Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
válasz
#48613632 #37680 üzenetére
Ha jól látom, és jól olvastam utána akkor a CAT6 már igazából már nem is létezik. A CAT5E az alap és a CAT7 GG45-vel a csúcs. De mivel még nem kapható csak amcsiban ha jól láttam + Nincs egy modem se noti se semmi ami GG45-el rendelkezne, így nem igen látom értelmét a GG45-ös csati ezért CAT6-os itt megint létezik
falidugeszba szerelve CAT5E-CAT6 sebességre redukálódik.
GG45-RJ45 működés
GG45-RJ45 kábel készítésaViszont ez a "crosstalk" az az egymás közti kommunikáció megszüntetése ezzel a GG45-el egész jónak mondható.
Vagy csak elhittem a marketinget?
Csak azt nem értem, hogy ha a videó 2009-es akkor 2013-ban miért nem kapható fali süllyesztett GG45-ös aljzat.?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest