- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
nyurga82
tag
Sziasztok! Ha valaki tudja a megoldást akkor írjon legyenszíves akár egy privát üzit is.
Vettem egy videokártyát: MSI nVidia 210. Be raktam a gépbe feltelepítettem a dreivert és semmi!!! A szinminőség 4 bit, a felbontás 800x600. Vezértlőpult-Rendszer-Hardver-Eszközkezelő: legalul Videokártyák, azon belül NVIDIA Geforce 210 (sárga felkiáltó jellel). Ezen jobb klikk, tulajdonságok, majd ezt írja ki: (eszközállapotnál):Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.Ez micsoda? Pár ismerősömet megkérdeztem, de még senki nem találkozott ezzel a problémával. A régi drivert leszedtem, (az újat a saját cd-ről is és az nVidia.com-ról is megprobáltam) a tápot kicseréltem 400W-osra, (nem lehet külön rádugni a videokártyát a tápra), de igy sem működik
A gépem:
Win XP
MSI 915P
P4, 3GHZ
a tápom 350W
a régi videokátryám Radeon x550.
Légyszi segítsetek nekem. -
azoli09
tag
válasz
jaja1981 #33196 üzenetére
Helló
hát van neki egy 19xx felbontású monitora lcd és van neki egy fúl hd tv ,
akkor lehet rosszul tudom hogy kevés az a proci de akkor is 2db 1 gpu sli benn is csak max 70% gyorsulás van szerintem és ez csak romlik ha minél töb a vga pláne hogy neki alapból sli van , másrészt tápot is kel neki vennie mert egy Chieftec 650w tápja van amit szintén cserél egy 1200w Corsaira amit 55000 ft vessz meg szerintem ez egy nagy hülyeség.
Köszönöm hogy elmondtad a véleményedö féreértés elkerülése érdekébe nem vagyok se intel amd vagy nv ati fan
én az aktuális legjobb ár tejesitmény mutatóval rendelkező hardvert veszem -
joi29
őstag
válasz
azoli09 #33195 üzenetére
Nem értem mire ez a nagy pénz pazarlás, a GTX295 a legtöbb helyen
egálban van vagy túl is szárnyalja az 5870-et ami azért a játékok nagy többségét
1920x1200-on 4xAA-el simán 50< fps-el viszi.
A monitorja nem tudom milyen de max: 120 képkockát tudna megjeleníteni
amiből bő 40-et nem is érzékelne a szeme, mert 80fps fölött már
olyan folyamatos a kép hogy nem / nem x.
A játékok igen nagy többsége ma még nem profitál a 4 magból de ott ahol
kivan használva, magas felbontás mellet nincs nagy különbség a PH2
és az i7 között. -
azoli09
tag
Helló
Aszt szeretném kérdezni hogy a havernak van egy Asus gtx295 vga és most akar venni még egyet mellé ,én azt mondtam neki hogy az már 4 gpu és én ugy tudom nem igazán jó mivel gondog illetve csak szintetikus tesztekre jó másra nem ,játékokba gondolom nem hozza aszt a sebeséget amit ki fog érte adni .
A másik meg hogy a procia egy amd phenom 2 965 be proci szerintem ez az életbe nem hajtja ki mint ahogy az i7 sem
szerintetek jól gondolom vagy nem -
joi29
őstag
válasz
vhunor #33193 üzenetére
Ha tényleg csak DXVA-ra kell a kártya akkor használtan egy
jó olcsó HD 2K, 3K-s Radeon 10k-ft alatt, mert ha elszáll a már amúgy is
öregecske lap akkor nincs hova elhasználni sem a kártyát sem a többi
összetevőt.
A nem DXVA szabványú HD-s anyagokat, a HD Radeonok nem támogatják
vagyis itt megint a procinak kell szenvednie. -
vergilx
őstag
válasz
szakalistvan #33189 üzenetére
igen,megbízható.ők ph!-n is fenn vannak.
-
vhunor
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék abban, hogy AGP-s verzióban lehet-e kapni olyan ati vagy nv kártyát, ami képes hardveres DXVA gyorsításra? Asszonynak egy régi 2800+ sempronos gépe van, ami tökéletesen elég a mindennapi igényeihez, de mostanában egyre több nagy felbontású videót nem tud megnézni mert a proci nem bírkózik meg vele. A másik lehetőség, hogy veszek neki egy olyan A64-et amit még elvisz a lapja, de egyelőre a videokártya érdekelne.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget
.
-
szakalistvan
senior tag
Innen rendelt már valaki?Megbízható?
4830 az ára egész korrekt -
RootRulez
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #33187 üzenetére
Az már bizonyított, külföldi teszt oldalak vagy reálisak vagy nem. Én midenképp megvárnám a vásárlással a PH-s tesztet
De itt van pár teszt róla.
[guru3d]
[techreport]
[firingsquad] -
RootRulez
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #33185 üzenetére
Egyszerű válasz: 4770
Ha érdekelne több, kérdezz többet
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
egy elég egyszer kérdés:
radeon 5670 vagy 4770? -
baleee89
aktív tag
hali nem tudtok valakit aki vga-kat javit? csikozo agp 6800gtröl lenne szó! ha tudtok légszives privibe jelezétek!
-
Zscca
tag
Hello!
valaki meg tudná mondani hogy ATI kártyánál tehát Catalyst alatt hogyan kell custom resolutiont állítani mint az nvidiánál is pölö?
Windows 7 alatt.. arról van szó hogy szerintem ebben a felbontásban 85 helyett 90 hz-et is elvinne a crt-m és ezért érdekelne nvidiánál be lehet állítani tudom.. de itt nem találom. -
Artika
aktív tag
Üdv.
Ki tud segíteni abban hogy leteszteljen (újraélesszen) egy videokártyát??
A delikvens Asus 7300GT Állapota: eddig sli ben ment csodásan a párjával de bekrepált.
Hibajelenség: a gép bekapcsolása után bootol (felirat VGA módban) aztán újraindul a gép és nem jelenik meg semmi (egy pillanatra a bal sarokban felvillan vmi de aztán eltünik) -
Dr. Romano
veterán
-
De4d
őstag
válasz
Dr. Romano #33173 üzenetére
Megadnál egy másik linket? ezen nem jön be semmi "URL nem található"
-
Dr. Romano
veterán
Konkrét kártyákról még nincs hír, azonban infómorzsák a legerősebb változatról már szállingóznak.
-
HatakeKakasi
tag
válasz
Taifa Díaz #33170 üzenetére
aki játszott már komolyan a COD-al pontosan tudja mennyire fontos a sniper postban és a JUMP hoz az FPS. Én magam sem értem mi az oka de akkor is.
A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy a kártya a tetőn állva, felfelé nézve 800 FPS: Ha egyhelyben nézek a pályára 230körül. Ha elindulok visszaesik 80ra vagy az alá.
Másoknak van egy kb 150-200 FPS-e és ezek között ingadozik, nekem pedig iszonyatosan nagy mennyiségeket ingadozik. Emiatt a gépem is és a szerver is laggossá válik.
A kérdésem konkrétabban az lenne, hogy mi lehet a problémája, vagy trükkje, hogy ne essen le ezzel a kártyával 100 alá az FPS soha (Pláne ne ilyen abszolút Counter Stryke grafra beállított COD4-el).?
a 8400M -em ami volt, sokkal gyengébb kártya, és ennyit az is vitt, CONFIG filek nélkül -
De4d
őstag
Üdv.
Azt megtudja valaki mondani hogy mikor és milyen kártyákkal válaszol az Nvidia az Ati 58xx-as kártyákra amik már dx 11-esek lesznek? -
Taifa Díaz
őstag
válasz
HatakeKakasi #33168 üzenetére
Értem. Eredetileg kötekedni akartam
, de így már nincs értelme
Persze jó dolog, hogy a 7900GS legalább elviszi ezeket, még ha 800x600-as beállításon is...de azért szerintem nem lenne baj abból sem, ha fölvennéd a beállítást mediumra ezen a felbontáson. Nem baj az, ha nincs meg az a fránya 800 fps, talán nem mondok nagy hülyeséget, ha kijelentem, hogy a játékok nagy többsége 60 fps környékén is élvezhető
-
RootRulez
félisten
válasz
HatakeKakasi #33168 üzenetére
Éljenek az FPS vadász CoD funok!!
Ehh, nem tudtam kihagyni.
Nem igazán tudtam kihámozni, mit is kérdezel, de tapasztalataim alapján, ha az eget nézed, mindig felmegy az fps
(cod2-ben legalább is)
-
HatakeKakasi
tag
válasz
Taifa Díaz #33167 üzenetére
COD4, mp_backlot, jobb oldali fém tető (Ahol a madarak repülnek felül), az égre nézve 91,5%, saját CFG-vel (a lehetséges beállítások minden minimumon, 800x600, a CFG-ben pedig pályafüst, decals egyéb kikapcsolva) a COD saját beépített FPS mérőjével.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
HatakeKakasi #33166 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a 800 fps-t azon a kártyán milyen program mérte, milyen beállításokkal, melyik játékban
-
HatakeKakasi
tag
FPS ingadozós téma:
A VGA GeForce 7900 GS.
Legújabb driverrel.800 FPS-t viszi, ha kell adok screen shot-ot is, persze ez egyénileg van konfigolva, minden le van véve, szóval ez is bennevan a dologban.
Ha állok, 230 FPS körül van. Ha már csak elhajolok akkor 130, ha megyek visszaesik 80 körülire és piros.
Azért zavar, mert úgy érzem a kártyám sokkal nagyobb teljesítményre képes, mint egy minimumgrafikás 800x600as felbontás melletti (COD4) 80 FPS.
A VGA driver beállításoknál beállítottam, hogy a beállítások finomítása a "Nagy Teljesítmény" - beállítással történjen.
Nincs senkinek ötlete, hogy mi okozhatja azt, hogy ha az eget nézem, rengeteg FPS-em van, ha meg megyek előre csak 80? A 80 FPS-t viszi az integrált 8400M is, ami mérföldekkel kevesebbet tud, és gyengébb.
Nagyon zavaró.
Azt már kaptam tanácsnak, hogy ne terheljem le annyira a windowst-> Kikapcsoltam minden futó alkalmazást, az álltalam aktuálisan nem használt windows beépített progikat (súgó, stb), de semmi változás.
Valaki help -
törölt tag
válasz
jaja1981 #33162 üzenetére
ez lett volna a következő kérdés. még nem szedtem szét mxm-es notit, így nem tudom, h hőcsővel van-e "elvezetve" a hő a ventihez, mint a procinál, vagy egy passzív bordát raknak-e erre.
albérlőnk édesapjáé a noti, és látatlanban mondtam, h vga hibás, mert a gép elindul még a win bejelentkezés hangot is hallani, de se a kijelzőn, se a monitorkimeneten nincsen kép.
köszönöm az infót -
kriszbon
őstag
válasz
csacsi77 #33158 üzenetére
Én is (találtam) egyet neked, 2 év gari, azonnal elvihető.
-
törölt tag
lehet, h a notis topikba jobban illene, de ezt többen nézik:
adott egy szerintem vga hibás amilo pi 2530, elvileg mxm2-es hd2300as vga van benne. a helyére berakhatom ezt az mxm2-es vga-t?előre is köszi a választ
-
csacsi77
senior tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
Meg is született a döntés, lebeszéltetek a 4730-ról és helyette egy HD4830 512Mb lesz a Sapphire-tól . Az ára is elég barátságos 18 eFt alatt van, szóval remek.
A 256 bites busz nagyon soknak tűnik, még akkor is, ha csak a "lassabb" DDR3-as memóriákhoz kapcsolódik is. -
lsc
nagyúr
válasz
csacsi77 #33155 üzenetére
Elég annak a kártyának a pcie 1.0 is, 5850 vagy 4870 x2-től felfelé már inkább 2.0 . A 4730 nem a legjobb választás, sokat eszik emiatt melegebb is . Egy garis használt sapphire 4830 jobb vétel, esetleg 20 fölött 4850 , sapphire dual slot hűtős abból is jó. Mekkora felbontáshoz kellene kártya, milyen gépbe /proci, táp/?
-
Pete83
csendes tag
Sziasztok!
Tesóm gépébe egy Galaxy 7900GS Premium kari van! Játékokban 3D-be már hibázik vagyis csíkozások, "feket falak" jelennek meg.. 2D-ben még nem láttam hibát. Viszont most mondta, öcsém, hogy 1re már nemmis szokott bekapcsolni a gép, tehát nem jön be a monitoron semmi. 2.jára viszont feláll a kép! Lehetséges, hogy ezt is a videókari okozza??
Thx
Pete
-
XoZ
aktív tag
válasz
csacsi77 #33152 üzenetére
A PCI-e szabvány visszafelé kompatibilis, tehát menne a kártya az alaplapban, és teljesítmény veszteség sem lenne. Viszont maga a 4730-as kártya szerintem nem a legjobb választás, mégpedig elsősorban a fogyasztása miatt (2 db 6 pines tápcsatlakozót igényel). Teljesítményben hasonló a 4830-as, ami jóval kevesebbet fogyaszt: [link]. Ha tényleg csak ritkán játszol, akkor esetleg még a 4670-es is elég lehet.
-
csacsi77
senior tag
válasz
RootRulez #33151 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
A kártya Radeon HD4730-as lenne. Néha játékra is használnám, azért is néztem ki ezt.
A GDDR5-ös memória és a 128 bites memóriabusz elég gyorsnak tűnik és az RV770-es GPU-ról is jókat olvastam.
Nem kell csúcskártya, csak elfogadható játékélmény.
Szerinted (mások szerint) így is elég a korábbi PCI-E szabvány? -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy alaplapot:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P5B Pro
Kinéztem egy VGA-t is:http://www.lord.hu/product/3581/
A VGA PCI-E x16 2.0-ás, de a alaplapnak Intel p965-ös a chipkészlete, ami emlékeim szerint csak az 1.0-es (1.1?) szabványt támogatja.
Gondolom el fog indulni a kártya az alaplapban, de csak az 1-es szabványnak megfelelően.
Kérdésem az lenne, hogy milyen sebességkülönbségre számíthatok játékok alatt, egy 2.0-ás PCI-e x16-os szabványt támogató alaplaphoz képest?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Dr.krenya
csendes tag
Sziaszok,
Egy misztikus problémára próbálok megoldást találni, remélem vki tud segíteni, mert én már kifogytam az ötletekből.
A gép: AMD Athlon XP (Barton) 2500+, 2x512MB memória, ASUS EAH1650Pro AGP VGA, Abit NF7-s 2.0 alaplap, 19" Compaq S920 CRT monitor
XP SP3-at telepítettem, alaplapi driverek felmentek, eddig semmi gond
Majd felraktam a legfrissebb Catalyst-et (9.11). Sime telepítés, majd újraindítás.
Windows tölt, majd kép szétesik (mintha túl nagy felbontást adnék meg), nem áll vissze semmire.
Reboot, XP indítás VGA módban, felbontás állítása (1024x768), leokézom, erre megint szétesik a kép. Na mondom, 15 mp-en belül úgyis visszajön. De nem!!
Próbáltam leszedni minden catalyst-al kapcsolatos dolgot, kitörölni a VGA-t és újraindítani, korábbi Catalyst-ot feltenni, sőt, még egy ATI Radeon 9600-as VGA-t is belepróbáltam, de ugyanez volt az eredmény.Ha bárki bármi hasznosat tud javasolni azt szívesen veszem
Előre is köszi!!
Üdv,
Krenya -
Mika1227
őstag
Az mitől lehet, hogy netezés közben vagy ha elindítok egy játékot és az elején megjelenő márkafeliratoknál a betű szélei olyan cikkcakkosak, az előző videókarimnál nem vettem ilyet észre. Valamit állítani kéne rajta még?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #33140 üzenetére
Sok az a 800fps nagyon. 100fps-nél piros?
Nézd már meg még egyszer. Egyébként ha nem laggol, és nem szaggat, akkor ne is törődj vele. Annyit tudsz esetleg tenni az ügy érdekében, hogy kikapcsolod az fps mérőt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dobobazsy #33098 üzenetére
Furmarkkal kéne tesztelned.. Hat ott is csíkoz akkor a vga ramja döglődik valószínűleg.
-
kbalazsa
senior tag
válasz
HatakeKakasi #33094 üzenetére
Nem értem miért piros a 80-100FPS?! Nem 8-10 akar az lenni?
Mi a noti pontos típusa?
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
RivaTuner-rel "túl tudom húzni" a vga-mat? XFX 9600GT /Alpha Dog Edition : ddd/
Esetleg tudnátok mondani olyasmi progit, amivel biztonságosan tudnék oc-zni?Üdv.
-
HatakeKakasi
tag
valaki [erre] valamit???
-
GEPESZ66
veterán
Feltelepítettem a WIN7-et.ATI kártyám van. Az ATI oldalán olyat találok, hogy egy 24 MB-os telepítő készlet (ami állítólag a driver), ill. a 54 MB-os Control Center (magyar nyelvű).Először az elsőt, majd a másodikat kell telepíteni?
-
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok
Régi AGP-s alaplapokban működnek rendesen az új AGP-s VGA kártyák, vagy előfordulhat, hogy nem, hogy valami gond lehet-e?
ABIT IC7 a alaplap (Intel i875P a chipset) és ATI3850, vagy 4650 a VGA lenne bele. -
j0k3r!
őstag
hello mindenkinek!
az volna a kerdesem, hogy ez a kartya kb. meik kartyak kozott lesz teljesitmenyben kb.? -
sir.kore
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Hopkins_001
tag
Sziszatok
Magyarországon az MSI videokártya szerviz merre található?gyártói garancia érdekel -
Mika1227
őstag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a 9.10-es driverrel a Dirt2 totál belassul már amikor elindítom a menü akad mint állat 2-4 FPS a menüben áááá!!!!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Thunderzolee #33123 üzenetére
Az a kifagyogatás is emiatt van, a 3870-nél.
Nálad is érdemes kipróbálni hátha segít ez. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Thunderzolee #33119 üzenetére
9.11 vagy 9.12-t simán nem lehet felrakni hd3xxx szériára.
Régebbi 9.5-t próbáld és utána frissítsd le úgy hogy rátelepíted és nem szeded le az előzőt. -
válasz
sir.kore #33120 üzenetére
A 8600GT némileg kevesebb áramot vett fel abból a rendszerből, mint a 4890.
Az a "Micase sr450" az meg milyen táp?Sose hallottam eről a márkáról. Nem egy no name táp az véletlenül?
Tood: Melyik tápegységet vegyem? Első hozzászólás. -
sir.kore
csendes tag
Ja és elfelejtettem!8600gt-vel ment előtte és most is:-))
-
válasz
Thunderzolee #33113 üzenetére
Ez a hibaüzenet ez hogy lehet?
dj-beat.hu/phimage/content/20100116112725_4a077b1d9e.jpgNincs is több felhasználói fiók a gépen.
Tudtommal rendszergazdaként vagyok belépve. -
sir.kore
csendes tag
Micase sr450,AMD phenom 9500 Quad-core,GA-MA770-UD3, 2giga 1066 mhz ram,acer al1714,
-
Selynelar
aktív tag
ui.haye 360w-os tápom van
-
Selynelar
aktív tag
Hello!tegnap én irtam a videokarimmal kapcsolatban hogy bekötöttem,de nincs kép!
nos a probléma ugyanugy fennáll,pedig elvileg már a tápra is rávan kötvevalami segitséget pls
-
-
sir.kore
csendes tag
Sziasztok!Problémám
eraktam a gépbe egy 4890oc-t a tápot rádugtam a kártyára beindítom de,semmi csak csipogás!A monitoron csak színek ugrálása!Ráadásul csak úgy lehet kikapcsolni a gépet ha kihúzom!Mi lehet a gond??Üdv.
-
válasz
kbalazsa #33106 üzenetére
Hát, elég zavaros hiba akkor ez..
Nézegettem én is Google-val, de ez az "ati2mtag.sys" inkább csak angol oldalakon fordult elő, fáradt voltam elkezdeni átolvasgatni őket. Azt reméltem valami tipikus hiba lesz.
Még egy kérdésem van.
Gainward 3870-est hozott a Jézuska egyik munkatársamnak.
Ez valami használt példány, amire még több mint 2 év garancia van. Viszont voltak vele gondok, amit viszont Iponban a szerviz nem tudott reprodukálni, így hibátlannak minősítették, és visszaadták.
Legalábbis a munkalapon az szerepelt, h a 3DMarknemtudomhány, meg még egykét tesztprogram hiba nélkül lefut.
Most viszont mondja a használója, h COD4 pl 10 perc játék után kifagy. De sok játék gond nélkül fut akár órákon át is. Mivel nincs sok játéka, nem nagyon tudta kipróbálni mindennel, majd adok neki még párat.
Mi lehet a gond?
(Azon kívül, h most már legalább tudom, h ha szervizbe viszem vissza, akkor a COD4-et fogom ajánlani "tesztprogram" céljából.) -
Mika1227
őstag
Lehetséges az, hogy szebbnak látom az ATI kártyám által rajzolt képet mint a régi nvidiámmal? Vagy hülyeséget írok? De tényleg minta valahogy más, szebb lenne a kép, évek óta nvidiám volt most váltottam ATI-ra és ezt vettem észre vagy nem?!
-
törölt tag
Üdv!
Ahogy ma bekapcsoltam a gépem a monitor közepén egy kék színű téglalap van. CSak a keret.
Az az érdekes, hogy ha újraindítom a gépet, már bootolásnál, sőt előtte is ott van, tehát tuti a VGA-val van agond. Valakinek van valami ötlete? -
kbalazsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #33104 üzenetére
Ez a BSOD valami memóriaolvasós hibára utal, ami valamilyen kapcsolatban áll az ati2mtgag.sys fájllal. A paged szó ne zavarjon senkit, itt nem a lapozófájlról van szó, ez RAM-béli hiba (non paged area = az a terület, amit sosem fog kilapozni az XP, mert pl. driver-eket tölt oda).
Sok helyütt azt írják erre az esetre, hogy kapcsold ki a HT-t, de a konfigodat elnézve ez nem fog bejönni nálad (nincs HT).
A másik tipikus javaslat, hogy nézz utána a memóriáid működésének. Memteszt, vagy a tuning visszafogása, netalán a teljes alapállapot visszaállítása (E8200@2.66 GHz), alap FSB, alap RAM, alap fesz nem folytatom, úgy is tudod
By the way a 3.5 állítólag mindent tartalmaz 1.1 óta, tehát 2.0-át és 3.0-át nem kell telepíteni, ha úgy is tenni készülsz 3.5-öt. Viszont 1.1 alapot kell tenned, mert arra állítólag a CCC-nek szüksége van.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Szerintetek van értelme HD4850-ről váltani GTX260-ra? Vagy várjam meg a Fermi-t?
-
Üdv!
Ez a hiba, ez mitől van?
"ati2mtag.sys"
dj-beat.hu/phimage/content/20100116013230_44ee8fee19.jpgRendszertelepítés után SP3 pack, ill. .NET 2.0, 3.0, 3.5, alaplapi driverek, majd ATI driver+CCC feltéve, a gép újraindulna ugyebár ahogy kellene, erre XP betöltődik, és ahogy a driverek töltődnének a betöltési folyamat végén, dob egy kékhalált, és ezt a hibaüzenetet.
Megpróbáltam 9.12, 9.11-el is, és CCC nélkül is simán a drivert.
Rendszert is újraraktam 2×.
Csökkentett módban is eltávolítottam a driverek esetleges maradékait a Driver Cleanerrel. Több ötletem nincs.
Rossz a videokártya?
Még nem volt kipróbálva. -
HatakeKakasi
tag
valaki?
-
dobobazsy
őstag
az én problémám megoldva, köszönet érte zalman90-nek!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest