- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
uszkart #16999 üzenetére
ja, amúgy meg mindenhol azt írják, hogy ide módban nincsen TRIM. pedig van!
És ezt abból következtetted ki, hogy a CrystalDiskInfo tájékoztatólag kiírta, hogy az SSD-d ismeri a TRIM-et?
HD Sentinellel nézd meg, az legalább többé-kevésbé korrekten kiírja, ha aktív vagy inaktív a funkció.
-
uszkart
tag
Hi!
Y510P laptopomba vettem egy m.2-es ssd-t. ahci módban nem települ a windows 8.1, csakis ide-ben. ha felrakom ide-ben, majd a windowsban és a biosban átállítom ahci-re, akkor ha valamit tallózok a hdd-n mindjárt jön a kékhalál. ha a bios ide-re van állítva minden működik frankón.
kérdés: jelentős a sebességkülönbség ahci módban?ja, amúgy meg mindenhol azt írják, hogy ide módban nincsen TRIM. pedig van!
-
Muerte
addikt
válasz
Laraxior #16995 üzenetére
Sajnos nem tudod letiltani manuálisan az optimust.Ilyen funkció egyedül csak az AW laposokban van.
Nagy valószínűséggel a kép megjelenítésért az IGP a felelős,beteg egy dolog de egy csomó notiban így van.
Van az a lehetőség hogy beállítod a HD graphics-ból a szineket,vagy uninstall a HD driver,de akkor meg megvan az esély hogy nem fog képet adni és ha megy is simán dedikáltról utána optimus nuku. -
válasz
sityupityu #16986 üzenetére
Nem stabil a feszültség egyik másik darabban,és ami az összesre vonatkozik,nem bírnak ki egy évet sem.
Milyen notihoz keresel adaptert?Hátha tudok olcsóbban eredetit. -
Laraxior
titán
válasz
Muerte #16994 üzenetére
Ez a furcsa,mert volt már nVidiás notim, igaz 100 éve, akkoriban még 8600GT volt benne,de ott volt ilyen. A drivert is guru3d-ről szedtem, tehát azt se mondhatom,hogy valami tákolt kramanc... Ennek ellenére nincsen
Ennyi van a menüben:
Képbeállítások megadása előnézettel
3D beállítások kezelése
PhysX konfiguráció beállítása.340.52-ről van szó.
Viszont az Intel driverében találtam ilyen csúszkákat és ott változtatja is a megjelenítő színeit....
Le tudom tiltani valahol az integrált vga-t? Biosban nem találtam ilyet... -
Laraxior
titán
nVidia drivernél (GT720m) nincsen olyan opció mint az asztalinál, hogy kicsit tudjam módosítani a színeket?
kontraszt, meg a digital vibrance, konkrétan az utóbbi érdekelne... kicsit megdobja a színeket, mert eléggé fakónak látom. Elvileg az nV-t állítottam be, hogy azt használja, ne a HD4000-et. -
-
Dell XPS
veterán
válasz
csipszikutya #16979 üzenetére
Igazából ha beleolvasol a fórumba vagy véleményt kérsz, akkor hasonló élményekről fognak írni, beszámolni. Többen keresnek "bármi" áron segítséget (ha megoldható ), hogy ne kelljen újra átélni az átlag 30 napos szervizélményt. Természetesen nem az elrettentés a cél, inkább a tájékoztatás, célszerű ha ezek birtokában hozod meg a döntésedet vásárláskor.
-
uszkart
tag
Hi. Lenovo Y510P notebookomba most vettem egy ADATA m.2 ssd-t. AHCI módban nem hajlandó települni a windows 8.1, csakis Compatible (IDE) módban.
Kérdés: Mindenképpen kell ez az AHCI üzemmód, vagy a TRIM, meg a többi enélkül is működik? Valamint hatással van-e ez az élettartamra?Köszi!
-
-
Akkor ezt a Powery gyártót messze kerülni fogom. Amúgy mi probléma velük, hogy ennyire rosszak?
Egyébként utángyártottban meg azért gondolkodom mert kevesebb mint a felébe kerül mint a gyári. És ha hozza a megfelelő értékeket(áramerősség, töltés végén a megfelelő görbét, -aminek egy multiméterrel könnyen utána lehet járni-, stb) akkor nekem tökéletesen megfelel egy utángyártott. -
törölt tag
Üdv,
Elnézést ha olyan kérdést teszek fel ami nyilvánvaló, ez esetben egy link elegendő nekem
Van egy Dell M5010 laptop ami az ismert 7 sípolás hibával állt meg. Mivel még garanciális, menni is fog a szervizbe. DE: nem saját gép és akié annak nincs biztonsági mentése a rajta lévő adatokról (a HDD minden bizonnyal teljesen működőképes)
A kérdés: ha egy garanciális Dell szervizbe elviszem, akkor a gatyámat rá fogom fizetni h javítás előtt mentsék ki róla az adatokat v. valamilyen tűrhető, max 10e-re rúgó összegből megúszható?
Ha nem, van e olyan hely ahová el tudom vinni, a HDD-t kiveszik belőle, adatokat lementik, utána visszaszerelik úgy h a garancia ne vesszen el? (Értelemszerűen nem ingyen)
Saját magam nem akarok hozzányúlni.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Dell Latitude E6320 OP WIN 7 64 bit eredeti.
Olyan gondom van,hogy ha a alvásba rakom a gépet,vagy lehajtom a tetőt,majd indítani akarom a gépet lefagy a Windows,ez gép probléma,vagy valami más.Illetve a billentyűzet fényerejét hogyan tudom állítani ? -
Kbali
nagyúr
válasz
csipszikutya #16979 üzenetére
Sajna most kezdték el az itthoni garanciális szervizelést és elég sok horror sztorit hallani (Homáron már külön szálakon megy a történet)
-
válasz
sityupityu #16961 üzenetére
Sajnos igazad van ebben a kérdésben,igazán lehetne egy sokkal nagyobb akkut adni hozzá.
-
válasz
sityupityu #16978 üzenetére
Az attól függ,hogy ki gyártotta.Nálunk többféle gyártóé van,de igazábol csak a Powery gyártó cuccai nagyon rosszak,Azt hanyagolni kell.De továbbra is azt mondom inkább eredeti.
-
Utángyártott töltőkről mi a véleményetek, tapasztalatotok? Az elvárásoknak azért megfelelnek, hozzák a rájuk biggyesztett értékeket?
-
Dell XPS
veterán
válasz
csipszikutya #16975 üzenetére
" azt mondták bent a boltban, hogy nem problémásak.."
Tájékozódásképpen : [link]
-
csipszikutya
senior tag
Ez meg van természetesen. Az acer és a hp egyből kiesett mivel túl sok problémás darabot láttam belőlük egyetemi éveim alatt. Toshiba van asszonypajtásnak és 2 hónap alatt 2x volt szervízbe (tudom, egy gép mindig rossz). Asusom volt, szerettem, imádtam és rendben is tartottam gari után 1 hónappal meghalt, 40k lett volna javítás.
A kiszemeltem egy Lenovo Z50. Ma sikerült végre testközelben is találkoznom vele (i3-as variánsal), eltöltöttem vele 4 órát és nagyon megtetszett (elegáns, halk, fém, nem melegszik stb). Igaz nem sok lenovoval találkoztam, talán meg tudnám számolni egy kezemen mennyivel de azok probléma mentesek voltak és a ráadás, hogy most is egy lenovorol írok, 7 éves lesz és kutya baja. Ahol pedig megveszem ott is csak jót tudtak róla mondani.
Szervízről nem sok tapasztalatom van, azt mondták bent a boltban, hogy nem problémásak.Gertrius: igen, engem csak a két hw közötti különbség érdekelt, mert követem már az it-t úgy, ahogy régebben
-
zsoltihun
csendes tag
szerintetek mi okozhatja a problémát?
-
zsoltihun
csendes tag
A Biosban hogyan tudom megnézni? Nem vagyok otthon számítógép, laptop ügyben
-
psg5
veterán
válasz
szabonagyur #16964 üzenetére
Köszi, fent is van hasít is. Köszi!
-
zsoltihun
csendes tag
Sziasztok! Az lenne az én problémám egy ASUS KV5 laptop bekapcsolt állapotban nem tölti az aksi az elemet, de amint kikapcsolom vagy alvó állapotba rakom kezdi a töltést. Valamint mikor be van kapcsolva tölt, megáll a töltés, újra tölt megint megáll a töltés. Mit gondoltok, mi okozhatja a hibát?
Köszönöm -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy egy noti nem ébred fel alvó módból? -
attila199207
tag
Sziasztok egyik barátom vett egy HP 250G2 tipusú laptoppot freedos op rendszerrel.
Erre szeretném feltenni a windows 7 op rendszert, de nem járok sikerrel hiába választom ki, hogy honnan bootoljon nem teszi. Mindig egy ablakot dob ki amin 2 választás van: FreeDos illetve Hp dokuments majd
C:\> és itt meg áll
a segítséget előre is köszönömUI: nem lehet kivenni a merevlemezt a teljes hátlap bontása nélkül.
-
NTonee
veterán
válasz
Rabbitf_24 #16952 üzenetére
A gépedben 1db hdd-nek van hely. Ha mindkettőt a gépben akarod használni, akkor csak az optikai meghajtó helyére tudod tenni a másodikat. Ehhez pedig egy hdd caddy (optibay) kell.
-
Persze, megírom majd. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív lesz e a tapasztalat. Remélem az előbbi.
Mindenesetre szégyennek tartom, hogy(igaz,csak egy netbook-ról van szó, de talán pont ezért is) ilyen kis teljesítményű 3 cellás akkuval adnak gyárilag egy gépet( 2011 év végén lett vásárolva). -
válasz
Rabbitf_24 #16952 üzenetére
Garivesztés nincs,de beépítökeret sincs.Hívd fe a Fixdirect kft ök a hivatalos márkaszervíz,itt tudsz hozzá venni.
-
válasz
sityupityu #16957 üzenetére
Ez így van,kérlek ha megjött az akku jelezd,hogy mennyit bír ,mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
válasz
jaddz90 #16896 üzenetére
Hmm. Rengeteg akkutöltéssel illetve akku használatával foglalkozó cikket elolvastam már, de ilyet egyikben sem írtak, hogy jobb ha 60% alatt marad az aksi, asztali használat mellett. Nincs is semmiféle ilyen aranyszabály a mai modern li ion akkukkal kapcsolatban. A laptoptöltők "intelligens" töltők, 100%-ot soha nem fogja túllépni a töltés folyamán. Sőt, ahogy eléri az akku a 80-90% környékét a töltő átvált csepptöltésre(ezért is intelligens töltő) Ezt fizikailag is lehet ellenőrizni, kézzel megfogva a töltőt 90%-nál épphogy langyos, közel nem olyan meleg mint a töltési ciklus közepén. A legtöbb gép bios-ában olyan beállítás van, hogy teljes feltöltés után kb 95%-ig hagyja asztali használat mellet lemerülni az akkut. Ahogy eléri a 95%-ot csepptöltéssel pótolja. Annyit szoktak javasolni, hogy asztali használat mellett 2-3 hetente de havonta egyszer érdemes teljesen (max 3-5%) lemeríteni az akut és utána teljesen feltölteni.
Nekem van egy több mint 4 éves asus-om, és a fentebb leírtakat betartva asztali használat mellett a mai napig ugyanannyit bír az akkuja mint új korában. Igaz, nem is nagyon használtam akkuról a gépet. Talán max tízszer. -
Ha csak 3000-3400MHa akkor is majdnem a háromszorosa a jelenleginek. Ha a jelenlegi 1200MHa-al elmegy 2 órát akkor szerintem ha nem is 6-7, de egy 5 órát el fog menni vele. Ja, és gondolom az sem kis tényező, hogy a jelenlegi aksi 3 cellás míg amit venni akarok(már úton van) 6 cellás. Gondolom én.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy HP 8510p laptopom, az aksi 67% elhasználódású, kb 30 percet bír. De ha lemerül 0%-on még kb 20 percet megy. Hogy lehetne kalibrálni hogy rendesen mutassa a töltöttségi szintet? Win 7 64 bit van fent.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
van egy Asus N550JK notebookom. Van benne alapból egy 500 Gigás vinyó. Lett egy másik 500 gigás vinyóm. Be tudom szerelni a laptopba az új vinyót garivesztés nélkül? Kell plusz dolgot (keret stb..) vásárolnom ahhoz, hogy ezt meg tudjam valósítani?
Köszönöm!
-
nonsen5e
veterán
Nem mindegy, nem mindegy, de csipszikutya ha semmit nem tudna, lehet azt kérdezte volna, hogy itt van X összeg, milyen notebookot vegyek - erre és arra kell, nem azt, hogy 2 hardware komponensről döntsük el, hogy melyik a jobb.
Én ha mondjuk azt kérdezném, hogy nvidia gtx660/670/680/760/780/780ti közül melyiket vegyem, legkevésbé sem azt várnám, hogy r9 290x-et, mert az jó, a többi meg szar.
De ezt csak ő tudhatja, ítélkezzen.
-
Kbali
nagyúr
Biztosan ilyen harmatgyenge gépet szeretnél? Az Asus hazai oldalán nincs is fenn ez a típus, de valószínű a Win8 támogatás.
Javaslom neked is a szaktopikban feltenni előbb a kérdést. -
Kbali
nagyúr
válasz
csipszikutya #16937 üzenetére
Ugye az azért megvan, hogy nem csak ezen hardverelemek alapján választunk egy gépet?
Szaktopik - ide az első hsz alapján írd be az igényeidet, kinézett gépeket és akkor pontosabb választ kaphatsz a kérdéseidre. -
nonsen5e
veterán
válasz
szabonagyur #16941 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, hogy az R7 M255 mennyit fogyaszt külön (ezen állhat bukhat az egész -a 820M 15Wattot eszik), de ez az új Kaveri meglehetősen alacsony TDP-vel rendelkezik (19W szemben a 15Wattal).
-
szabonagyur
félisten
válasz
csipszikutya #16940 üzenetére
Azt azért a kolléga nem tette hozzá, hogy az AMD-vel valószínűleg jelentős akkuidőt buksz és azért nem annyival erősebb a proci.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Asus X551CA notira milyen OP rendszer javasolt?
Beleestünk másik notinál abba a hibába , hogy igazán csak a win 8 volt a megfelelő rá, 7-es és alatta levőket nem támogatták a driverek.
Ennél az Asus-nál ettől nem kell tartani? Mehet rá win 7 is?
-
nonsen5e
veterán
válasz
csipszikutya #16937 üzenetére
Fáj kimondani,viszont így mindenképpen az AMD, processzorteljesítményben is az a jobb.
-
nonsen5e
veterán
válasz
csipszikutya #16934 üzenetére
i3 processzorerőben erősebb, de ezt nem nagyon vennéd észre se az office/net mellett, se lol alatt - úgyis vga limitet kap az egész, mármint a játék. Viszont a játék jobban fog futni pont emiatt az AMD-s verzión, mivel ott erősebb a vidkártya.
Amúgy kicsit pontosabban is le lehetett volna írni az adott processzorokat.
(nem mindegy, hogy i3-350M vagy i3-4100M)
-
FRENK1988
veterán
Urak kérdésem lenne:
Mégpedig szeretném a T430-am (i5 3210/8GB/Intel 4000) msata ssd-vel bővíteni úgy, hogy a benne lévő 500GB-s HDD menne adatnak és az SSD pedig a rendszer menne.
Tehát egy 120-256Gb közötti msata SSD-t bele tudok e szerelni és onnan bootolni? -
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok. Kérdésem, hogy mindennapos használatra Ti melyik gépet választanátok (office, net, lol). Érezhető lenne-e valami sebességbeli különbség?
Intel i3 GT820 páros vagy AMD A8 és R5+R7 255 kombináció.
Minden másban megegyezik a gép (márka, ram, hdd, ÁR, stb)Köszi
-
Khelben
nagyúr
Az miért van, hogy a HD videók lejátszása akadozik a gépen? Minden HD videó: 720p, 1080p, youtube, mkv. Egyedül a VLC player tudja lejátszani rendesen, azzal nem akadnak.
HP 8560w, i7 2620+FirePro 5950, Win8.1 Enterprise x64, elvileg friss driverek vannak fenn.Illesztőprogram csomag verzió 13.251.9001.1001-140704a-173665E-ATI
Szolgáltató Advanced Micro Devices, Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1360
Direct3D Verzió 9.14.10.01001
OpenGL Verzió 6.14.10.12618
AMD Catalyst Control Center verzió 2014.0704.2133.36938 -
Quarell
tag
Sziasztok!
Adott egy notebook Win7-tel. A két hangszóró közül az egyik oldal nem szol, de a ha pl. elindítok egy videót 1-2 másodperc múlva a másik oldal is elhalkul teljesen. Ha véletlenül nem, akkor amikor felhangosítom. A fülhallgató kimeneten minden Ok. Mi lehet a probléma?
-
MurdR
veterán
-
uyka
tag
Üdv sziasztok!
A múlt hét folyamán nővérem laptopjának a töltője sikeresen lefüstölt leégett.. méghozzá egy Asus X54L laptop töltője típus szerint Asus EXA0703YH.. Vasárnap rendeltem hozzá egy Asus utángyártott töltőt ami a mai nap folyamán meg is érkezett.. No de itt a bökkenő kibontom a csomagot amiben egy Akyga ND-01 es töltő várt.. ha ilyet akartam volna rendelni ilyet rendelek 2200 ft é .. és nem 4900 ft ért..Ahonnan rendeltem céget felhívtam rákérdeztem, hogy ez wtf
erre ők, hogy ez egy utángyártott töltő mondom az oké rendben van meg, hogy asus-t nem kapok ennyiért de akkor miért ugy volt feltüntetve az oldalon és a gari papíron is ? de mondom oké világos.... A doboz felettébb különös- kép : [link] A kérdésem pedig hogy szerintetek mit kezdjek vele? Visszaküldjem ? Vagy használjam ? Bár még ez nem fordult meg a fejemben.. Vagy mitévő legyek ezzel a töltővel kapcsolatban ? Előre is köszönöm szépen a választ!
-
Mikeee89
senior tag
Hello!
A munkahelyi laptopon videót vágok (nincs jobb, Windows Movie makerrel).
Valószínűleg nem fejezi be a munkaidő vége előtt, mert még csak kb 52%-nál jár.
Ha hibernálom a gépet, tudom majd folytatni a videovágást? Mert már most menti le (rendereli).
Más esetben már hibernáltam a gépet, de a videovágás nem fog megszakadni?
Valaki próbálta már?Előre is köszi a segítséget.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
szabonagyur #16917 üzenetére
Nincs még nálam a gép, csak tesóm próbálkozott vele, aztán mondtam inkább hozza át. Azért nem töröltettem le vele azt a 100 megásat, mert azt hittem az is valami előre telepített dolog, mint nekem a Lenovon.
-
baboss
őstag
Nem értek a notikhoz,valaki linkelne priviben az aproról még egy párat amit érdemes megvenni.Csak garanciás érdekel max 70-80k a keret,és BP átvétel.
Köszönöm. -
MurdR
veterán
válasz
baboss #16916 üzenetére
west, Hardveraprón megtalálod, kiemelt a hirdetése.
De egy kis ügyességgel Magad is meg tudod csinálni. Iponból rendelsz foszforeszkáloló matricát és kész, 1500ft.
Hozzá kell tennem, hogy nem láttam még west kolléga matricáját, így nem tudom hogy jobb minőségű e mint az iponos.Amúgy jó kis gépezet.
-
baboss
őstag
Sziasztok.Ezt néztem ki,megéri az árát ?
70.000ft
Dell Latitude E6320
Operációs rendszer: Gyári Windows 7 Professional (64bit)
CPU: Sandy Bridge, Intel Core i3-2310m 4x2.1Ghz
Kijelző: 13.3" HD LED (1366x768) tükröződésmentes
Merevlemez: 250GB 7200 fordulatos (100/100-as sentinel alapján)
memória: 4GB DDR3 1333Mhz (bővíthető 16Gb ig)
Videókártya: Intel HD 3000 (2GB)
Teljes magyar kiosztású EU billentyűzet
Egyebek:
HD Webkamera, Optikai meghajtó DVD+/-RW, Express card, smart card, 3G Modem előkészítés, HDMI, e-sata, VGA, bluetooth, 3db USB, kártyaolvasó, újlenyomatolvasó, trackpoint, lopásgátló technológia, merevlemez védelem, stb.
Akksi: hibátlan kb 3-4 óra
Garancia: 2014. November 24. -
ravail
senior tag
válasz
SFAkos #16909 üzenetére
Szia!
Van már vagy két éve, de nagyon régen, hogy ezt a válasz írtam másoknak.
Szerintem a megoldás adott. Sok sikert! -
SFAkos
aktív tag
Köszi a válaszokat. Én is ezt mondtam neki. De letörölte a partíciókat ( 1 maradt ami 99 mega, de gondolom azon a laptop driverei stb vannak, mint pl nekem a Lenovon a Recovery partíció ) és amikor újat hozna létre rámegy hogy oké és kiír valamit hogy a windows nem telepíthető erre a partícióra és nem csinál semmit. Vagy azt a 100 megásat is kukázni kéne?
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Tesóm vett egy laptopot, amin alapból Linux volt és windows 7-et akar rátenni. Odáig eljutott hogy elindul a w7 telepítője, de nem tud partíciót létrehozni amire felmenne a windows. Gondolom a Linux más file rendszert használ, vagy passz
Mi a megoldás? Délután áthozza és nincs kedvem szenvedni
Csináljak egy bootolható partition manager-t és azzal csináljam meg előre?
-
Nadihun
csendes tag
Üdv!
Adva van a laptopom, szeretnék rákötni hdmi-vel egy ultra wide monitort és kiterjesztve használni egyszerre a két kijelzőt. A kérdés, hogy fog-e így normálisan működni, azaz mindkét kijelzőn a kijelzőhöz megfelelő felbontás lesz-e?
Köszönöm előre a segítséget! -
sgery
őstag
Köszönöm. Esetleg más alkatrész beszállító?
Ök azt írták, hogy nem árulnak alkatrészt, csak javítanak. E-mailben természetesen nem adnak ajánlatot, be kell vinni bevizsgáltatni ami 3,000Ft. Mindezt úgy, hogy egy bontott képet küldtem nekik, tehát a takarítónö is megmondja melyik alkatérsz kell hozzá és hogy a portás 5 perc alatt kicseréli :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest