Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Melyik online kép tároló tud olyat, hogy feltöltök rá képeket amiket más is meg tud nézni, de csak nézési jogot kap, tehát semmit nem állíthat rajta ?
Esetleg van olyan is ahol mappákba tudom a képeket rendezni? -
Zoli bácsi
őstag
válasz
inf3rno #89893 üzenetére
Köszi!
Sajnos csökkentett módot nem bírtam indítani, nem reagált az F8-ra a Windows 10. Tápot nem mértem, 550w-os, tápos topikban ajánlották mikor vettem. Alaplapcserén már gondolkodtam, alaplap garis. Csak két probléma van vele:
1. Mi van ha nem az alaplap hibás..?
2. w10 hardverhez kötött, szóval alaplapcsere esetén az is szívás lenne....Moderátor úr: Köszönöm neked is...Régóta használok GB lapokat, volt P35-ös is ezelőtt, nem volt vele gond. Ami érdekes tapasztalat, Neked is ajánlom: Sorban lehúztam az USB eszközöket, amióta a nevenincs USB egeremet lecseréltem, alig van éjszakai elindulás. De van sajnos néha. Most próbálkozom azzal hogy lehúztam az USB-s kártyaolvasót, illetve van egy külső tápos USB2 hub, ezt is leszedtem. Egyszer már végigpróbáltam egyesével lehúzni, az egér volt az utólsó, de sajnos benne lehet a pakliban hogy több eszköz is hunyó lehet, pláne erről a kétezer forintos külön tápos hub-ról lennék képes feltételezni, hogy áramot küld az alaplap fele a kábelen keresztül.
PCX-es gép, de nem akarom addig küldeni, amíg ki nem szűröm a hibát, illetve a táp már biztos nem garis, félek hogy a hibakeresés+táp+javítás sokba kerülne ha felküldeném futárral.
Csak sajnos egy idő után az éjszaka közepén felpörgő, vagy ki nem kapcsolható (A bekapcsoló gomb folyamatos nyomásával sem lehetett lelőni!!) géptől eldurran az ember agya, fogy a türelem. -
-
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik, de véletlenül belefutottam ebbea weboldalba. Ez a hardveraprónak egy alternatív elérési útvonala lenne?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #89884 üzenetére
Indítsd el csökkentett módban, és menjél rá, hogy leállítás. Várd szépen végig, aztán indítsd el normálisan. Nekem ettől megjavult valami hasonló probléma win7 alatt, szóval talán neked is bejön. Egyéb ötlet nincs, max alaplap vagy táp csere.
Mérted, hogy mennyit eszik a táp? Lehet kapni 5k körül ilyen fogyasztásmérőket... Az enyém pl monitorral együtt 150W-ot vagy annyit se fogyaszt, szóval a 450W-os táp gond nélkül viszi. Bár itt van valami keverés, hogy nem mindegy váltóáramnál, hogy VA vagy W, de nem follyunk most ebbe bele.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #89885 üzenetére
Most is. Win10 van már rajta, elvileg elment, visszajött, de váratlan hibával újraindult alvó módból visszatérés után... Eddig azt a gépet nem tudtam altatni, úgy látszik ezután sem fogom...
/GigaEP45 DS3/
-
kenwood
veterán
Android (Galaxy S5) belso memoriat nemtud indexelni a win 8.1?
Ahanyszor osszekotom a telot a pcvel, ujra be kell olvasni a thumbnaileket,es tobb,mint 1 perc,mire a legfrissebb kepeket is betolti. -
-
spista222
addikt
válasz
Plaguee #89886 üzenetére
A laptop felismeri rendesen a monitor típusát vagy a felbontásválasztóban csak pnp monitornak írja?
Ezzel a VGA kábellel volt már összekötve géppel ahol jó volt?Első körben arra gondolnék hogy a kábel "rossz" és nem viszi át a monitor ID-jét így a felbontást sem tudja a gép hogy mi a maximális.
-
Plaguee
tag
Hi, kérnék egy kis segítséget tőletek, szóval van egy laptopom lenovo z510 és egy monitorom dell u2212hm. A monitoromat szeretném használni a laptop monitorja helyett, össze kötöttem vga kábellel de a full hd felbontást nem lehet beállítani rajta. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv plaguee
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zoli bácsi #89884 üzenetére
Nekem Giga lappal mindig problémás volt az alvó mód...
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs, éjszakázás után vagyok, és marhára dühös, egyszerűen ott tartok hogy kib...m a gépet az ablakon. Adott egy Gigabyte B85 HD3 alaplap, I5440, Chieftec 550w-os táp. Energiagazdálkodással vannak problémák. Úgy voltam a w8.1 alatt, hátha szoftveres gond, már tisztán kétszer újrahúztam a w10-et is, semmi.
Leggyakoribb gond: Elmegy a gép alvó módba. Indításkor visszajönne az alvó módból, de újraindul. Eseménynapló szerint nem állt le megfelelően."A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
BugcheckCode 126
BugcheckParameter1 0xffffffffc0000005
BugcheckParameter2 0xfffff801c99110f0
BugcheckParameter3 0xffffd001f26b9808
BugcheckParameter4 0xffffd001f26b9020
SleepInProgress 4
PowerButtonTimestamp 0
BootAppStatus 3221225473 "Ritkább hiba, amivel engem is most felébresztett: Váratlanul elindul az alvó állapotba került gép. Akár az éjszaka közepén. Ventillátorok felpörögnek, monitor bekapcsol, én meg fölriadok.
Legritkább, (most ki...m az ablakon) hiba: Nem lehet a gépet sem alvó állapotba küldeni, sem kikapcsolni. Egyszerűen nem akar leállni. Másik lehetőség hogy leáll, de pár másodperc múlva elindul. Ritkán van.
Amikkel próbálkoztam: Legújabb BIOS, mindenféle energiatakarékossággal kapcsolatos beállítás végigzongorázása. Összes USB eszköz egyenkénti lehúzása, cseréje. Egér cseréjekor azt hittem megvan a hiba, de nem, csak ritkább. Windows energia sémájában ébresztők kikapcsolása...stb.
Az öt napja telepített windows10 naplója tele van kritikus hibákkal, minden napra jut, amit fönt bevágtam. Az alaplap még garis PCX-nél, de a táp valószínűleg nem. (Garipapír elveszett, de azt mondák PCX-nél nem gond, van másolatuk. Megkérdeztem)
Előbb csináltam egy memóriatesztet is, 100%-os w10 tesztje szerint. Mit nézzek még meg, mit próbáljak ki? Mert ott tartok néha hogy kiviszem az udvarra, beleállítom először a csákányt aztán flex-el apró darabokra vágom az egészet, kb 1 éve állítgatom, próbálkozom.
Ötlet..? -
dragonfx
veterán
válasz
Ricardo128 #89861 üzenetére
hát megkérdeztem 2 helyit ők sme vágták pontosan hol is kell felmenni hogy ne vágjanak meg. rohadjon meg orbán.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Elsőre nagyon egyszerűnek tűnő problémára keresek megoldást. Ezzel szemben már másodszor futottam neki a dolognak - mindkétszer órákat töltve a keresgéléssel, próbálkozásokkal.
YouTube playlist számainak URL címeit szeretném text file-ba menteni.
Valamelyikőtök csinált már ilyet?
Szerk:
Úgy látszik, csak meg kellett fogalmaznom a problémát és már meg is oldódott. Ez a program segítette végül.
-
fater69
csendes tag
Szia! Köszönöm a segítséged.Igen, természetesen tettem bele, többet is.Egyikkel se látszott.
Hogy mi történt, azt nem tudom, de most elkezdett tökéletesen működni.
Szét akartam kapni a gépet, hogy még egyszer megnézzem,minden rendben van e. Erre elkezdett működni.
Mégegyszer kösz. -
fater69
csendes tag
Üdv!
Vettem ma egy új, 4WORLD all in one kártyaolvasót, ami Windows8 kompatibilis is, a doboza szerint.Én Windows7 alatt használnám.Beszereltem a gépbe,majd próba.
Az operációs rendszer felismerte, telepítette a drivert, majd közölte, hogy használatra kész.
De a számítógép alatt nem látszik egyáltalán, csak az eszközkezelőben.Ott rendesen,mind a négy meghajtó látszik, Generic-...
De a számítógép alatt nem. Eltávolítottam az eszközkezelőből, újraindítottam a gépet. A procedúra ugyan az, felismer, driver telepít, használatra kész. De nem látszik még mindig, csak az eszközkezelőben.
Valakinek ötlete? -
inf3rno
nagyúr
válasz
makoss #89858 üzenetére
Ezt hardverkulcs-nak nevezik, de nem tudok róla, hogy létezne ilyen vezeték nélküli változat, amit te írsz. Mondjuk amik security terén vannak, simán el tudom képzelni. Építeni is lehet ilyet arduino-ból vagy hasonló kis kütyüből, elég csak a wifi kapcsolat erősségét nézni, az egzakt távolság mérés gondolom nem megoldható.
Nem teljesen értem, hogy a külső vinyó hogy jön képbe, részleteznéd?
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Mit kell beállítani ahhoz, hogy egy win7 operációs rendszerű gép fájljait mindegyik, a vele azonos hálózaton lévő gép lássa, jelszó megadása nélkül?
A Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások-ban minden úgy van beállítva, hogy engedélyezze a jelszó nélküli elérést, de pl. egy androidos, hálózatra köthető TV okosító media box mindig jelszót kér, amiről amúgy fogalmam sincs. Egy darab fiók van létrehozva a számítógépen, jelszó nélkül. -
Köszönöm
Igen beltéri egységbe kellene, konkrétan ennél a típusú beltérinél azt írja: "USB WiFi támogatás (Ralink RT5370 chip esetén)"
Ez tehát azt jelenti, hogy a wifi stick kizárólag Ralink RT5370 chippes kell hogy legyen?
A feni hozzászólásomban levő árgépes link alatt ha rákeresek az RT5370 -re akkor több USB stick-nél is azt a chipset -et írja, ez azt jelenti hogy azokkal menni fog a wifi?
-
mezis
félisten
válasz
DeathAdder #89870 üzenetére
Ha ezt PC-be, laptopba szeretnéd dugni, akkor tök mindegy melyik cég milyen márkáját veszed. A frekvenciára kell figyelni (2,4GHz, 5GHz) és az üzemmódra (g, n,...)
De ha a beltéri egységedbe kell, akkor bizony egyeztetned kel akár a chip készletet is.
-
Hali.
Nem találtam a megfelelő topikot ezért ide írom, egy Amiko beltériről lenne szó, amiben gyárilag nincs wifi, így a net csak lanon keresztül tud működni.
Találtam több Amiko WiFi sticket is, de nem tudom hogy ezek mindegyike jó volna nekem, vagy valami spéci kell?
Célom tehát hogy wifin keresztül kapja a netet és ne lanon mint eddig.Picit lejjebb görgetve van egy 3.990 Ft -os kütyü ami neve: "USB WIFI Adapter ALMA-AMIKÓ HD beltérikhez"
Ez most azt jelenti, hogy ez az egyetlen termék ami az Amiko beltérimhez csatlakoztatva működni tud, a többi meg más?
Ugyanis ennél az egyetlen terméknél írja azt hogy beltérikhez -
törölt tag
válasz
Aureal #89864 üzenetére
mkv-ban van chapter, és azt minden támogtja már kb (telefon, tv stb). Ez lenne gondolom a kényelmes, mert nem nekem kell nézegetni majd
Apró: 10 perces darabok, de oktató videók. Szóval kb percenként új téma van, amire érdemes lenne tudni ugrani.Szerk: mkvtoolnix elvileg mindent tud, ha már nem avi-ban van. Konvertálást meg csak megoldom.
Köszi
-
Aureal
őstag
válasz
#42431471 #89863 üzenetére
Avin belül akkor is ha apró???
Ilyet csak a dvd támogatott, pl. TMPGC progiban be lehetett állítani auto chaptert milyen időközönként rakjon bele a fájlba, de ez shareware sajna. Esetleg próbáld még a ~ DVD Flick-et vagy Flickr-t. Virtual driveba meg ugyanúgy felcsatolhatsz lemezképet mint ha kiírtad volna, de a VLC asszem iso-t vob fájlt is megnyit és ugyanúgy tudsz ugrani a műsorban mint ha dvd-ként néznéd. Aviban ez sztem nem támogatott egyébként. Vagy marad a playlist... -
Aureal
őstag
válasz
makoss #89858 üzenetére
És ez bluetoothon kommunikált vagy hogy? Másként elég elképzelhetetlen. Egy mezei pc progi még nem tart ott hogy egyben bioszenzor is lehessen.
A külső vinyókban meg ugye nemrég van csak amik wifisek (is). Max ott van vmi titkosított adatátvitel, de hatósugaras blokkoló sztem ott sincs.
Mellesleg az milyen munkahely ahol így kell óvni a kollégáktól a saját adatokat? -
Aureal
őstag
válasz
#42431471 #89859 üzenetére
Összefűzni, szerkeszteni, vágni ami freeware és mindenki ezt használja: VirtualDub esetleg AviSynth.
Divx/Xvid kódolású avi-kra volt vmi divx menu creator jellegű vmi, de én 1x próbáltam ki jó régen, voltak vele bugok sajna.
Amúgy az avi-kat ki tudod dvd-isoba is írni pl. DvdShrink progival (freeware) vagy lemezre karcolni akár és ott beállíthatók ill. maguktól létrejönnek asszem a trackek videónként amit csak léptetni kell utána. De biztos vannak all-in-one csodaprogik ilyenekre, nézz szét a softpedia.com-on.
Amúgy egy VLC vagy MediaplayerClassic is tud playlistet, amibe csak behúzgálod a videókat és az a legegyszerűbb ilyen téren! -
törölt tag
Az alábbi feladatra keresnék programot:
- sok apro avi összefűzése + fejezetek megadása, hogy ugrálni lehessen benne.Windowsra, lehetőleg ingyenes kellene.
Köszönöm -
makoss
veterán
Üdv!
Régebben volt egy olyan eszköz PC-re, hogy ha valaki irodában dolgozik, és nincs ideje levédeni jelszavaszgatni gépét, és többször távolabb dolgozik gépétől, egy külön zsebben hordozható USB-s kütyüvel a számítógép hatósugarából (ami kb 2,5 méter) kilép, lezár. Ha ismét közelebb kerül a gépéhez felold, és dolgozhat tovább.
Létezik hasonló külső vinyókra is?
Köszönöm előre is! -
dragonfx
veterán
ti hogy tudjátok a megyeri hídon átmegyek kell autopályamatrica?
-
Aureal
őstag
válasz
jozsi0104 #89848 üzenetére
A legtöbb oprendszer így a windows is úgy működik hogy multi-userekre adhatók meg jogosultságok, engedélyek, tiltások ki mit csinálhat. Ha te rendszergazdaként futtatod, a gép azt nem tudja hogy más is úgy belépve ő pont nem te vagy, ha pl. a kistesóid trollkodnak ha nem vagy otthon, de ha felh. fiókokat hozol létre és még a biost is lejelszavazod és beállítod megfelelően, akkor elvileg újra sem tudják helyetted telepíteni...
Más lehetőséged nem nagyon van! Ha meg nem rendszergazdaként futtatod a win-t, akkor te sem fogsz tudni telepíteni. -
inf3rno
nagyúr
válasz
#65675776 #89854 üzenetére
A legutóbb, amikor szabványra hivatkoznak, az az előző keretnél volt. 2mm-el kisebb volt a kelleténél, nem ment bele az ssd. Azért most inkább kingston-t néztem, azzal csak nem lehet a belső oldaláról baj. Hát remélem, hogy igazad lesz, és a külsejével sem. Megrendelem, aztán meglátjuk, a b terv meg hogy elugrok a boltba, ahol vettem az ssd-t, aztán megkérdem, hogy nincs e nekik ilyesmi. Magasság miatt nem lötyöghet, ez a fajta szerelés nem így működik. Köszi!
-
törölt tag
válasz
inf3rno #89853 üzenetére
Hello!
100%-os biztonsággal ki merem jelenteni, hogy nem pattanik be semmi sehova. Maximum bepattan.
Egyébként az SSD-khez adni szoktak beépítőkeretet. A V300-hoz is jár elméletileg. Persze ha a zacskós kivitelt vetted, akkor nem. Minden esetre a méretek szabványosak, szóval a linkelt keretnek jónak kellene lennie. A magassága miatt lötyöghet esetleg.
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Kingston V300-am. Szeretnék neki venni egy 3.5"-os beépítő keretet, ami kompatibilis a chieftec házamhoz. Annyit kell tudni a házról, hogy ilyesmi a belseje [link] szóval ilyen műanyag síneket kell rátenni a vinyóra, amin az elülső meg hátsó pöckök fogják a vinyót. Ezek után csak simán be kell tolni a házba, bepattanik, és ennyi. A kérdés az, hogy egy ilyen beépítő keret [link] vajon kompatibilis lehet e a házzal?
Vettem már másik keretet, ami a kukában landolt, nem szeretnék még egyszer így járni. :S
-
Cunaj
újonc
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre!
[link]
a következő laptopot tervezem megvenni de nem igazán tudom ez mit jelent hogy LAN: 10/100
Mivel más gépeknél LAN: 10/100/1000 láttam félek hogy gyengébb lesz net vagy hasonlók vagy ahhoz ennek az adatnak semmi köze ? Mit takarnak ezek az adatok ?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Armahun
addikt
Holnap szombaton szombat lesz?
Mármint nyitvatartás szempontjából. -
jozsi0104
tag
válasz
Ricardo128 #89847 üzenetére
Ha nem hozok létre másik fiókot akkor nem lehet megcsinálni?
Rendszergazda beállítást más hogy lehet csinálni? -
Ricardo128
senior tag
-
spista222
addikt
válasz
Predator2 #89842 üzenetére
Azt hittem hogy a hangfalon van kapcsoló amivel bármikor "elhallgattathatod". Így az nem szól hiába van rajta jel. Amikor meg kell akkor bekapcsolod és az szól a fejhallgató mivel nincs a fejeden az nem baj ha szól amikor a hangfal is.
Másik megoldás
Ha kapcsolgatni szeretnél akkor lenni kell olyannak hogy "lejátszási eszköz - az első és hátsó kimeneti eszközöket egyszerre két különböző hangforrás lejátszására állítja."
Ezt választod ekkor megjelenik egy hangfal és egy fejhallgató a felső sávban és ott jobb klikk arra amelyiket hallgatni szeretnéd "alapértelmezett eszköz kiválasztása".
Ha ott nincs akkor a Windows hangerő szabályzóra jobb klikk lejátszóeszközök és ott alapértelmezettnek teszed amelyiket akarod hogy szóljon.jozsi0104 létrehozol egy olyan fiókot ami nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal. és minden olyan könyvtárat amit nem szeretnél hogy módosítsanak csak rendszergazdának állítod be írhatóvá.
-
jozsi0104
tag
Sziasztok
Az számítógépemet több ember használja.
Mit tudok tenni hogy ne tudjanak törölni,telepíteni?
Csak én
Win 7 rendszer -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van még olyan cég, aki hasonló szolgáltatást nyújt, amint anno az Onlive volt a Sonytól?
Szóval ez az ún. "felhő" alapú játék szolgáltatás érdekelne. Van-e még ilyen? -
unravel
őstag
Heló
Nálatok megy a community.spotify.com weblap?
Nekem nem jön elő, pedig az Is it down right now? szerint megy.
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Asrock z77 extreme 4 alaplapom és egy Corsair Carbide500r pc házam.
Az alaplapi jack dugajra egy pc hangfal pár van dugva, az előlapi (Carbide 500r) pedig egy fejhallgató.
Alaplapi hangkártyát használom értelem szerűen.Az volna a kérdésem, hogyan lehet azt megoldani, hogy ne kelljen kihúzni a fejhallgatót ahhoz, hogy a hangfalakat használni tudjam? Realtek HD hangkezelő a szoftver ami vezérel, de nem találok benne olyan opciót, hogy szoftveresen tudjam vezérelni éppen mi szóljon.
THX
-
Bandee2
tag
Sziasztok! Windows 8.1-et használok és egy ideje nem jön be a Windows Update, se a Gépház. Hiába kattintok rá, nem történik semmi. Nincs bekapcsolva az auto-frissítés. Neten eddig nem találtam rá megoldást. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm
-
Tim82
félisten
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Volt itt korábban egy cikk, talán év elején vagy nem tudom, ami arról szólt, hogy hogyan lehet az ilyen reklám nyomkövető rendszereket letiltani a böngészőben. Bejöttek sorban a listában ezek a kereső szolgáltatók, majd úgy kellett letiltani sorban.
Ezt a linket meg tudja adni valaki?
-
stigma
addikt
válasz
pzolika9512 #89827 üzenetére
de igazad van, mèg a règi szèriás hp-k
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy asztali gép, amin 2 db CRT monitor van rákötve.
Az alábbi hibajelenséghez kérnék segítséget, hogy mtől lehet, mert szerintem VGA gond lesz.Pontos HW-t nem igazán tudok, de azt igen hogy Giga P67-es gép, SB i5-2300-as proci, 2x4GB ram....Itt sajnos jó lenne ha tudnám a VGA-t milyen típus, de majd utána járok.
Eddig ilyen gond nem volt, ezért az eddig fenn lévő drivert szinte biztosan kilőhetem, ugyanezt műveli ha 1 monitorra kötöm. Kábelt még nem cseréltem, de lehet azzal lesz, lehet még a hiba?
A gép nincs netre küldve tehát onnan nem kaphatott be semmi vírust.Másik probléma az, hogy az 1.es képen látható hibajelenség jön elő néha néha. Ebben 2 db M-Audio profi hangkártya van, amin hangfelvétel készül, és néha ezzel a hibaüzenettel jön a képen látható kékhalál.
Pontos Bsode Code :116 =>Erre google valami clean fix hibát dobott, ezekben kérem a segítséget , bárkinek hasonló előfordult írja meg nyugodtan, akár privátban is.
Segítséget előre is köszönöm.
-
-
zozzo698
tag
Sziasztok, a lányomnak összetört a tabja... Amit játszott rajta(dragonstory) azt valahogy át lehet menteni másik eszközre. A tab bekapcsol csak az érintő nem reagál.
-
Kispaprika
tag
válasz
Potyka03 #89787 üzenetére
"képeket szeretnék visszahozni,de nem találja,19.-ei dátumot nem talál,csak 20.-ait és 18.-ait...."
Azért írtam ki ide,hátha van valaki okosabb, aki tud tippet adni.Kinek jó, kinek nem,én meghajtó keresést csinálnék.Ez csak egy tipp volt,ez volt az ötletem beírtam ide, hátha jön más hozzászólás,más ötletem nincsen sajnos.
-
Aureal
őstag
válasz
sutyesz96 #89812 üzenetére
Hát én pl. jártam úgy recuveaval hogy véletlen törlés után rögtön észbe kaptam és indítottam a scannt, de hibába nem volt felülírás, az adott mappában jónéhány fájlt helyreállíthatatlannak jelölt meg és az vele a gond hogy ki sem lehet kényszeríteni hogy mégis próbálja már meg a helyreállítást azokon is.
Én meg sajna sok éve rászoktam a SHIFT+DEL kombinációs törlésre, amivel rögtön töröl , nem lomtárazik a win, de hozzáteszem eddig 2x volt 5-8 év alatt csak hogy véletlen töröltem, tehát inkább ésszel törölget az ember mint ész nélkül. -
Aureal
őstag
MPC home cinema lejátszóban melyik video render profilt érdemes kiválasztani és milyen VMR opciókkal? Köszi!
-
demmer123
őstag
Tavaly szeptemberbe innen Sipi85 kollégától vettem alaplapot illetve procit de nem küldött számlát garancia levelet semmi féle ilyesmit pedig a hírdetésbe 3év garancia szerepelt most el szeretném majd adni őket ilyenkor mi a teendő?
-
Kispaprika
tag
-
harcikoca
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy normális vírusírtót win10-re? tegnap felraktam a gépre, és fél nap alatt annyira összeomlott a rengeteg semmiböl jövő telepítéstől meg programtól, hogy mára használhatatlan lett.
-
sutyesz96
őstag
válasz
Kispaprika #89810 üzenetére
Nekem is recuva segített anno, szvsz ha az nem hozza neki vissza a fájljait, akkor semmi.
-
Kispaprika
tag
válasz
szlovibuki #89807 üzenetére
Általában mikor,milyen tevékenység közben jelenik meg a probléma?
-
Kispaprika
tag
válasz
Potyka03 #89787 üzenetére
Én a recuva programot ismertem,ha nem lenne jó,hátha ismer valaki mást,én formázás után hoztam vissza letörölt képeket ezért gondoltam hátha jó lesz neked is.
Letörölt képeket az úriember és a szemetesből nem tudja visszahozni valakinek ötlete?
Recuva nevű programot ajánlottam,de nem volt jó elmondása szerint.Valakinek ötlete más valami? -
spista222
addikt
válasz
Nem volt véletlen kártya csere Nvidiáról AMD-re vagy alaplapira?
Én akkor kaptam ilyet amikor az Nvidia kártya drivere+programjai még fent volt de a kártya már nem volt a gépben.Természetesen lehet hogy teljesen más okozza.
-
SP4C3
veterán
válasz
update.exe -.-
Valamelyik programod frissíteni akarja magát, csak hiba kerül a gépezetbe. :S
Memory reference errornak hívják és gyakorlatilag rengeteg dolog okozhatja.
Pl. nem megfelelő utasításkészlet (ha újabb géped van, akkor ezt kizárhatod)
Memória modul hibás (ha újabb géped van, akkor ezt kizárhatod)
Szoftveres hiba is lehet, gondolok itt oprendszer...Vagy csak egyszerűen sz@rul van megprogramozva az a szoftware-d ami épp frissítgetni akarja magát.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, nem tudtam, hova máshová illene a problémám.
Néhanapján ezt a hibaüzenetet kapom:Meg tudná mondani valaki, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
demmer123
őstag
Érdemes lenne lecserélnem a jelenlegi ssd-met?
Gyorsaságban észrevehető lenne vagy fölösleges?
Jelenlegi
Kingston SSDNow V300 60GB
olvasási sebesség: 450 MB/s
írási sebesség: 450 MB/s
Ez a régebbi verzió nem az új amelyik 50 Mb/s -re van butítva
Ezt néztem ki
SAMSUNG 120GB 850 EVO
SSD max írás: 520 MB/s
SSD max olvasás: 550 MB/s -
Satyricon
addikt
válasz
Ricardo128 #89786 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Üdv.
-
törölt tag
válasz
MineFox54 #89800 üzenetére
A kérdés igazából az, hogy miért nem a "szaktopicba" írtad be a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest