- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ma vettem egy Asrock H77 Pro4 M alaplapot. (i3 van benne, HD 2000 ha minden igaz)
Pont azért, mert ezen van DVI és HDMI kimenet is, szükség van a 2 megjelenítőre.
Monitor az monitpr (DVI), és a TV-n meg kiterjesztett képen mennek a mesék, filmek. (HDMI).
Összekötve, felinstalálva a Windows 8.1 x64, van is kép. Felmegy a driver updateról, restart, és nincs kép HDMI-n.
Keresgéltem neten, és az intel honlapján megtaláltam a hibát.intel forum
Valakinek van esetleg erre megoldása?
Mert ott azt tanácsolják, hogy minden restart után eszközkezelőben le kell tiltani a vgat, majd engedélyezni, és így működik..valóban, de valami fix kellene erre, mert ez nem járható út.
Köszönöm!havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest