadva még a kosz, azt mivel takarítsam majd le? Én alkohollal gondoltam. Pálinkát nem pazarlom, így maradna az etil-alkohol
A gép párásodása ellen, a zacsis szilikon golyók jók (pl: ami cipős dobozokban van)?
-
syberia
veterán
+1 pl. Asus DCII, twin turbo
(#34788) tabi.tamas: Ne vidd túlzásba a WD40-et, főleg hogy nem nyikorog semmije, venti cicergés némítására sem alkalmas! Ellenben sűrített levegővel néha takarítsd ki, a gpu-t általában jól pasztázzák a gyárban, ha volt rajta hűtés cserélve akkor ezt elég egyszer megejteni.
[ Szerkesztve ]
-
tabi.tamas
csendes tag
válasz
tabi.tamas #34772 üzenetére
"Szép estét kívánok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Sapphire HD 5770-es videokártyám van. Délelőtt kikapcsoltam a gépet, délután be és nem ad képet. Ventilátor pörög, de nincs kép, hibajelzés nincs a speakertől, alaplapi videokártya megy, úgyhogy megnéztem de a eszközkezelőben a win nem látja. Ötlet hogy mi történhetett? Asus M4A88TD alaplapom van. Lehetséges hogy a pci foglalat elszálljon? Tápegységem egy Corsair HX 650, így táp hibát nem feltételezek.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!"Azóta kicsit javult a helyzet. Kontakt spray-el megtisztítottam és pasztáztam a videokártyát és működik. Mivel lehet tökéletesen megtisztítani a videokártyát? Alkolhol?
-
Xymon87
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, vettem egy asus m5a78l-m usb 3.0 alaplapot raktam bele 8 giga ramot, egy fx 6300 as proci, és most jelenleg egy hd7750 es vga van benne. na és volt egy taphalalom, 500 as volt a táp meghalt, utána vettem egy 550 es tápot, de visszont azt csinalja a gepem : elindul egy játék elkezd lodolni valamit a gép, csak 3D s dolognál jött edig elő, és randomra egyszer csak leál a gép és csipog 1 hosszut és 3 rövidet, na de visszont előtte egy hd 6670 es kártya volt , bevittem a currysbe, kicserélték és most a 7750 es kártyánál is aztcsinálja. de visszont a GTS 8800 as kártyánál ami a tápból kap áramot annál nem csinálta még. mi lehet a gond ? áram ? chippset? mer a hd 6670es és a hd7750es is alaplapból kapja az áramot. valami őttlet?
-
4d
aktív tag
Sziasztok! erre a problémára van már valami ötlet vagy megoldás? Sapphire HD4850 főleg bootoláskor de netes böngészésnél is random. Azóta csinálja mióta frissítettem a drivert. Lehet ez a probléma? Másik gépben is kipróbáltuk, ott is ez a helyzet. Esetleg régebbi drivert tegyek fel?
-
P.Peti
csendes tag
válasz
IstvánLászló #34782 üzenetére
Köszönöm, de mivel egy árban vannak és a Gigabyte még ha csak hangyányival is, de gyorsabb + talán a 3 kisebb ventilátor csendesebb mind a 2 nagyobb, így azt választanám, hacsak nincs konkrét technikai infó ellene. Tudtok ilyet?
Köszönöm a választ.
-
P.Peti
csendes tag
Sziasztok!
A
Gigabyte GV-N770OC 2 GB
és az
MSI N770 TF 2GB OC
között mi a különbség?
Én csak annyit látok, hogy a grafikus chip sebessége a Gigabyte-nél magasabb, és 3 ventilátoros.
A +39 MHz miatt a Gigabyte-ot vegyem meg?
Ti melyiket választanátok?Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz
800.henrik #34776 üzenetére
105°C bírják ha jól tudom.
Zalman vnf100-re simán rá lehet tenni egy ventilátort kötegelővel.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
Taifa Díaz #34778 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató válaszodat.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
IstvánLászló #34777 üzenetére
Nem, nem a VGA hibája okozza, hanem esetleg az, hogy nem tud honnan információt kiolvasni az Everest a ventilátor fordulatszámáról.
-
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok véleményeteket kérném.
Hiba-e?hogy Everest nemtudja kiirni a ventillátór fordulatszámát,a Nvidia Geforce 7900 GTX vga--nak.
A vga hibája okozza,milehet a megoldás erre.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
lsc
nagyúr
válasz
800.henrik #34774 üzenetére
Nem.
90 fok fölött kezdj izgulni, de annyi sosem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok, 74 fokos a radeon hd4650 videokártyám, ez nem sok?
-
St0keR
tag
helló hd 7870 2gb ghz editiont menyire szabad felhuzni fx 6100 van melette 3,5ghz en meg 2x4gb 1600mhz kingston hyperx ram
-
tabi.tamas
csendes tag
Szép estét kívánok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Sapphire HD 5770-es videokártyám van. Délelőtt kikapcsoltam a gépet, délután be és nem ad képet. Ventilátor pörög, de nincs kép, hibajelzés nincs a speakertől, alaplapi videokártya megy, úgyhogy megnéztem de a eszközkezelőben a win nem látja. Ötlet hogy mi történhetett? Asus M4A88TD alaplapom van. Lehetséges hogy a pci foglalat elszálljon? Tápegységem egy Corsair HX 650, így táp hibát nem feltételezek.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
St0keR
tag
sapphire hd 7870 ghz edition menyire lehet felhuzni kb hogy a videóse laggoljon ha nézek meg jól is menyen a játék fx 6100as procim van meg 2x4gb 1600mhz kingston hyprex ram
-
válasz
sesomaru1989 #34769 üzenetére
Nekem jelenleg egy 2 ventis/nagyon halk/ 7770 van,alapállapotban 30-33 fokos,játék után 40 körüli.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34766 üzenetére
Jók a HP gépek, csak ugye nem tervezték be, hogy többet kell bírnia a tápnak, mint az eredeti összeállítás áramfelvétele.
Ne búsulj. Először próbálj meg egy tápot kölcsönkérni, de legalább teszteld le a kártyát valakinél, hogy rendben van-e. Aztán ugye nem égrengető összeg egy fincsi 400-450 wattos táp... -
dances
tag
Üdv!
Az adatlapomnál levő 2-es gépet fejleszteni szeretném.
Jelenleg egy 22"-os 1680*1050 felbontású monitort használok (DVI porton ).
Azt tervezem, hogy veszek még egy monitort, 24"-at, full hd felbontásút, hd videózáshoz (a valós 100 Hz-es tv-k nekem sajna túl drágák).A kérdésem a következő:
ha a tervezett 24"-est DP porton csatlakoztatom (a vga-mon van mindkettő), akkor, mivel eltérő felbontású a 2 monitor, catalyst-ben be lehet ezt vhol állítani?
Mármint úgy értem, hogy úgy szeretném, hogy játékhoz és böngészéshez, a 22"-est, filmnézéshez pedig a 24"-est használnám, de egyszerre csak az egyik üzemelne mindig.
Tehát ha két kijelzőt kötök a videó kártyára, akkor ki lehet valahogy választani, hogy éppen melyikre küldje a jelet?[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34763 üzenetére
Maga a proci is megeszi a magáét: 63.13 Watt (Stop Grant mode) / 118.75 Watt (775_VR_CONFIG_05A)
Fogalmam sincs, hogy az összterhelés mennyi, de hogy a tápod nem ad le 250 wattot, az biztos.Ha a VGA nem kap elég szuflát, elképzelhető, hogy nem mutatkozik az eszközkezelőben.
-
Sziasztok
Vettem egy 27" monitort
Hogy tudok javítani a képminőségen? Nem tű éles natív felbontáson (FHD) -
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34761 üzenetére
Ezen az oldalon kattints csak a System Requirements gombra. Azonnal kiderül, hogy "400 Watt Power Supply is required."
Szóval kevés a tápod neki. -
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
Biluxzsolt #34758 üzenetére
Mijen konfigot használsz 250w-os táppal,meg kérdezhetem.
A mostani vga-k 100-150w-ot is fogyaszthatnak. -
djdaniel
senior tag
válasz
Biluxzsolt #34758 üzenetére
szerintem kevés neki a 250w-es táp.
egyébként milyen táp ? hp ?videokártya másik gépben megy ? gpu melegszik ? többi kimeneten sem add képet ?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #34749 üzenetére
[Erre] valaki?
-
válasz
sesomaru1989 #34755 üzenetére
Én nemrég adtam el a 6670-et,szerintem nagyon jó kártya.
Nekem Sapphire Radeon volt,aktív hűtéses,kicsit hangosabb volt a jelenlegi kártyámnál,de ha olcsón akarsz jót akkor a 6670 neked való.
A mostani játékok többségét is lazán vitte 1280x1024-es felbontáson medium-high beállitáson. -
varmi2
nagyúr
válasz
sesomaru1989 #34753 üzenetére
Nem fog problémát, vagy lassulást okozni.
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem.
Van egy MSI-G41m-P26 alaplapom melybe szeretnék venni egy Radeon HD6670 VGA (PCIe 2.1, 1 GB DDR5, 128 bit, DVI+HDMI+DP, passzív hűtős vga-t. A kérdésem az lenne,hogy az alaplap 2.0 pci-e foglalattal rendelkezik, a VGA pedig PCIe2.1-es. Okozhat ez báriféle kompatibilitási problémát?,sebességcsökkenést?.Előre is köszi.
-
fero6314
újonc
sziasztok lg tévét szeretném összekötni a pc-vel de a videokártyán nincs hdmi kimenet.A kártya lenovoADD2-R holtudok olyankártyát venni aminvan hdmi.Hatudtok segiteni megköszöném.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Üdv!
Tegnap tettem szert egy Sapphire HD 5670 1GB GDDR5-ös kártyára.
Beszerelés után a ventilátor elindul rajta,de képet nem ad.
Az eszközkezelő sem látja.A drivert a lemezről felraktam.
[Ez] a gyári konfig csak 2 gb rammal.
A 250W-os táp lenne a gyenge láncszem?
Pedig ezt a típust direkt ajánlották a gépemhez,mert hogy kevés áram is elég neki.
De attól még látnia kellene a gépnek nem?
Segítséget előre is köszi.
Bilux[ Szerkesztve ]
-
Szükségem lenne egy olyan programra (ha van) ami "növeli" a natív felbontást a játékoknál, pontosabban fogalmazva:
Ami becsapja a programot és mondjuk egy 1920-s monitoron 2560-s felbontást enged állítani/számoltat a VGA-val.
Ilyen ugye van nvidia szoftverben, de nekem most szükségem lenne egy olyanra amd-vel is, csak van rá valami mód.
Nagyon hálás lennék[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Terheléskor a sercegő hang jön a vga-ból. Mi ennek az oka?
Passzív a kártya. -
hattrickuser
aktív tag
Van különbség FPS értékben az miatt, hogy a vga kártya melyik csatlakozójára van kötve a monitor?
Konkrétan arra gondolok, hogy egy HD5670-es kártya 10%-al több pontszámot hoz a Futuremark 3DMark Vantage tesztprogrammal, mint ugyanabban a tesztkörnyezetben egy HD7750-es és egy GTX550TI. A HD5670-es esetében DSUB csatlakozóval keresztül közvetlenül csatlakozik a monitorra (ha nem a DSUB csatlakozót használtam, hanem mint a másik két esetben a DVI kimenetre átalakítót raktam, akkor nem kapcsolta be a monitort), a másik kettő vga esetében pedig DVI-DSUB átalakítón keresztül (mivel ezeken a kártyákon nincsen DSUB kimenet). Ezen kívül más különbség szerintem nincs, változatlan hardware, és minden esetben a legfrissebb vga driver. Ha ez nem okozhat ilyen "problémát", akkor mi lehet a gond?
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez befolyásolhatja az FPS értéket, de nincs semmi egyéb ötletem, így minden ötletet szívesen fogadok
-
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok!
NVIDIA GeForce 8800 GT hütöventillátorának 4kivezetése van,bekötését tudja valaki.
Segitséget kérnék legyen szives aki találkózott vele,kicsi fordulat számon megy csak 70fókón is. -
djdaniel
senior tag
válasz
Anonymous 01 #34735 üzenetére
ehhez hasonló ? amd vagy nvidia kártya ?
milyen böngészőt használsz ?
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
Anonymous 01 #34735 üzenetére
A vga-ád nincsen húzva memória hibázik esetleg,tipusát leirnád.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Ha olyan problémám van a VGA-mal, h a böngészőkbe néha pár apró fekete kocka meg kis színes csíkok itt ott (rózsaszín, zöld) jelennek meg, illetve a betűk itt ott szétcsúsznak, ezek lehetnek arra utaló jelek, h befog krepálni a VGA-m? Mondjuk a drivere nem a legfrissebb, lehet az a megoldás erre?
Köszike! -
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok!
NVIDIA GeForce 8800 GT hütöventillátorának 4kivezetése van,bekötését tudja valaki.
A probléma hogy mikor felmelegszik a gp-úja ventillátor fordulatszáma egyáltalán semmitsem váltózik.
Segitséget kérnék milehet a hiba,teljesen elakadtam.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz
PeeterssoN #34732 üzenetére
Talán olyan gombokat nyomsz? Pl. Ctrl + Esc, Alt + Tab, Windows...
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Mitől rakja le a játékot a gép a tálcára? pl cod 4 , transport giant.
Prociba (i5) épitett vga-val tolom. -
hellboy0415
aktív tag
Hali mindenkinek. Lenne gy olyan jellegű kérdésem, hogy ma kivettem a kártyámat a gépből szám szerint egy HD 5850-et és mikor vissza raktam az alaplapi dubeg led b2 hibajelzést ad. Se kép se semmi más. Most integrálttal kell szenvednem.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
draco31
veterán
válasz
djdaniel #34535 üzenetére
Nekiestem egy 1000W-os hajszárítóval, kapta a meleg levegőt vagy 20 percig, aztán a GPU-t jól a nyákra nyomtam úgy 1 percig. Kapott friss pasztát, ráraktam egy ventit, 20 percet játszottam most a GTA San Andreas-on 1024x768-as felbontáson, és nem tapasztalok hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Mantin
aktív tag
sziasztok!
Egy gt 9800 GT videókártyának kb mi az a hőmérséklet ami még nem okoz problémát?
BF 3 multiban max 66°C de inkább 60-64 a GPU-t 600 Mhz-ről 700-ra tuningoltam, ezért érdekel, hogy ígymaradhat-e hosszútávra? -
t1
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott a gépem:
FX-6300, Sapphire Radeon HD 7790 1GB DDR5 DUAL-X OC, 4GB Mem.
3 napos a gép, mondhatni szinte szűz a windows 7, de arra lettem figyelmes mintha az aero felület se lenne a leggyorsabb ( akad ) illetve a gépen lévő BDrip, Full HD, filmek is akadnak ( nem 5-10 fps hanem biztos nincs meg a 25, és keresztbe mikor akad felfele mindig megy egy csík keresztbe ami kicsit eltolja a képet) youtube és videa se az igazi. Régi gépemen Acer 5552G ( N850 X3, HD5650) minden akadás nélkül ment. Mi lehet a gond? A játékok amúgy nagyon szépen futnak ott nincs ilyen jelenség. -
pusi1981
aktív tag
Adott a DIRT 3 játék ami csak ablakban jelenik meg.
Bill parancsal ha kirakom teljes képernyőre ez a hiba üzenet fogad a monitoron (LG D2343 Cinema3D) :
HDMI OUT OF RANGE 33,8k Hz/30HzA videó karim hd5770 és win 7 64 bit
cseréltem a legfrissebb drivert de továbbra is él a probléma.
Más játékok mennek minden gond nélkül teli képernyőn.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
Raidon
őstag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy van egy Samsung Full HD-s monitorom. Egy ASUS 7850 el karoltve.
HDMI kabellel van rakotve a monitorra. Azonban 1440x900 on hasznalom. De BF3 ba ha belepek es ott is ez a felbontas van beallitva akkor jo. De amint kilepek es ujra be vagy szervervaltas van akkor is keletkezik a kepernyo korul egy fekete keret... es akkor allandoan at kell allitanom masik felbontasra es vissza. Utanna jo amig mapvaltas nem lesz.
Erre valakinek van vmi otlete? Hogy lehetne megoldani hogy ne kellljen allandoan a jatekon belul ha elinditom allitgatni a felbontast?Koszi
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34715 üzenetére
Ja így már érthető, szerintem akkor is kifelé fujjon, nem baj, ha a radiátor pár fokkal melegebb levegőt kap.
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34713 üzenetére
Sajnos nem egészen értem akkor a felső ventid elhelyezését, én úgy gondolnám, hogy maradjon minden így ahogy van, egyszerűen fordítsd meg a felső ventit, hogy felfelé fújjon. Vagy ez így nem kivitelezhető?
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34711 üzenetére
De pont ez az, hogy a meleg alap esetben is felfelé száll, ha felülről lefelé fujatod, akkor a meleg felszállna, te meg visszatolod a ház belsejébe.
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34709 üzenetére
Felül is kifújjon...
Nézd meg a logout-omban a házat amibe egy fapad házból költöztem, és nézd meg az előtte-utána hőfokokat.
-
hszilard666
veterán
válasz
TaylorXIII #34708 üzenetére
Elől befúj, felül befúj hátúl kiszív
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hszilard666 #34706 üzenetére
Leginkább egy jól szellőző házzal tudsz segíteni szerintem ventilátárok(elől egy beszív másik meg hátul kiszív) és egy mATX ház nem feltétlen volt túl jó döntés 7990hez. Legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34706 üzenetére
A biztonság kedvéért rákérdeznék vagy a 7990 vagy a 7970 topic-ban is, de szerintem ez nem veszélyesen sok.
-
marcusa
addikt
válasz
hszilard666 #34703 üzenetére
Szerintem nem kell aggódni a 85-90 fok miatt... akár hogy is nézed, két csúcs gpu van egymás mellett egy egy gpu-snál alig nagyobb hűtővel... persze hogy jobban melegszik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
hszilard666 #34703 üzenetére
Szerintem 65-70-nek, nagyon durva esetben 75-nek kellene lennie, de vannak kártyák, amik lazán bírják (pl. az ASUS-félék, ott a hűtő százaléka egyenlő a hőfokkal).
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kédésem hogy kb hány foknak kéne lennie egy HD 7990 esnek full load alatt?
Nekem felmegy 85-90 ig is pl bf3 közben... az para?
A válaszokat előre is köszönöm! -
TibChee
tag
válasz
TaylorXIII #34696 üzenetére
Az, hogy a TV-n bemenetet kell váltani, az evidens.
Ellenben a VGA-ba dugva a kábelt egyből volt kép a TV-n, semmit nem kellett pluszban állítani. (De ez mindig is így volt, akármelyik VGA-mmal is csináltam hasonlót.) -
Perry0808
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő! Vettem egy videokártyát (ASUS HD6770 1GB GDDR5 PCI-E) egy ASUS M2N-SLI lapra. Bekapcsolás után a vga ventilátora felpörög-lelassul, ezt megcsinálja kb 15x, majd elindul a op.rendszer betöltése, és minden működik ahogy kell. Mit lehetne tenni, hogy nem pörögjön fel ennyiszer?
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+
RAMOK:
- Kingmax KLED48F-A8KI5 1GB DDR2-800 (5-5-5-18@400 MHz) (4-4-4-12@266 MHz) (3-3-3-9@200 MHz)
- Kingmax KLEE88F-B8 2GB DDR2-1100 (6-7-7-25@555 MHz) (5-5-5-18@400 MHz) (4-4-4-15@333 MHz)Köszönöm!