Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A vasárnap jelzett problémámra adott megoldás bejött, de nem maradéktalanul.
Összes driver fel, bár a Catalystokkal szét szívtam az elmúlt pár napot....
A problémám azonban nem oldódott meg teljesen....
WorldOfTanks van fönt most csak a gépen, azzal szeretnék játszani de a sávozódás továbbra is jelen van random időközönként, csak most már nem kékhalálozik....
Esetleg ötlet van mi a bánat lehet? Mert ez szerintem már HW probléma csak nem tudom melyik... -
GrooveHero
addikt
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A blue screen hibakódja kellene. 0x000...ilyesmi kódú. Van amikor olyan gyorsan történik mindez, hogy nekem is csak úgy sikerült, hogy felvettem telefonnal videóra és lejátszásnál megállított épp jókor
elég barbár megoldás, de tud segíteni, mert ha meg van a hiba kódja, akkor vagy itt a fórumon, vagy a google tud segíteni, mert beírva a hibakódot egyből kidobja, hogy mit jelent a hiba kód.
azt tanácsolnám személy szerint, hogy próbáld valami képp a hibakódot rögzíteni. Aztán jöhet a hibakeresés
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest