Aktív témák
-
gfefe
őstag
az én kérdésemre vki?
-
gfefe
őstag
"A gyári "m" es nvidia driverek " ezt az nvidia honlapján található új driverekre értettem...
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kellene a segítségetek.
Vettem egy toshiba satellit x200-208 as lapost...
A problámám a benne található nvidia 8700m gt vel lenne...
Mint tudjátok nagyon jó kari ez laptop szinten, de csak megfelelő driverrel...
A problémám pont ez lenne... nem találok hozzá megfelelő drivert...
A gyári "m" es nvidia driverek folyamatos kékhalálállal reagálnak miután újraindítom telepités után a gépet... A toshiba driverrel nincs úgy baj, de azzal is csak a réginél... 179.xx nél megy rendesen, de az jelentős teljesítményvesztés az új driverekhez képest...
találtam még egy toshiba 186.42 drivert talán amivel megy, de itt meg szemetel a kép... fekete pötyök jelennek meg... ha kikapcsolom az aerot és minden csili vilit nincs hiba... (pontosabban nem olyan szembetűnő... mivel firefoxnál látszanak a pötyök bizonyos oldalaknál.. pl hardverapro) Ellenben játéknál vagy 3dmark nál semmi szemetelés nincs...tudtok vmi friss drivert adni nekem amivel menne rendesen vagy vmi megoldást, hogy mit csináljak.
Köszönöm a segítséget előre is
-
gfefe
őstag
válasz
katt777 #29926 üzenetére
Köszönöm katt a választ.
Már csak az a kérdéses bennem, hogy megy e a 8600 nálam.... pontosabban automatikusan menni fog vagy az az integrált 9100 fogja vinni a gépet... vmitn le lehet e kapcsolni a 8600 ast amennyiben nincs rá szükség... Jelenleg a 9300 ast akkor kapcsolom le amikor akarom....
-
gfefe
őstag
de ez érvényes a laptop szériára is? ott is ez a helyzet nem csak az asztali szegmensben.... tudtommal a 8*** laptop szériában is kellene ennek mennie :
vmi pontos infó nincs véletlenül erről....
vmint, hogy hogy reagálna akkor a gépem ha egy 8600gt-t raknék bele... vajon nem is látná vagy pedig csak a 8600 ast látná a gép... nagyon érdekelne a dolog...
és a baj, hogy sürgős is lenne.... -
gfefe
őstag
erre valaki?
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék, hogy lenne rá lehetőségem lecserélni a notim vgaját...
jelenleg egy 9100+9300 as van a gépemben. a 9300 gs-t cserélném egy 8600Gt re.. ami jobb... (bár túlzottan nem sokkal, de olcsón jutok hozzá) ha tehát a 9100+8600gt lesz a gépben akkor is le tudom majd kapcsolna a különálló kártyát vagy sem. Ez lenne a kérdésem. Volt aki azt mondta nekem, hogy igen volt aki azt mondta nem... vmi pontos választ kérnék.
THX gfefe
-
gfefe
őstag
A fene se tudja, hogy kb mi a reális ár... az nvidia használt árak megmaradtak elég magasan az Ati árak meg leestek... én 20E ért vettem 4850 es...
Néző pont kérdése, hogy megéri e... bár én inkább a jövőre nézek és ráadásul ati párti vagyok
-
gfefe
őstag
problémám megoldódott... 2 hónapos GFX Chilla lesz belőle használtan rambordák felével 3000Ft ért... szerintem ez korrekt.
Zalmi ramsünim úgy is van...
-
gfefe
őstag
válasz
K!sCs0k333 #26104 üzenetére
függ attól is, hogy milyen felbontáson játszol és mennyire van húzva a proci....
minél nagyobb felbontás és minél nagyobb tuning és akár jó nagy karikat is elbírna... -
gfefe
őstag
válasz
Daffni2 #26096 üzenetére
hááát igen, de most 11E ft-t csengessek ki egy hűtésre... amikor a fenébe is 20E ért új (na jó használt) karit találok itt ph-n. nem nagyon éri meg ez nekem... és mi van ezekkel a vf900 as zalmikkal.... nem sokat javitana a hűtésen ha jól gondolom igaz?
a procimnak meg szerintem elégnek kellene lenni csak reménykedem, hogy hátha befut vmi tudós ember aki kiokosít rendesen
-
gfefe
őstag
válasz
Daffni2 #26088 üzenetére
kik az a sokan? nekem volt 3870x2 karim ami végül is cf... Én meg voltam elégedve vele... a fő kérdés az lenne nekem, hogy kb milyen proci kell neki(k)... Megfelel a jelenlegi vagy kell nagyobb....
cf re itt egy [link] itt igen érdekes összehasonlítások vannak... érdemes megnézni...
-
gfefe
őstag
válasz
dokee78 #26082 üzenetére
Miért nem veszel itt a ph-n használtan karit... olcsóbb is lenne és ugyan olyan jó
Apropó. Én ma vettem egy 4850 es karit és sajna ref hűtéses... (de legalább bitang olcsó volt)
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban ha már itt jártam:- milyen hűtést javasoltok... (6000Ft körül... soványka de ennyi van rá
)
Scythe nak van bitang jó vga hűtése, de sajna drága...Milyen prockó kell egy 4850 cf kihajtásához? (1680\1050 felbontásra gondolok kb... a fölött tudnék de nem nagyon szoktam játszani) Csak mert gondolkodom még egy kari beszerzésén ha már ilyen olcsó lett... ezt is 20000Ft ért vettem.
a válaszokat előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest