Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Storms
őstag
-
Clonix
csendes tag
válasz
polonic #49250 üzenetére
A gép megy velük is (ventillátorok, meg tölt is, stb...) csak a monitorig már nem jut el a jel (valószínűleg)
Stand by módban villog a led a monitoron ugyanúgy, mint a gép bekapcsolása előtt - és nem hallom azt a jellegzetes halk kis "kattanás" hangot bekapcsolás után pár másodperccel amit akkor szoktam, amikor a monitorig eljut a jel, és bekapcsol :/ -
tompika75
csendes tag
-
Arnold2
őstag
válasz
polonic #47045 üzenetére
Köszönöm és fenergie84 is.
Akkor egyre jobban körvonalazódik előttem kártyám sötét sorsa. 2 éve és 3 hónapja 75 ezerért vettem. S tegnap "elpukkant"Nem kicsit vagyok ma is még depis.
Jelenleg úgy néz ki, hogy az útod egy Gigab. 570-es lesz és ezt azért megcsináltatom, hogy legyen egy (75 e forintos) tartalék kártya :S
Köszönöm az infókat.
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #43205 üzenetére
Fura, lehet, hogy a G80-as GPU -val szerelt kártyák nem támogatottak? A G92,94 megy..
Elképzelhető, hogy az egyik memória modul rendetlenkedik a felső tartományból és csak azok az alkalmazások rosszalkodnak, melyek ezt használják.
Ez a fent említett teszt ha nálad működne, a teljes vmem címtartományt megmozgatná, sajnálom....Az F1 2010 megy vele, mert az használja rendesen?
-
Lenry
félisten
válasz
polonic #43197 üzenetére
furmark
egyébként szinte bármilyen komolyabb játék tökéletes erre: a memóriahibák esetében elkezd "szemetelni" a VGA
mint pl itt -
polonic
félisten
válasz
polonic #42682 üzenetére
Újabb szintre elérkezett a feltehetőleg a videókártya halálozása.
Most már minden indításnál elsőre ugyanaz a kép jön be, amit előbb linkeltem. Ha hidegindítás van, ha nem. És ráadásul a végén kékhalál is van. Miután újraindul a gép, akkor még bejön a windows, a játékok kegyetlenül szaggatnak, már nem lehet játszani semmivel.Még egy észrevétel. Eddig, amikor bekapcsoltam a gépet, akkor felpörgött maxra a videókártya ventilátora, aztán rögtön visszacsökkent a sebessége, utána csippant a gép és indult. Most a ventilátor pörög kb 3-4 másodpercig, aztán csökken vissza a sebessége, és utána jön a csippanás.
-
joi29
őstag
válasz
polonic #42676 üzenetére
A leírtak alapján tápra gyanakszom vagy legalábbis valamilyen elektromos
hibára.
Mert ha másodszorra begyullad akkor lehet hogy addigra tölt fel az egyik
kondi és az első indításnál azért nem tér magához a kártya mert nincs neki
elegendő energiája hozzá.
De ez nem zárja ki, hogy nem az alaplapon a sin áramellátásáért felelős kondi
van elöregedve. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
polonic #42676 üzenetére
Hibás vga ram szokott ilyet okozni. Lehet hidegindításnál kicsit kevesebb feszt ad neki az elektronika de lehet lassan bekrepál a ram a vga-n.
mod:
chaplin: A 12V-os ágakat variáld meg, 4870X2 két külön ágról kapjon áramot, mert lehet belefutsz vmelyik 12V-os részág limitébe.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest