Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
Aktív témák
-
klausztro
csendes tag
Akkor megnyugodhatok...nem sz...dott el a karin,mert semmi tünet nincs hogy behalt volna...Akkor ezeknek ez a reális hőmérséklet az üzemi hőmérséklet...
Csak azért ijedtem meg ,mert tesztekben azt írták hogy csak fulmarkal lehet elérni full minőségben(extrem 1080pben)...Ezt a hőmérsékletet...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cross56 #45396 üzenetére
Hat az lehet!Azert figyel a hofokot is!Nalam pl 550/1700 az alap..es ha jatszom 650/1850-re szoktam huzni amin hibatlanul megy! max amit bir az 680/2000....Minel jobban lebirod huteni annal jobban tudod huzni!
Akkor eloszor a 900/1300-1400-et probald meg...
klausztro: Nálam is windows inditaskor 100% on pörög....Mihan betolt a bios valasztasig...utana visszaesik az alapra 35%-ra...
Használd a (Szerkesztés) gombot, azért van.
[ Módosította: #65675776 ]
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
klausztro #45392 üzenetére
Szerintem jó!Nekem az XFX HD4770 is olyan hogy játék közben felpörög a venti!Ahogy szabályozza a hőfokot.Nálam mondjuk bekapcsolásnál nem hallom hogy 100% indulna de volt pár nvidia kártyám azok mind így indultak!A hőfok meg 2óra játék után 86fok meg nem gond!Ahány típusú kártya annyi féle!
-
cross56
senior tag
válasz
Szabikaa20 #45394 üzenetére
Ez az alap amit leírtam.
Akkor az elöbb lehet, hogy túlhúztam mert játék közben lefagyott. 970vmennyire húztam
Használd a (Szerkesztés) gombot, azért van!
-
Szabikaa20
őstag
-
cross56
senior tag
Hellotok. Tegnap beszéltünk a kártyahúzsáról. Leszedtem az MSI Afterburnert.
A képen látható alapon. És a kérdésem lenne, hogy mennyire húzhatom? Nem akarom elrontani.
Szerk: Nem sikerült feltölteni
De leírom mi lenne látható:
Core Clock(MHz): 850
Memory Clock(MHz): 1200Ez a kettő húzható.
-
klausztro
csendes tag
Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy Giga Ati Radeon HD 6870-es vidi kártyát belehet -e rosszul kötni,mert nem volt vezérelve a ventije???Ezt azért kérdem,mert két nap alatt 3-szor csinálta(kicsi venti búgások néha,kb 2 órás játék után, "mondom mi a franc"kiléptem a játékból és néztem a hőmérsékletét 86 fok "azta mindenit ez sok"!!!
Majd reset,windows betölt és venti 100% pörög...Majd csak az Ati Catyn belül reset és OK!!!
Szerintetek ezt mért csinálja(rossz a kártya???)biost nem tudok frissíteni,mert a legújabb van rajta,az atibol a 10.12 használom...SZERINTETEK KÁROSODOTT-E A KÁRTYA???És mért csinálja???3 napja raktam össze a gépet!!!MILYEN HŐMÉRSÉKLET A REÁLIS TERHELVE ÉS TERHELÉS NÉLKÜL???
Kérlek segítsetek,nagyon fontos!!!
-
RexpecT
addikt
Semmi
.
-
Hackerman
csendes tag
válasz
Dänielsson #45386 üzenetére
Értem.Akkor hagyom úgy ahogy van
Azért köszi a választ
-
htibi2
csendes tag
Az asztali gépem (P4-NVIDIA Geforce4 MX 440) inditás (Windows XP) után kiirja hogy "power saving mode", elfeketedik . A gép elindul rendesen de nincs kép.
Ha inditáskor F8 bill.-t hasnálok VGA módnál akkor elindul képernyővel, de ha felbontást változtatok akkor ismét elfeketedik.
Van valakinek valamilyen ötlete ? -
Hackerman
csendes tag
válasz
csucsbicep #45383 üzenetére
Jelenleg működik a kártya..De azért szeretném felrakni rá a legfrissebb BIOS-t
A menetét tudom meg minden,amikor kiválasztanám a kártyák közül,hogy HD 5970 4Gb akkor nem találok ilyet csak 1Gb-os memóriájút.
http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Sapphire&model=HD+5970&interface=PCI-E&memSize=0
Ilyenkor mit kellene csinálnom?
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
gyors kérdés:
Nx7600Gt- t2d256EZ, vagy Ati EAX 1600pro/td/512m/A
Köszi!
-
Hackerman
csendes tag
Sziasztok..Gyors kérdés.
Videokártyámon hogy tudnám frissíteni a BIOS-t?
-
newgamer
aktív tag
Melyik a jobb szerintetek videokártyáknál 256bites memória sávszélesség és alacsonyabb memória órajel, vagy 128bites memória sávszélesség és magasabb memória órajel.
Mostanság a legtöbb kártya 128bites a középkategóriában, amit én személy szerint keveslek, ezért kérdezem. -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #45360 üzenetére
Még jobb a VGA-s cuccoktól mentes full partíciómentés.De ezt sztem már olvastad tőlem...
-
RootRulez
félisten
Nos a ma reggeli bekapcsolásnál is előjött, hogy venti pörög, mint állat. Se kép, se hang. Majd eset után szépen bepostol és kezdődik a boot. Remélem a véglege procimmal délután nem csinálja már ezt...
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az Ati Sapphire HD4850-es videokártyával HDMI-n keresztül le tudok játszani TrueHD, illetve DTS-HD hangsávokat?
Köszi
-
KukkSteve
senior tag
válasz
csucsbicep #45367 üzenetére
Persze hogy nem muszáj...
Ha elengedhetetlen lenne, akkor én kiszaladnék a világból, ugyanis minden 2. héten más VGA-m van
-
masterful87
senior tag
Jól tudom, hogy az Nvidia karikban van valami amitől gyorsabban dolgozik akár a Photoshop, vagy CAD, meg a többi számításigényes alkalmazás? Talán a CUDA "tehet" erről?
Csak mert ATI kártya felé kacsingatok. A PhysX hiányát még feltudnám dolgozni, de hogyha a számításigényes alkalmazások gyorsabbak NV alatt, akkor újra át kell gondolnom a választásomat.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Gyahh...minden vidikaricserénél új Op. rendszer?
Nem cserélheted túl gyakran a karijaidat.
-
robee00
csendes tag
válasz
bocsi nemláttam h írtatok, sry
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Wallis #45358 üzenetére
A kicserélés pofon 1szerű, régi kari ki, új kari be. Ennyi a lényeg. Nem tudom h milyen volt az előző karid, de az 5750-es nek már kell plusz táp csatlakozó, amit ne felejts el bedugni. Különösebb baj nem lehet belőle ha nem dugod be, csak nem lesz kép, meg lehet hogy sípolni fog a gép.
Ha bejött a rendszer, akkor a win7 drivert keres, de inkább egy a telepítő cd-n mellékelt, vagy internetről frissen letöltött drivert használj. Jobban jársz mint a win7essel.robee00:
Bármilyen 400Wos táppal elindul, ugyanis nem kér plusz tápcsatit. -
-
robee00
csendes tag
ez a kártya megy egy 400w-os táppal?
-
Wallis
csendes tag
Sziasztok! Ajándékba kaptam egy asus eah5750-es kártyát. Mint a témában abszolút járatlan szeretném megtudni, hogy a beüzemeléséhez elég csak egyszerűen kicserélnem a meglévő kártyámmal vagy kell valami egyéb procedúra? Jelenleg win 7, 64 bit-es rendszert futtatok. Hálás köszönet a válaszokért!
-
lako05
tag
Hali! Egy rövid kérdés:
SLI rendszerben használhatóak mind két kártya kimenetei, vagy csak az egyiké?
Üdv.: Lako
-
KukkSteve
senior tag
válasz
namerke #45353 üzenetére
Ez egy elég összetett probléma, amire vélhetően nem lesz megoldás. A helyzet az hogy tényleg nincs a karihoz hivatalos driver, és valszeg a win7 saját driverénél jobb meghajtót nem is fogsz találni. Én azt tanácsolnám, hogy ha nem bírod ki ezzel a teljesítménnyel ameddig szükséges, akkor áldozz egy pár ezrest egy tartalék kariba. Már vannak 2-3 ezerért olyanok amivel megy az aero is, és még talán ünaloműző játékot is tolhatsz vele
.
1 Kérdés : Nem lehet hogy rossz a vidikari?
-
namerke
tag
Üdv!
Némi segítségre szorulok.
Átmenetileg egy riva Nvidia TNT2 M64-es videókártyával szerelt gépet vagyok kényszerű használni, viszont nem minden úgy működik vele kapcsolatban ahogyan kellene.
A probléma forrása valószínűleg az, hogy windows7 van a gépen, és ugye a kártya már nem mai darab, így hivatalos driver sincs hozzá..
A probléma az, hogy a windows által felrakott driverrel csak 4megát lát az amúgy is szerény 32megányi videó memóriából a gép, és így mégjobban visszaesik a teljesítmény.
Próbáltam már xp-s driverrel is, így a rendszer elvileg már látta a 32 megányi videómemóriát, gyakorlatban azonban a teljesítmény nem nőtt, sőt, dxdiag szerint csak 3mega videóram van a kártyán, és böngészés közben az eddig helyesen megjelenített oldalak "szaggatni" kezdtek. Valamint a legfájóbb pont, hogy míg windowsos driverrel vígan elboldogul a filmekkel, VLC lejátszót használva, addig xp-s driverrel nem képes videót lejátszani VLC-vel sem, illetve windows élmény index teszt is megakad azzal a hibával, hogy nem lehetséges videót lejátszani.Valakinek van valamilyen ötlete amivel helyes működésre lehetne bírni a kártyát?
Xp telepítésnek nem feltétlenül szeretnék nekiesni. -
KukkSteve
senior tag
válasz
::Trunks:: #45347 üzenetére
AZ a problem, hogy ilyen árakon, max 8500gt-t veszel, ami elég lufi :S
Érdemesebb rászánni egy kicsit többet, és venni pl egy ilyet : [link]
Úgy vettem észre, hogy a 10k alatti piac, kicsit fel van értékelve.
Egy 8600GT szintetikus tesztben mondjuk nagyon max 6-7ezret ér el, ez meg normál procival, mondjuk 9k-t, azért kicsit jobb teljesítmény.szepsy: Nem csak physx es játékokban lehet fizikát számolni...De egyébként ennek van egy saját topicja, ott sztem le van írva minden...
Használd a (Szerkesztés) gombot, azért van.
-
szepsy
senior tag
Hali.
Már több helyen is láttam hogy egy másik vga kártyát használnak physx-nek.Hogy is van ez?
Alig van phyxses játék nem? -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
::Trunks:: #45347 üzenetére
Hát 5ezerért nem tudom..De ezeknek a felsorolt játékokra tűrhető megjelenést biztosítana egy 8600GT 256mb. Szerintem jó választás lenne!Nálam a GTA 4et is elég "tűrhetően vitte!"
-
S. Szabi
őstag
válasz
Undoroid #45345 üzenetére
A gyári hűtővel, ami ugye gyárilag alap állapotban 25%-on megy, 50°C-os volt a GPU.
Az AC L2 Pro-val, RivaTunerrel 25%-ra állítva, 35°C.
A Catalyst CC-ben ennél a VGA-nál nem lehet állítani a ventilátort (haverom 4850-esenél már lehet), tehát nem tudom mi "írhatná felül" a RivaTunert
Szerintem a RivaTuner beállításai között lesz a probléma, csak ahhoz meg nem értek annyira
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Kis dilemmában vagyok!
Elromlott a 8800GTs (G92) videokártyám,és most kellene valami helyette!
De valami kis gyengusz ideiglenesen,míg nem veszek egy komolyabbat!
Azért tudjon HD-t (főképp emiatt kell) illetve alap játékok ha futnának az jó lenne ( cod2,test drive unlimited,valami nfs,mondjuk most wanted) téli napokra unaloműzésre!
Tanácsok?
Most max egy 5öst szánnék rá! -
S. Szabi
őstag
Erre valaki?
-
Undoroid
őstag
válasz
RootRulez #45344 üzenetére
Javaslom,hogy pakold át a zsugát egy másik -hibátlanul működő- alaplapba és teszteld le ott!Ha ott is ezt csinálja,akkor kizárható a csatlakozó hibája!
Mit mutat a rendszer a hibajelenség megléte közben a VGA-kártyára? (eszközkezelő)
" Esetleg a BIOS-t megfektette a kétmagosított sempron az x3 710 után?
BIOS reset volt... " Ezt szerintem kizárhatjuk!
* * *
szerk:
Nincs valahol felülbírálva az említett ventid vezérlése?Nálam az ASUS EAH4890TOP-on volt lehetőség (OFF)(három lépésben is)(/OFF) a ventik hőfok szerinti autómata fordulatszám szabályzásra!
Gondolok itt arra,hogy egy adott hőfok átlépésénél nem megy le 25%-os fordulatszámra!Nyilván gyárilag más van beállítva!Keresd meg és csak akkor módosítsd,ha a mostani hőfokok nem túl forróak!Inkább legyen zajosabb a zsuga hűtője,minthogy megsüljön a GPU!
-
RootRulez
félisten
válasz
Undoroid #45343 üzenetére
Ez első konfigról van szó, de egy sempron 140 @ x2 van benne... A hibajhelenség már post alatt ott van, ergo a drivert kizárnám... Vagy nem bootol be, csak pörög, mint állat, vagy bebootol és csíkoz vagy semmi gát és minden fazsa...
Esetleg a BIOS-t megfektette a kétmagosított sempron az x3 710 után?
BIOS reset volt...
-
Undoroid
őstag
válasz
RootRulez #45342 üzenetére
Szia!
Az adatlapod alapján 2VGA is szóba jöhet!Melyikről lenne szó?
Az eszközkezelőben mit mutat a VGA-ra?Ha driver nélkül próbálod,akkor mi a helyzet?
Csinálj már egy screen-t a hibajelenségről!
Szerintem a rossz érintkezésű slot-ot ki lehet zárni...hacsak nem túl sűrűn cserélgeted a kártyáidat?!
Az Én mobo-m már több,mint 4éves,de semmi érintkezési hiba nem jelentkezett!Bár nem is szoktam túl sűrűn babrálni!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Olyat csinál a gépem, hogy bekapcsolom, és max fordulaton forog benne minden, se kép, se hang. Amíg nem nyomok neki egy resetet. Akkor lelassulnak a ventik és bebootol rendesen.
Viszont ha bejönne rendesen akkor meg esetenként csíkos a képernyő... Ez lehet PCI-E slotban rossz érintkezés? Mert a VGA-val nem igen van hiba, mert csíkozás után megint reset, akkor elindul szépen és gyönyörűen lemegy 3Dmark, furmark, bármi...
Szerintetek?
-
echterion
nagyúr
válasz
Dänielsson #45339 üzenetére
Az a baj, hogy már boot közben sem ad képet. Amúgy a ventik felpörögnek, a kártyáé is. Először lassan, majd teljes sebességgel. Nem merek a kártyán bios-t frissíteni, mert nem tudom lementeni azt, ami rajta van, mivel nem ad képet. Pedig lenne másik PCI-os kártyám, sőt, integrált vga is megy a gépben. Nem tudom, esetleg mivel lehetne lementeni úgy a bios-át, hogy egy másik vga az elsődleges?
-
Undoroid
őstag
Ha 5percen belül új gondolata merül fel valakinek egy hozzászólása után,akkor kérem, hogy használja a szerkesztés-gombot!
Köszönöm!
Akinek nem inge...
-
echterion
nagyúr
válasz
Dänielsson #45319 üzenetére
Egy 450-es csifi nem kevés neki, az biztos. Az adatlapomon lévő gépben próbáltam ki, f8-as bios volt rajta, de kipróbáltam az f11-essel is, azzal sem ment. Default bios-szal, természetesen.
Mod.: Ja, egy 4870-esről van szó, ami egy másik gépben ment. Korábban írtam itt róla, hogy ott sem volt teljesen jó (néha szétesett a kép), de képet mindig adott.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cross56 #45331 üzenetére
Vissza....En EVGA Precession-t hasznalok de nagyon jo az MSI Afterburner is....mindkettonel vagy olyan hogy reset vagy reset all...arra rakattintasz es visszaallitja az orajelet.....vagy ha restartolod a gepet akko is.
A hofokra pedig rengeteg progi van....az ujabb GPU-Z is mar kimutatja vagy az AIDA,EVEREST,HW Monitor...stb
-
cross56
senior tag
válasz
Szabikaa20 #45330 üzenetére
alapjáraton, még soha nem húztam rajta. és késöbb ezt vissza is tudom állítani? hogyna tudom megnézni hogy hány fokos?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dänielsson #45327 üzenetére
Hat annak nagyon kicsi eselye van,hogy a PCIE csati ment volna el...
-
cross56
senior tag
válasz
Szabikaa20 #45325 üzenetére
Játszáshoz kéne igen. Mert pl Crysis Warheadben 1920x1080-as felbontáson egy max beállításokkal, 8xAA-val már kicsit akad. Egyébként olyan kérdésem lenne, hogy mindig amikor elkezdek játszani akkor néha ilyen fekete pöttyöket látok egy pillanatra, amik eltűnnek, és ritkán visszajönnek. Ez mi?
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #45323 üzenetére
Esetleg megtört a PCIE tápcsati még az lehet ha az sem akkor a VGA a lúdas.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dänielsson #45324 üzenetére
Hat minden lehet....de szerintem ott nem táp gond lesz.Dehat ki kell probalni vagy masik tappal vagy masik gepben a karit!
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #45321 üzenetére
Az is lehet, hogy tönkrement a táp a legkönyebb kideríteni ugyanazzal a géppel egy ütősebb táppal kipróbálni egy milkában fogadnék, hogy elindulna úgy.
-
Szabikaa20
őstag
-
cross56
senior tag
Hellotok. Most vettem ezt a videókártyát : Gigabyte HD5770 1GB. 3év garancia van rá, és gondolkoztam, hogy kicsit felhúzom. És ebből kifolyólag a kérdésem a következő, ha felhúzom akkor a garanciát elveszítem? Megéri felhúzni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dänielsson #45319 üzenetére
Azert annyit nem eszik egy 250-es...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dänielsson #45315 üzenetére
SLI......
Ez mar intel i8-as procival van... xDDD
Legujabb gyartmany!!!
Nagyon találó!
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Marshall-air #45305 üzenetére
Attól függ mihez kell pl. 8800GT 512MB tökéletesen visz majdnem minden játékot full v high grafikával ami 2008-ig jelent meg. De ha lépést akarsz tartani a technikával akkor már inkább valami újabbat vennék a helyedben pl. GTS 450 vagy GTX 460 1GB-os kiszerelésben tökéletes választás ha mindenképp NVIDIA párti vagy.
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #45313 üzenetére
Mmmm fincsi!
3-way SLI vagy Crossfire X ? xD
Nah és milyen foglalat ? -
Szabikaa20
őstag
Ez lehet nem ide tartozik,de nem tudtam kihagyni!
-
aviator
tag
Hello!
Adott egy HD4850X2. Az volt a gondom vele, hogy enyhén csíkozott, elküldtem szakemberhez, kétszer rakta újra a GPU-kat (azt hiszem ezt hívják reball-nak), nem működött egyáltalán, utána rátette egy asztalra ami aláfűtött kb. 200 fokkal. A forrasztások megolvadtak majd megszilárdultak, ezután működőképesen került vissza hozzám. A baj az, hogy sokkal jobban csíkoz mint előtte. Valakinek valami ötlete esetleg?
Üdv
Ádám -
Szabikaa20
őstag
válasz
Hello!
Szerintem azert a penzert akkor mar egy GTS250 vagy GTS240 DDR5-ös memoriaval.Vagy nem tudom mennyi a keret ra de egy GTS450-el is jol jarnal es itt mar DX11-et is tamogat!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
zserrbo #45296 üzenetére
Hello!
Több mint valoszinu hogy hogy tulmelegszik....Nalam is voltak ilyen problemak.Mikor mar többet jatszottam ugy folmelegedett hogy elkezdett szagatni a jatek...konkretan Maffia 2.
Aztan vettem ala egy notihutot,de az szoszerint tragya volt!3 kis venti szivta el a levegot-semmire se volt jo!!!Ezert csinaltam magamnak otthon.Körfuresz,darab butorlap...Ott ahol szivja a proci a levegot vagtan egy 12cm-es lyukat es vettem bele egy 12cm enermax ventit meg 3-12Volt-ig szabalyozhato adaptert.....
Am mar emlitettek itt neked....
Nalam ez megoldotta a problemat...A kari olyan 69-70fok korul mozgott,de igy 55-60fok fole mar nem megy.Pedig a 70fok meg nem veszes a VGA-nal.Habar itt a VGAn meg a CPU-ugyan az a huto van...ugyhogy jjobban melegszik.
-
Janika!2
aktív tag
válasz
Hát ez attól függ hogy milyen felbontáson szeretnél játszani.Magasabb felbontásra ajánlom a 8800GTX-et nekem is volt jó kis kártya és nagyon gyors még 1920x1080-ban is megállta a helyét csak kezdenek kiöregedni és gyakori a meghibásodás és sokat is fogyasztanak
A 8800GT a legjobb választás mert keveset fogyaszt viszonylag újabb is mint a 8800GTS-GTX és teljesítményben sem sokkal van lemaradva a GTX-től.Egyébként mennyi pénzt szánnál rá? -
Lük
csendes tag
Tiszteletem a segítségeteket szeretném kérni abban hogy van egy videokártyám és csíkozódik a képernyő középen mi ilyenkor a teendő,előzőleg volt ati radeon 9600 atlantiso annál is csíkozódott most vapor x-em van itt is,9600 atlantisnál drvier-t letöltöttem és jó lett a vapor-x nél nem?mi lehet a probléma,talán alaplapi bios frissítése?vagy ilyesmi?10.12 legfrissebb verziót szedtem le.
-
Hackerman
csendes tag
válasz
8800GT-m volt nekem is.Szerintem egy elég stabil kártya.Húzgáltam is néha de nem fagyott ki.Én ezt venném meg a helyedbe
-
Marshall-air
csendes tag
sziasztok. ezek szerint nem jó helyre írtam az előzőt, elnézést érte.
akkor itt kérdezem meg
nem követem már régóta a hardwarepiacot, de kinéztem néhány vga-t
nemtudom hogy ezek most jók, vagy nagyon eljárt már felettük az idő8800gt
8800 gts
8800gtxszeretnék tanácsot kérni hogy ezek közül valamit érdemes-e venni?
Stalker crysis ilyesmire kellene, akadás mentesen legalább közepes grafikával.de ha mást ajánlotok ami frissebb kártya és esetleg jó árfekvésben van, hajlok az engedelmességre.
előre is köszönöm
-
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Vettem egy AC Accelero L2 Pro-t a HD 3870-emre. A ventilátorját a kártya gyári ventilátor tápellátójába dugtam be, ami ugye PWM-es. A kérdésem az lenne, hogy vajon miért nem minimumon megy, tehát 25%-on? RivaTunerrel ha fix 25%-ra beállítom, úgy oké, de autó vezérlésen, és RivaTuner nélkül sokkal gyorsabban pörög, és hangos ugyebár, ami maga probléma
RivaTunerhez még annyit, hogyha az autó beállításoknál beállítom kisebbre a legalacsonyabb hőmérséklethez tartozó ventilátor %-ot, akkor sem veszi kisebbre :S
És ez azért nem jó, mert így minden játék előtt kézzel rakhatom nagyobbra...Valakinek van ötlete a megoldásra?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest