Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giappone
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A dolog azért nem tiszta számomra, mert ha pl. hdd megy tönkre és cserélik, a garancia újra indul (tudom, többször előfordult velem). MP3 lejátszónál a fülhallgató halt meg és cserélték az egész szerkentyűt tokkal-vonóval, és a gari is elölről kezdett. Laptop esetén ilyen nincs, hiszen egyszerre nem megy tönkre az egész gép. Nem adja meg magát minden ugyanakkor. Alkatrészek mennek tönkre. Ebből gondolom, és hallottam is anno, de a forrásra nem emlékszem, hogy ha főalkatrész megy tönkre, akkor nullázódik a garancia.
Szerintem ez fontos lehet midenkinek - nekem eddig minden notebookomnak volt valami baja (sajnos gari után), tehát ennek utánanézek és visszajövök, ha találtam hivatalos állásfoglalást, esetleg valami jogszabályt.
Köszi a segítséget. -
geucsa
tag
Sziasztok!
Van egy HP Compaq 6730b gépem.
Processzor: Intel Core 2 Duo P8400 2,26 GHz (1066 MHz FSB, 3 MB cache)
Memória: 2 GB DDR2-800 CL6
Nem egy mai darab, ezért kicsit szeretném fejleszteni.
Arra gondoltam, hogy a memóriát felbővítem 4-re és veszek bele egy SSD-t, de fogalmam sincs milyen termékeket válasszak. Egyáltalán gyorsítanák-e a gépet?
Tudnátok ebben segíteni?Köszönöm!
-
Giappone
csendes tag
Sziasztok,
Notebook garanciával kapcsolatban lenne kérdésem (nem találtam direkt ezzel foglalkozó topikot).
Úgy tudom bármilyen gép esetén, ha fontosabb alkatrész megy tönkre, a garancia újra indul. Jól tudom?
Kiterjesztett garanciás notebookom van, két évről háromra, és megadta magát az alaplapja. Most újraindul a gari? Ha igen, két év lesz vagy három? Hogy működik ez?
Köszönöm szépen a segítséget. -
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ajánlana valaki egy megbízható szervízt Debrecenben?
Valószínűleg gpu hibás a laptop, kellene rá egy árajánlat. -
zannor
tag
Üdv!
Adott egy Lenovo Yoga 2 Pro notebook és egy LG 47LA660S televízió.
Kipróbáltam a notebookon a Wireless Display funkciót. Az első alkalommal csatlakozott is a tv-hez.
A tv-n arra kattintottam, hogy a következő csatlakozásoknál ne érdeklődjön arról, hogy engedélyezem-e vagy sem, hanem automatikusan kapcsolódjon.
No azóta akárhányszor próbálkozom a csatlakozással, nem sikerül. A noti és a tv is jelzi, hogy csatlakozás, de szétkapcsol és jelzi, hogy nem sikerült. (A notiban töröltem már a tv-t és újra fel is vettem, az sem oldotta meg.)Találkoztatok már a problémával? Van valami megoldási javaslatotok?
-
arpeen2
senior tag
Na ilyet még nem toltam. Adott egy ASUS (régi) A6-os noti. W7 x86 volt rajta, badsector miatt vinyócserés lett. Már a friss win install előtt (a rossz vinyóval is) csinált olyat, hogy win alatt nem, vagy csak összevissza működött pár bill, főleg a kurzor mozgatók. Most a friss win alatt is ugyanezt csinálja, viszont USB-s billel is ugyanez a jelenség. Vkinek ötlet ? Semmilyen betűt nem tudok beírni, de saját, sem külső billentyűzettel. Jahh a saját, illetve külső egér is csinál érdekes dolgokat.
-
fo_di
őstag
sziasztok,
valaki, aki a lenovo m5400al képben van, meg tudja mondani, hogy mekkora méretű ngff ssd fér bele?
2280-as belemegy? vagy csak a 2242es? mert az egy dolog, hogy az ngff csatlakozóját is titkolják, mert végül azt még sikerült megtudni, hogy van neki, de ez már tényleg hadititoknak tűnik -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,rokonságon belül szeretnének vásárolni egy laptopot, ami teljesen kívül esik az érdeklődési körömön, így sok rálátásom nincs a dologra.
Minimális igény lenne, szövegszerkesztés és net, illetőleg wifi, a kijelző nagysága gondolom nem szempont akkor ha 50 éves kor felettiek használnák elsősorban, mert a kijelzőn lévő tartalom nagysága állítható.
Erre maximum 120 ezer forint lenne, garanciális kiszolgálás lehetőleg minél tovább és megbízható üzlet, korábban én az iponnál vásároltam műszaki terméket, teljes megelégedéssel, nem tudom ezen a vonalon megbízhatóak-e.
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat! -
Atti1112
aktív tag
Miért szemétkedik a HP ? Egyik barátom vett egy vadi új HP Notebook-ot és a Windows 7 32 bitre azt írja,hogy nincs hozzá driver !!! Ennyire azért ne rohanjon már a számtech...
Tudom lehet tuningolni ,de a gyári HP oldalon sincsenek hozzá 32 bites driverek csak 64 bitesek. Pffff....Még oda is írja,hogy a 32 bites driverekkel nem fog megfelelően működni a gép. És tényleg nem megy vele.Viszont sok olyan progit használ a haverom, ami meg nem fut 64 biten megfelelően, vagy egyáltalán nem indul el. Akkor hogy is van ez, kedves HP ? Aki új HP gépet vesz ,az ezt is tartsa szem előtt !!! ( Ja, a BIOS-a meg egy hányás.) Arról nem is beszélve,hogy a WIFI-t manuálisan (!) kell bekapcsolni rajta,mint egy Sokol rádiót....Ráadásul nem is mindig kapcsol be ,ha neki úgy tetszik....
-
akaido
addikt
válasz
Dell XPS #16251 üzenetére
A noti műxik mind Vistával, W7-tel és W8-cal is, és minden DELL Support oldaláról leszedett Dr.Iver betegség nélkül telepíthető, kivétel a Gyevi Bírót, azaz az Intel GPU-t. Ez utóbbit nem jelzi semelyik Windows Eszközkezelője, csak a dedikált NVIDIA-t. Az L702X BIOS-a a legfrissebb verziójú.
A noti pontos előéletére rákérdezek. -
Pöttön
őstag
válasz
depe95 #16276 üzenetére
Én asztalin próbáltam még egy 1tb-os usb 2.0-s hdd-vel és nagyon gáz.
Baromi lassan töltődtek be róla a játékok....
Némelyiknél (SC2) még egy kis mikro lag is volt, amit ha belsőre tettem megszűnt...
Továbbá ha olyan "jó" minőségű külsőd van mint nekem akkor meg van annak az esélye is hogy ledobálja a vinyót adatforgalom közbe.
Szóval én se javaslom a külső vinyós megoldást.Valaki erre választ tud mondani?
: (#16273) Pöttön
-
depe95
tag
válasz
#65537792 #16275 üzenetére
Néztem én még az Asus G56-ot, csak abban gyengébb videokártya van, na meg garanciát kibővítve 3évre ugyanott vagyok mint az Y50-el.
Sose használtam még külső HDD-t játékra, így olyat keresnék aki esetleg már igen, hogy hogy működne. Mert az alapján amiket olvastam van ahol azt írják, hogy már usb 2.0-án is megfelelő sebességgel ment a játékokhoz, de van ahol meg negatívat írnak róla.A WD 60e körül van, aprón láttam 40-be, az még az az ár amit meggondol az ember.
-
törölt tag
válasz
depe95 #16274 üzenetére
Szerintem külső HDD-én nem fognak megfelelően menni a játékok vagyis én egyszer próbáltam és nem volt az igazi.
Igen elég gáz, hogy frissen megjelent gépnél ami 300k nincs benne msata. Én a helyedben más gépet néznék.Itt az egyetlen megoldás szerintem az a WD HDD + SSD kombó lesz a jó választás, de hát tudjuk, hogy nem éri meg.
-
depe95
tag
Sziasztok, laptopvásárlás előtt állok és a kiszemelt gép (lenovo y50) csak 1 hdd hellyel rendelkezik, msata csatlakozó nincs.
Így érdekelne, hogy szerintetek melyik a jobb megoldás:
250GB SSD vagy WD Dual Drive 1TB HDD+ 120GB SSD egyben
Mivel még sose volt laptopom, így nem tudom mennyire jól működik, ha mondjuk játékot külső HDD-re telepítenek, ami usb 3.0-án csatlakozik a géphez, emiatt lenne jó a Dual Drive. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Milyen átalakító kell ahhoz hogy a hang ki menetet és a mikrofont szétválasszam 2 jack aljzatra egy kombinált hang kimenetes laptop-nál (Asus N550JK)? -
szaporv
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus X51rl laptop. Keresgéltem neten, de nem találtam semmi olyan irományt amiben meglenne említve, hogy milyen processzorokat támogat a gép... Találkozott már valaki ezzel a típussal, esetleg van e valakinek karbantartási útmutatója a géphez, mert azt sem találtam... Köszönöm!
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy masinát 4GB rammal. Játékra szerintem elég lesz a 6GB is, mert amikor 8 GB-os laposom volt, kb soha nem használtam ki...
Mennyire gáz, hogy nem 3+3-as, hanem 4+2-es lenne?
Másik kérdés 4 GB 1600Mhz DD3L van benne. Csak DD3L-t vehetek mellé, vagy jó lesz a 2 gb-os DDR3-as is?
(#16271) V.Stryker: Köszönöm szépen a villámgyors választ!!!
Így is fogok tenni!!!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Rákérdezek itten is, hátha tudtok rá válaszolni. Szóval van egy Samsung NP270E5E notim, amivel teljesen elégedett vagyok, de azért a HD2500 helyett jobban elviselnék egy HD4000-et, ezért felmerült a proci csere lehetősége.
Az alábbi képen pontosan látszik, hogy HM70-es chipsetes, BGA1023-as foglalatú a mostani. Mi az a legolcsóbb i3, amiben HD4000 (vagy jobb) van és belemegy ebbe a notiba? -
tepenzed
őstag
Az lenne a kérdésem,hogy az alábbi maximum hőmérsékletek hosszú távon nem túl ártalmasak-e? Mindent felrakok a játékban ultrára és a következő hőmérsékeltetket kapom(max oszlopban):
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-07/12/417156_owofdhlkjrfczstb_capture.png
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy egy
asus m4a79xtd evo alaplapra fellehet e tenni egy AeroCool HT-101 CPU Coolert ? -
tepenzed
őstag
válasz
newwave0507 #16252 üzenetére
köszi szépen a réginél ott hibáztam,hogy folyamatosan töltőn volt és állítólag akkor jobban terhelődik ha folyamatosan 100%-on van. Olyan program nincs esetleg,hogy bár be van dugva,de csak akkor kapja meg az áramot amikor már mondjuk csak 10%-on van,bekapcsol feltölti 90%-ra majd megint nem kap áramot
? Bár gondolom ez sozftveresen nem lehetséges
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
akaido #16249 üzenetére
Válaszokat nem igazán értem elsőre. Dell -support illesztőivel működnie kell a notinak, de ha nem így lenne, akkor Linux alatt biztosan felismerné a videokártyát amennyiben nem sérült a BIOS. Ahogy emlékszem, tiszta telepítés mellett ott volt a GPU, de elutasításra került az illesztő telepítése.
Annak működnie kell! IGP nélkül ne üzemeljen egy XPS..
Install előtt nem volt gond a notival?
-
-
akaido
addikt
válasz
Dell XPS #16247 üzenetére
Többen mondják alaplapi chipset problem is lehet. Csakhogy nem találok kifejezetten erre a HM67 mobil chipsetre alkalmas vezérlőt a Dell oldalán kívül. Az Intel oldalán az asztali deszkákra van.
Van aki szintén olyan BIOS verziót ajánl, amiben kapcsolható a két VGA, de ilyen BIOS-t a DELL oldalán nem találok. A BIOS elvileg a legfrissebb.Lehet túl nagy feneket kerítek az egésznek, és mivel a gép 1ébként műxik rendesen, a tesztek rendben lefutnak, lehet hagyom a fenébe.
De még futok néhány kört. Piszkálja a csőrömet, hogy ha valamit be lehet üzemelni, akkor itt miért nem. A procicsere csak kölcsön proccossal elképzelhető, de azt sajna még nem tudom hogy mekkora nehézségekkel oldom majd meg.Ha esetleg még van tipped, előre is köcce szépen, az eddigieket is köszönöm.
Időközben Mandriva Linux alól is hasonló: -
tepenzed
őstag
el tud valaki látni pár hasznos tanáccsal,amivel az akkumulátor minél tovább megőrzi kezdeti teljesítményét? A BatteryCare nevű progit feltelepítettem
-
MurdR
veterán
válasz
fireman123 #16242 üzenetére
Szerintem nem csinálnak vele semmit. Dobj az egyik USB portra egy wifi adaptert, vagy magad cseréld ki a wifi kártyát. Szerintem meg tudod tenni garvesztés nélkül is, de kérdezz rá a Lenovo topicban. Az eredeti wifi kártyát pedig tartsd meg, és ha komolyabb probléma lenne a géppel, akkor azzal küldd garanciális javításra.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Adott egy garanciális Lenovo G580-as, amelynek a wifi kártyájával vannak gondok időnként (kb. minden 3.-4. bekapcsolásnál). A 25/5-ös netnél amikor "olyanja" van csak 0,3/0,3-al jön a net.....máskor pedig jön rendesen 23-24/5-el.
Teljesen rapszódikus a dolog, bekapcsoláskor vagy jó vagy nem....amikor nem jó, akkor ha újraindítom az esetek egy részében jó lesz a sebesség.
Kipróbáltam másik laptoppal (Lenovo Z580) is a hálózatot, azzal minden rendben volt mindig.....sőt másik wifi hálózatnál is próbáltam, ugyanez volt a helyzet....a G580-as néha jó, néha piszok lassú (használhatatlan), míg a másik laptop (Z580) ugyanott rendes sebességgel jött mindig.Sokat olvastam külföldi fórumokon is [pl. itt]....sokaknak jelentkezik G580-nál ez a hiba win7 és win8 oprendszernél is.....nem igazán találtak rá megoldást. Driver frissítés persze volt már, semmi sem változott.
Annyi kiderült a fórumokon, hogy szinte kizárólag a Broadcom wifi kártyás modelleknél jön ez elő (sajnos az enyém is az), amelyikben más gyártó kártyája van ott nincs gond.
Mivel garis még, gondolkodom, hogy elküldjem-e a Telemax-hoz (már ők a Lenovo garis szervíz Mo-on)....de nem sok jót hallottam róluk.
Van-e valakinek velük kapcsolatban gariztatásos tapasztalata....rendesen javítanak-e, mennyi az átfutási idő, nem barmolják-e össze a laptopot....stb. ???Egyáltalán lehet cserélni wifi kártyát laptopban???...vagy ez rá van integrálva az alaplapra esetleg?? (nem igazán vágom ezeket
)
Másik megoldás a külső usb-s wifi adapter beszerzése lenne.
Szerintetek érdemes-e elküldeni a Telemax-hoz ezzel a hibával (attól tartok, hogy ha bekapcsolják és ha akkor éppen jó...akkor nem foglalkoznak vele tovább, hanem visszaküldik, hogy semmi baja.....lehet hogy még 3-4-szer újra kellene indítani hogy előjöjjön a hiba), vagy vegyek usb wifi adaptert ??
-
Tim82
félisten
válasz
LaptopSystem #16232 üzenetére
Bár ha jól sejtem, garanciavesztős mutatvány.
-
Laraxior
titán
Ismeri valaki ezt a notebookot: [link]
Most vettem és annyit szeretnék róla tudni, hogy vajon van-e benne msata bővítőhely valahol elrejtve, mert a hátulját levéve, csak ez fogadott:
Winyo és memória.... de úgy tudom, hogy a HM76-os lapokon már van msata bővítési lehetőség, csak a gari miatt nem akartam jobban szétszedni
-
Dell XPS
veterán
-
inyuska
tag
Sziasztok,
Lenne egy régi toshiba tecra s1 laptop.512mb ddr ram van benne 2G max ami belemegy.2 slot van a gépben.
Ha belerakok még 512 mb ramot akkor a windows nem tud bootolni.Bios látja a 1024mb ramot.
A két slot egymás felett helyezkedik el.Ha az alsóba rakok 1db 512 ramot akkor elindul a windows.
Ha csak a felső slotba hosszú sipolás és sötét képernyő.
Ramok jók.Biost már tovább nem lehet frissiteni.
Valaki tud megoldást. -
sziasztok nem akarom szét szedni, ezért kérdezem Apple MacBook Air 13" 128GB (md760mg/b) ]ebbe lehet cserélni az SSD-t nagyobbra? 256GB-osra gondoltam
-
Impressa
őstag
válasz
newwave0507 #16229 üzenetére
1 évet adnak tudtommal az akkukra, legalább is új gép vásárlása esetén.
Egyébként jó töltésvezérlő elektronika van benne, nem fogja nyüstölni az akkut, azaz nem rövidíti az élettartamát. A benne lévő kémiai folyamatot, meg nem tudod leállítani max csökkenteni.
ha nagyon melegedős gépe van, s ez a hő elérni az akkut is, az amortizálóbb hatással van rá. Pl. netbookok akkuja ezért is szokott hamarabb tönkremenni. Nekem 1 hónap múlva lesz 2 éves az akkum, de még mindig 4 órát bír a gépezet (minap teszteltem), pedig folyamatosan töltőről van használva.
-
newwave0507
aktív tag
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy laptopot, ami jelenleg asztali konfigként van használva monitorról, külső billentyűzettel.
Az akksinak mi a jobb? Ha folyamatosan bennvan, illetve folyamatosan lóg a tápon, vagy ha kiveszem, berakom a szekrénybe, a gép pedig csak tápról üzemel?Köszi.
-
Doky586
félisten
válasz
valkesz93 #16218 üzenetére
A HDD-re egy live WinPE rendszert tegyél ISO-ból bútolhatóan, majd a win telepítőt is másold át egy külön könytárba mint fileokat, a WinPE-re bútolhatsz, majd indítsd el a telepítőből az install.exe-t...
Sőt ha az eredeti win még futóképes akkor csak a telepítő másolása és az exe futtatása szükséges csak.
Pár hete már ugyanez volt a problémája valakinek és sikeresen megoldotta..
-
Dell XPS
veterán
válasz
rhidenor75 #16214 üzenetére
Kezdődő hardver-hiba ami Debian alatt nem jelenik meg (nem kommunikál (?), viszont a többi OS-nél már elvérzik, hibázik.
Memória modulok, slot, ellenőrizve lett (csere-bere) ?
(#16218) valkesz93: Igen, lehetséges (biztos!), így nem fog menni a telepítés.
-
valkesz93
csendes tag
Szevasztok, kaptam egy asus f2j típusú laptopot, hogy újrahúzzam. A probléma ott kezdődött, hogy nem működött a dvd olvasó, gondoltam no para usb-ről telepítem a windowst, csak sajnos a bios ezt nem támogatta. Erre azt a megoldást találtam, hogy kiszedem a vinyót és egy másik gépen rárakom a win xp-t. Visszaraktam az asusba a winyót de itt jön a gond, megjelenik a win töltése aztán egy pillanatra kidob valami kék képernyőt és restartol, sajnos nem tudom elolvasni, h mi baja van mert olyan rövid ideig jelenik meg.
A biosba néztem, h nincs-e valami védelem ami esetleg bekavarna, de nem találtam. Lehetséges, hogy az alap driverekkel lenne a gond amiket az xp, rakott fel?Előre is köszi a válaszokat!
-
Doky586
félisten
válasz
rhidenor75 #16216 üzenetére
"behalt"...? ezt a szót most mondod először. Eddig "magától kikapcsolás" probléma volt.
Tehát nem volt se fagyás, se kékhalál.. Szerintem amit másodiknak mondtam: valami túlmelegszik és a hardveres védelem aktiválódik. Erre szokták mások mondani hogy takarítás (porfuvatás) és pasztázás. Talán majd jön jobb ötlet is. -
rhidenor75
csendes tag
válasz
Doky586 #16215 üzenetére
Ok, lehet nem volt egyértelmű, amit írtam, elnézést kérek.
Tehát: kopasz merevlemez, vagy sima újratelepítés... Windows telepítő betölt, fut, egyszer csak puff... és kikapcsol.
Ugyanez más Linuxoknál (ami nem Debian) is hasonlóan: elindítom a telepítőt és telepítés közben akármikor puff és nyekk. Áramtalanít. És nyenyó.
Vagy: pl. Ubuntu Server 12.04 alatt telepítő start, közben egyszer behalt, újból elindítottam a telepítőt, felment az oprendszer. Első indítás után, alap konfig, stb. próbaként újraindítottam. Nyekk.
Debian alatt semmi baja. Oda meg marha nehéz feltenni a wifi drivert. De szerverként gyönyörűen futkározik.
Egészen apró kutya legyek, ha értem.
-
Doky586
félisten
válasz
rhidenor75 #16214 üzenetére
Nekem nem teljesen érthető a hibajelenség, de egy tipp: A windowsban van egy olyan hogy automatikus frissítés (Debian alatt talán nincs ilyen). Amikor telepítgeti a frissítéseket (főleg friss telepítéskor) akkor újraindítja a gépet még bejelentkezés előtt vagy utána. Ezt nevezed magától kikapcsol-nak? "véletlenszerűen (általában indításnál) kikapcsol"
A másik tipp hogy a Win alatt erősen használod a GPU-t, Debian alatt pedig nem... az meg túlmelegszik: a védelem leállítja a gépet.
-
rhidenor75
csendes tag
Sziasztok!
Van egy öreg HP Compaq nx6325 notebookom
(AMD Turion 64 X2 Mobile 2x1.6 GHz, 1,5 GB RAM, integrált Ati Radeon Xpress 1150 videochip 128 MB osztott memóriával), amit leginkább Linux disztrók tesztelésére és otthoni kiszolgálóként használok.Aa problémám vele, hogy a Debian 7 szerver és asztali kiszerelésben is remekül fut rajta, azonban amint pl. egy Ubuntu-t, vagy Linux Mint-et próbálok rá telepíteni, esetleg a gyárilag hozzá kapott XP-t, onnantól előjön a magától kikapcsolás problémája és csak dobálom a kérdőjeleket...
A gép indul, települ, megy, majd véletlenszerűen (általában indításnál) kikapcsol, illetve hogy egészen pontos legyek, áramtalanítja magát.
A hűtőt rendszeresen takarítom, frissen van pasztázva, a hővezető paszta csak a szükséges helyeken van jelen. A melegedés nem lehet gond, mert akár hidegen, rendszerindításnál is képes a tüneteket produkálni.
Van-e ötletetek arra vonatkozóan, hogy mi lehet az a nagy különbség, ami miatt a Debian nem okoz neki gondot, de a többi oprendszer igen?
Válaszaitokat, hozzászólásaitokat előre is köszönöm!
-
MurdR
veterán
válasz
zannor #16208 üzenetére
Ebayen rengeteg fajta-féle fóliát kapsz a kijelződ méretében, ott tudsz szemezgetni
cyberwarfare:
A DDR3L a DDR3 alacsonyabb feszültségű megfelelője, a 3.rd gen. procik támogatják. A notidba bővítéskor lehetőség szerint ugyan olyan modult tegyél mint ami eredetileg benne van. Azt hogy a sima DDR3-mal összeakad-e azt nemtudom, nem volt hozzá még bővítésnél szerencsém... -
törölt tag
Sziasztok!
Van ez a DDR3 és DDR3L különbség. Na most ha egy i7 4700HQ-s gépbe teszek sima DDR3-at, akkor nem is fog működni?
-
zannor
tag
Üdv!
Tervezem egy Lenovo Yoga 2 Pro laptopvásárlását és most látom, hogy a kijelző nem Gorilla Glass. Tudtok rá olyan fóliát, ami védi, mégis megfelelően használható vele a kijelző?
Továbbá van az adott gépről tapasztalatotok? (+/-)
-
newwave0507
aktív tag
Dell n5110 , heatsink csere után is 89 fokos hőmérsékletet produkál AIDA64 alatt . Kifogytam az ötletekből .
Ha valaki tud valami megoldást , annak örülnék . Én már mindent megpróbáltam..
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Előzmény:Sima youtube videót néztem,erre ami fehér színű,az lilás lett,zene ment tovább,viszont a laptop meg lefagyott,nem reagált semmire.Újra indítottam a rendszert (5 mp hosszan a bekapcs gomb,Acer logó ok,hátul fehér,kiírja hogy vindows betöltése,és ez lett az eredmény!Újra telepítettem,minden ok volt,viszont mikor játszottam a Contract Wars-al kb 5 percet,megint lefagyott,ami fehér volt az lilás lett!most ott tartok,hogy megint újra raktam a rendszert,viszont nem merek elíndítani egy komolyabb játékot se,mert megállhat megint!Csak sima oldalakat nézegetek,így jó!Valami ötlet?
Acer Aspire 5720ZG egy mxm2-es Gforce 8600M GT 512mb -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy MSI EX600X-415HU notebook-om, és a dvd író helyére szeretnék betenni egy Samsung SSD 830 (64GB SATA3)-at.
Szegényke már elég lassú, de amúgy semmi baja, ezért gondoltam, hogy SSD-vel turbózom fel (az ssd jelenleg az asztali gépemben van, ha átkerül a notiba, akkor veszek egy újat az asztaliba).
Nem tudom, hogy a noti és az ssd kompatibilis-e egymással, egyáltalán érdemes-e foglalkozni vele, mennyivel lesz gyorsabb stb.
Köszi. -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Egy Lenovo b560-ba meghalt az akku. Itthon néztem hozzá min 10-12k az utángyártott. Innen 8500-ért és elvileg eredeti. Érdemes megpróbálkozni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000
- Lenovo Thinkpad X390, 13,3" FHD IPS , I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest