Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Sziasztok!
Lenovo g500 notebook, win7 64 bit, radeon 8570, hogy lehet rá felerőszakolni, hogy a win 7 ne tiltsa le? Olvastam hogy a Win8.1-el működne, de sajnos win7 64 bit van megvásárolva a géphez...
-
Sziasztok! Ti mire használjátok a videokártyát (GPU-t) a játékon és egyébb képmegjelenítő funkción kívül?
Például RSA/AES kódtörésre, tudományos számításokra mint pl BOINC (seti@home, stb) és egyébb CUDA programok futtatására. Tapasztalatok?
-
BogyóBP
addikt
Ha valakinek van Radeon 7870 es kártyája. És a legujabb AMD drivert használja. Megnézi hogy a Firefox neki is csinál ilyen renderelési problémákat? Pl a facebook chaten fekete kockák vagy sávok, képeken meg fehérek.
Értelemszerüen azért a neveket kisatiroztam. Fontos lenne tudnom ezt mert ha nincs másnál ilyen akkor valószinüleg a VGA val van valami baj, és akkor vissza kell vinnem.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DanielLong #36684 üzenetére
Papíron sokan csak azt nézik. Én is, amikor nem értettem a témához semmit. Mint a processzoroknál a frekvencia, önmagában nem jelent semmit.
-
tajcsi
őstag
9800gx2. Az egyik kartya 512 ramot mutat, a masik 4GB-ot. Na ez mitol van? Hogyan tudom az egyik GPU-t leallitani, hogy csak az egyik kartya dolgozzon?
-
regass777
csendes tag
válasz
DanielLong #36691 üzenetére
Nos ebben igazad lehet. Szval ezek szerint bőven elég az 1Gb...mindenesetre feltettem ezt a kérdést a "Milyen videókártyát" topikba is, részletesebben leírva milyen confighoz! Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
regass777 #36690 üzenetére
Szerintem ez csak akkor lenne így, ha masszív 10 fps-el szeretnéd tolni. Ugyanis azon a részletességen, ahol kéne az 1gb+ ram, már rég elfogyott a gpu és játszhatatlan lesz az eredmény.
Itt hagyom abba az okoskodást ebben a topicban, a gta V-el amúgy sem vagyok tisztában...
-
sss
őstag
Hali,
Egy G3220 ki tud hajtani egy 7770-et? Vagy jobb lenne egy 7750 hozzá? Köszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DanielLong #36687 üzenetére
Ott is ugyanezt fogják mondani.
R7 260X-ből már talán megéri a 2GB, alig drágább.
[ Szerkesztve ]
-
-
regass777
csendes tag
Sziasztok! Gyors kérdésem lenne. Mindíg Nvidia párti voltam, de most valahogy tanácstalanságba estem. Gigabyte GA-990XA-UD3 alaplapomhoz kb egyező árfekvésben melyik lenne a jobb kártya? GTX650 2Gb vagy HD77702Gb? 8 magos AMD-hez és 8GB ramhoz lesz.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Gasszi #36681 üzenetére
A régi kártyáknál hatalmas jelentősége volt, mivel durván késleltetni tudta egy gyenge busz a memória teljesítményét. Próbáld meg az órajelet csökkenteni, és hasonlót fogsz látni, a memória is nagyon fontos tényezője a sebességnek. Na szóval, amikor még nem volt G a DDR előtt, még kellett parázni. Most is vannak még olyanok, semmiképp ne vedd meg őket. GDDR5 esetében már elhanyagolható sebességcsökkenést hozhat egy gyenge kártya, így nyugodtan nézhetsz 128-asat is belőle. Vajon összefüggőek a mondataim?
-
Gasszi
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan már sokszor emlegetett téma volt ez, de a busz interfészről ki mit tud?
Tehát az olcsóbb kártyákon esélyes a 128 bites, és minél drágább annál nagyobb a szám.Ki, mit tud erről?
Előre is köszönöm!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lesz hamarosan egy gép összerakva, viszont pár napig csak a régi 5750-es Sapphire vidkártyával fog menni a gép, később jön majd a tervezett 7850-es kártya. A kérdésem az lenne hogy a 7-es széria drivere nagyon sokban különbözik az 5-ös szériájától? Csak mert látom a legutóbbi driver kiadása ugyanaz, illetve a méret is megegyezik.
Ennek ellenére érdemes mindenképpen az új kártya behelyezése előtt letörölni a drivert? -
válasz
schferenc77 #36663 üzenetére
Ennyi pénzért inkább egy 4670-est néznék hardveraprón. De végül is mehet, erősebb a 8600 GT, mint a 6600, vagy az IGP.
-
válasz
BeLucZ #36676 üzenetére
Szerintem mindkét oldalon megvannak a problémák, talán az AMD-nél több a szoftveres baki, de cserébe alacsonyabbak az áraik(többnyire). A mantle miatt főleg nehezen pártolok át a zöldekhez, de jelenleg egy gtx 660-at tudok igen jutányosan beszerezni, a mantle meg ugye még messze... (pontosabban az azt támogató játékokra kell még sokat várni)
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Az EAH5770-es videókártyához melyik verziószámú drivert ajánljátok mert nekem a 13.9 catalyst verzió van fenn és a far cry 3 ezzel a hibával nem indul el:
A hibát okozó alkalmazás neve: farcry3_d3d11.exe, verzió: 0.1.0.1, időbélyeg: 0x51226a2f
A hibát okozó modul neve: FC3_d3d11.dll, verzió: 0.1.0.1, időbélyeg: 0x512269ef
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x002a9e62
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x9cc
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cef9cbbcf27d2a
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\FarCry 3\bin\farcry3_d3d11.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\FarCry 3\bin\FC3_d3d11.dll
Jelentés azonosítója: fe2df11a-65be-11e3-b335-001d7d0d873dElőre is köszi a segítséget
-
BeLucZ
addikt
válasz
DanielLong #36675 üzenetére
nekem 7970 volt az utsó és nem is tervezek mostanság amdt venni mantle ide vagy oda
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
DanielLong #36673 üzenetére
vegyél nvt, azzal nincs ennyi faszkodás
mondjuk nálam amdvel se volt jellemző, de a flash egy külön kategória <<< isten csapása, teljesitményzabáló szar megoldás amivel sok a gond, talán igy lehetne definiálni
-
-
Fisherhun
tag
Hali!
most vettem egy msi gtx 760 gaminget és gyönyörűen fut minden.
Csak egy dolog van ami idegesít hogy mikor feláll az asztal induláskor pár másodpercig ilyen furcsa képvibrálás van de utána semmi ilyet nem csinál.
Nem raktam újra a gépet töröltem az amd drivert és utána driver sweeperel töröltem a visszamaradt szemetet is.
Mi a véleményetek vga hiba lehet vagy driver frissítés fogja megoldani avagy a rendszert rakjam újra??Köszi előre is.
-
BeLucZ
addikt
válasz
DanielLong #36669 üzenetére
csataliszt csodákra képes ha anomáliákról van szó
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
DanielLong #36664 üzenetére
Előtte azért próbálj ki más drivereket esetleg, meg tedd fel a windows frissítéseket. Esetleg kapcsold ki a hardveres gyorsítást a böngészőbe.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Superleggera #36665 üzenetére
felejtős 6870 kb a max amit normálisan ki tudsz vele hajtani úgyhogy nem marad benne sok tartalék, 280x-hez harmat, nekem anno az 580ast se hajtotta ki 4,25 Ghzen sem
(#36664) DanielLong:
böngésző advanced beállításainál tiltsd le a hardveres gyorsítást ha máshogy nem megy és akkor a cpud számolja a flasht de legalább nem fog csonttá fagyni a gép
(#36666) heli0n:
ha van pénz irány 4670k+ hozzá passzoló lap vagy sandy vagy ivy ahogy futja, de maradhat végülis a mostani is de egy 4,2 ghzre rántsd fel legalább és remélhetőleg full hd monitorod van és akkor max grafon szűrőkkel nem marad benne sok tartalék a vgaban[ Szerkesztve ]
-
heli0n
csendes tag
Üdv!
Tervbe van véve egy új videókártya, de előtte biztosra akarnék menni pár dologban.
A típus: MSI GTX 770 Lightning lenne. (A mostani: MSI GTX 460 HAWK).A kérdésem az volna, hogy egy i7 860-nal és egy Chieftec CTG 500 táppal (lásd. konfigom) tudni fogom-e teljesen kihajtani. (Fesz stabilitás, CPU erősség miatt főleg) vagy érdemes lenne váltani egy újabb generációra, netán egy erősebb tápra?
Köszönet a válaszokért.
heli
[ Szerkesztve ]
-
Superleggera
tag
Sziasztok!
Most jelenleg van egy Asus Radeon HD 6870 DC és egy Intel Core 2 Quad Q9550 párosom. Ilyenkor játék közben a proci 70%-on megy a VGA 100%-on. Ez a proci még max milyen VGA-t bír kihajtani? Egy R9 280X-el elbír tuning nélkül?
Köszönöm!
-
Sziasztok! Van egy Gigabyte HD7790-em, mióta beszereztem, a flash videók és tartalmak lefagyasztják a gépet. Érdekes módon Firefox és IE alatt egyből fagy, Chrome-mal jóval tovább bírja, de kb az 5. videónál az is kifagy. Minden próbáltam már, amit csak tudtam (flash, driver, win újra telepítés, régebbi verziók), nem segített. Valami ötlet? Én arra jutottam, hogy lecserélem a kártyát, lehet, hogy pont az én konfigomban nem akar rendesen működni... Gondolom gariban ilyen problémával még nem foglalkoznának, illetve nehéz is lenne kimutatni. Előre is köszi a válaszokat!
-
válasz
schferenc77 #36661 üzenetére
Szia! Erősebb mindkettőnél a 8600 GT. Az GMA4500-as IGP meg képmegjelenítésen kívül szinte semmire sem jó. Megérheti a 8600, csak kérdés, mennyibe fáj, milyen proci hajtaná, milyen az alaplap és milyen a tápegység.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi Geforce 6600 GT videókártya. Az újabb gépben már integrált Intel GMA4500-as grafikus chip van (Q43-as chipset, Dell Optiflex 860MT konfig). Ha veszek egy Geforce 8600 GT kártyát, az kb hol lesz az előző kettőhőz képest? Érdemes belefektetni pénzt? Nagy játékra nem akarják majd használni, de kérdés érdemes-e bármit is kifizetni érte? :-)
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
egy barátom érdeklődne, hogy miért nem működik nála a virtu mvp. BF4 elvileg támogatja. A gépe:
SAPPHIRE HD7770 GHz Edition 1GB GDDR5
WD GREEN 1TB 64MB SATA3 (WD10EZRX)
INTEL CORE i5 2400 3.10@3.40GHz 6MB OEM s1155
ASRock Z77 EXTREME4 (s1155)
CORSAIR VENGEANCE 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KITMi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz
ohcard #36657 üzenetére
ez teljesen normális, semmi baja nem lesz a kártyának
nyilván ha hosszú a kártya a vége picit mindig lefelé fog konyulni, lényeg hogy rendesen benne legyen a pci e slotban és a kimenet oda legyen csavarozva rendesen, meg a kártya maga jó feszesen becsavarozva rögzitve
[ Szerkesztve ]
-
ohcard
tag
Szóval, újonnan vett gépet összeszereltem, és elég hosszú ez a videókártya, és kicsit a vége lóg...
A kérdésem: érdemes mondjuk, a tápkábel bilincsezésével kicsit a lógást csökkenteni, vagy csak hagyjam simán lógni a kártyát?Gigabyte 7790 OC 2GB DDR5 GV-R779OC-2GD
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz
Petyyyyy #36655 üzenetére
nincs mit, tökéletesen használható lesz vele és szép natív képet fog adni, emlékszem anno d subbal használtam a régi monitort, jájj de zavartak a csíkok meg a hullámzás pocsék képe volt
következő cél valami fullos dell monitor ips panellel és displayportos csatlakozással
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Nem jutott eszembe megfelelőbb topik, így hozzátok szólnék a kérdésemmel. Az LG 24EA53VQ-P monitorom szeretném rákötni a ROG MATRIX HD 7970 Platinum VGA-ra. Mivel mindkettőn van DVI csatlakozó, így nem használnám a VGA kábelt a DVI-VGA átalakítókkal, szeretném elkerülni a jelátalakítást. HDMI szintén nem játszik, mert legjobb tudomásom szerint ott nem olyan szépek a színek. Kérdésem tehát, hogy milyen DVI kábelt célszerű vásárolnom?
-
kornyiktamas
aktív tag
sziasztok
Acer Aspire V5 121 netbookhoz szeretnék egy VGA drivert
ilyenem van .. raktam én fel régen hozzá valamit, de akkor szerintem vagy rosszat vagy ennyi lenne a videó kártyája??
támogadja a 3d-t? csak mert nem indul rajta játék "sorry your system does not support 3d graphics"köszi
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #36647 üzenetére
valaki esetleg?
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok
Tudnátok segíteni a következő helyzettel?Most vettem a profilomban levő VGA-t és a következőt produkálja a gép: (egy csere 8800GTS-el minden tökéletes)
Minden venti pörög(VGA,ház,proci) nem is kapcsol le a gép, tehát folytatja a pörgést minden. Az alaplapon (Asrock P67 extreme 4) van egy vissza jelző led, ami egy számot ír ki, gondolom ez valami státusz jelentés lehet. Az normál esetben elszokott aludni (illetve amikor végig ér a különböző rendszer indítási fázisokon, amikhez mindhez tartozik egy kódszám)
Jelenleg a kezdő képernyőnél megáll a rendszer ( Látom az Asrock alaplap dizájnos indító képét). Tehát a VGA kártyából átment a jel. A VGa-n ég a zöld led, ami ha jól tudom azt jelöli, hogy megfelelő táp ellátást kap.
Ezek után nem tudom mi lehet a gondja, mindjárt rákeresek az alaplapi led visszajelzéseire.
Lehet hogy a táp nem bírja?az alaplap egy 62-es hibakódot ír ki, ami elvileg a következő:
DXE Phase
0x62 Installation of the South Bridge Runtime Services -
BeLucZ
addikt
válasz
Anaren91 #36643 üzenetére
bizti nem bukok sokat 2.0 x8 módban az x16hoz képest? majd megnézem de ott eskü nem tűnt fel a cicergés, tuti kiszurtam volna mert csak kisérleti jelleggel néztem meg hogy ott ad e képet és nyitott volt a ház is akkor, de a primary slotban egyből elkezdte a kis buzi
biztos nagyobb teljesítményt vesz fel picivel nincs lefojtva minimálisan sem aztán terheli a jó kis cin-cin tekercseket
táp tuti nem szar, mert nem mind1ik vga csinálta ezt, corsair ax750 fullos minőségi táp és halk is
ez nem sütött verzió, sose volt szétszedve, megkimélt 285ös, látszott is rajta alig volt használva, sok cicergős 285ről olvastam a saját fórumjában is csak valamit szivesen tettem volna ellene, rejtély mondjuk hogy a secondary pci e slotban miért nem mehet a kártya x16os sebességgelegy viszonylag jó lapban ahol elvileg mennie kéne x16ban is, asrock honlapját idézem: " 2 x PCIe 3.0 x16 Slots, "
(#36644) tajcsi: attól nem félek hogy behal, ez nem befolyásolja a működést tudtommal csak idegesítő, 7970-em is ment kb 1 évig hibamentesen a cicergős pofáját
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz
BeLucZ #36642 üzenetére
A cicergést okozhatják a kondik és a vrm-ok, szerintem az utóbbiak, főleg a "sütött" verziók...rengeteg ilyet küldtek hozzám mostanában....inkább vettél volna egy akármilyen olcsó kártyát, ezek olyan hamar halnak be amikor elkezdenek ciripelni, hogy eszméletlen..no, bár igaz van ami dolgozik, de akkor is...
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Elég speckó kérdésem lenne, konfigom az adatlapomon van, ideiglenesen beszerváltam egy asus ref gtx 285-öt , hogy kihúzzam ezt az 1 hónapot ideiglenesen a 780Ti eljöveteléig.
2 furcsa dolog is történt beszereléskor, az extreme 4 lapomba beraktam az első slotba és nem adott képet az istenért sem, sőt winben sem érzékelte, átraktam a másodlagos slotban ott már adott képet viszont csak 2.0 x8 módban ment a kari ami bizony bökte a csőrömet, majd visszaraktam ujra első slotba és már volt kép, de ugyanakkor előjött a hülye elektromos zaj is(coil whine) ami állandóan hallható és bassza a fülemet, tehát hiába az öröm hogy végre x16 módban megy előjött a buzi cicergés , amit nem hallottam a másik slotban.( lehet csak nem szúrtam ki)
Kérdés az lenne hogy előfordult már ilyen mással is hogy nem adott képet a vga elsőre? elképzelhető hogy poros a sín és nem érintkezett rendesen, nem raktam be tökéletesen rendesen a karit?(másodszorra már vagy 1000x benyomkodtam) a másik kérdés hogy lehet hogy csak elsődleges slotban cicereg a kártya?
Nagyon idegesítő tud lenni, életemben sok vgam volt már 7970 pl cicergett de gtx 670 utána nem sőt 480 sem, de ez most megintfrancért nem tudnak minőségi kondikat,tekercseket rárakni ezekre a kártyákra hogy ne cincogjon mint az ökör, és itt most nem a sok ezer fpsnél előjövő hangos cincogásról van szó hanem az állando halk tompa de érezhető zajról <<< lehet egyáltalán ezzel valamit csinálni?
csakis azért szereztem be ezt a 285öst hogy valahogy kihuzzam, mert az inteles szutyokkal semmit nem lehet élvezhetően játszani annyira hulladék
előre is köszi a helpet
-
Trumpek
tag
válasz
Taifa Díaz #36630 üzenetére
Konfig:
ASRock FM2A75 Pro4 lap
AMD A8 6600k apu
HD 7850 2GB GDR5 OC
Cooler Master Thunder 600w táp
2x2 GB Kingston HyperX Genesis 1600mhz ram
WD Scorpion Black 500 Gb vinyo -
-
tajcsi
őstag
válasz
A.Market.hu #36634 üzenetére
Nagyon ovatosan, NAGYON ovatosan melegitsd fel egy picit pl hajszaritoval, de nagyon vigyazz, nehogy szetegeted a kartyat. A kartyanak sima feluleten kell elnni, majd a ramsuniket megprobalod elobb jobbra, majd balra elforditani, lassan ha megindulnak akkor nyert ugyed van. Ha ugyes kezed van esetleg zsilet isseithet ha nem akarsz hajszaritozni, de azt is nagyon ovatosan kell es eppen csak addig amig meg nem indulnak mozogni a ramsunok.
-
Tudtok arra valami biztosabb módszert hogy a vga memóriájára ragasztott ram süniket (accelero 1 tartozék ) hogyan lehet a legbiztonságosabb módon eltávolítani ?
-
djdaniel
senior tag
válasz
varmi2 #36629 üzenetére
jó erősen ütést kellet kapniuk, hogy lesetek.
BogyóBP 1206-os smd, de ebből is többféle van, fluxal+ forrasztópákával és némi kézügyességgel lehet pótolni.
Egyébként a gpu alatt ilyen apró golyók vannak, és ha megrepedt az egyik akkor vagy nem add képet, vagy csíkoz, vagy lekapcsol terhelésnél.
A kártya pontos típusát írd le, akkor a nyákon lévő smd-ket össze lehet hasonlító kép alapján, hogy most hiányzik vagy sem.Amúgy mi történ evvel a kártyával ? valaki elhajította a fenébe ?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ezek a dolgok mitől következhetnek be?
GPU
Csatlakozo
Hiányzo SMD alkatrészek (remélem láthatóak)Értelem szerüen a GPU látszólag sértetlen mégis egy nagyobb megterhelésre egyből lekapcsolja magát.
[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Trumpek #36625 üzenetére
Nekem van egy tippem a tápra is. Egyszer magas fogyasztású videókártyát tettem APU mellé, de elfeledkeztem a táp kapacitásáról, nem is gondoltam, hogy kevés lehet. Ezután feltűnt, hogy terhelés alatt vízszintesen csíkozódik a kép, de különösebben nem foglalkoztam vele. Ez így ment majdnem egy évig, amikor is Grid2 közben elcsattant a táp
Az új, kellően erős, megbízható táppal pedig megszűnt a jelenség.
Mivel nincs kitöltve semmi az adatlapodon, így semmi egyebet nem tudunk a konfigurációdról. Ezért említem meg a tápot nálad is a hibajelenség lehetséges okaként. -
Anaren91
senior tag
válasz
800.henrik #36624 üzenetére
Ha húzni akarod a kártyát akkor ne biosba csináld... Tedd fel az MSI Afterburnert vagy ASUS GPUTweaket és abban tudsz feszültséget, GPU meg memória órajelet állítani.
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Van egy HD4650 VGA-m, és a BIOS-ban átírtam, hogy 1.25V-on menjen a GPU. Gyári feszültségen (1.15V) 710Mhz-n ment, 1.25V-on csak 680Mhz
Miért?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok.
Ezek a nemtudom micsodák amik bevannak a nyákon karikázva ezek micsodák? Vagy mi célt szolgálnak? Olyan mintha nem is kapcsolodna semmihez sem. A Régi 6970 es kártyámon ami GPU hibás volt ezek potyogtak le (elengedett a forrasztás vagy nemtudom) szóval..van ezek közül valamelyiknek valami funkciója? mivel kapcsolási rajzot nem találtam és nem értek hozzá, valami electromérnök vagy szervizes esetleg megmondhatná vagy valaki aki tudja.
ui: Jobb gomb kép megjelenítésével nagyobb lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Trumpek
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Adott egy HD 7850, ami terhelés közben vízszintes remegő képcsíkokat produkál, húzva nem volt. Ha alap alá veszem a herceket akkor ez a remegés kisebb mértékű lesz, de megmarad.
Már egy ideje ezzel killódok, de nem találom rá a választ, talán a proci nem lenne elég neki? Vagy mi lehet a gond? AMD A8 6600k apu.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
villmoska
tag
szivem szerint nem költenék a gépre hanem kidobnám a játékot
-
Grave_444
nagyúr
válasz
villmoska #36611 üzenetére
Írd le mit akarsz venni és milyen gépbe.
De működne, csak tegyük fel veszel egy 7870-et amivel megy egy játék 60FPS-el ha erős proci van alatta.
Ha a te procid gyenge hozzá lesz 30FPS és olyan, mintha egy gyengébb 7770 lenne a gépben. Szóval nem tudja kihasználni az erejét, ezért fölösleges erősebb kártya.25-ért amúgy a 7770 a legjobb vétel, talán 7790-et ki tudsz fogni használtan.
-
djdaniel
senior tag
válasz
villmoska #36609 üzenetére
Cpu limited lenne. [CPU-limit és VGA-limit]
ha nem a gyári hűtő van rajta, akkor szerintem meghúzhatod az öreglányt
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
villmoska #36606 üzenetére
Marha szarul lett megírva gépre úgyhogy erős gépen sem megy jól.
A te esetedben azért nem megy, mert a 4870 csak DX10-es, a játékhoz meg mindenképp Windows 7 és DX11-es videókártya kell. HD 7770-nél erősebb kártyát én sem ajánlok a processzor miatt, még ehhez is jó lenne ha tuningolnád.
A 4870x2-höz is marha kevés volt a Q6600.[ Szerkesztve ]
-
villmoska
tag
válasz
djdaniel #36603 üzenetére
bocsnat igazad van
asus p5k alaplap
q6600 proci
4x1g kingston hyperx memoria
500g vinyo
Cooler Master GX-750W táp
Gainward Rampage 700 ATi Radeon HD 4870x2 2GB Golden Sample vga
nagyábol enyi tudom nem valami erös gép de a fiamnak most a 15. szülinapjára rendeltem ezt a ghost-ot és sjnos még nem megy pedig már menne 4g memoriával is szoval tanácstalan vagyok -
KáZsé Mestör
tag
erre esetleg van ötlete valakinek???
-
djdaniel
senior tag
válasz
villmoska #36602 üzenetére
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Milyen videókártyát?a konfigodat leírhattad volna.
-
villmoska
tag
Sziasztok tanácsotokat kérném. A problémám hogy nem megy a Cod. Ghosts mivel HD 4870 X2- videokártyám van kénytelen leszek vásárolni videó kártyát ebben kérném a segítségeteket hogy meik kártya lenne ideális számomra itt a hardver aprón kb 25.k ig gondoltam az árat és szerintetek én menyiért tudnám eladni az én videó kártyám ? pontos neve : Gainward Rampage 700 ATi Radeon HD 4870x2 2GB Golden Sample
segítségeteket előre is megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...