Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
asd6
csendes tag
Hamarosan új videokártyát fogok venni, és az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi Hightech Radeon X1650 Pro vid. kártyámat mennyiért tudnám eladni?
Természetesen PCI-E-es kártyáról van szó, ami 256 MB-os, DDR2-es.
Júliusban lesz 2 éves.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
superecneB
őstag
Üdv!
A következő hiba jelentkezik burnout paradise indítása során: [link] Ez mitől lehet? Driver hiba vagy kevés neki a gépem? A vga alap órajeleken van sose volt tunningolva -
CROKER21
tag
válasz
_Toka_ #26295 üzenetére
Akkor csak szerencsétlenség, hogy pont most történt meg. Akkor Kár érte, de még nem írom le a 9800pro-t. Ha meg lehet csinálni, jó pénzért még megválhatok tőlle. A régi gépért amúgy is 15 rugót adnának proc+alaplap+ram+firewire kártya+ház+táp-ért.
Hát akkor örülhetek hogy élek és a cpu venti nem kapta be a kezem és darálta le tövig -
CROKER21
tag
válasz
_Toka_ #26293 üzenetére
1 próbát megér a driver, de biztos meg fogok vele szenvedni
Akkor ti is vagytok olyan balgák, hogy bekapcsolt számítógépbe nyúlkáltok.
Amúgy Direkt minőségi használt FSP 400W os tápot vettem. mert volt ott 5 400w táp és ezt ismerem illetve márkás. Szóval egy minimális áramingadozás vagy kosza áram vagy akármi hazavághatta a memót? vagy mást?
De ez csak jövőhéten derül ki ha megyek hozzá.Egy kicsit bosszantó volt. Mert annak idején 39000 Hufért vettem és megvoltam vele sokáig elégedve COD 1-2 illetve a prince of Persia is szépen ment rajta 1024X768 on azt hiszem
Mondjuk nem is húztam fel mindent maxra. DE kielégítette az akkori játék igényemet II. vgh-ás játékok terénHa mondjuk a memó a nem jó akkor marad Dísznek a kártya a falon
és kis szentélyt alakítok ki és csirkét is áldozok a tiszteletére. (csak fel ne jelentsetek állatkínzásért)
-
_Toka_
senior tag
válasz
CROKER21 #26292 üzenetére
Nem, a VGA-nak a vallomásodhoz semmi köze. Az égett műanyag szagnak esetleg. De valszeg az is megszűnt, mert ellenkező esetben apud biztos nem kapcsolná be a gépet, nem próbálkozna vele.
Azt tudom elképzelni, hogy a 9800pro már nem mai gyerek, valami megadta magát. A jelek szerint a memória. Driverrel még valóban próbálkozhatsz. -
CROKER21
tag
Hát nem bízom rá
NEm azért mintha nem tudná, meg ninsc diplomája. De az ilyet jobb szeretem én csinálni.
Tanulok is belőlle. Az a baj, hogy behoznám ismerősömnek, csak ugye telepítő cd kell hozzá így nem tudom itt bent suliban megnézni.
DE izgalmas lesz kockás képernyőn megkeresni a drivert és kitörölninos bevallom bírő Úr bűnös vagyok. Megilyedtem attól, hogy a cpu ventije, nem pörög fel, mert akkor nem ismertem hogy hőmérsékleti Biossal van beállítva. Így Miközben működött a gép (ami nagy butaság belenyulni tudom) átdugtam a alaplap szélén lévő kis dugóból a vga és a cpu közötti lévő 3mas tűbe, Akkor mint a eszeveszett pörgött. De utána Cpu FAnt írt ki (lehet ez volt a bios Hőmérsékleti futóprogram? sikeresen belenyultam.) DE attól ment tovább minden csak F1et kellet nyomnom hogy tovább bootoljon. Meg ESC-t.
de attól még nem akkora a cpu hűtője hogy annyi feszkót elvegyen a vga-től hogy az a Ventije leáljon. mert ha megnéztek egy képet a 9800 pro-ról a táppal van összeköttetésben meg ahol csatlakozik az AGP felület. -
_Toka_
senior tag
válasz
CROKER21 #26289 üzenetére
Nem nagyon értem az első mondatod ... de, ha a kártya ventijét az alaplapra csatlakoztatod, akkor előfordulhat, hogy az a csatlakozó a BIOS-ban beállított hőmérséklet függvényében működik. Azaz egy egészen másik szenzor befolyásolja a működését, semmi köze a VGA aktuális hőmérsékletéhez. Ha félreértettem, sorry!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
CROKER21 #26289 üzenetére
nem tartom valószínünek hogy kiégett akkor hiszen ha eddig tökéletesen működött akkor egy gép átépítés miatt nem fog kiégni, pláne ha a ventilátort nem húztad le a vga-ról! Egy Drivert frissíts, úgy hogy a régit letörlöd és felteszed az újat, és remélhetőleg megoldódik a problémád! De ezt ha apudnak is részletesen leírod , akkor ő is megtudja csinálni magának!
-
-
-
CROKER21
tag
válasz
Csabee. #26285 üzenetére
A történet annyi volt, hogy a régi komplet gépemet átraktam egy másik házba táppal, amit bontóba vettem. Szóval alaplap k8n 3000+ amd és egy 512 MB Samu Ram.
Mikor nállam volt ment szépen csupán annyi gond volt, hogy a cpu venti kábelét átraktam, egy másik csatlakozóba a alaplapon, mert nem tudtam, hogy hőmérsékleti biossal van már ellátva a konfigom:-S
Majd apumnak odaadtam és ő is használta, sőt csütrtökön délelött felhívott géppel kapscolatban msn ügyben akkor ment, csak panaszkodott, hogy éget műanyag szagot érez. Majd délutánra mikor bekapcsolta, akkorra lett ilyen a képernyő. előfordulhat, hogy 1-2 alakatrész (tranzisztor vagy vmi?) meghibásodk a kártyán?
Amúgy nem értek a húzáshoz, így szűz beállításokkal dolgoztam az elmúlt 4 évben.
egyenlőre nem tudok probálkozni, mert ninsc nállam a gép. DE jövőhéten majd amúgy is megyek fatherhez.
Valami oldalt tudsz ahol driver-t találhatok vagy mit keressek?TOKA: Hát de a kártyán semmi jele nincs annak, hogy valami felgyullat volna
De ha valami baj lenne, akkor már azt sem látnám, hogy megjelenik az ASUS K8N felirat az elején boot elött. Illletve nem látnám az XP ahogy tölt. Vagy nincs igazam. Vagy csak szerencse a szerencsétlenségben, ahogy tönkrement a kártya -
Csabee.
nagyúr
válasz
CROKER21 #26284 üzenetére
hát a gond elsősorban lehet hogy driver hiba, próbáld meg a legújabb drivererl ami hozzá van, vagy az egyel régebbi driverrel amit kiadtak hozzá, hogy ha nem működik a legújabb.
Biosban remélem nem húztad a vga-dat, mert akkor is történhetnek ilyen képi hibák, ha tuningolsz.
Más ötletem hirtelen nincsen. De egy 9800nak mennie kéne normálisan, ha csak nem hibás valami a kártyán, de akkor meg nem működne! Próbálkozz driverrel
-
CROKER21
tag
Üdv!
Nos 9800 pro-m van. Annyi a gond, hogy múltkor is írtam, hogy skót kockás lett. Igazából nem Szines kockák, hanemfüggőlegesen vannak kis téglalapok és nem is szinesek, inkább fehér szürke kék árnyalatai. Látható a kép meg az hogy betölt a XP csak éppen mint egy sakktábla filling illetve ha mozgatom az egeret a körül is kis kockák?
Mi lehet a gond
Apumnak vettem egy 1000ért 8 Mb Vidikarit azzal tud netezni:-S -
lsc
nagyúr
Fölötte 4870, 4890 . 16xx felbontáshoz jó az 50-es, ha feljebb mész akkor a 4890 jó választás, az már 1 gigás, ott már kellhet . A giga kártya sem rossz, de egy ventilátorral azt is meg kell támogatni, akkor meg inkább a vapor-x vagy az iceq, mindkettő kinyomja a házból a meleget .
-
lsc
nagyúr
válasz
ambrus14 #26275 üzenetére
A legutolsó tétel, a táp . Mikor kell a teljesítmény akkor már nem bírja, én nem is erőltetném, ha elhalálozik viheti a teljes géped . AGP-s kártyához nem jó a 9.5 szerintem, a kártya topicjában érdeklődj, szerintem valami hotfix kell majd hozzá .
Mod kerlac : A ramoknak adtál plusz feszt ? Nem tudom mennyi a gyári, de 2 volt körül lehet szerintem .
-
ambrus14
tag
Csa.
A gépem tartalma:
Gigabyte K7 alaplap
Proci:amd athlon xp 2600+
Memoria: 1024+250Mb
Új vga: asus ah 3650 pro
Táp: Codegen 300WHiba
PL:A Brothes in arms: Road to hill 30 elindul de kb.2 perc után újra bootol a gép.
Úgy figyeltem meg, hogy amikor valami nagy efekt történik(lövödözés torkolattüze, amikor ejtöernyövel bezuhan a fák közé...)akkor indul ujra.Ugyan ez a problémám a Oblivion legujjabb részével is. Amikor a barlangos részen továbvb jutok ki a nagy térre lépek kettöt és csatttt...
Ezzel szemben a Splinter cell: Chaos theory 1600*1200-on full grafikán csont nélkül végig megy!
A Far Cry az megy normálisan szintén 1600*1200 fullon.
A rendszert végigtesztelve a memtest nem hozott ki hibát, az everestel tesztelve a cpu-t szintén stabil maradt a rendszer, semelyik alkatrész nem produkál túl magas hőmérsékletet, ezért a túlmelegédes gyanuja is kizárható. A rendszerre amikor megpróbáltam felrakni a legujjabb catalystot a 9.5-öset, akkor nem talált valamit ezért nem telepítette fel magát, viszont amit gyárilag adtak hozzá drivert azzal most is tökéletesen működik. Aqua Markal tesztelve szintén nem indult újra a rendszer és a rivatuner is megfelelően monitorozta a hőmérsékletet, ami nem ment 60 fok fölé!Kérlek segítsetek megoldani mi lehet a probléma a cuccal!
-
kerlac
őstag
Nem remélek megoldást, de hátha van vmi használható ötlet, mert már csak a szervízben bízok...
.....Röviden: tavaly nyárra már minden játéknál befagyott az MSI nvidia 8800GT kártyám, ami 2007. decemberben vettem 60 ezerért, komplett játékgéppel együtt. Mivel garis volt, bevittem, 6 azaz 6 hétig szarakodtak vele, addig vmi dedó kártyát adtak, amivel épphogy netezni tudtam. 6 hét után szóltak, hogy megjavították, de akkor már nem kértem belőle, így becseréltem 40 ezer ft ráfizetéssel a mostani ATI Radeon Sapphire HD4870 512 mb-osra..Fantaszikus üzlet volt....
Ezzel mostanáig nem is volt gond, de kb egy hónapja új rendszert tettem fel, mert untam a régi, teletelepített xp-met és akkor kezdődteka gondok. először azt hittem az xp a hibás, így kb 3-4 szer újaraktam másfajtákat, de mindnél kékhalál volt...tegnap jöttem rá ill a GTA játéknál indult fagyásokból is, hogy miután felteszem az ATI legújabb driverét, onnan jön a kékhalál.....viszont a játékok, most már a régivel is fagynak...ráadásul nem frissül a BIOS, és utánanéztem, jól csinálom, de semmi.... és most már midnen jáétk fagy...
esetleg még az alaplap is ludas lehet, hiszen az nem változott 2007. dec óta, de annál sikerült rendben BIOS-t frissítenem......
Átnéztem a csatikat, nem észlelek hibát, táp 450-es, elvileg elég kell legyen (profilomban leírtam a gépemet). -
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Van egy kérdésem:
Venni akarok a gépembe egy passzív HD4350-es videókarit.Csak nem tom hogy nem lenne-e melege,mivel a procihűtőn és a tápban lévő ventilátoron kívül nincs más hűtőalkalmatosság a házban a "tökéletes" halkság miatt.
Így sem lesz melege a karinak?
Kösz a választ! -
Alister71
nagyúr
válasz
FireKeeper #26251 üzenetére
"nVidiát SOHA többé nem veszek
"
Az ilyen driver gondokba nem az nV, hanem a gyártó a ludas. Az örök szabály, hogy ha nem akar menni a kari a sima nV driverrel, mindíg meg kell próbálni a gyártó oldaláról letöltöttel. Ez ua. igaz az Ati-ra is.
-
celf
őstag
No, sajna a kari amit vettem tul hangos. XFX 4850 "XXX" edition hutovel...
ugyhogy visszakuldom postan. heleytte kene valami.
szal szerintetek melyik ventis kari a leghalkabb, az ebben, vagy az e folotti kategoriaban ? (a az 1GB 4850 Gigabyte passzivhutos karin kivul.)
nvidia, ati, mindegy. lehetoleg gyorsabb, de mindenkepp halk(abb).
ezt az xfx kartyat amit visszakuldok, ugy kell elkepzelni mint egy ati HD2600XT-t akkor amikor erolkodik.
nem halk.szuggessziok, tanacsok, otletek, barmi jol jon
jovoheten utnak eresztem az XFX-et. -
Ádám90
csendes tag
Ui: Tehát recések a játékok
-
Ádám90
csendes tag
Sziasztok,
Ez lenne a konfigom:
MSI P43 NEO
Intel e6600 + Zalman CNPS 7000cu
Geil ultra 4GB 800
Gigabyte 9800GT Zalman(512mb)
A problémám meg az lenne, hogy a játékokban ha bekapcsolom az antialisinget, nem változik semmiHiába veszem feljebb-lejjebb semmit se változtat, az nvidia control panelben is szinte már mindent kipróbáltam! Ha valaki tud valami megoldást kérem jelezze nekem privát üzenet formájában, sokat segítene!!
-
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom VGA gond-e, de ha lekapcsolom a monitort, nem kapcsol vissza.
Vagy ha bármi lekapcsolja nem jön vissza a kép, de fut minden tovább (ezt abbol gondolom, hogy ha megnyomom a kikapcsolás gombot akkor szépen töltöget és lekapcsol a gép.Tehát ha felbontást váltok, vagy energiatakarékos módba vált nem jön semmi kép vissza.
Hosszabb kikapcsolás utá elindul megint.
De semmi sem melegszik, mindenen hatalmas hűtő van
Épp hogy csak langyos se .Mi lehet a gond?
Köszi
Zoli -
TazLeacher
nagyúr
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Van egy kérdésem:
Venni akarok a gépembe(Gigabyte EG41MF-S2H,Intel E2200,AC Alpine 7 Pro,Kingmax 2Gb DDR2 800MHz,Gigabyte GZ-M1,FSP 400PNF) egy passzív HD4350-es videókarit.Csak nem tom hogy nem fő-e meg a házban,mivel a procihűtőn és tápban lévő ventilátoron kívül nincs más hűtőalkalmatosság a házban a "tökéletes" halkság miatt.
Így sem lesz melege a karinak?
Kösz a választ! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #26039 üzenetére
Mégse lesz csere, annyi volt az egész, hogy be volt kapcsolva a tripla pufferelés én hülye.
-
Criton
veterán
Egy második kártya ha bent van(SLI-ben) akkor a második kártyán tudok bios frissítést csinálni ? Vagy vegyem ki azt amelyiken már megvolt, tegyem be oda a másodikat, csináljam meg a bios frissítést és utána vissza mindent ?
-
kfron
aktív tag
Üdvözlet!
Érdemes nForce 5-ös Giga alaplapba Ati videokártyát venni?
Mennyire komálja az Nvidia chipset, az Ati kártyákat?
(Nem utálják ezek egymást nagyon?)
-
piusz
csendes tag
Szervusztok!
Kellene egy kis segítség! Van egy ősrégi VGA kártyám, egy Asus Geforce2 mx400-as (ne röhögjetek ), és sehogyan nem tudom kihozni belőle a twinwiew-lehetőséget. Ugyanis beszereztem egy szintén régi TV tuner kártyát és kiraknám a képet a TVre, de nem jelenik meg, mint lehetőség. A tunerkártya telepítve, gép összekötve a TVvel (rca kábellel). Mi lehet a baki?
Üdv
-
FireKeeper
nagyúr
úgy néz ki megoldódott, bár még ma izzasztani fogom.
leszedtem a fenn levő drivert, majd reset, majd ráeresztettem a driver sweepert. láttam hogy van pár fájl, amit hiába takarítok meg vele, folyton újra ott lesz. erre fogtam magam, és megpróbáltam kézzel kitörölni őket, de akkor is folyton "újracsinálták" magukat. ezután reset következett, majd csökkentett mód, ahol ki tudtam írtani a kis szemétládákat, majd reset, fel egy régebbi nV driver, reset, és most úgy néz ki jó
nVidiát SOHA többé nem veszek -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #26248 üzenetére
a pci-e freki 100-ra beállítva a bios-ban, de az ntune meg az nvidia driver (tévedtem, nem az everest) még mindig 2500MHz-nek látja. lefutott a mark06, és érdekes volt. a tesztek közben pöpec volt minden, de a teszt végén, mielőtt betöltötte volna a következőt, elsötétült a kép, és a monitor led-je át is ment zöldből narancsba (idle)
most megpróbálom egy régebbi driverrel -
FireKeeper
nagyúr
válasz
jaja1981 #26246 üzenetére
azt hiszem auto-n, ha fix-re akarnám állítani, akkor a cpu is kézi beállításra menne, és lőttek a c'n'q -nak. de kipróbálom fix 100-on!
amit adtak hozzá az már nagyon régóta nincs fenn, de csak most nemrég kezdett szórakozni. megvan még a gyári cd, ha már más nincs, megpróbálom azzal is.
eddig csak win media playerrel filmeztem, de megnézem smplayerrel is.
és mindjárt csinálok egy 3dmarkot
kösz a tippeket! -
Ronin-
senior tag
üdv!
van 1 kis problémám
Adott egy sapphire 4850, egy samsung 19" wide monitor és egy samsung lcd tv. A szitu pedig a következő:
Rádugom mind a 2 -t 1-1 dvi csatira a vga-n, és menet közben át akarom rakni a teljes kezelőfelületet/képet a tv -re, monitorról. Alapba clónozza csak a monitor képét a tv-re, ezért kicsit szórakozni kell vele a CCC -be, mire nagynehezen át tudom rakni, viszönt amikor rányomok,hogy rakja át a képet, 1 az 1 -be újraindul a gépem.. ezt többször eljátsza, aztán amikor végre sikerül a teljes képet átraknom, utána meg vissza szeretném tenni a képet a monitorra, megint fogja magát és resetel a gépem.. nem értem mi a fenétől.. előtte 8800gt -m volt, azzal 2 kattintással megoldottam a dolgot és 1x nem csinált ilyet,hogy újraindult ilyen helyzetben.. ezzel meg itt szenvedekmásik dolog,hogy a bios -omban van egy olyan pont,hogy "pci express clock drive". azt mennyire állítsam? (most 900mV) meg van egy cpu clock drive is.. az meg 800 most..
-
jaja1981
addikt
válasz
FireKeeper #26245 üzenetére
BIOS-ban PCI-e órajele auto-n van, vagy fix 100-on.
Állítsd fix 100-ra, az a biztos.
Eredeti driverrel is csinálja?
Mármint az őssel, amit adtak a karihoz. Feltéve, hogy megvan.
Minden lejátszó proginál csinálja?
És mi van ha meghajtod 3D-ben.
Akkor is rendetlenkedik?gooool:
Igen, integrált kari lehet gondot okoz tuningnál. Nem hiszem a melegedés miatt, de lehet.
A procidban 3GHz tuti benne van, de figyeld az északi híd hőmérsékletét, és a VGA-ét is, mert passzív, egy nem jól szellőző házban meghal. -
gooool
őstag
válasz
jaja1981 #26243 üzenetére
Igen,passzív.
Akkor megnyugodtam,holnap megyek és veszek egyet.
Kösz a gyors választ!Úgy volt hogy csak netezni fogok és elég lesz az alaplapi videóchip is,de nem tok meglenni e két játék nélkül(tom,hogy nem mai game-ek,de jók),ráadásul anyám ráállt a HD videók nézésére és ezzel kényelmesebb és gyorsabb lesz a dolog.
Na meg hát nem utolsó sorban megpróbálnám a tuningot is,megnézem hogy mivel jobb ez a Giga lap a régi Asrock-nál és állítólag int. VGA-val nem jó tuningolni a procit,mert az északi híd túlmelegszik.
Bocs a sok off-ért! -
gooool
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ebbe a gépbe:Gigabyte EG41MF-S2H,Intel E2200,Kingmax 2Gb DDR2 800MHz,a többi itt nem lényeg,egy olyan videókarit,ami passzív hűtésű,nagyon keveset fogyaszt,ezáltal talán annyira nem is melegszik,segít a procinak HD videót lejátszani és megy rajta a SIMS 2,meg a FIFA 07.A keret szűk 10K,de szerintem ezt majdnem minden mai kari tudja,én erre gondoltam:Sapphire HD4350 256Mb DDR3.Szerintetek jó?
Kösz a segítséget! -
varsam
őstag
HD3870-es kártyámra új hűtőt teszek fel. Kérdésem, hogy melyik jobb paszta? Coolink sima fehér, vagy Coolink ezüst?
-
Alister71
nagyúr
válasz
FireKeeper #26230 üzenetére
Ha korábbi driverrel nem csinálta, használd azt a verziót amelyikkel jó volt.
-
jaja1981
addikt
válasz
FireKeeper #26230 üzenetére
FireKeeper:
Jó lenne megizzasztani a karit játékkal, vagy teszt progival, lehet valami baja van, a kép szétesésből gondolva.
Ha terhelés alatt nem esik szét a kép, akkor jó a kari, és inkább driver irányban kell nézelődni. -
tolts.hu
őstag
Ezt ajánlanátok nekem? Egy telefonra cserélném (6610i).
-
Criton
veterán
Sziasztok !
Szerintetek egy 650W-es Enermax Infinity táp elég lesz 2db Gigabyte 9800GTX+ hoz ?
-
Adott egy Dell Latitude D830 egy nV Quadro 135M GPU-val, aminek elvileg 3 állású lenne az órajele: 2D, 2D Power vagy 3D Low, mindegy és 3D.
A gond az, hogy ez csakis a 3D órajelen hajlandó menni. Mivel nem ismerem az nV kártyák, főleg a mobilok lelkiviágát, kérdésem az, hogy ez így jó? Lehet automtizálni, mint a PowerPlay teszi, hogy kapcsolgassa, váltogassa akkor, amikor kell?Ja, még 1 adalék, a laposra egy 1280-as monitor is rá van kötve, nem tudom, ez bejátszik-e bármit.
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám, de nem tudom hogy vajon a monitor, a vga, vagy egy rossz driver/beállítás a ludas. Netezés közben, vagy filmnézésnél jön elő a jelenség (amióta előjött, még nem játszottam, szóval nem tudom, hogy játék közben van-e), mégpedig az történik, hogy egy pillanatra elszáll a kép, majd visszajön, olyan, mintha a monitor készenlétbe ment volna le, majd vissza. Ha a tálcán lévő nVidia settings-re kattintok mindig előjön, filmezés meg netezés közben változó, van, hogy egy óráig semmi, van hogy pár percenként csinálja. Egy-kétszer az is előfordult, hogy a monitor LED-je is azt mutatta, hogy lement készenlétbe, majd újra beindult, miután vadul ráncigálni kezdtem az egeret
A VGA egy geforce 7300gt, semmi tuning, semmi mod, egy VF700 van rajta, szóval a hőmérséklete is jó. driver 185.85-ös eredeti forceware, szóval nem moddolt driver, a monitor pedig egy IBM crt, az oprendszer XP SP3. az ntune-t is felraktam, és a lapom is nforce-os.
Valamint van egy pixel a monitoron, ami filmnézés közben csak kék színt mutat, de ha fölé viszem az egeret, akkor fehér lesz, mint a kurzor, szóval nem hiszem, hogy pixelhiba (meg amúgy is, CRT-nél??) és mikor újraraktam a forceware-t egy pillanatra egy csomó pixel ilyenné változott, hogy csak kék színük lett, majd pár másodperc múlva minden visszament a régibe.
Remélem sikerült érthetően leírnom, hogy mi is a hiba, és remélem hogy szoftveres gond, és nem kell a régi jó VGA-mat kukába hajítanom. -
dedix
tag
Volt mod teren tud vki segiteni? Sajnos nem referencia kartyam van, hanem ez: PCS+. Keszitettem egy fotot a kartya hatuljarol, hatha segit:
Egy fontos kerdes: mennyi az esely arra, hogy hazavagom ezzel a kartyat?
-
CROKER21
tag
Nos vettem egy használt FSP Tápot. Csak felpörgött a procihűtő majd leállt. A lap szélén volt 3 fog ahova be volt dugva, kihúztam és átkötöttem a lap közepe felé. Akkor elindult rendesen. Valószínű ezekután kapta rendesen a feszkót. Csak első kép megjelen egy gyártó majd milyen ram van benne stb. és a legalján cpu fan vmit ír ki F1 et kell nyomni. Utána táblázat alatta meg ESC és normálisan boot a gép. Apum nem mondta, hogy milyen csak skót szoknya
így csak holnap hozza a gépet és akkor tudom megnézni. De lehet nem kapott elég feszkót a VGA hűtője és elszállt a kártya
??
De nállam még működött illetve délután is gondolom ,mert apum felhívott a géppel kapcsolatban emailezgetés és msn miatt....
Azt mondja még boot majd minden nyista. -
varsam
őstag
válasz
CROKER21 #26220 üzenetére
különböző színű kockát villognak a képernyőn windows töltés helyet??
A boot részt még látod? Ha igen, akkor már nekem is volt ilyen, újra kellett tennem a win-t.
Vmi elszállt benne rendesen..."Akkor nem pörgött fel a procihűtő majd átkötöttem azt. CPU fant írt ki." Ezt a mondatot nem teljesen értem..
-
CROKER21
tag
Üdv!
Nos sűrgős kérdéssel fordulok hozzátok!
Apum nem rég szólt, hogy skót kockás lett a monitor. Holnap fog kiderülni, vajon mi baja lehet pontosabban. Azt mondja hogy elindul a gép tölt, de a képernyő skót kocka. Meghallhatot a VGA?? Amúgy 9800 pro agp foglalat 1 hete vettem használt fsp tápot bele. Akkor nem pörgött fel a procihűtő majd átkötöttem azt. CPU fant írt ki. De volt még kép és még ma délután is? MI A Gond? -
breed30
tag
Hello lenne egy gondom máma kaptam egy GeForce 7900 gtx-et W 7 64 bit van a gépemen a kártya elindult 6 pin rajt van elvileg a W 7 fel is ismerte pixelhiba 0.
Az ujrainditáa után kék hali akkár hányszor inditom.
A válaszokat elöre is köszönöm. -
varsam
őstag
Mi a különbség a sima Accelero S1 és a rev. 2 között?
A sima is felmegy egy HD3870-re? -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Ati 1950Pro kártyám van, kékhalálozik a gépem játék közben.
A hibaüzenet ati2cqag.dll jelöli meg hiba forrásként.
Ez mitől van, mit tudok vele csinálni,Köszi!
-
Kiskutyák
aktív tag
Hy all!
Érdeklődnék, hogy mennyire számít az, hogy ha egy ATI Radeon 4830-at (ami PCI-E 2.0) berakok egy ASUS M2N-E alaplapba (PCI-E 1.0) ??? Teljesítményben mennyi lesz a csökkenés? Vagy nem nagyon számít?
Köszi a választ előre is.
-
gfefe
őstag
A fene se tudja, hogy kb mi a reális ár... az nvidia használt árak megmaradtak elég magasan az Ati árak meg leestek... én 20E ért vettem 4850 es...
Néző pont kérdése, hogy megéri e... bár én inkább a jövőre nézek és ráadásul ati párti vagyok
-
t_ferenc
őstag
Sziasztok!
Megint én vagyok és a korábban feltett kérdéssel jövök ismét. Adott egy Asus 8800GTX 768MB, ami a saját kártyám és ettől válnék meg. A mostani ajánlat egy AMD HD3850 512MB kártya + 7.000,- HUF. Szerintetek ez hogy hangzik?
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Nvidia kártyát cserélek Radeonra. Elég ha csak visszaállítom sima vga-ra a vistát?
Gép kikapcs. Kicserélem új kártyát. Gép be.Majd installálom Radeon telepítő progiját?
Vagy kell még valami progival gyalulnom Nvidia nyomokat?
Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest