Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
Hali.
Egy Q6600 procival ki lehet hajtani egy 4870X2-őt? -
Gyurmi78
csendes tag
Üdv
Kérdésem lenne van egy régi gép amit be kellene tenni egy kissrácnak nincs követelmény csak hogy nézhessen TV-n filmeket.
Itt a gond S3 Savage 3D 8MB TV kimenetMilyen progival lehet ezt működésre bírni???
-
venember83
nagyúr
E1400 + X3100 kevés 1080p filmek lejátszásához? Lejátszóprogram: VLC media player. Lejátszandó fájl kiterjesztése: ts. Kösz a válaszokat.
-
TTomax
félisten
válasz
diablo1984 #24285 üzenetére
A 8-s szériától tudják a geforce-ok a physx-et....
-
whited
addikt
válasz
vagy 3870x2?vagy az már régi technológia?
-
whited
addikt
válasz
esetleg ilyen?
Galaxy 9800 GT 1GB OC Xtreme Tuner 38e -
14adam
addikt
válasz
Mindeketőtöknek köszönöm
-
diablo1984
veterán
válasz
14adam #24282 üzenetére
ATI mellé tolsz egy min 7-es szériás nv-t az majd tudja a physx-et számolni, keress vissza a topicban be van linkelve, hogy hogyanis kell belőnni a technikát!
whited: szerintem a 4830-as is megtenné neked, persze nem árt, ha 1gb lenne rajta, de annak az ára nem tudom hol áll az 1gb-os 4850-eshez képest!
-
14adam
addikt
Hello,egy érdes,de lehet buta kérdésem lesz.Adott egy x1650(agp-s)Ha mellé beteszek egy ilyen kártyát.Akkor az megoldható,hogy ez lesz a fizikai számláló?Kb menniyvel lesz jobb? ha nemlehet összepárosítani,akkor létezik az atinál olyan kártya mint az NV-nél a physx?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
whited #24277 üzenetére
A 4830 maximum 1680x1050-ben közepes beállítások mellett, 2X vagy 4xAA-val szuperül megy. De 1920-ban, ami egy 26"-os TFT minimum natív felbontása, oda már vlószínű kevés lesz. De ha egyáltalán nem használsz szűrőket, és elég oda is a közepes részletesség, akkor talán megbírhat vele, de nem minden játékban. Oda én inkább 4870 1Gb-os, vagy GTX260 216SP-ét javasolnék.
Az 1920 csak tipp, mert lehet hogy 2560. De ha neked úgy is jó, hogy nem a moncsid natív felbontásán játszol akkor még az is jó lehet.
Jah, és most látom, hogy neked 8800 ultrád van, arról általában nem 4830-ra szoktak váltani, de nem akarlak róla lebeszélni. Az ultrától nem sokkal erősebb a kiszemelt ATI.
-
whited
addikt
sziasztok
hétfőn kapok 1 valamilyen 26"-os lg tft-t a kérdésem 1 4830elég lenne h játszak vele rajta?legalább max felbontáson ha szürést ilyeneket nem kapcsolok be -
Blacki
tag
Lekéstem a szerkesztést.
Nv4_disp képernyőillesztő meghibásodott. Ezt írja ki.
Ami még érdekes lehet a váltásoknál fagy le.
3 mód van !!
2d mod
Low 3d mód
És a max mód
Ha ezek között vált, pl low 3d módból lép ki ,és 2d módba kellene beálni nem teszi és ezt írja ki.
Everestben elenőrizve.
low 3d ben 45 fok minden, tuti nem melegedés!
Váltásoknál gajdul de nagyon be.Mintha akadna valamivel.
-
Blacki
tag
Hello!
Valaki háátha tud választ adni a problémámra.
Miért van az a ASUS GTX 280-as kártyámmal , legfrissebb driverrel 182.08
Meg szinte az öszessel.
Ha kilépek játékból 1-2 óra után.
Szétesik a kép 4 színt jelenít meg csak. Mintha nem látná a kártyát.
És valami eszköz nem válaszol, hibát dob be az Xp. Pontosan nem tudom mit ír ki még.
De nem tudom miért van ez? Ha meglessz a képi bizonyíték linkelem, pls help.
Valaki tapasztalt már esetleg ilyet, -
Killing
addikt
válasz
TTomax #24261 üzenetére
Egyetértek veled!
Így nem leeht dönteni de van még egy példa:
ATI Radeon HD 4870 X2 vs. Nvidia 7600GS
Nvidia GTX 280 vs. Ati Radeon 9550
Melyik a jobb az ATI vagy az Nvidia?Ez most nem rétes szemlélet!
pzs0315:Ha leírnád hogy ATI vagy NVIDIA vonalon milyen kártyákban gondolkodsz, akkor többet tudnánk segíteni!
-
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy játék szempontjából az ATI vagy az NVIDIA grafikus kártya a jobb?
(...vagyis az a notebook alkalmasabb játékra amiben ATI ,vagy az amiben NVIDIA kártya van?)
Előre is köszi a választ! -
Hippy JEE
csendes tag
Hát azt csinálja hogy elindítom a gamet és mikor eldúlna kiírja hogy hibaüzenet az adott filok amivel éppen dolgozott lehetséges hogy elvesztek.... Pl:The Witcher; Hotdog King; NFS Carbon
-
Storms
őstag
üdv
Sapphire 2900XT 512MB GDDR3 512Bit mennyivel lassabb/gyorsabb ezeknél?
8800GTS 320mb /640MB, 8800GT, ill. HD 3850 512MB.Előre is Köszi. üdv
-
Hippy JEE
csendes tag
Üdv mindenkinek nemrég vettem egy laptopot amit az adatlapomon meg tudtok tekinteni.
Az integrált videó karija maximum 224 mb ramot tud felvenni és a 128 mb-ot igénylő gamek még csak el sem indulnak. A kérdés az lenne hogy nincsen e valami progi amivel lehet ezen segíteni? Szerintem az a baj hogy mindig csak annyi ramot vesz fel amennyit igényel és ezt a régebbi gameknek nem tetszik mikor indításnál nincsen meg a kelló ram. Bioszban sajnos nem lehet tudomásom szerint állítani. Várom a javaslatokat. Előre is köszönöm. Lehet írni privit is. Még egyszer köszönöm. -
pszihó
aktív tag
válasz
norbi19884 #24245 üzenetére
Halványlila pics@fütös fingom nincs
most vettem elöször ATI-t
Na jó csak viccelek új helyett választ nyomtál. De ezt a magaslabdát nem lehetett nem lecsapni
-
pszihó
aktív tag
Hali!
A 8800GTS/512Mb os kártyámat [link] ezzel a progival húztam ill. a venti fordulatszámát is ezzel tudtam szabályozni softveresen.
Lecseréltem egy Ati 4870-es re. És a kérdésem az lenne tudtok-é olyan progit amivel ezt kártyát tudom húzni ill. a venti fordszámát softveresen szabályozni. -
tsii_H
tag
hi.
6 pin-es pci-e -s power molex az csak, es csak is egyfajta tukiosztassal letezik? azert kerdezem mert van egy 3-4 eves chieftec tapom (410w) es ugye mindig van ilyen butabiztositek ezeken a csatikon. nah mar most ennek a butabiztositekja nem pont olyan mint a vidkarié, azt kisse szoruloscsak mert ha egy fajta letezik es tuti hogy nem adagolok ossze vissza aramot a kulonbozo bemenetekre, akkor ranyomom hogy ott rohadjon meg akarmennyire szorul is
-
diegoam
csendes tag
Piero89, Vitus - köszönöm a válaszokat
-
Wendelke
aktív tag
Igen ilyen kellene, de nem a feljebb linkelt DVI csatlakozós, hanem ami a D-subról kapja és alakítja át a jelet, mivel a monitorom a DVI-n csatlakozik. Elvileg egy egy ilyen javasoltak:
http://www.mp3car.com/vbulletin/attachments/lcd-display/21895d1132253059-vga-tv-converter-vga-rca-sv-adapter.jpgHasználtban találtam hasonlót a neten, de újat nem. Illetve jó lenne olyantól vélemény, aki ezt a gyakorlatban használta, hogy működőképes-e a dolog.
Tehát az lenne a lényeg, hogy az átalakítóról S-video vagy RCA csatlakozási lehetőség legyen a tv felé. A tv-n van több fajta bemenet is, Scart-RCA-S-videó, tehát nem ez a probléma.
-
Vitus
őstag
válasz
Wendelke #24220 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy a monitorkártyád tv-kimenetét szeretnéd használni a monitorod mellett egy régebbi tv-hez amin csak mondjuk euroscart bemenet van és nincs svideo? Nekem van olyan átalakítóm mi az euroscartba bedugva átalakítja több másfajta bemenetté video és audio is. Egy ilyen kütyü kellene neked?
-
joi29
őstag
válasz
Wendelke #24220 üzenetére
-Ezért felesleges még egy kártyát venned már ha jól értem a mondanivalódat,
tehát te gondolván a jövőre egy olyan vga-t vettél amin van HDMI, viszont nincs
a jelenlegi CRT tévéddel való összekötéshez szükséges S-video kimenet.
-A dolgod ez esetben annyi hogy veszel egy átalakító dugaszt, igen ám de milyet?
-Nos amilyet találsz, nekem volt szerencsém kipróbálni egy
Apple DVI to video adapter-t és megvoltam vele elégedve viszont nem olcsó,
olyan 6k körül lehet.(#24222) diegoam
-Arra hogy a tápkábel rálegyen dugva a vga popójára mert különben,
nem nagyon ad képet... -
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek mi lehet az oka, hogy ha elindítom a 3dmark06-ot, bejön a kezdő kis ablak, majd nem történik percekig semmi. A gép új, Gigabyte ep35-ds3 alaplap, E5200 proci, 2x 1 giga Kingston ram, 4830-as vga.
-
diegoam
csendes tag
Sziasztok!
Tudná valaki nekem pontosítani, hogy egy VGA kicserélésének mi a pontos folyamata, mire kell figyelni. Tehát a folyamat ahogy én gondolom: először régi VGA driver uninstall - gép kikapcsolása - régi kártya kivétele - új kártya berakása - gép bekapcsolása - új driver telepítése. Ha ez így ok, ezen kívül még mire kell esetleg figyelni?
Egyébként ha lényeges egy ASUS Geforce 4 Ti4200 lesz kicserélve egy Leadtek 7600 GT-re. AGP-s természetesen.
Köszönöm
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiakra szeretnék választ kapni a hozzáértőktől. A gépemben egy Giga 4670 videókártya van, amely DVI-D-sub-HDMI kimenetes. Össze szeretném kötni a PC-t a CRT tv-vel, de sajnos ez egy szimpla kábellel nem oldható meg.
Kártyát nem akarok cserélni, mert mostanában vettem. Természetesen túl sok pénzt nem akarok áldozni az összekötésre.
Tehát a kérdésem az volna, hogy a rendelkezésre álló PCI vagy PCI-e x1-s foglalatba lehet-e olyan videókártyát tenni (beszerezni) ami csak a CRT tv-re adja ki a jelet a gépből. Illetve ha ilyen kártyát olcsón be lehet szerezni, akkor működés közben a kettő kártya nem ütközik-e egymással.
Előre is köszönöm a választ, és bocs ha esetleg hülyeséget kérdeztem.
-
mmdms
addikt
-
pszihó
aktív tag
Csocsesz.
Sürgös lenne!
Egy 4870/512 rendesen kenterbe veri egy 8800GTS/512 (g92) est?
Köszi elöre is. -
Tidus
addikt
Erre tud valaki valamit mondani,
?
-
mmdms
addikt
Hy!
Nem olyan sokkal ezelőtt írtam 8800gts512 problémával.
Na most kicserélik nekem egy inno 8800gtx-re, a 400-as FSP bírni fogja? A gts azért kevesebbet fogyaszt, picit tartok a gtx-től. Vagy nincs félnivalóm? -
norbi19884
tag
Everest mért írja azt ki hogy cf letiltva?
-
b3er
aktív tag
Hali!
1 Gyors és sürgős kérdésem lenne..
Sapphire HD4650 (512mbDDr3) ra felmegy az Accelero S2?
Üdv.b3er -
04ahgy
nagyúr
válasz
csaabz #24205 üzenetére
[I]"Mi a legjobb program videokártya hőmérsékletének mérésére?
(Nvidia)"[/I]Ilyen nem létezik. A mérendő rendszerrel önmagával mérést végezni nem lehet, legfeljebb indikálni valamit. Mérni hőmérővel lehet. Kijelezni pedig a GPU-Z a legjobb, mert pici, és megbízható.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
norbi19884 #24206 üzenetére
Szia.
Egy CF híd elég, mert csak 3 kártyához kell kettő. A 460-as gigabyte táp már lehet, hogy szűkös lesz, a 2900 széria nagy étvágyú.
HGyu
-
norbi19884
tag
Hali!
Még új vagyok cf témába lenne egy két kérdésem 2900pro cf-be. Na akkor beraktam őket csak egy cf kábelem van az elég vagy kettő kell, van rajtuk vmi kapcsoló amin van egy 1-es és egy 2-es a második kártyát 2-es-re raktam ezeknek hogy kéne állni? Ja és egy 460-as gygagbyte tápom van ez elégnekik vagy cseréljem nagyobbra?Conrol center kiírta hogy cf-be van meg ilyenek és a menüjébe is ott cf ahol kilehet kapcsolni őket. -
csaabz
őstag
Mi a legjobb program videokártya hőmérsékletének mérésére?
(Nvidia)
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest