Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
piadex2 #46898 üzenetére
Ez az ötlet már ott megbukott, hogy sli-s lapod van. Az amd vga-k crossfire-t használnak a a többkártyás rendszereknél. Az sli, az nvidia ugyanilyen technológiája.
A másik dolog, már szerintem nem éri meg egy s939-es konfigra költeni. Egyáltalán milyen abban a proci és milyen memóriák vannak neked?
-
piadex2
senior tag
válasz
RootRulez #46897 üzenetére
hello!
bocs.
szóval melyik éri meg:van egy SLI-s alaplapom, s benne egy X1900-as (nem tudom, hogy azon belül melyik).
Melyik a jobb választás:
ha benne hagyom ezt a kártyát (x1900) és szerzek mellé még egy ilyet -> SLI
vagy
ezt (x1900) eladom, és szerzek egy modernebbet.
Kösz:piadex2
-
RootRulez
félisten
válasz
piadex2 #46895 üzenetére
Nem értem a kérdést.
Úgy érted melyik ez erősebb 1 db 1900-as vagy 2db 1900as CFX-ben? Természetesen a 2 db erősebb, de nem feltétlen éri meg.
Inkább add el a darabot, pótold meg az árat és vegyél egy olyat, ami 1 db 1900asnál is kevesebbet eszik, mégis hozza a 2 db teljesítményét...
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
melyik a jobb?
2xX1900 vagy mondjuk 1x(erősebb)
Az egész egy 939-es procit szolgálna ki.
Szóval érdemes-e SLI-zni?
Kösz:piadex2
-
Zin
őstag
Iden mien vga-k fognak megjelenni?vagy most marad igy a piac ahogy van nem tudja valaki ?
-
blade4
aktív tag
-
kabanka
aktív tag
Jóreggelt! Egy kellemes kérdéssel indítanám a mai napot. Van egy GTS 450esem ASUS poros volt, kifújtam azóta a ventije zörög, nem durva de kihallatszik a házból, ez amúgy egy HTPC lenne és elég zavaró. Kifújtam kompresszorral is, semmi változás, sőt mintha erősebb lenne, a kérdésem hogy ez vajon garanciás cserére ad okot? Mert régen volt egy asusom ami hasonlóan viselkedett míg aztán már nem is forgott a venti és hát egy napon leterhelem és leég amag, f*sza lenne. Vagy egyéb ötlet valakinek van?
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a következőben!
Lenne egy [SAPPHIRE HD4730 512MB GDDR5 HDMI LITE] videókártya!És a következőt szeretném!
Valaki tudna-e nekem segíteni abban hogy a gyári BIOS-t úgy átszerkeszteni hogy 2D-ben vissza vegye az órajeleket és a feszültséget?
Ha pedig elindítok egy 3D-s alkalmazást akkor pedig visszavált a gyári értékekre!Meglehet ezt valahogy oldani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne egy Sappihire HD 3650 512MB AGP-s Ati videokártya
a probléma az hogy játékba belépve (counter-strike 1.6) más játékkal nem probáltam és ez a jatek is eléggé gyenge grafikailag na szóval pár perc játék utan elkezd a kép szét esni zöld pötyök össze vissza ki be villogni a betük szétesnek utána windowsba asztalon is és befagy az egész jatek a meg ál a kép utana vissza jön
és van amikor az ati recovery vagy mi a neve ki írja h valami nem jo és le kell ok-nom
gyanakodom memória hibára .. 2napja lett véve a kártya az eladó állitja ő cod4 el is jatszot velle és hibátlanul müködöt ami egyértelmüen hazugság no de mind1. lényeg javítható ez a probléma ? bios flash vagy bármi egyéb softwares javítás ja egyébként gyári cooler van rajta
esetleg hardwares javítás ? és ha igen van e válalkozó aki olcsón javítani tudna ?
-
Mag__
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok arrol meggyözödni hogy a monitorom rossz, vagy a VGA ?
A képen kékes csikok láthatoak.Ha lementek egy pillantképet , akár az asztalrol,akár egy filmböl, egy másik gépen a kép jol láthato.
Tehát ezzel sztem kizárhato a videokártya,vagy windows, és a vga driver hiba is.videobol kivágott kép, "printscreen"
fényképezövel készitett:
-
cut
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #46877 üzenetére
köszi...
Már beszéltem vele is.... -
Gom
csendes tag
Sziasztok
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy vettem egy ati mobility x700 laptop videokártyát és ha a drivert feltelepítem akkor kifagy a gép a windows betöltése közben!
Csökkentett módba szép fut, illetve ha leveszem a drivert akkor normálmodba is, van esetleg valakinek valamilyen ötlete?üdv,
-
cut
aktív tag
válasz
csucsbicep #46871 üzenetére
de alapon 72-74 fok nem magas???
vagy rosszul méri az alaplapom? -
cut
aktív tag
válasz
DonThomasino #46869 üzenetére
van aki meg azt mondja a 74 fok alapon a sok....Most akkor mi az igazság...?
-
fenergie84
addikt
-
cut
aktív tag
sziasztok!
Volna egy kérdésem... Van egy FSP 700w moduláris tápom... a gépembe lecseréltem a video karit gtx470 ről gtx 480 ra... minden más maradt a régiben... Egy játékkal szoktam játszani... Bad Company.... és a következőt produkálja... kb x perc után kifagy a gép....(1operc) a tápon két külön ágra van kötve a kari... a proci 90w ot fogyaszt....
Mi lehet a probléma? driver? táp?válaszokat előre is köszi
Cut
-
RootRulez
félisten
csere-berekor drivert frissítettél?
-
cut
aktív tag
válasz
DonThomasino #46859 üzenetére
FSP 800W 85+ ket hetes...
es egy 32nm procko.... -
cut
aktív tag
sziasztok!
Vettem egy gtx480 at.... semmit nem variáltam a gépen.. , se a játékban és folyton kifagy.... konkrétan az egész gép.... A játék a gépen Bad company. Mitől lehet...?
Még két játékot probáltam vele.. a Gridet és a TDU2 őt ... ezeknél nincs gond...válaszokat előre köszi...
Cut
ui: előtte egy gtx 47o em volt... és azzal semmi baj nem volt.....
-
Lockheed
csendes tag
válasz
DonThomasino #46850 üzenetére
Na, utána kellett kicsit járnom mert nem emlékeztem a gyártóra pontosan. Ő lenne az.
Megpróbálkoznék ezzel az olajozással, ha nem sikerül akkor megbeszélhetjük ezt a venti dolgot. Pontosan milyen ventiről van szó ? (tipus) Olajozásnál le kell venni a kártyáró a ventit? Mert ha igen akkor először kiugrom hőpasztát venni, mert az nincs,
-
kbalazsa
senior tag
válasz
"Egy alapos takarítás, és olajozás is csodákat tud művelni." - egy darabig.
Aztán néhány hét/hónap múlva megint ugyanitt vagyunk...
-
Lockheed
csendes tag
válasz
Hát por az nincs benne, megnéztem de persze azért kifújkáltam... De olajozás?? Ilyet lehet? Mármint szabad? Gondolom vmi műszerolajra gondolsz vagy ilyesmi. Ahhoz magát a ventit szét kell szedni? Szét lehet? Teljesen laikus vagyok a témában ezért a sok kérdés...
-
Lockheed
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
Barátnőmnek adtam még egy pár éve egy nVidia 7900GS videókarit, mikor kivettem a gépemből. Amire a gépet használja arra tökéletes bele (grafikus, flash-design). A hűtőventi az kezdi föladni a harcot és már egyész csúnya hangja kezd lenni. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani bele valami ventit mert én kifejezetten erre a kártyára nem találok ventillátort. A 7900-as sorozatra találtam pár példát, de konkrétan GS-re nem láttam aztán nem akarok mellényúlni. 1-2 konkrét példának nagyon-nagyon örülnék. Előre is köszönöm.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Van egy subnotim (asus 1215T) és benne egy ATI HD4250.
A bajom az, hogy elég szegényesek a színek, hiába állítgatom a catalyst-ban ide-oda...
Kérdésem: Van-e olyan progi rá, mint NVidi-ára a 'digital vibrance'? Mivel azzal szép élénk színeket tudtam belőni. -
mephi666
nagyúr
válasz
nimfas #46845 üzenetére
nekem egy 9600gt-m van, 19"-os monitorom (1280x1024 szintén) és egy fullhd-s tv-m... pénteken szórakoztam, hogy kiterjesztettem az asztalt a tv-re (alapból fullhd-ra állította), majd a monitort lelőttem, hogy csak 1 megjelenítő menjen... aztán a tdu-t elindítottam (alapból 1280-ban indult), majd játékon belül felvettem a felbontást fullhd-ra... csont nélkül vitte, de nem szabad utána kilépés előtt visszavenni a felbontást, kivéve ha csak a tv-n szeretnél vele eztán játszani, mert a monitor valószínűleg nem örül majd az 1920x1080-nak
-
nimfas
addikt
Lehet fura kérdésem lenne, de azért felteszem :-D
Most cserélnék VGA-t, szemezek a 460-al és a 560-al.
Van egy 19-es monitorom aminek a max felbontása 1280x1024 és egy TV aminek full hd, 1980x1080. A kérdés az lenne, hogy megoldható-e az, hogy ha kinyomom a képet tv-re és ott játszanék akkor full-hd felbontásba menjen, mert jelenleg a max amit be tudok állítani 1280x720, gondolom a monitor max felbontása szabályozza be a játékokat ebben.
Ha meg átállítom elsődlegesnek a tv-t akkor meg az ikonok nem a monitoron vannak :-DVkinek vmi 5lete?
Előre is köszönöm!
-
dvd_R+
őstag
köszi a válaszokat
-
csacsi77
senior tag
válasz
fenergie84 #46837 üzenetére
Köszönöm, ez biztató!
A memória sávszél sem lesz probléma? Mert a 2.1 többet tud, mint a 1.0. Vagy ez csak gyorsabb kártyákra igaz? (pl: HD5850, GTX285, GTS460 és társai) -
dvd_R+
őstag
sziasztok EAH5770/2DIS/1GD5/V2 videokártyát meddig lehet tuningolni hogy ne száljon el stabil legyen stb?
gyári hütő van rajta
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Van ez az ASROCK alaplap
Ebbe szeretnék rakni egy ilyen HD5770-es VGÁ-t.
A kérdésem az lenne, hogy a 1.0-ás x16-os PCI-E alaplapba belemegy ez a 2.1-es kártya? Tudom visszafelé kompatibilis, de játékok alatt nem lesz szűk keresztmetszet?
Ha jól emlékszem, akkor a 2.1-es szabvány több energiát is ad a kártyának, ez nem akadály?A válaszokat előre is köszönöm. Már korábban kérdeztem ezt, de akkor még HD4850-es volt a téma, az azóta megy szépen egy másik ilyen lapban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
shootme2 #46832 üzenetére
szerintem akadhat boltokban is (mondjuk ahol szerviz is van), mert nem mindenki köti össze a vga-ját az alaplappal
megosztanám most az spdif-es tapasztalataimat, mert hetekig szívtam: alig 2hete vettünk egy samu 40c5000-es tv-t, amit pár nappal később szerettem volna összehozni a géppel... a 9600gt-men van 2dvi+1kompozit kimenet, de kaptam dvi-hdmi átalakítót és spdif kábelt is hozzá (kompozit kizárva, mert azon csak kép megy) spdif kábel+dvi-hdmi átalakító+hdmi kábel segítségével akartam megoldani az egészet... előkaptam az alaplapom könyvét: nézem, hogy az ábra szerint felül van az spdif/alul a föld... össze is kötöttem... a vga-n pedig egyértelmű volt a bekötés... windowsban is simán kiterjesztettem az asztalt, felrámoltam új vga drivert és az alaplapi hangkártyához is a legújabb drivert... hang pedig sehogy nem akart átmenni
beállítottam a digitális kimenetet, de a tv-n csak időszakosan 1-1 "reccsenés" hallatszott... végignyálaztam több tucat külföldi fórumot és arra jutottam, hogy jól csináltam mindent... vezérlőpultban is több soron végigtúrtam a hangeszközöket, de semmi eredmény... már rendesen tele lett a tököm az egésszel, előbb elkapott az ideg, szétkaptam a gépet... nézem az alaplapi spdif out környékét és látom, hogy amit az alaplap könyvében 1-essel számoztak és felül volt, az itt alulra esik
totál félreérthető az ábra, mert az összes többi csatlakozó nagyított ábrája ugyanúgy van tájolva, mint a mellette látható ábra az alaplapról... megcseréltem azonnal a 2 kábelt és már lett is hang a tv-n, ahogy a hangvezérlőben digital out-ra kapcsoltam...
ui: amúgy szerintem "gányolni" is lehetne simán ilyen kábelt... lényegében 2 szimpla vezeték ről van szó, amire csak valami normális kis csatlakozókat kell szerezni, és a végeredmény totál ugyanaz, mint egy gyári kábel esetében... pl. egy cd-audio kábelből 2-3 ilyet is ki lehetne hozni, mert az jóval hosszabb
-
-
ttomi1985
csendes tag
Sziasztok!
A következőhöz kérném a segítségetek. Van egy Palit Geforce 9800GT 512MB GDDR3-as videókártyám [link]
[link]
és egy Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplapom [link] amin integrált a hangkártya.
Bármit próbáltam, HDMI kábellel nem jön át a hang a TV-re, csak a kép. Hogy tudnám a hangot is átvinni. Válaszotok előre is köszönöm.Üdv Tomi (egy kezdő
)
-
ttomi1985
csendes tag
Sziasztok!
A következőhöz kérném a segítségetek. Van egy Palit Geforce 9800GT 512MB GDDR3-as videókártyám [link]
és egy Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplapom [link] amin integrált a hangkártya.
Bármit próbáltam, HDMI kábellel nem jön át a hang a TV-re, csak a kép. Hogy tudnám a hangot is átvinni. Válaszotok előre is köszönöm.Üdv Tomi (egy kezdő
)
-
lsc
nagyúr
válasz
DonThomasino #46824 üzenetére
Egy maszek dx10-ről hallottam, de hivatalosan még 10 sincs nemhogy 11.
-
lujo10
aktív tag
válasz
fenergie84 #46825 üzenetére
Hát ahhoz szerintem sincs
-
fenergie84
addikt
válasz
DonThomasino #46824 üzenetére
szerintem nincs, de ezt csak halkan mondom, mert nem vagyok benne biztos...
-
DonThomasino
veterán
Hy all!
32 bites XP hez van Direct x 11 ?
DT
-
fenergie84
addikt
válasz
CsiguszMaxim #46822 üzenetére
ja az más...
Szerintem lehet 2 monitort rákötni a 4830-ra is, nekem volt 4870-em, azon igaz TV-t kötöttem a második DVI-ra HDMI átalakítóval, de ment rendesen...
Azt viszont nem tudom, h egyszerre hogy lehet a 2 klienst kirakni rájuk... -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
fenergie84 #46821 üzenetére
Most is két szál megy csak alt tabolni kell mert még nincs itt a másik monitor. Nekem bármilyen megoldás jó ami lehetővé teszi két monitor használatát.
-
fenergie84
addikt
válasz
CsiguszMaxim #46820 üzenetére
szerintem az integráltról és a VGA-ról egyszerre nem lehet két monitort hajtani...
a másik, meg az, hogy egy IP címről online csatlakozni csak egy szálon lehet...
de javítsatok ki, ha tévedek! -
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Ha van jobb topik a kérdésben nyugodtan küldjetek át
A paraméterek:
Asus M4A785TD-M Evo Integrated ATI Radeon™ HD 4200 GPU SidePort Memory - onboard 128MB DDR3 1333 memory
XFX 4830
Samsung 2043BW
LG Flatron 710BHA kérdésem az volna, hogy ebből a játékból szeretnék két klienst futtatni a két monitoron. Inkább menjen mindkettő a 4830-as két kimenetéről vagy pedig az integráltól is menjen egy meg a simáról is? Illetve egy ilyen műveletet hogyan lehet megvalósítani?
Köszi
-
endreee
csendes tag
Sziasztok!
Mióta Crysis-t játszok (~2 nap) a videóknál meg a youtube is fehér foltokat villant midenhová a képernyő. Leginkább a sötét/fekete mozgóképnél van ilyen :S Mi lehet ennek az oka??? Benq G2222HDL monitorom van meg egy Sapphire 5770 1GB.
Plz help!
-
karaszi87
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen VGA-t és miért ajánlanátok az alábbi konfig max 35k-ért?
LAP: ASROCK s1156 H55M-GE R2.0/BULK
CPU: Intel s1156 Core i3-540 3,06GHz/4MB BOX
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB
HDD: Samsung SATA2 500GB 7200rpm/16MB F3 HD502HJ
VGA:
ODD: SONY SATA AD-7260S-0B OEM Fekete
TÁP: CHICONY Hipro 430W
HÁZ: Cooler Master RC-370-KKN1-GP Elite alsó tápos Zöld LEDÉn a MSI PCIe N450GTS M2D1GD5 1GB Cyclone-ra vagy az MSI R5770 Hawk-ra gondoltam!
Előre is köszi
-
shaggy
aktív tag
Miért nem fér a full hd-s tv-be bele a full hd-s 1920x1080 felbontás?
88Gt karim van és amikor a tv-n nézem és erre a felbontásra állítom le log minden oldalról.
Miért csinálja ezt?
Hogy tudnám beállítani? -
polonic
félisten
válasz
Thunderzolee #46802 üzenetére
Szerintem egy ilyesmi kell neked.
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy asus 8800GT karim (glaciator hütös) és látok rajta 2db jumpernek való kis pöcköt
azok mire valóak?
-
Üdv!
Adott egy régebbi síkképernyős Sony Trinitron TV, amin csak pár Scart, komponens, illetve S-Video bemenet van.
Namost az a helyzet, h párosítani kellene a mostani gépemet ezzel a TV-vel.A régóta nem használt, sokméter hosszú S-Video kábelt megtaláltam a padláson, előszedtem, elvezettem szépen a falak mentén a szőnyeg alatt , h ne látszódjon, majd próbáltam rádugni a gépre, mint régen, és HOPP, ekkor derült ki, h nincs S-Video kimenet a VGA-n.
Régebben a videokártyámon volt S-Video kimenet, de a mostanin csak HDMI, D-Sub, ill. DVI van.Kérdés az, h hogy tudnám átalakítani valamelyiket S-Videová?
-
Szlovi
senior tag
válasz
dances #46797 üzenetére
Mindkettő egyformán jó. Itt inkább az ár dönt. A Sandy Bridge procik még újak és ehhez mérten viszonylag drágák, nem valószínű,hogy mostanában esik az áruk. Ugyanígy az új alaplapok sem olcsók az SB procikhoz.
A kétmagos Athlon II-k meg szinte bagóért vannak (az Intelhez képest) és jóval olcsóbbak is a 785G / 790G(X)-s alaplapok.
Egy SB proci + H67 alaplap árából majdnem összedobsz egy új AMD Athlon II konfigot.Mod: Közben már megelőztek ketten is a válasszal
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest