Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
kerekfej #17498 üzenetére
Te mégis miről beszélsz? Láttál már Dell gépet vagy használtál is, hogy ilyet mondasz?? Minden Dell driver tökéletesen fut, probléma az AMD kártyákkal szokott lenni mivel egyeseknek nem eléggé új a Dell oldalon lévő driver játékhoz. De ez is meg van oldva, szóval az új Dell-nek semmi baja.
@(#17497) wolfman: gyere át a milyen notit vegyek témába, ott kapsz majd egy biztosan jó ajánlatot ennyi pénzért. Első tippre a Lenovo B590 van ennyiért, a 100k-s Dell-ben a proci nem az igazi.
-
wolfman
veterán
Akár több emberhez is szól a kérdés, mert minden vélemény érdekel.
Egy lány ismerősöm szeretne lapost venni max 120eFt összegért. Nyilván játszani nem akar, így integrált VGA elég neki és használt verzió is számításba jöhet.
Viszont én szeretném ha kerülne majd bele SSD is, szóval max kb. 100Ft lenne rá. Amiket preferálunk, az Dell és Lenovo, de ha van jobb ötletetek, akkor bátran. -
válasz
magyar1997 #17491 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom,hogy vga hibás a laptopod.A lapra integrál 9700 vga chip bedöglött.Driver nélkül azért jo a kép mivel driver hiányában nem éri el minden funkcióját a vga chipnek a noti.Javítható a hiba de a te esetedben nem éri meg,mivel a gépet közel 10 éves.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #17493 üzenetére
Tárgytalan, eszembejutott, csak már este van.
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy kis Acer Aspire E3-111-28HL készülék. Win 8.1 menne rá, Rufus-szal csináltam bootlható pendrive-ot, viszont sehogy sem akarja látni a készülék. Valami megoldást esetleg valaki? :/
-
danee91
senior tag
válasz
magyar1997 #17491 üzenetére
Sajnos ez már egy több mint 10 éves technika, az AMD oldaláról már réges rég leszedték. Azt írja, csak és kizárólag a notebook gyártójától szerezheted be a drivert, ha azzal nem működik, akkor ennyi volt(azzal egyébként mennie kéne, már ha megfelelő az operációs rendszer, meg minden).
-
magyar1997
tag
Üdv!
Adott egy laptop: Clevo d870p laptop. Nos, ebben van egy Ati mobility radeon 9700-as videókártya. Az amd oldalára rámentem, hogy letöltsem a megfelelő drivert, de egyszerűen nem találok hozzá, már többször is átnéztem, de nem találok. Letöltöttem az atinak az Auto detect programját, de azzal nem sikerül, mert elindítom, és kilép... Kérdésem, hogy valaki tudna nekem segíteni ebben, hogy találjak hozzá egy megfelelő drivert? A laptop gyártó hivatalos honlapjáról letöltöttem a vga drivert, de azzal nem működik megfelelően(Ekkor CSAK az asztalon mintha csíkok jelennének meg, driver nélkül pedig semmi ilyen nincs) Ezért én driver hibára gyanakszok, legalábbis remélem hogy csak ez a baja, hisz csak akkor csinálja, ha fent van a driver,+catalyst control center.
Remélem, valaki tud segíteni. Előre is köszönöm! -
danee91
senior tag
válasz
nindzsavagyo #17471 üzenetére
Ez, hogy Intel HD Graphics, ez nagyon nagyon tág...Milyen processzorral rendelkezik a laptop pontosan?
-
Tookie.W
csendes tag
helló
az lenne a kérdésem hogy, ki írom a filmet , a dvd lejátszó, lejátsza , de ha vissza teszem a gépbe akkor azt írja
"nincs lejátszandó dvd film úgy érzékeli a gép mint ha üres lenne a cd, mi okozhatja ezt? -
lotTóni
tag
Üdv guruk!
Adott egy Benq R56 lapos,ami idestova 6 éve szolgál.
A gyári vinyója 22% kondíciójával repült belőle.Gondoltam egy cifrát és hálám jeléül kapott egy KINGSTON SSDNOW V300-at.
A gondom az,hogy az OS és driverek telepítését követő restart után hibaüzi következik hardverváltozás ürügyén,OS nem indul.Természetesen semmi máshoz nem nyúltam.
Gondoltam nem tetszik neki az SSD () , így dobtam bele egy mezei samsung notivinyót,de újra a hardverváltozás hibaüzit kapom.
A kapott hibakód alapján nem derül ki,hogy melyik hw a ludas.
Kép,hang van,nem melegszik nagyon....
Esetleg valami ötlet,hogy milyen nyomon induljak el?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Brekkk
senior tag
Sziasztok,
Van nálam egy Lenovo T60-as laptop. Nem egy mai darab, de a célra amire üzemel ma is bőven megfelel.
Tegnap még tökéletesen ment, de ma reggeli bekapcsoláskor elkezdett fagyogatni.
Az akksija már nem jó, folyton töltőről üzemel. 4-5 hónapja amióta nálam van, semmi gond nem volt így sem.Kipróbáltam a HDD-t más gépben az jó. 5 hónapja is 3 bad blokk volt rajta. Ma is. Azóta van benne 50 nap üzemidő.
Memóriákat egyesével teszteltem (2*1 gb van benne). Úgy is fagyott.Az alaplapra, cpu-ra vagy töltőre tippelnék, h rossz.
Ha rossz a töltő, akksi nélkül okozhat fagyást?
CPU nem nagyon szokott elhalálozni.Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi
Brekkk -
NEMO1968
őstag
válasz
TedThomas #17473 üzenetére
Szia!
Elvileg nincs,ha nem takarod el a szellőzőket, DE.......!
Lecsukott kijelzővel nem tanácsos sokat használni,melegedhet,és a kijelzőnek sem jó a nagy meleg.
A HDD sem örül a függőleges helyzetnek.
Ha veszel bele egy SSD-t,és megoldod hogy a fedél is nyitva maradjon legalább 1-2 cm-ert,akkor talán.....! -
kromatika
veterán
sziasztok adott egy fujitsu noti amiben intel celeron 900M[link] szeretném nagyobb teljesítményűre cserélni.core 2 duo T7100 ra[link] lehetséges lenne ez a csere,és mennyivel lenne jobb a teljesítmény?és mennyivel lenne melegg a proci?előre is köszi a választ.
-
wolfman
veterán
Van nálam egy asus laptop, ami bekapcsol, de nem ad képet a kijelzője. Itt most kábel baj lehet vagy valami inverter vagy vezérlő? Melyik az esélyesebb?
-
fabko
tag
Sziasztok,
Adott egy Toshiba Satellite Pro L300 laptop. A baj az hogy sem a touchpad sem a bill. nem működik. A BIOSban működik a bill., de win alatt sehogysem, OS reinstallal is próbálkoztam, hiába. Valaki találkozott már ilyennel?
Köszönöm a segítséget! -
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Ma azon gondolkodtam hogy a laptopom tök sok helyet elvesz az asztalomból és ezzel valamit kezdeni kéne.
Maga a laptop plusz a kábelek innen-onnan. Ti ezt hogy oldjátok meg?Mivel otthon a kijelzőjét nem használom mert úgy is monitoron nézem arra gondoltam mi lenne ha csinálnék a falra valami tartót és ott tartanám.
Van annak bármi negatív hatása ha oldalára állítva üzemel a laptop?
-
MurdR
veterán
válasz
nindzsavagyo #17471 üzenetére
Mint pl?
-
Khelben
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #17469 üzenetére
Nem.
-
nindzsavagyo
tag
Üdv
Egy sima Acer Aspire 5742
Intel i3 380M proci (2,6GHz)
6GB DDR3 ram
Intel HD Graphics VGA 1.8GB RAM
500GB HDDAz a kérdésem hogy a későbbiekben tudom e bővíteni egy életrevaló vga-val olyannal mint pl a G szériában vannak.Ami alkalmas lehet játékok futtatására persze korlátok és kompromisszumok mellet.
Előre is köszönöm életbevágóan fontos. -
honyike
aktív tag
Idő közben megoldódott a probléma.
-
akos727
senior tag
Üdv!
Tud valaki megbízható boltot, ahol laptopot tisztítanak normális áron Budapesten XI-XII kerületben, esetleg a belvárosban?
Köszönöm -
Tim82
félisten
-
Neologizma
csendes tag
válasz
Neologizma #17459 üzenetére
Bocsi megoldódott.
Szomszéd 1,5 másodperc alatt megmókolta a BIOS volt elallítva...
Nem is ertem, nő mindegy minden ok!Köszi
-
embe
nagyúr
Üdv!
Egy nagyon bagatell kérdésem lenne:
Hogyan kell egy Acer TravelMate B113-E laposon a wifit bekapcsolni? Külön gomb nincs neki, csak az F3 gombon van - szerintem - egy wifi jel. Milyen billentyű kombinációval lehetne bekapcsolni?
Most telepítem, és itt megakadtam.Köszi előre is a segítséget!
-
Neologizma
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van nekem egy Samsung np300e5c-s notebookom.
Egyik napról a masikra feledta a harcot.
Történetesen bekapcsolása után az alábbi-t írja:
(All boot options are tired. Press (F4) key to recover with factory image using Recovery or any other keys for next boot loop iteration.)
Sajnos nem igazán érték ehhez.
Gondoltam tönkrement a hdd hát vettem bele egy újat.
Bios-ban gyári bellitasokat vissza állítottam, de ugyanaz a hiba.
Valakinek valami ötlet?Köszönöm előre is!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Volt itthon félig elfekvőben egy optibay keret, meg egy bele való 5400-as merevlemez.
Ha ezt a jelenlegi (szintén 5400as, rendszer és adat) merevlemez mellé betenném csak rendszernek, elképzelhető lenne hogy valamiféle gyorsulást észlelnék?Köszi.
-
MaxxDamage
félisten
Gondoltam ide is berakom, hátha valaki tudna segíteni, biztató választ adni, választásnál
/Noti téma félig... mert abba kéne a termék/
[link]L
-
Rica
senior tag
Samsung np300v5a, pizsamas bulin lanyok bealudtak filmnezes kozben. Noti veluk aludt el a takaro alatt. Kepernyo suket, nem hallom a vinyot indulni, a meleg levego szellozon egett szag jon ki.
Ha valakinek hasonlo halalt szenvedne a laptopja: a vinyo serult meg, valszeg egy kisebb esetol. Adatmentes, vinyo csere es annyi.
-
Szabix01
tag
válasz
Dell XPS #17452 üzenetére
Na szoval, kiralyul atraktam legacyba engedejeztem a bootot mindent amit mondtatok, mar kozben megtudtam miaz a live tedtem egy masik pendrivere egy ubuntut ugy ahogy kell mas gepeb elindul aztan ezen csak ezt a kib. Linuxot hozza be, utanna neztem azt kene beirni hogy startx beirom es aut irja ki ra hogy ismeretlen parancs szoval csak egy picit utalom eddig a linuxos dolgot....
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szabix01 #17449 üzenetére
Értem! Telepíteni szeretné Limpus Linux-ot a merevlemez particíójáról (ezzel az OS-el adták a gépet..), de valószínűleg UEFI-ről Legacy-re kellene állítani, hogy sikerüljön is. Állítsd be az opciót, engedélyezd a Boot - menüt (F12 ?), és szerintem indítható válik az előkészített Win7.
-
danee91
senior tag
válasz
Szabix01 #17450 üzenetére
Hogy akarsz op.rendszert feltenni?
Ha van 1 sima win7 telepítőd pl, akkor a telepítő összes fájlját pendrive-ra húzod, és úgy bootolsz róla, mennie kell. Ha így nem megy, akkor a bootsect.exe /nt60 módszert kell még plusz alkalmazni, de tapasztalataim szerint felesleges, minden laptop bootol így win7 telepítőt, és onnantól mehet minden.
-
Szabix01
tag
válasz
ruszi_tomi #17447 üzenetére
nincs, de a boot lehetőségek között van usb és azt tettem előre.
-
Szabix01
tag
válasz
Dell XPS #17448 üzenetére
A képen amit pár kommentel ezelőtt irtam ott valami Limpus Linux Live CDt akar alapból betölteni a cucc, de a ott valami root localhost valamihez kellene valami parancsot beirni hogy tova lépjen a dolog.
De egyébként fogalmam nincs mi ez a Live CD dolog nem hallottam még erről...ez valami free op rendszer lenne es azt kellene feltenni a pendrivere? csak az a baj hogy nem is bootol sehonnét csak egyből bedodob egy Linuxos fület ami betölt százalékokat le "ok" csomo mindent és jön be az a kép amit pár kommentje felraktam... -
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17441 üzenetére
Végülis úgyis a merevlemez marad, még ha nem is 1. helyen szerepel. Tehát akkor a kipróbált beállításokkal sem indul be a rendszer? A BIOS frissítés sikeresen végbement? Le lett resetelve a BIOS, a frisstés után?
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17438 üzenetére
Config rész rendben van. Boot részen vagy Legacy mód, és 1. helyen a sima merevlemezed áll. Ha így sem indul, akkor UEFI mód, és az EFI részen lehet állítgatni gondolom. Egyébként a sorrendet nem az iutolsó fülnél mutatja, ahol a kilépés is van?
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17438 üzenetére
Akkor lehet pont más van, és MBR táblával telepített win8.1-ed van, és Legacy-t is próbálj ki.
UI: A Configuration részt is fotózd le.
-
Integra
titán
sziasztok,
keresek egy megbízható, korrekt laptop szervízt budapesten, amelyik megtud javítani egy asus m50s laptopot. már a második tápot teszi tönkre. -
danee91
senior tag
válasz
Szabix01 #17435 üzenetére
A BIOS soha nem fog automatikusan előjönni(1. indításnál sem), ha a fenti gombok nem hozzák elő, akkor máshogy kell belépni a BIOS-ba, ami a tájékoztatóján le van írva. Vagy esetleg lassú vagy, nagyon időben kell nyomogatni a mai gépeknél, bekapcsolás után szinte azonnal, és sűrűn nyomogatva.
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17429 üzenetére
Hmm, akkor is ha bekapcs után rögtön nyomkodod a BIOS-ba lépés gombját? Vedd ki az akksit ha tudod, majd utána nyomd meg a bekapcs gombot, hogy teljes áramtalan legyen. Majd akksi vissza, és utána próbálj ismét BIOS-ba lépni(F2, vagy Del gomb).
-
danee91
senior tag
válasz
Szabix01 #17432 üzenetére
Hát ez mindegyik laptopnál így van, előhozza azt amit feltettek rá
bekapcsolás után azonnal nyomogasd a Del gombot, vagy az F2-t.
Valamint némely laptopoknál létezik puszta egyszeri boot sorrend előhívó, ami általában F11 vagy F12 gomb...ilyenkor csak 1 alkalomra váltasz 1. helyet, így a win telepítő újraindulása után nem kjell ott üldögélned, hogy ismét a BIOS-ba lépj, ahol viszont örökre állíthatod át a sorrendet, ami úgy is marad.
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17427 üzenetére
Valószínűleg csak az egyik beállítás ment el, azért írtam hogy az előző BIOS beállításait itt újra be kell állítnai. Ha GPT partíciós táblád van, UEFI módban telepítettél, akkor ezeket konfigurálni kell újra, különben nem fog bootolni a gép...BIOS-ba be tudsz lépni?
Nekem úgy tűnik, hogy jelenleg BIOS-ban Legacy mód van engedélyezve, talán emiatt problémázik, mert UEFI módban tetted fel a win8.1-et(?)
Legacy mode legyen disabled, vagy UEFI enabled, vmi hasonlókat keress(sajnos minden laptopnál máshogy van ez írva, de a lényeg ugyanaz).
Valamint UEFI módnál a boot részen első helyen legyen a windows boot manager(azt hiszem ilyenkor így hívják). 2. helytől lefele mind1 a sorrend.
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17425 üzenetére
Ezzel ellenőrizd a dolgaid, esetleg belinkelheted ide a füleket, amiket látsz(pl épp min fut a proci, bios mikori stb).
-
ruszi_tomi
aktív tag
A Bios-hoz nem nyúltam, az op. rendszert magyarosan oldottam meg.......... Akkor ezek szerint valami lehet, mert ezzel a vassal nem lenne szabad ilyeneket produkálnia a gépnek.
-
danee91
senior tag
válasz
ruszi_tomi #17423 üzenetére
A vas nem gyenge, más lesz a gond..BIOS-t talán frissíthetsz, mert régebbi BIOS-al a proci akksis használattal 770MHz-en ragad.
BIOS frissítést csakis bennhagyott akksival csinálj, vírusirtót kapcsold ki, és a BIOS frissítő .exe fájlját jobb klikk, futtatás rendszergazdaként módban kell futtatni !
Ha kész, belépsz BIOS-ba, és load optimized defaults, vagy load defaults, vagy hasonlóra igent kell nyomni, és újraindítani(ha a BIOS be lett konfigurálva régebben, pl IDE/AHCI mód, esetleg Legacy/UEFI mód), ezeket a defaultsozás, és újraindítás után újra be kell állítani.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, adott, egy Lenovo Z510-es laptop, melyet kb. 6 hónapja vettem:
proci:Intel Pentium 3550M 2.30 Ghz
memória: 4 Gb
Vidikártya: Geforce 740M+ Intel HD GraphicsNah most, a gépet azért vettem, mert az előző, közel 6 éves gépem már nem boldogult a HD filmekkel, illetve lassucska is volt szegényke. Alaposan tájékozódtam előtte, olvasgattam, végül ezt a gépet választottam.
A gépen Win 8.1 van, és hát azt kell mondjam nem vagyok elragadtatva a teljesítménytől. Tisztában vagyok vele hogy a proci az nem egy acélos változat, de azért többet vártam.
A HD filmeknél ha HDMi kábellel nézem TV-n, néha 1-1 pillanatra meg-megakad, a 3D filmeket pedig le sem játsza, azt írja, nem támogatja a vidikártya..............
A rendszer sebessége, meg hát, ha van fent vírusírtó, akkor vetekszik a 6 éves gépem sebességével.....
A vidikártya driver a legfrissebb, ötletem meg már nincs mit lehetne tennem.
Lehet csak ennyit bírna tényleg a gép?
Esetleg valami progit tud valaki ajánlani ami teszteli a gép teljesítményét, amiből látszana hogy elég-e a vas? -
danee91
senior tag
Üdv!
Adott egy Acer Aspire 5520G laptop, mely bekapcsolás után ki-be kapcsolgat, kb 3 másodpercenként. A BIOS képernyő már elő sem hozható. 10 másodperces kikapcsolásra sem reagál, csakis akksi kivételével kapcsolhatom ki teljesen. Másik merevlemezzel próbálva szintén nincs változás. Alaplap hiba lehet?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy noti (Dell E6430) már nem először csinálja meg, hogy magától kikapcsolja az NVidia Optimus technológiát. Ez mitől lehet?
-
jety91
őstag
Udv!
apam laptopjan a mai nap megjelent egy teljes sor fuggoleges feher pixelcsik a laptop kijelzojen. (samsung np300e5z-a03hu)
most lett ra feltelepitve a win8.1, de a bios kepnel is lathato a csik. tippre szalagkabel lesz a problema, de kijelzo hajtogatasa soran sem tunik el sehogy.
Kerdesem az, hogy mi lehet hibas, illetve korubeluli art esetleg tudtok-e mondani hozzajuk.
A valaszokat elore is koszonom!
-
Impressa
őstag
válasz
kerekfej #17416 üzenetére
Hali!
Nekem engedi átállítani 1%-ra is, csak nem néztem meg most, h újraindítás után is így marad-e vagy sem. Bár azt tudd, h ezzel azt rizikózod, hogy túl alacsony lesz az akkumulátorod feszültsége, és nem biztos, hogy engedélyezni fogja az újratöltését. Ezért is van ez az érték beállítva, hogy ne kerüljön mély merülésbe a teleped.
DS39 nagy tapasztalattal bíró fórumtárs, és ha ezt ajánlotta, akkor valószínűleg nincsen más alternatíva (megoldás) a „problémádra”.
-
kerekfej
őstag
Az energia gazdálkodásnál a kritikus töltöttségi szintet, hogy lehet átállítani (WIN 7 SP1), hogy ne 14% legyen, hanem 1, de inkább 0 vagy ne legyen művelet?
Az a cél, hogy a laptop ne kapcsoljon ki, ha lemerült az akkumulátor arra a szintre, hanem maximálisan használja ki benne ami még van. Próbáltam átállítani, de nem engedi 14% alá.
Csökkentett módban tökéletesen üzemel sokkal tovább és a gép hardware-sen kijelzi a töltöttséget is.
Egyébként az üzemidő sokkal többet ér, mint a kímélés (nem azért van, hogy kímélgessem).Fontos lenne. Köszi előre is!
Eddig ezt javasolták.
-
Grózi
veterán
Üdv Urak!
A gondom a következő lenne:Asus 1225B-re win7 64-t telepítettem és a benne lévő Azurwawe wifi+bluetooth kombóból(AW-NB047H) a wifi sehogy se működik.Természetesen Broadcom-os szemet,broadcom 802.11n.
Kipróbáltam pár(10+) verziószámú Broadcom drivert,de semmi.
Ötlet? -
csabi94
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek laptopot, nem a teljesítmény a lényeg, hanem az ár, és a megbízhatóság (persze az nem baj, ha a mostani 1,4 GHz-es prociját meghaladja a teljesítmény, mert ezt ezért cseréljük le)!
Szóval őt néztem ki: [link]
Szerintetek ez biztonsággal megvehető? Nincs pénzünk zsákbamacskát venni, mennyire megbízhatóak ezek? Vagy egyáltalán ilyen 3-4 éves laptopokat meg szabad venni? Nálunk a családban a legtöbb az pont ebben a korban ment tönkre.Köszönöm a tapasztalatokat!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #17402 üzenetére
Jól benéztem...
Sehol sem kapható notiba normális BD-RW ami 9.5mm magas Sata-s ?
L
-
kmisi99
addikt
Ez vga halál egyértelműen nem? Korábban a gagyi hűtés miatt nagyon melegedett a gép már egyszer csíkozott, mos meg lett csinálva a hűtés 80 fok fölé nem ment de most ez fogadta ismerősöm. [link]
-
Sziasztok!
Toshiba Satellite L850-13M laptopomra ráférne a takarítás, valamint a processzor hűtőjének újrapasztázása.
Szegeden van-e olyan szerviz, ahol jó szakemberek dolgoznak és nyugodt lélekkel hagyhatom náluk a gépet? -
PcUser7
csendes tag
Sziasztok!
Mondjatok már max 8000-ig jó notebook hátizsákot 15,6-os géphez, ami jól párnázott a gép számára és külön részben - hogy semmiképpen ne nyomhassa meg a gépet - elegendő hely van a tápegységnek, egérnek, esetleg tabletnek. Ha még egy 3 spirálfüzetnyi papír beférne, az sem lenne hátrány...
ilyet néztem, vélemény róla?
Hasonló paraméterekkel vállon hordható táska is érdekelne. Még nem tudtam eldönteni, hogy hátizsák vagy kézi/oldaltáska.
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Asus X551CA noti.
Win8 64 gyárilag rajta. Legutolsó BIOS.
Win7-et szeretnék tenni rá, pendrive-ról. Rufus-al is készítettem ezalapján Win7et, és Win7 USB tool-al is.
Bios-ban beállítom a pendrive-ról bootolást, s ezt a hibaüzenetet kapom. Minden védelmi lomot kikapcsoltam, amit kellett, elviekben.Google-ban próbáltam keresni rá megoldást, nem sok sikerrel.
Kérném szépen a segítségetek.
Mérgemben már azon is megfordult az agyam, hogy a winyót kikapom és leformázom....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #17400 üzenetére
Találtam bele SONY BD-5740H -t ami 100% kompatibilis és nem is drága /eBay/ !
/Sony manapság mennyire megbízható mint ODD ?/L
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest