Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #37699 üzenetére
Ó hála az égnek az ázsiai oldal még megy.
De mi van a többivel?
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Üdv
Mégis mi az ördög van az SMC weboldalával???Valakinek esetleg megvan smcwbr14-g2 eu routerhez az 1.09-es firmware?
Switch Tax
-
ZeroCaptan
tag
üdv mobilnetem van, sokszor megszokott szakadni, ha csak az usb portba dugom nem érzékeli a hálózatot, 3 és 1.5 méteres kábellel meg sokszor megszakad, hosszabbítóval egyszerűen nem is villog sokszor a modem, szóval nem működik, milyen kábelt javasoltok hozzá hogy normálisabban működjön? vannak ezek a jelerősítős usb kábelek, de nem értek hozzájuk, valami javaslat kéne, olcsó se ártana
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Van egy 80GB PATA HDD-m, amin Win8 volt , de véget ért a tesztidőszak így már nincs szükségem rá. Szeretném újra használni, de hiába formáztam le (GParted) a Win7 nem látja , csak a volt WIn8 partíciót ami 35GB. A többi részt nem.
Mivel ,hogyan formázzam hogy visszakapjam a teljes területet?
-
poisonborz
csendes tag
sziasztok, upc-s modem/routerhez (a hírös epc3925)-szeretnék routert csapni, de nem igazán megy. a routertnek adtam egy magas ip-t, átállítottam bridge módba, hozzáraktam a routert (amin autoconfig/dhcp-re raktam a wan beállítást)... és nincs net. A routeren mintha lenne kapcsolat (http://i.imgur.com/JtVkKab.jpg), wan domain névnél látszik a chello.hu. Mi lehet a gond?
-
kjani18
őstag
válasz pokroc #37690 üzenetére
Tegyél bele 2 ramot, hogy dualban menjenek, meglesz a memóriafrekid, 128-as memóbusz,
az alapértelmezett GPU CLOCK-ot nem értem, nem túl magas? Ennyit megbír?[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
pokroc
tag
Na ki veszi észre a bibit?
:)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Chosen #37682 üzenetére
Ilyesmire gondoltál: túlfeszvédős 230V-os elosztó?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
agressiv
addikt
válasz Tauren45 #37684 üzenetére
Hacsak nem gigabites rendszert szeretnél, olyan kábellel csinálod, amivel csak akarod és elég 2 érpár is hozzá. Gigabit nálam nem jött össze cat5e-vel sem, pedig csak 40 méter a kábel, viszont a 100mbit fullon megy ugyanezen a kábelen.
Csak azt nem értem, hogy ha a videó 2009-es akkor 2013-ban miért nem kapható fali süllyesztett GG45-ös aljzat.?
Mert minek... Az esetek 99%-ban elég a 100mbit, ahol szükséges a high tech hálózat, ott úgysem a sarki műszaki boltból veszik a felszerelést.
Viszont ez a "crosstalk" az az egymás közti kommunikáció megszüntetése ezzel a GG45-el egész jónak mondható.
Elviekben igaz, de ha belegondolunk abba, hogy akár 100 méternyi kábel is lehet egymás melett (mégha sodorva is van), akkor mit számít az a 4mm, amíg a csatlakozó a végéig ér...
Hát még a borz.....
-
Tauren45
aktív tag
válasz slayer93 #37686 üzenetére
Üdv.
Ezek szerint egy notiról van szó, amelyiknek bal és jobb oldalán is vannak USB portok, de csak a baloldali USB port ismeri fel a nyomtatót 2 percig, a jobb oldali meg egyáltalán nem. Csak, hogy kicsit átláthatóbb legyen.
Kellene mondjuk olyan infó, hogy milyen gépe van, milyen OS fut rajta. Ezek nélkül nehezebb.
Elsőre annyit, hogy megkellene próbálni, a HP honlapjáról letölteni a drivert OS-nek megfelelően.
Notinak/Gépnek az USB portjához a drivert frissíteni. Általában notiknál.Ezeket lehetne elvégezni első körben, ha ezek nem jöttek be akkor passzolom, nem vagyok profi a témában.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
slayer93
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy az ismerősömnek van egy hp deskjet 1050 j410-es nyomtatója és nem akar nyomtatni. A harci helyzet konkrétan az, hogy elmondása szerint kb 2 percig felismeri utána meg azt írja, hogy nincs ilyen, próbálta több usb portban is, de csak a bal oldali a működő a jobb oldalt fel sem ismeri(minden mást igen).
Decemberben lett véve és a driver lemezről lett feltéve a driver.
Mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Márk
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
Tauren45
aktív tag
válasz #48613632 #37680 üzenetére
Ha jól látom, és jól olvastam utána akkor a CAT6 már igazából már nem is létezik. A CAT5E az alap és a CAT7 GG45-vel a csúcs. De mivel még nem kapható csak amcsiban ha jól láttam + Nincs egy modem se noti se semmi ami GG45-el rendelkezne, így nem igen látom értelmét a GG45-ös csati ezért CAT6-os itt megint létezik falidugeszba szerelve CAT5E-CAT6 sebességre redukálódik.
GG45-RJ45 működés
GG45-RJ45 kábel készítésaViszont ez a "crosstalk" az az egymás közti kommunikáció megszüntetése ezzel a GG45-el egész jónak mondható. Vagy csak elhittem a marketinget?
Csak azt nem értem, hogy ha a videó 2009-es akkor 2013-ban miért nem kapható fali süllyesztett GG45-ös aljzat.?
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Olcsó hálózati zavar/zajszűrős elosztót tudtok ajánlani?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #37672 üzenetére
Ddvdshrink-et nézd meg. Régen használtam, nem biztos, hogy tudja azt, ami neked kell.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
-
törölt tag
válasz Tauren45 #37674 üzenetére
Hát nem vagyok szakember, de a Cat6 az 1Gbs a Cat7 pedig 10Gbs elméleti maximum sávszélességre jó, és mindkettő 100m-ig, tehát elvben a Cat6 tökéletesen elegendő. Viszont ha nincs nagy különbség árban, akkor miért ne lenne Cat7? Mekkora a legnagyobb hálózati sávszélesség amit akarsz?
(Azért ha nagy hülyeséget mondok, akkor a profik javíthatnak)
-
Rivaul
addikt
válasz enginev3.0 #37672 üzenetére
Nézni is akarod rajta vagy csak tárolni s gépen nézni legközelebb? Ha a második akkor tömörítsd s írd úgy ahogy akarod. Biztos lehet másként is de ez a legegyszerűbb.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
enginev3.0
félisten
Van egy dvd, dupla rétegű az ezen található dvd filmet valahogy szét tudom kapni két részre hogy két dvd-re ki tudjam írni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz Tauren45 #37664 üzenetére
UTP kábel bőven megteszi, STP egy picit drágább, de az is jó. A különbség, árnyékolt (STP) és nem árnyékolt (UTP)
Olyan kábelt kell venned, ami 4 darab csavart érpár, de ha szaküzletbe mész, tudni fogják.Ha neten rendelsz, akkor sima LAN kábel, vagy Patch kábel, ami kelleni fog. És azzal kötöd össze a routert a csatlakozóval, vagy a fali csatlakozót, a routerral ... stb, a lényeg ugyanaz. Angliában 50m-t kapsz 15 fontért postával. (5000JMF approx ...)
szerk: Jobb PC szaküzletben méretre vágják, és meg is crimpelik, házilag azért nem javasolt, mert a crimpelő fogó elég drága, és úgysem fogod használni.
De ebayon is rendelhetsz méretre vágottat, bár nem tudom, mennyi lenne a posta magyarba, szóval inkább szaküzlet.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Hali. Van egy asztali gepem 24/7 ben megy altalaban erre ravan kötve USB vel egy 2TB hdd. A HDD -n van egy mappa ami meg van osztva itthoni halozaton. Namost ha egy masik geppel akarok tallozni a megosztott mappaban neha nem latni semmit. A megosztas egyszeruen eltunik. Aztan megnezem az asztalin, hogy mi a problema es latom nincs megosztva a mappa. Szoval minden nap ujra meg kell osszam. Ez mitöl van? Masik meg hogy ha mondjuk mar meg van osztva es egy masik geppel filmet szeretnek nezni akkor az beakad. Majd megall. Söt van hogy meg sem nyitja. A gep amin neztem wifin csatlakozik a halozathoz. Valami hibas lenne? Az aszti gep pedig kabellal van csatlakoztatva a routerre. A nagygep nem gyenge konfig szoval siman vinnie kellene szerintem. Most vagy a router a rossz, vagy az usb hdd nem elég ide (720p,1080p) filmekröl van szo, vagy pedig nem tudom. Esetleg jobb lenne egy belsö hdd -s NAS? Csak most mi a garancia arra hogy azzal jo lesz es nem fog akadni?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Rivaul
addikt
válasz Intel fan11 #37666 üzenetére
Sajátgép, tulajdonságok, speciális, indítás és helyreállítás s azon belül az automata újraindítást szedd ki.
@matthew@
Ha nem túl macerás kell akár te is megcsinálhatod, van rengeteg olyan oldal ami ezzel foglalkozik, sablonokkal mindennel, csak keress rá google-ba.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
GrooveHero
addikt
válasz Intel fan11 #37666 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor daa-raa fórumtárs leírta, hogy ez egy win beállítás, ki kell kapcsolni az automata újraindulást.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Intel fan11
őstag
kék halált hogy lehet megállítani hogy feltudjam írni a hibakódot, hogy mi lehet a gond?
Battletag: hojszi#2983
-
@matthew@
őstag
Egy nem túl macerás, de ízléses honlap szerkesztésért kb mennyit szoktak kérni (tól-ig) cirka?
Matthew 24:42
-
Tauren45
aktív tag
válasz Tauren45 #37662 üzenetére
Úgy látom nincs.?
A kérdésem az lenne, hogy adott egy lakás ami két emeletes, és szeretnénk az elsőről netet felvinni a megadott kábelcsatornákon keresztül. Ez eddig oké is.
A probléma ott kezdődik, hogy kikellene cserélni a telefon csatlakozót LAN aljzatra, és milyen kábelt kellene venni?
Árnyékolás a csatlakozóra, kábelre? S/STP? Dupla árnyékolás? Halogénmentes kábel? Cat 5e-6-7?Szerintem, ha már be kell húzni a kábelt akkor legyen Cat7 dupla árnyékolással, és RJ45-ös csatlakozóval ellátót fali dugasszal.
Szerintetek?
-
viictor10
csendes tag
válasz Bogyó bá' #37661 üzenetére
Nem látok ilyen lehetőséget beállításoknál. Realtek HD Audio Manager-t használok.
Ott a mikrofon fülön belül másik két fül van, de csak alap dolgokat lehet beállítani. Egyik fülön a felvételi hangerő + erősítés, másikon hogy milyen minőségben akarom használni a mikrofont (nem teljesen értelmesen fogalmaztam ezt) - cd, dvd, studió.
Mindent végigpróbáltam, de nem jó. Iszonyat halkan szól, ha pedig ráerősítek, akkor sem észlelhető lényegi változás hangerőben, de ami változik, azt is elnyomja az erőteljes "zúgás".
Biztosan működik, mert 1 órája próbálgattam másik gépemen, hogy ott miért működhet. Asus laptop az, és ugye szintén integrált hangkártya. Tökéletesen megy ott.
Beállításknál már mindent végigpróbáltam. Kezdem feladni. -
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Van valami patchkábelekkel foglalkozó topik? Crimpelés stb.
Köszi.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz viictor10 #37660 üzenetére
Nem lehet, hogy ún. kondenzátormikrofon, és a hangkártya vezérlőprogramjában a "fantomtápot" kell neki bekapcsolni? (Már ha van ilyen lehetőség...)
Más lehetőség: ha alaplapi Realtek hangkártyád van, akkor a vezérlőprogijában a mikrofon fülön a felvételi hangerő potitól jobbra második ikonon tudsz plusz erősítést beiktatni. Esetleg hibás a mikrofon...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GrooveHero #37657 üzenetére
Nem, ez egy Windows beállítás.
-
GrooveHero
addikt
válasz #65675776 #37654 üzenetére
Köszönöm az infót
BIOS beállításra gondolsz? Eddig én ezt nem tudtam. De többet ésszel, mint ész nélkül
Még egyszer köszi
Bár most gondolkodom...valami mintha rémleneWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nagyúr
válasz shadow1901 #37635 üzenetére
Nem támogatja a Phenom sorozatot.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz callmeakos #37649 üzenetére
Felesleges, a második screenshoton ott van. (BCCode, azaz Bug Check Code) [link]
GrooveHero: Ki kell kapcsolni azt automatikus újraindítást, és akkor van idő megnézni a kékhalált.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz GrooveHero #37640 üzenetére
Rakhatsz mind a kettőből a gépedre s speciális rendszerindításoknál meg lehet adni hogy választhass köztük bekapcsolásnál. A sorrend mind1.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz callmeakos #37649 üzenetére
nincs mit. De várd meg még a többiek válaszát is, hátha hülyeséget beszélek
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
callmeakos
veterán
-
GrooveHero
addikt
válasz callmeakos #37647 üzenetére
A blue screen hibakódja kellene. 0x000...ilyesmi kódú. Van amikor olyan gyorsan történik mindez, hogy nekem is csak úgy sikerült, hogy felvettem telefonnal videóra és lejátszásnál megállított épp jókor
elég barbár megoldás, de tud segíteni, mert ha meg van a hiba kódja, akkor vagy itt a fórumon, vagy a google tud segíteni, mert beírva a hibakódot egyből kidobja, hogy mit jelent a hiba kód.
azt tanácsolnám személy szerint, hogy próbáld valami képp a hibakódot rögzíteni. Aztán jöhet a hibakeresésWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Volna egy problémám. Az utóbbi időben játékok közben a gép fogja magát lefagy, rá pár másodpercre színes sávok jelennek meg, zúgás veszi kezdetét, majd jön egy bluescreen és ujraindul a gép.
Mikor bejelentkezek akkor ezt dobja ki. Kilehet ebből hámozni mi a probléma forrása? HDDre gyanakszok de nem vagyok biztos benne....All→M8
-
válasz GrooveHero #37640 üzenetére
Igen lesz boot menü. Másra szerintem nem kell figyelni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
siebener
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Olyan kütyüvel, ami a wifi jeleket "felerősíti", körülbelül mekkora távolságból fogható be a jel?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. 64 bites win7 mellé mehet egyből a 32bites? Régen már csináltam ilyet, de nem emlékszem már.
Elvileg kellene lenni boot menünek, ahol lehet választani a kettő közül, ugye?
Köszi előre is a választ.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Winne
nagyúr
Itt mik azok a beállítások a HD felett?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Intel fan11 #37637 üzenetére
Nagyon gyorsan csinálnék egy mentést a tényleg fontos adatokról (akár DVD-kre, ha nincs más kéznél), aztán meg használnám tovább, amíg működik...
-
Intel fan11
őstag
-
veterán
válasz Thunderzolee #37631 üzenetére
BIOS-ban közben megnéztem, Speed Stepet mondom kikapcsolom, változik-e valami, de nincs ilyen menüpont. Hát legalább már tudom, h ezt eddig miért nem próbáltam ki.. Hát ezért, mert nem lehetett.
Viszont megint felraktam a NHC-t, és addig lépegettem a beállításaiban, h most meg megint működik a dinamikus szorzóállítás. Egyből jobban is megy a gép.
Akkor valószínűleg egy Win újrarakás megoldja majd az egészet, bár egyelőre úgy tűnik, most jó lesz.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
shadow1901
aktív tag
válasz shadow1901 #37521 üzenetére
Üdv!
Az előző kérdésem még aktuális, de lenne egy másik is!!
TForce 550 Ver. 1.2 lap, jól látom hogy nem kezeli a Phenom 9650-es procit akármit csinálok vele?Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz agressiv #37630 üzenetére
Vízhűtéssel éppenséggel megeshet... Ha elég nagy mennyiségű víz van a rendszerben és elégtelen a hűtése, akkor a hőtehetetlenség kitolhatja...
Egy max 500W-ot leadó gépet napi 2-4 óra aktív használat mellett egy 200l-es hordó is tökéletesen "lehűt"...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
Üdv!
Adott egy régi Fu-Si M3438G notebook XP-vel.
Eddig jól működött a Speed Step, de egy ideje lassú a gép, és nézem Everesttel kiíratva a processzor órajelét (meg a hőfokokat), állandóan 0.8GHz-en megy. (Ugrálni szokott a terhelés függvényében.) És a CPU hőmérséklete se megy feljebb 50-60°C-nál, régen azért szokott 80°C fölé is menni.
Mondom talán Everest nem jól mutatja, ezért nyitottam egy CPU-Z-t, az is csak azt mutatja, h folyamatosan a 6-os szorzóval megy a gép, ezért a 800MHz-es sebesség. Akármit nyitok meg, hiába terhelem, nem ugrál a szorzó.Ezért tűnik olyan lassúnak a gép is.
XP alatt hol lehet ezt állítani? Mármint valami teljesítményt, energiagazdálkodást?
Mert csak a képernyő ki/bekapcsolási idejét, merevlemezek ki/bekapcsolását, ill. hibernációt találtam a beállításoknál, Win7-nél ezen a ponton még előjön egy menüpont, ahol lehet százalékosan is a processzor órajelét állítgatni, legalább ezzel le tudnám ellenőrizni, h nincs-e ott minimumra véve, és ezért nem engedi feljebb az órajelet.Lehet valamit elállítottunk, vagy létezhet olyan hiba, h haldoklik a gép, és csak a minimum szorzóval megy?
Igen, egy rendszerújrarakással kideríthetném, h a Win szórakozik-e, vagy valóban maga a gép haldoklik, de inkább nem ezzel kezdeném.Van egy program, a Notebook Hardver Control.
Ezzel lehet menedzselni az egyes szorzókhoz jutó feszültségeket, minimumra venni pl., és ebben van ilyen minimum~, maximum performance, ill. teljesítménytől függően is állíthatjuk a proci sebességét. Na ezt msot felraktam, és maxra állítottam, de így se csinált semmit, maradt 800MHz-en. (Régen ez a program működött a gépen, onnét ismertem.)Szóval nem értem, vagyis nem tudom, XP alatt hol lehet ezt állítani?
Már ha lehet egyáltalán?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz soo277 #37626 üzenetére
Ezek rendben vannak, bár a min.: 13 fok, még mindig gyanús. (Nem lesz hidegebb a proci, mint amilyen hideg a szobában van.) (Bordák melegedtek? Meddig volt 100%os terhelés?)
Mondjuk még mindig lehet a VGA a ludas. (azt furmarkkal vagy valamelyik 3dmarkkal tudod tesztelni)"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz soo277 #37621 üzenetére
Ha csak nem 12 fokban használod a gépet, akkor ezek a hőmérsékletek gyanúsak...
Egyébként rosszul írtam: ERRE a progira gondoltam...
szerk.: Ha terhelve jön elő a gubanc, jó lenne terhelve nézni a dogokat: Izzaszd a cpu-t valamivel (Prime95, Orthos vagy LinX), és úgy nézd a hőmérsékleteket.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
soo277
őstag
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz soo277 #37619 üzenetére
pl.: itt írnak egy max operating tempet. (75°C)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz soo277 #37616 üzenetére
Számít a használt hővezető paszta mennyisége és minősége, valamint a pontos lleszkedés is. (ventit gondolom rádugtad.... ) Nézd meg milyen hőmérsékleteket mutat, (pl HWinfo) és fogd meg kézzel a bordát, hogy melegszik-e.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Nekem olyan kérdésem lenne.
kicseréltem a gépemben az alaplapot meg a memoriákat,de valami nem smakul
1 idő után(KB 3-4óra) kikapcsol a gép vagy újra akar indítani. Mem test megvolt,win reinstal is.
még arra gyanakszom,hogy melegszik!(de a proci és a video.k. a régi)
valakinek ötlet?BT: wersoo#21211
-
soo277
őstag
Sry enginev-nek ment
BT: wersoo#21211
-
soo277
őstag
-
DonThomasino
veterán
Nero ba mit választok a telepítő lemez írásakor?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
enginev3.0
félisten
Helló
Hol lehet a legolcsóbban dvd-t venni? (üres) esetleg Lightscribe-osat?
Ki hol szerzi be ezeket?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
viictor10
csendes tag
Üdv,
ma vettem egy Genius MIC-01A típusú, egyszerű kis talpas mikrofont.
Próbálgattam a gépemen, de nem igazán akar jól működni.
Mikrofon hangerejét maxra állítom, de akkor is alig hallani valamit. Ha rárakok erősítést, csak a zúgás lesz óriási, és egy hangyafasznyit erősödik csak a mikrofon hangerejei is. Mi lehet a megoldás?
Asus M5A97 R2.0 alaplapom van, amihez Realtek ALC887 típusú integrált hangkártya tartozik.
Már a driverét is frissítettem neki, de nem használt.Közben kipróbáltam a régi Asus laptopomon, ahol tökéletesen működött.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
A foobar2000-be szeretnék skint tenni. Ki is néztem egyet kettőt, köztük ezt.Leszedtem, telepítettem, majd beléptem újra a foobarba és sehogy nem tudom előcsalogatni a skint! Tudnekem segíteni valaki?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
@matthew@
őstag
válasz spyduck #37605 üzenetére
Pl ezzel vagy hasonló Cloud-os progival, csak meg kell adnod az elérési útját, vagy magát a felhasználói nevedet, jelszót és úgy leszedi.
De uTorrent alkalmas erre, csak addig mennie kell a gépednek amíg áttolod más gépére, és itt fontos tényező a net sebesség.Matthew 24:42
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mivel lehet 3 GB-os videofájlt ingyen feltölteni amit más le tud tölteni?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van olyan ph-s tuning táblázat, ahol processzor szerint lehet listázni?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Mini ITX, Maxi teljesítmény! I7-4790K - ROG 1080 - 16GB RAM - SSD - Wi-Fi - Fractal Design, Win 11
- CORSAIR VS Series VS550 550W 80 Plus White - Tápegység
- SK hynix Kingston 4gb 8gb DDR3 PC3l PC3 1066 1333mhz 12800s 1600MHz
- Samsung házimozi rendszerből megmaradt hangszóró szett
- iPhone 12 Pro Max 128Gb Pacific Blue fuggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest