Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Én eddig azt hittem, hogy csak az ATI csinálja azt, hogy a régebbi kártyákat "butítja" az új driverekkel. Az nVidiások is oda boltak meg vissza magukkal, erre ez a sokadik nVidiával kapcsolatos kérdés...
Akkor nVidia is eljátszaná, amit az ATI?
Ja hogy valami hasznosat is írjak, kérdezz rá a topikjában, ott biztos tudni fogják.
-
Dubmaster
aktív tag
Ezt így is meglehetősen a határa húzták...sztem értelmetlen tovább feszegetni a határokat,csak a karid életét rövidítenéd meg, jelentős változást pedig amúgy sem érnél már el.
Az ASUS TOP (= OC) órajelei:
GPU: 650
mem: 970
shader: 1625Amint látod a Te karid GPU-ja és shadere így is jóval magasabb,mint az Asus húzott órajelei.A vram pedig nem véletlenül nincs feszegetve,ott a legnagyobb "halálveszély"
Tesztelni én még javaslom a GPU Caps Viewert...a HŐMÉRSÉKLETEKKEL VISZONT NAGYON VIGYÁZZ!!!
Ki nem ír hibaüzenetet,de fagyás lesz,vagy mem,ill, shader túlhúzásnál jól látható zöld,lila,rózsaszín csíkok,kockák...
-
jaja1981
addikt
Ezt mintha már feltetted volna nem?
Vagy csak hasonló volt?
Számottevő különbséget nem fogsz tapasztalni azzal a kis tuninggal.
Szvsz nem éri meg.
A videó karinál, furmark-kal, ha nem bírja a karid vagy lefagy, vagy hibázik és fura alakzatok jelennek meg a képernyőn.
Tuningnál nagyon figyelj a hőmérsékletekre és csak kis lépésekben emeld az órajeleket.
Egyszerre csak az egyiket, hogy tudd melyiknek van vége. -
tzsolesz
nagyúr
Először is légy szíves és töltsd ki az adataidat (milyen alaplap, proci, ram, stb..).
Utána többet tudunk segíteni neked.
De had kérdezzem már meg, hogy a DIRT-el te miért akarsz ultra high-on játszani 8600GT-vel??
milyen felbontáson nyomod??
A DIRT elég vasigényes gamma...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest