- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz DjDanee87 #22157 üzenetére
Ha már itt vagyok, válaszolok én neked.
Én is szívtam korábban acer-ekkel, egyféleképpen tudtam megoldani a net-es 22-es csapdáját.
Szóval: vezérlőpult - eszközkezelő - hálózati eszközök. Itt kiválasztod azt az eszközt, amire drivert akarsz telepíteni (lan/wifi). Arra duplakatt, a felugró kis ablakban a 3. fülre mész (részletek). Itt a legördülő fülnél a második lehetőséget kiválasztva kiadja a hardverazonosítókat. Itt a legelső hosszú sort kicopyzod, és gugliban rékeresel, a driver és download szavakat utánabiggyesztve. A kapott találatok közül keresel egy letölthető drivert, letöltöd, telepíted, és voilá!
Valami ilyesminek kellene lennie a kereső kifejezésnek: PCI\VEN_8086&DEV_10BD&SUBSYS_2818103C&REV_02 driver download
Remélem érthető volt, próbáltam részletesen leírni.
Üdv!
-
ravail
senior tag
válasz DjDanee87 #1551 üzenetére
Szerintem ne külső drivert használj, mert az sokszor nem jó. Használd a Lenovo-ét.
-
StSanya
senior tag
válasz DjDanee87 #1541 üzenetére
Mikor telepíted a Win7-et, törlöd ezt a két kis partíciót, s létrehozol egy nagyobb méretűt.
Pl. http://pcinfogb.wordpress.com/2009/10/05/rendszer-telepites-windows-7/
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
ravail
senior tag
válasz DjDanee87 #1543 üzenetére
Milyen operációs rendszer van eredetileg azon a LENOVO IDEAPAD Y580-on?
Nem olyan különlegeset kérdeztem. Csak azért lenne lényeges tudni, mert a win7 telepítő nem lát idegen partíciót. Ha üresre akarod törölni a HDD-t és úgy akarsz rá telepíteni -ami a legjobb módszer, mert nem keveredhet a korábbival- akkor olvasd el, amit itt írtam, és járj el annak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500