Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
fefe172 #27399 üzenetére
milyen oprendszert használsz?
pl. XP asztalon jobb egér, aztán tulajdonságok, aztán megjelenítő beállításai (fül)
itt van a két kijelző, rákattintasz arra amelyiket elsődlegesnek akarod és lejjebb van egy kis kocka ami mellé az van írva legyen ez az elsődleges monitor azt kipipálod alkalmaz -
fefe172
tag
válasz
kisza25 #27397 üzenetére
Üdv kisza25 !
Nos megtörtént és is vissza állt a régi rend. Erős a gyanúm, hogy az elsődleges monitor kijelölésnél nem a vga kimeneten levő monitort sikerült beállítanom hanem a 2.-kat . Abban kérném még a segítségedet, hogy miként tudom vissza állítani ill. módosítani h. melyik legyen az elsődleges monitor. -
goldeye
csendes tag
válasz
szasanyi #27307 üzenetére
Nem hiszem, hogy más sérült volna. Teljesen stabil a gép. A probléma - szerintem - a DVI - D-Sub átalakító körül lehet. Az vihet bele valami zajt amitől vibrál a kép, bármilyen felbontásban 75Hz-es frissítés mellett.
Van valakinek tapasztalata átalakító ügyben?
Goldeye
-
kisza25
félisten
válasz
fefe172 #27394 üzenetére
az LCDTV-t veszi elsődleges monitornak HDMI miatt,
asztalon nyomj egy jobb egeret és ott ki tudod választani tulajdonságokat és azon bellül
a legutolsó fülön vannak kijelző beállításai
tedd meg monitort elsődlegesnek, aztán válaszd kiterjesztett módot
mentsd el beállításokat -
fefe172
tag
válasz
FireKeeper #27393 üzenetére
igen filmezni akarok vele, az általad leírtakat tudom, mivel korábban egy másik vga kártyával ezt csináltam, de most az a problémám, hogy ha rá dugom a DVI kábelt akkor megszünik a vga kimenet a rákötött monitorral , ez mitől lehet?
-
fefe172
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni ( ha hülyeséget kérdeznék akkor bocsika) most sikerült szert tennem egy ASUS EAH4670 HDMI kártyára , a beszerelést követően a vga kimenetre csatlakoztattam a monitoromat, majd pedig a DVI kimentre egy DVI-HDMI kábelt azt pedig egy LCD tv-re. A vga kimeneten miután bejelentkezett a gép megszűnt a jel forrás és csak az LCD tv-n volt jel ill. jelent meg az asztal. Ha a DVI kábelt kihúzom akkor minden rendben van, ill. a vga kimeneten levő monitoron ismét rendben van minden.
Mi lehet a probléma, tud valaki segíteni, előre is köszönöm!. -
Alister71
nagyúr
válasz
Psychonaut #27389 üzenetére
Itt kiválasztod a neked kellő cuccokat és örülsz.
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Remélem megbocsátotok egy ennyire kezdő kérést/kérdést, de vidkarikban nagyon nem vagyok otthon.
Tehát.Adott egy a Radeon 9250-es, 128MB-os kártya. A probléma: nem indul el rajta egy MMORPG (nem WoW, de nagyjából hasonló specifikációk). Probléma: driver hiány. Ez látszik is, mivel a képernyő 75 hertzes képfrissítési gyakorisággal is "lefele törléssel" frissít, illetve pl. YouTube videóknál (kép)kockánként játszik le egy videót. Oké, irány a Windows eszközkezelője, ami szerint az "eszköz megfelelően működik". Driver frissítés megvolt, probléma továbbra is fennáll.
Irány az eszközkezelő újra, egyetlen dolgot találtam, ami szerintem a történetben ludas lehet; ismeretlen eszköz:
"PCI szabványos ISA híd"
Na erről fogalmam sincs, hogy mi lehet, "szerencsére" WinUpdate nem talál hozzá semmiféle drivert, mert a gyártó sem ismert.
Valakinek ötlet, tipp?A gép nem az enyém, eredeti telepítő CD-i nincsenek meg, úgyhogy tanácstalan vagyok...
-
murray1973
csendes tag
hello, olyan kérdésem van h van egy gigabyte 8600Gt silent pipe VGA-m. húzni akarom a 600/720as értékeket de semilyen progi nem hajlandó. ráraktam egy procihutot , az atitools find max core tesztje is 60fok körül tartja tehéát nem melegszik.
atitools, riva, powerstrip, semmilyen órajel emelést nem vesz be egyik progi sem
csúszkát lehet húzigálni de nem jegyzi meg! ilyenkor mi van? -
RootRulez
félisten
Lord Vader grat az avatarhoz
-
katt777
félisten
válasz
OddMan #27361 üzenetére
Á, az a balfék XFX az idióta bios-aival!
Bios mod, vagy esetleg próbáld a PU beállításokban más értékkel; esetleg a kari topicjában tudnak bővebbet mondani.
Persze fix fordulatos profilokat is menthetsz, azokat pedig a Launcher-ből váltogathatod a GPU hőmérséklete szerint (ha jól rémlik ennek a metódusa is bent van a cikkben, nem vettem ki). Szerintem ezt még próbáld ki, elég egyszer belőni, onnantól menni fog automatikusan.
kisza25: Egy 48xx kari fogyasztását is le lehet venni alacsonyra megfelelő beállításokkal. Játékokban persze enni fogja a kakaót, de azért teljesítményt is kap az ember.
-
Met
nagyúr
4350 tényleg gagyi játékhoz? Mondjuk egy TDU? Ritkán játszok és inkább autós játékokkal.
A 4830 helyett kellene valami mert úgy néz ki nem bírja az alaplapomat, most van itt egy 4350 és azzal megy3 napja hiba nélkül. -
sch_a
addikt
Köszi a válaszokat!
Azóta sikerült beszélnem illetékessel, valószínűleg a gpu memória ment tönkre. Szerencsére még garanciás. -
OddMan
őstag
Az ASUS EN9600GT kártyáján lévő ventillátor szabályozható?
Éppen most tesztelek egyet és azt kell mondjam, ez a kártya már tényleg eléggé halk, bár nem teljesen hangtalan. Azért kíváncsi vagyok, hogy lehet ezt a 2 eres ventit alacsonyabb fordulatszámra állítani? -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Ma már sokadszorra (kb. 10) kellett újraindítanom a gépet. Teljesen lefagy, az első alkalmakkor még játék közben, utána már "csak úgy" is. A képernyő rózsaszín foltos lesz, vibrál, a hang megakad, stb. Ha jól sejtem a videókártyával lesz a gond. Passzív hűtéses 8500GT. Amikor figyelni tudtam, 57 és 66 °C közötti volt a hőmérséklete. Leszedtem a gép oldalát, a hűtőbora eléggé forró. Okozhatja ezt szerinetek túlmelegedés, vagy kár bajlódnom vele? Valószínűleg hardveres hiba lesz, mert újraindítás után többször is volt h előjött már a töltőképrenyő alatt. -
Alister71
nagyúr
-
vwpolopg
őstag
válasz
Alister71 #27367 üzenetére
Próbáltam mindent amit csak tudtam, de ilyesmivel még csak nem is találkoztam. Először arra gondoltam, hogy az a baja, hogy nem friss az op. Jó, újrahúztam, de, hogy még utána is... kedvencem meg win 7 alatt mikor kiírja, hogy a használatban lévő oprdsz. nem windows 7 32 bit.... hát b+ akkor mi???
win7 alatt emiatt nem működik az élményindex, ami mellesleg pont nem érdekel, de azért mégiscsak jobb lenne h a legfrissebb driver lenne fent... xp alatt a legutolsó gyári van most fent (vmi 2007es) win 7 alatt pedig amit leszed magának... mindegy, azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni, hátha akad itt valaki aki ugyanilyen gonddal küzdött ( több mint 200k emberből csak van 1
)
-
OddMan
őstag
RivaTunerben beállítottam a PowerUser\RivaTuner Fan\AutoFanSpeedControl-t 3-ra.
Sajnos valami gond lehet, mert a low-levels system tweaks ablakban nem tudom az auto módot kiválasztani.
A kártyám XFX GeForce GTS 250 típusú. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok!Olyan problemaval kuzdok, hogy ha le akarom tolteni az nvidia honlapjarol a legujabb drivert az alabbi hibauzit kapom: [link] . Ez akkor van ha azt valasztom, hogy automatikusan keresse meg a drivert. Ha manualisan valasztom ki es letoltom nem engedi telepiteni. Azt mondja nem talalt megfelelo eszkozt. A VGA egy gf 8400 M G. A noti egy FuSi Pa2548. Az oprdsz XP ami hivatalosan nem támogatott a fusi szerint, csak vista, persze hibatlanul fut. A fusi honlapjan a driver egy elavult osvacak, vmi 2007-es... Ugyanez a helyzet amugy Win 7 alatt is, ott 2 fele hibauzi van telepiteskor, az egyik ugyanaz, hogy nem talal eszkozt, a masik pedig, hogy az oprdsz. nem Win 7 32 bit...(pedig de!) Valakinek van vmi otlete, hogy a legfrissebb drivert mikent lehetne felhekkelni?
-
katt777
félisten
válasz
madgie #27355 üzenetére
LOD-elállítás? Vagy más? Kép róla? Többi 48xx topicban.
vergilx: Tekercsek nem 100-asak. Ált. garban cserélik, mert a tücsök nem része a megvásárolt hardver szolgáltatásainak, de működésben nem szokott probléma lenni vele, viszont a zaj persze zavaró (ezért cserélik).
OddMan: Ezt mind tudja a RivaTuner. Nézd meg a honlapomon/logout-omon a leírását. Igaz, hogy ATI kártyákhoz készült, de nV-ban is beállítható ua (csak nV-értékeket kell bekapcsolni ATI helyett). Akár alkalmazásonként külön profilokat készíthetsz, hogy még játék közben is csak a max. szükséges mértékben dolgozzon a kari. Hogy a fesz. szab. plugin működik-e, az 2 esélyes, nálam nem, de nV karim nem is volt mostanában.
-
madgie
titán
Tegnap leültem a gép elé és olyan színvilág fogadott, hogy lefordultam a székről. Mint kiderült, nem a monitorom romlott illetve állítódott el, hanem a kedves Ati Tray Tools csinált valamit. Ha beléptem a színkorrekciók menübe, egyből visszaállt minden. Azóta még kétszer eljátszotta, de gőzöm nincs, miért.
Ötletek? Uninstall, reinstall, és kész?
-
RootRulez
félisten
Mi a véleményetek a Vapor-X hűtésről, nekem 3780Toxic-on egy év alatt meghalt
-
OddMan
őstag
A RivaTuner-hez hasonló program létezik?
Sajnos ezzel hiába állítom be a kártyám ventillátorának fordulatszámát fixre pl. 25%-ra, pár másodperc múlva automatikusan a kártya visszaállítja magát kb. 36%-ra. Sajnos ilyenkor már hallani lehet a ventillátor hangját.
Valamelyik szoftver nem tud olyat, hogy 2D-s üzemmódban downclock-olja a kártyát?
Mondjuk 200MHz-el csökkenti a GPU és a memóriák órajelét, így kevésbé melegedne és sokkal lassabban járathatnám a kártya ventillátorát pl. 20-25%-on. Ez főleg filmnézés közben jönne jól. Mondjuk még az is megoldható lenne, hogy csinálnék 2 profilt és manuálisan váltogatnék közöttük, pl. játék után újra visszaállíthatnám a kártyát eco üzemmódba.
Jelenleg egy XFX GeForce GTS 250 kártyám van, ezzel kellene valamit kezdeni, hogy 2D-ben teljesen hangtalan legyen.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
XFidai #27347 üzenetére
De képekből ugye kitűnik,h mi f@sz bajom van, ugye?
Amúgy anizotróp az csak a textúrát szűri (deszkás és dobozos kép), stimm. Vagyis nem stimm, mert be van lőve 16x-ra, így még a távolban lévő szikláknak is tűélesnek kéne lenniük.
De mi a magyarázat arra, h egy bizonyos távolságból más textúrákat tölt be a játék? (kocsi szélvédője) Mert az bizony nem csillogós üveg, "dinamikus felület", csak egy ócska textúra. És az útmenti fű? Vagyis pár centivel távolabbról eltűnik?Ez nekem mind a teljesítmény módból ismerős jelenség, csak ezzel az a baj, h minőségire van állítva!
mod: mindenből elvileg a legfrissebb van. Kivéve a szervíz csomagot. Bár a hotfixek is fent vannak. Most próbálok downgrade-elni 185-ös driverre.
-
XFidai
csendes tag
válasz
Teasüti #27336 üzenetére
Az első dologról, bár életembe nem hallotam még ilyenról én megprobalnék egy op rendszer és minden driver, a driverhez pontosan passzolot legfriessebre updatet is(a directx-et is websetuppal).
A második amit irtal, ezt hivjak anizotrop szurésnek. Ennek semmi kozbe a játék graf beállitásaihoz. Játékon belül probald meg bekapcsolni(pl a texture filteringnél is), ha a driveres állitás nem használ.
Igaz van olyan is hogy a játék alapbol nem használ és nem is képes kezelni, mert levan tiltva, nem kezeli a graf engine egy bizonyos szint felett, de ez ritka.
Illetve az is igaz, hogy én szürök nélkul se tapasztaltam ilyet farcry2 alatt(szintén nvidiaval). -
Teasüti
nagyúr
válasz
kisza25 #27345 üzenetére
Igen. Nvidia multi gpu üzemmódnak hívja, eredetileg 3 utas SLI-hez szánja, ahol a 3. kari egy kisebb, dedikált physx gyorsító szerepét tölti be.
Megy ati mellett is. Kivéve vistán, az nem kezel két drivert egyszerre.
mod: jah igen, a legfontosabb. Ilyenkor nincs SLI sín, vagyis a physx gyorsító független a másik kártyától és az alaplaptól is.
-
kisza25
félisten
-
yolan
őstag
Sziasztok.
10k alatt szeretnék egy második kártyát belepréselni a gépbe.
Mivel a 2. pci-e sín csak x8-as, ezért nem egy erős kártyára gondoltam, hogy még ki is legyen hajtva. Így vagy egy kicsi 4xxx-es ati cf-be a mostani 4770-el, vagy egy 9xxx-es nv physx gyorsítónak.
Szerintetek melyik megoldás érné meg? -
kisza25
félisten
HD filmre tökéletes
játékra nem
az 512Mb-ost vegyed, ebben a kategóriában semmivel sem gyorsabb az 1Gb-os
ráadásul HDMI kimenet is csak az 512Mb kártyán van ami HD filmekhez igen hasznos lehet
azért kell a FullHD filmekhez egy normálisabb proci és 2*1Gb memória minimum,
mert a videókártya csak besegít! -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Én egy érdekes problémával fordulok hozzátok, remélem elfér ebben a topikban - nem találtam jobb helyet. Van egy 280-as gtx-em és hozzá 186.18-as driverem. A gondom az, h nincs vsync-em se vista 64 (sp1) se xp 64 (sp2) alatt. Vagyis féligmeddig "van". Most épp far cry-t próbálgatom, de elég undorító a játék. 60 fps-nél bekorlátoz, ez arra utal, h működik, de 60 fps alatt már mégse megy. Nem korlátoz be 30-ra netán 20-ra, 15-re. Hanem 60 alatt vhogy vsync nélkül teker, és szaggat miatta a képem. És se "forced on" nem segít, se a játékon belűli opció. Ez vonatkozik minden játékra. Ez már elég borzasztó, de van egy undorítóbb problémám is.Az miért van, h játékon kívűl és belül is minden maxon van (kint: high quality, bent: ultra high), de mégis úgy viselkednek az objektumok (füvek, bokrok) és a textúrák, mintha a driverben performance-re lenne állítva, vagyis a játékban egy bizonyos távolságban "spórol" az objektumokon a kártya. Eltűnteni a füvet, gyenge textúrákat használ. És k.b@szott mód gusztustalan, h közelebb érve hírtelen textúrát cserél egy nagyobb felbontásúra, előbukkan a semmiből a fű/bokor, és egy éles kontúr mentén elkezd végre textúrát szűrni az objektumokon (ezt úgy kell elképzelni, h ha kettévágok egy deszkát mondjuk képzeletben, akkor a közelebbi oldalán van textúra szűrés - éles árnyékok, nagy felbontás -, a távolabbi oldalán egy éles határvonalon túl, meg nincs - gyenge minőség.
Ilyet régen a 76gt-mel vettem észre, h egy távolság után elsprórolja teljesítmény módban a kártya a dolgokat. De azt meg lehetett szűntetni a minőség móddal. De itt csinálhatok amit akarok!
Hol itt a probléma? H tudom ráerőszakolni a kártyára, h 10 méternél távolabb is igenis szűrje meg azt a ládát, meg rakja be nekem az ajtóra a nagyfelbontású textúrát egy kilóméterre!
Még nem is zavarna, ha ratyi textúra maradna, mert elkönyvelem a játék hiányosságának, de így, h pölö 5 méternél hírtelen és feltűnően lecseréli, így nagyon nagyon irritáló.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Bocs, kicsit hosszú lett.
-
Wallz
tag
válasz
FireKeeper #27333 üzenetére
-
Wallz
tag
Hello!
Egy kérdésem lenne a PCI2es kártyák belemennek PCIE 1.0 slotba?
Mert alaplapom csak az 1est szereti az van ráírva.. -
syC
addikt
Hi!
Az mitől lehet hogy az exp*rt-oldalán nincs 4870X2? Nem gyártják már
?
-
OddMan
őstag
válasz
OddMan #27324 üzenetére
Az Inno 3D GF9600GT kártyája nem tűnik rossznak. Ennek mennyire lehet hangos a hűtője 2D-ben?
-
OddMan
őstag
-
reset
senior tag
Köszönöm WesTM és köszönöm szasanyi. Így hát megúszom a lapcserét...
Igen, 1 GB-ost képzeltem, mondjuk SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE - 47600-ast. -
szasanyi
félisten
-
jaja1981
addikt
válasz
szasanyi #27317 üzenetére
szasanyi:
Ez nagyon jó 9600 kari, amit ajánlasz.
Szereltem be már egyet én is.
Rendes hűtés kell neki, mert terhelés nélkül 70C-re gyorsan felugrik.OddMan:
Ebből lehet a legjobb hűtésűt megcsinálni.
Szerelj rá egy 12cm ventit 5, vagy 7Voltról hajtva.
Hangtalan és hűs lesz. -
szasanyi
félisten
2D-ben képminőség különbség nem valszeg lesz. 3D-ben sem, ha nem a monitor natív (1920x1080) felbontását használod, mivel arra van optimalizálva, és minden más felbontás esetében romlik a képminőség (mondjuk ez igaz 2D esetén is, de ahhoz nem kell teljesítmény, és jobb VGA). FullHD esetén bizony izmos kártya kell, hogy játékok alatt a 3D teljesítmény elég legyen. Egy HD 4870 1GB a minimum ehhez, ahol nem kell túl nagy kompromisszumot kötni. Az alaplap PCIe 1.0 vagy 2.0 slotja nem annyira lényeges, vagyis a lapod teljesen jó hozzá.
-
OddMan
őstag
válasz
szasanyi #27317 üzenetére
Inkább valami halk ventis változat kellene. Az ilyen viszonylag nagyobb teljesítményű kártyákat szerintem passzívan nem lehet normálisan hűteni.
A PALIT 9600GT Sonic hűtése pl. 2D-ben egészen halk volt, de a kártyán lévő tekercsek sípolása és nyekegése az őrületbe kergetett. -
reset
senior tag
Hi!
Szert tettem egy full HD-s - 22"-os LCD monitorra. (LG M227WD). A jelenlegi kártyám:GF 8800 GTS 512 MB. Kinéztem magamnak egy Radeon 4870-es karit. Ez PCI-E 2.0-ás...A 8800 GTS 512-ről nem tudom pontosan: sima PCI-E vagy PCI-E 2.0.
Config: a deszka: asus P5K WS, CPU Intel C2D 8400 @3600 MHz...többi hardver az adataimnál.
Kérdéseim: 1. Érdemes-e VGA karit Up-olni az új kijelzőhöz, jelentős javulás várható-e?
2. A jelenlegi deszka elég-e az kártya alá? - a PCI-E 2.0 hiányára gondolok...
nem járnék-e jobban egy P45-ös lappal?
Főképpen online-játékra használom a gépet - többi hardveres cucc az adataimnál.
Köszi! -
Deathevils
csendes tag
Üdv!
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan tudnék az újgenerációs konzolokról (X360, PS3, WII) HD video anyagot rögzíteni legalább 720p-ben?
Előre is köszike mindenkinek.
-
OddMan
őstag
GeForce 9600GT kártyák közül tudtok olyat ajánlani, aminek ultra halk a hűtése 2D-ben és nem nyekeregnek rajta a tekercsek?
-
ádikácska
aktív tag
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy hd4870-es vga-m és az a problémám vele, hogy játék közben furcsa ciripelő hangot hallok belőleMitől lehet ez?
-
szasanyi
félisten
válasz
goldeye #27305 üzenetére
Nem értem, miért vibrál egy LCD monitor 60Hz-en.
Éppen az a lényeg, hogy ilyen alacsony frekvencián is vibrálásmentes képe van minden LCD monitornak, TV-nek. Utóbbit ugye alapesetben nem is lehet 60Hz felett működtetni.
Amúgy ez az a gép, amiben a villámcsapás során megsérült VGA is volt? Nem lehet, hogy más is megsérülhetett akkor? -
uszkart
tag
Hi!
Új msi 9800gt green (tápcsati nélküli) vga-m rendetlenkedik! Játék közben egyszercsak pár mp-re megfagy, majd magához tér, de akkor már a graf nem az igazi! (pl. rfactor: lila lesz a gumi, fehér az aszfalt, a célvonal helyére reklámfelirat kerül, aminek a pálya melletti transzparensen kéne lennie, stb.) Kilépek az asztalra, gép azonnal megfagy, majd kb. 15 mp múlva, újabb 15 mp-ig rendesen működik, aztán megint fagy. Újraindítás után rfactor-ban 71 körös brazil nagydíj simán lefut. Szóval a hiba teljesen véletlenszerűen jelentkezik, minden játékban!
Nincs tuning, (cpu sem) hőmérsékletek, furmark stabilitásteszt (kb. 20 perc), 3dmark06 rendben.
Tápegység: Ultrapower 400w. Nehezen hiszem, hogy nem tud meghajtani egy gépet, amiben csak egy plusz hdd van!
Elötte 2600xt-m volt, meg atomstabil rendszerem!Tudna valaki ajánlani egy stabil drivert, az újabbakat már kipróbáltam?! Kezd telelenni..!
Ja, és xpsp3! -
goldeye
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Adott egy Benq 2200HDA (D-Sub) eddig egy Radeon 9600Pro hajtotta, 1920x1080 natív felbontásban. Nem emlékszem a frissítési frekijére. A kártya tönkrement - villám - és sikerült egy Radeon x1950Pro-t beszerezni. Összeraktam és azóta 1920x1080 felbontásban vibrál a kép, csak 60Hz-en frissít. Vissza kell vennem a felbontást (ami már ugye nem a natív felbontás) hogy nézni tudjam a monitort. A legújabb driver van fent.
Notebook simán vibramentes képet ad 60Hz-en, szóval azt gondolom, hogy a monitor az OK.
A D-Sub/DVI átalakító lehet ludas?
Vagy mi lehet a baj???
Köszi.
Goldeye
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest