Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nucky30
tag
Üdv!
Operációs rendszer tisztításával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy időnként a Temp mappa tartalmát lehet törölni, ott felesleges fájlok tárolódnak ... na most én két darab Temp mappát is találtam Windowson belül. Az egyik simán a Windows mappában a másik Windows/SxS ... mindkét mappa tartalmát lehet üríteni ?
Köszönöm!
-
zsoloka40
tag
válasz SamSem58 #88385 üzenetére
Igaz,ha van gyári lemez persze,azt használom.De,összefutottam pár olyan konfiggal már,ami lassan őskövület,szinte semmit nem találtam hozzá,de a Driver Booster megoldotta.Na,nem azt mondom,hogy maga a csoda,de szerintem használható.
Sőt,akinek fingja sincs,hogy mit csinál,annak meg amúgy is tökéletes,hiszen ha ezt a progit fölteszi,lesz egy működő rendszert tud használni.Senki nem lehet tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba.:)
-
bercesb
csendes tag
GA-8I945P-G-RH (rev. 1.x) alaplap integrált LAN vezérlője egyik pillanatról a másikra nem működik, de mindkét LED -e ég. Oprendszer fel sem ismeri. Régebben is előfordult már ilyen, hogy bizonyos időszakokban nem működött az eszköz.
Amit még tudni kell az az, hogy a lappal/táppal régebben volt már probléma, mégpedig hogy a CPU körüli tekercsek alatt kb. négyzet alakban megégett a lap, de a működéssel sosem volt probléma. Lehet, hogy köze sincs ehhez, de gondoltam arra is, hogy nem csak ott sérülhetett meg vmi.Vélemény, ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz sznyunyi #88390 üzenetére
Nekem így van, ahogy leírtad, nem láttam az SSD-t sem és a HDD-t sem 35°C fölé emelkedni, pedig nem ultramegahiperenergiatakarékos gépem van
Nyugodtan tedd be a HDD helyére az SSD-t, az ODD helyére meg a HDD-t, nekem lassan 1 éve így van. És az SSD kevésbé érzékeny amúgy a hőre.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
sznyunyi
tag
Sziasztok!
Optibay beszerzésén ügyködök éppen. Az elrendezésről szeretnék érdeklődni.
Hova érdemes tenni az ssd-t illetve a hdd-t? Leginkább a hőmérséklet miatt kérdezem, ugyanis olvastam egy logout-os cikket, miszerint odd helyére kéne tenni a hdd-t és így nem melegedne annyira a cpu és a vga mellett. Ssd-nek nem számít annyira az a plusz jó pár fok?Si vis pacem, para bellum!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Van egy 4GB-s DDR-ram a gépemben és szeretnék melléje még egy ilyen csomagot (alaplapom kezeli). A RAM-ra ez van írva: Sam 4g 1600 5128ul . Jól gondolom, hogy például ő megfelelne a másik mellé?
Előre is köszönöm a választ (a fantasztikusan szakmai kérdésemre). -
SamSem58
aktív tag
Ez nem jött be A ház seggében valóban hidegebb van (onnét tudom, hogy a ház seggén tartom a külső HDD-t) de a belső HDD melegebb lett. Valahogy nem az igazi ez a ház...
Van egy új gépem is, amit egy öreg Fujitsu Sieemens Scale P házába építettem idén tavasszal (az alaplap kakukk lett, de a ház és a táp NO.I.) abban csak egy fele ekkora (o = kb. 6,5 cm) venti van a ház jobboldalán, mégsem megy fel 38 foknál jobban a hőmérséklet...
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz zsoloka40 #88372 üzenetére
Hali,
Nem rossz a Driver Booster, de ez mindig segít, sokáig használtam és volt olyan, hogy nekem kellett megkeresni a megfelelő illesztőprogi és kézzel kellett telepíteni. Szóval nem old meg mindent, sőt, egyszer egy új telepítésnél semmit nem telepítettem kézzel hanem a D.B-re bíztam az illesztőprogik telepítését... ááá, inkább ne tettem volna. A Driver Booster akkor lehet oké, ha már nincs gyári támogatás a hardverekhez, de új telepítésnél ilyenkor is a meglévő illesztőprogikat és/vagy a gyári lemezt kell használni, aztán ha kell
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
HoaryFox
Topikgazda
-
Met
nagyúr
válasz zsoloka40 #88380 üzenetére
Pontosan azért amit necsak írt.
Azt töltöm le és telepítem amit én akarok, minek felrakni egy "felesleges" programot?
Lehet régóta használod és nincs gond de ki tudja még mit rak fel ami a háttérben működik észrevétlenül.
Drivereket sem kell ész nélkül frissítgetni, maximum akkor rakok fel újabb drivert ha az előzővel valami gond van. Ami jól működik azt minek cseszegetni?
Ilyen pc és internet booster programokat is használsz?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz zsoloka40 #88380 üzenetére
Én is inkább magam vadászom össze a drivereket a gyártó honlapjáról, csak végszükség esetén tudok elképzelni ilyen megoldást... persze, kényelmes meg minden, de az a biztos, amit én töltök le és ellenőrzök le esetlegesen víruskergetővel
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
zsoloka40
tag
Nem igazán értem a hsz-od. Minek keresgélni,mikor minden egy helyen van? Nem igazán értem a hozzáállásodat. Miért jobb,ha különböző oldalakról szeded azt le,ami itt együtt van?
egyébkén nem telepít semmi mellékterméket,régóta használom,és tökéletesen működik.
Senki nem lehet tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba.:)
-
kukinyo
addikt
válasz Intruder2k5 #88378 üzenetére
Hiába próbálkozom.
Olyan szavakat írok be a keresőbe ami itt van az orrom előtt, mégsem jelez ki egy találatot sem.
Megyek jelenteni.
Köszönöm a válaszod. -
MODERÁTOR
válasz kukinyo #88377 üzenetére
Szia!
De, nálam működik, most próbáltam. Régebben voltak vele problémák, pár hónappal ezelőtt, de azokat - legjobb tudomásom szerint - lezso6 orvosolta, és én azóta nem is tapasztaltam hibát benne, pedig közel ezer emberrel van privátom, van akivel több ezres nagyságrendben.
Egyébként ha nálad nem megy, akkor ITT jelezd.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A privát üzenetekben való keresés nem működik?
Fórumban, topikokban tudom használni a keresőt csak a privát levelezésben nem. -
Neró
őstag
Sziasztok,
Barátnőmnek most raktam össze a gépét, ami az én régi konfigurációmat tartalmazza. Ami a következő: ASROCK 960GM - GS3 FX, Ati HD 4850, AMD Athlon II X4 635. Na most az ő vinyóját raktam bele a gépbe, és sikeresen el is indul és behozza a biost (ahol a Boot menüben át is állítom USB -re.). De mikor USB -ről akarok Win8.1 .et rakni, akkor a "boot" után csak egy villogó kurzor jelenik meg a bal felső sarokban és ennyi.
Próbáltam másik vinyóval is, és ugyan ez a hiba.
Amikre gondolok és megoldás lehet:
- kivenni a ramokat és egyet visszatenni
- kivenni a videókarit
- kivenni az alaplap elemét pár percre hogy alaphelyzetbe álljonSajnos ma már eleget sz*ptam vele így ezek holnapra maradnak. Esetleg van valakinek egyéb ötlete, vagy tapasztalt már ilyet?
| www.diablohungary.hu
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Itthon vagyok kényszer szabin, és steamen vennék valami jó kis FPS játékot, amivel érdemes játszani, és elég neki a konfigom: lásd: adatlapom. Nagyon bejöttek a II. világháborús MEdal Of Honor, Call Of Duty részek, de sajna azok már régiek! Valami hasonló kellene, de mostani grafikával! Tudtok mondani ilyen, mostani játékokat?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Met
nagyúr
válasz kisbago #88365 üzenetére
Ilyenkor mint mindig, elmegyünk a gyártó weboldalára, a keresőbe beírjuk a keresett termék típusjelét, itt jelen esetben P5V800-MX, a támogatás vagy máshol letöltések oldalon megkeressük a Illesztőprogramok menüpontot, kiválasztjuk a megfelelő operációs rendszert és kész.
Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő ablakban van felkiáltó jeles eszköz?
Biosban nem csináltál egy gyári visszaállítást? Mert lehet abban nincs engedélyezve az alaplapi hangkártya.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
SamSem58
aktív tag
-
kisbago
aktív tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy most raktam újra a gépet! És nincs rajta hang! amikor rámegyek a hang ikonjára csak a fekete van (hátoldali optikai csatlakozó) Se a zöld se a rózsaszín nincs ott! mit kéne csinálnom vele??
-
adika4444
addikt
Üdv!
Raidsonic IB-253U3
milyen USB 3.0 kábelt használ? nem micro, és nem is mini USB... Tehát milyet?
Szeretnék egy kicsit hosszabbat, azért kérdem. A jelenlegi olyan rövid, hogy alig lehet mozgatni rendesen a vinyót.
Köszi a válaszokat!üdv, adika4444
-
SamSem58
aktív tag
A ventik jó irányba fújnak (mindkettő kifelé fúj). Képet nem tudok dobni, de egyik ventit kb. 10 cm távolságba a merevlemez mögé, a másikat pedig ezzel egy vonalba a ház seggébe lehet tenni - mindkettő kifelé fújja a levegőt. (ebbe a házba nem lehet máshova tenni a ventit csak előre - így a merevlemezre fújja a levegőt, illetve hátra - de az az érzésem, hogy ez csak dísz ,itt előre kialakított helyük van ventiknek) Azt tudom, hogy ez a hőmérséklet (a mai 39 fok) nem sok, de azért vettem, illetve raktam még egy ventit a házba, hogy hűtse - nem azért, hogy minden maradjon a régiben... /komolyan az az érzésem, hogy az elejében lévő egy venti jobban hűtött /
Eredetileg - ahogy összeszerelték nekem - a ház hátuljában volt egy venti, így nyáron fel is ment 50 fokig a hőmérséklet, ezt látva, előre tettem a ventit, így a napi átlag hőmérséklet 36,88 fok lett.
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
Met
nagyúr
válasz SamSem58 #88356 üzenetére
Hülye kérdés, jó irányba fújnak?
Hiába teszel be két ventit ha rossz helyen vannak, amúgy a hdd simán elmegy olyan hőfokon, nekem volt nemrégen 47 is. 50 fokig jó vagy.Egy kép nem ártana a ház belsejéről hogy hova lehet tenni a ventiket.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
SamSem58
aktív tag
Hali,
Win 7 op. rendszerű gépemben - - 2 db Thermaltake Pure 12 venti van (egy elől és egy hátul) mégis felmegy 39 fokra a hőmérséklet, pedig ma még meleg sincs igazán... (mi lesz, ha újra 36 - 38 fok lesz kint???) 07.07.-én egy ventivel 41 fok volt a hőmérséklet, pedig akkor kint volt vagy 38 fok.. A 2. ventit ma szereltem be, ám úgy tűnik nem javít, hanem ront a helyzeten... (Thermaltake a gépház, ezek a ventik kompatibilisek vele) Tudtok e ajánlani valami másik (tényleg hűtő) ventit ehhez a házhoz, vagy eleve vágjam ki a 2. ventit, és menjen eggyel?
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
betelgeuse
csendes tag
Hi!
Laptop HP nw8440 Win XP . A net wifiról megy (TP-Link wn82n1) mivel ez gyorsabb mint a beépített (300mbps) A gondom az h a wifi adapter gyakran lefagy. S ezt csak olyan 50% ban javítja meg ha kihúzom s újra visszadugom. Van amikor ez sem segít. s olyankor amikor a gépet újra indítom csak akkor adja azt a tipikus hangot (az usb eltávolítása/csatlakoztatása) Talán az is elég volna ha tudnám h a feladatkezelőben melyik process foglalkozik az usb-vel s azt ott manuálisan kilőni/újra elindítani. Ötlet? -
demmer123
őstag
Erről én is halottam már meg hogy a színeket hosszú távon károsítja vagy valami ilyesmi.
Ezért kérdeztem az ion cserélt vizet mert olvastam hogy az semmi féle nyomot nem hagy és nem károsítja.Ion vizet te nem próbáltad?Mert ha télleg jól letisztítja akkor azt fogom használni csak előtte szerettem volna pár véleményt róla olvasni itt.
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanában költözöm albérletbe, sajnos olyan házszám alá, ahol már pont nincs diginet. (182-ben még van, én meg 216-ba megyek.) ((UPC sincs))
Alternatív megoldásként az Externetet találtam, mint kvázi "olcsó" szolgáltatót.
Erről szeretnék véleményeket kérni tőletek!
2007-2009-es hozzászólásokat találtam fórumokon, ahol sokan szidták őket (ok nélküli tiltás, nemtörődömség, hanyagság, stb), de azóta nem találtam írásos panaszt róluk, ezért reménykedem bízni abban, hogy talán változott a lány fekvése.
Érdeklődnék, hogy van-e erről valakinek infója, tapasztalata; milyen a hozzáállásuk az ügyfelekhez, mennyire csorog a net "maxon" (pl. 120 Mbites netnek 10 MB körül simán kéne jönnie), vagy mennyire tartják épp csak a garantált sávszélt? (Ami amúgy 120 Mbites net esetében valami nevetséges 15 Mbit/s, de hát ez van )Minden választ előre nagyon megköszönök!
Üdv,
LaciThinking sucks.
-
demmer123
őstag
Valaki próbálta már ion cserélt vízzel monitort vagy tv tisztítani?
-
GGAllin
tag
Üdv!
Tudtok ajánlani/létezik jól használható keresőmotor a négy ismertebben (Google,Bing,Yahoo,Ask) kívül?
Esetleg specializált konkrétan kép/dokumentum esetleg multimédiás keresőket?Köszi előre is
bite it you scum !! ~GGA
-
MODERÁTOR
-
SidCorky
őstag
válasz Intruder2k5 #88344 üzenetére
Mikor leírtam, éreztem hogy valaki beír valami hasonlót
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
MODERÁTOR
-
SidCorky
őstag
Mi a legkevésbé hardverigényes megoldás arra, hogy noti képét felvegyem? A noti saját monitorját használom, szóval gondolom az Avermedia kiesik. Van valami más hardveres, vagy kis igényű szoftveres megoldás erre? Felvenni szeretném a képet és a hangot, illetve néha streamelnék is. Egy Asus G551JW-ről van szó ha ez számít
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
madmaxxx
senior tag
Helló!
1 érdekes jelenségre keresek megoldást. A hiba a következő: mielőtt az oprendszer indulna 1 számomra ismeretlen üzenet fogad "FATAL ERROR: Failed to locate necessary table(s) to make adjustments". írja, hogy nyomjak meg 1 gombot. Ha megtörténik indul a Windows és teljesen stabil a gép. Valakinek van valami ötlete, mert az "C:\Windows\system32>sfc /scannow" parancssor utasításnál nem tapasztal a Windows Erőforrás-védelem integritás megsértést.
Előre is köszönet!}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
gozso
őstag
megállt a tudomány...
toshiba l300 csökkentett módban, akár órákig is megy, mentettem róla több gb-nyi adatot.
telepítésnél,eljut egy darabig, aztán újraindul.
memtest megvolt (OK), memória csere azért csináltam próbaképp...tisztítva, pasztázvaötlet?
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Hopkins_001
aktív tag
Hali!
Ide,hogy lehet regisztrálni?
Szeretnék erre a mosógépes csereprogramra regisztrálni,de már itt elakadtam. Sehogy se engedi az elektronikus aláírást, nem telepíti a bővítményt. Azt írják csak IE alatt megy,de ott se települ. -
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nem tudtam hova rohanni, így itt kötöttem ki
adva van egy HP LaserJet CP1525n nyomtató. használt. annyi volt a baja. amiről persze nem tájékoztattak, hogy folyamat nyomtatásnál elakad a papír. noproblemo, megoldottam feed roll kit-tel.
viszont, ugye rinyál, hogy használt tonereket használok. csak a fekete toner állapotát mutatja a kijelzőn.
viszont a Win a feketét nem mutatja csak ...
kérdem én, hol/hogy lehet ellenőrizni a tonerek állapotát?!
windowson belül, homályosan jelzi a tonereket. vajon az valósnak vélhető?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SzlobiG
félisten
-
tonyrulez
őstag
válasz Intruder2k5 #88325 üzenetére
VoidXs+pjen: Adata, Toshiba, Samsung, Kingston, Transcend, ezek közül valamelyik. Transcendről hallottam hogy szekvenciálisban jó, de telefonokba apró fájlok miatt nem ajánlott, gondoltam hátha akkor már van ajánlott is, de akkor berendelek egy Adata-t
Egyébként 4.2-es Android, Link2SD-t használok hozzá.Tényleg, ha már itt tartunk: milyen programmal tudnám leklónozni a kártyát? 2 partíció, FAT32 és ext2 van rajta, utóbbi a legfontosabb mert azon vannak az alkalmazások is.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
VoidXs
nagyúr
válasz Intruder2k5 #88325 üzenetére
Azért ne egy noname kínai márka legyen. Kingston, SanDisk, amit már hallottál, olyat vegyél. A Class 10-re mondjuk azt, hogy minimum.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
MODERÁTOR
-
tonyrulez
őstag
Okostelefonba (Android) milyen márkájú microSD ajánlott? Szinte minden alkalmazás arra van/lesz téve, tehát kis méretű fájlokat kellene gyorsan írnia/olvasnia.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
kmisi99
addikt
Egy közepes teljesíményű újabb laptop mennyit fogyaszthat konnektorból? 2 magos i5 el max fényerőn 15 col képátló. Átlagos terhelésen pl internet meg film. Én olyan 50 watt körül gondoltam. Ez reális?
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Keresővel nem találtam rá megoldást, így ide írnék.
Tegnapi nap frissítettem a catalystet 15.7-re és azóta nem pnp-nek minősül a benq g220hda-m, ami a gépbe egy dvi átalakítóval van csatlakoztatva a 7870-hez. Próbáltam teljesen letörölni a catalystes drivert és ismét feltelepíteni de semmit nem segít, a monitor "driverét" se tudja frissíteni mert crt-nek érzékeli az analóg által.
Driver előtt még jó volt a fullhd felbontás, frissítés óta csak 1680x1050 megy, ha kipipálom a nem elérhető felbontásokat akkor 30hertzen megy a fullhd de villog mint a fene szóval az nem megoldás. Kábel nem lehet hibás mert próbáltam másikkal, átalakító se hisz tegnap még jó volt frissítés előtt.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönném!
-
Longtomi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémához:
van egy régi gépem: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 4 GB ram, ATI HD radeon 6670 videokari, Win 7 32bit Pro-val.
Ma reggel frissítettem a legújabb AMD Catalyst-re, és azóta Windows bejelentkezés után folyton kékhalálozik, az Eseménynapló szerint ezzel az indokkal:
Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-WER-SystemErrorReporting
Dátum: 2015.07.12. 12:36:52
Eseményazonosító:1001
Feladatkategóriaincs
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: SANCTUARY
Leírás:
Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x000000fc (0xa689abfc, 0x4d32b963, 0xa689ab38, 0x00000002). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 071215-18751-01.
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-WER-SystemErrorReporting" Guid="{ABCE23E7-DE45-4366-8631-84FA6C525952}" EventSourceName="BugCheck" />
<EventID Qualifiers="16384">1001</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2015-07-12T10:36:52.000000000Z" />
<EventRecordID>89647</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>SANCTUARY</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data Name="param1">0x000000fc (0xa689abfc, 0x4d32b963, 0xa689ab38, 0x00000002)</Data>
<Data Name="param2">C:\Windows\MEMORY.DMP</Data>
<Data Name="param3">071215-18751-01</Data>
</EventData>
</Event>Előtte semmi gond nem volt, vissza is állítottam az előző állapotra, de utána megint megpróbáltam, újra kezdte a kékhalált, de most már nem tudok visszaállni a régi verzióra, normál futáson sorra ezeket a kékhaláokat produkálja, Már az újratelepítésen gondolkozok, csökkentett módban tudom csak használni a gépet
Vélemény illetve javaslat?
Köszönöm előre is! Üdv: Tomi
-
ƵøŁĭ
veterán
Bocsi ; nem ide .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Skacok létrehoztam egy nyereményjátékot ,melyet megosztanék 1-2 topicban . Hol hirdethetem meg ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Ice&Lime
veterán
Olyat lehet-e csinálni, mint pc-nél a winchesteren való törlés után adatmentést a letörölt fájlokról (ami persze nem mindig hatékony), csak ezt classic samsung mobilon a telefonszámokkal, amik törlésre kerültek a készüléken?
-
Ricardo128
senior tag
válasz konci79 #88309 üzenetére
Ha már ennyire a billentyűzetes témában vagyunk, akkor valaki tud valami jó kis házi praktikát a szélesebb billentyűk fémkeretének helyettesítésére? A keretek megvannak, csak a billentyűkről törtek le azok a műanyagpöckök, amik befogják azt. Úgy látszik az én megoldásom nemigen oldotta meg.
konci79: Csupán megbizonyosodtam róla, hogy mindegyik gomb megfürödjön benne.
gölmétcsül ©
-
konci79
őstag
válasz Ricardo128 #88305 üzenetére
Ha már este ráöntötted az alkoholt,akkor most megint miért kellett?
-
Vertigo18
addikt
Nekem is volt ilyen, kisfiam leöntötte kólával. Hamar meg lehetett tisztítani, azt is gondoltam, hogy hasznos volt az egész, legalább kiszedtem a hajszálakat, és ilyesmiket. Viszont, amikor vicca-puzzleztem az összes gombot, akkor éreztem, hogy ragadnak "egymáshoz"... Így egyesével kellett mindet megpuceválnom, aztán beraktam egy vödör vízbe egy időre, aztán a napra, hogy száradjon. Végül, amikor hetekkel később elém került megint (közben vettem új billentyűzetet - hármat is... ), akkor megint megtakarítgattam az összes billentyűt egyesével, visszapakoltam, és már nem akadtak, nem ragadtak...
C@r meló volt...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vakegérke
félisten
"Későn gondolkoztam, de a billentyűket betehettem volna a mosógépbe is, egy kis párnahuzatban."
Inkább ne. Összeverődnek, és lehet, hogy több lesz a kár, mint a haszon.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Ricardo128
senior tag
Már az este folyamán megvolt a takarítás, viszont nagyon nehezen volt lenyomható a gomb. Gondoltam, hogy a hátlapot kell erősebben felcsavarozni, de nem volt jó. A takarítás volt a nyerő ötlet. Minden egyes gombot kiszedni, alkohollal megtakarítani. A gombok helyét is alaposan áttisztítottam. Tűrhetőbb, tűrhetőbb. Lehetne jobb is, a gombok úgy ahogy jók, sajnos a billentyű silány minősége miatt törtek le a nagyobb gombokról a pöckök, amik a fémkereteket tartják, így most egy jó kis DIY módon, fektetett szívószál tol vissza 3 gombot. Kicsit kényelmetlen, de még mindig jobb, mint ha beragadna.
Az általad írt takarítógép nincs a háztartásban, és az árából már kijárna egy elég jó billentyűzet is. Későn gondolkoztam, de a billentyűket betehettem volna a mosógépbe is, egy kis párnahuzatban.
Predator2: TC Power Packot használok, sosem volt vele problémám. Azért egy töredezettségmentesítés belefér a másolás után.
gölmétcsül ©
-
Vakegérke
félisten
válasz Predator2 #88303 üzenetére
Total Commandert használok, ilyen hibába még nem futottam bele. No persze a System Volume Information, és a $RECYCLE.BIN könyvtárakat nem jelöltem ki.
-
Predator2
addikt
Helló
Vettem egy új HDD-t, mert a régit kinőttem. Szeretnék minden adatot 1:1-ben átrakni az újra!
Próbáltam csak sima mezei másolással átrakni a dolgokat, de eddig érthetetlen módon nem másolt át mindent!Milyen másoló progit ajánlotok ehhez? Vagy hogy/mivel csináljam ami jó is?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
mezis
félisten
válasz philoxenia #88301 üzenetére
Vagy pár flaska jóféle pia ára. Persze, ha nincs mit a billentyűzetbe öntögetni, akkor minek az ultrahangos tisztító ?
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest