Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz hunboy1974 #38596 üzenetére
Tartok tőle, hogy nincs Win8 támogatása, drivere.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz -HajTömeg- #38598 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy elsőre eléggé perverznek tűnő kérdésem.
Van nekem egy Logitech K200-as magyar kiosztással rendelkező billentyűzetem, 104 gombos. Lehetséges ezt valamilyen módon átmatricáztatni pl US kiosztásra? Emlékeim szerint 101 gomb a standard US kiosztás, de mintha lenne 104-es is... Ezen mintha annyi lenne.Szóval van erre megoldás?
Köszi a választ!Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Kaptam egy genius facecam 315 kamerát,csak az a gondom hogy nem tudom használni mert nem találok win8 drivert hozzá.Esetleg valaki tudna segiteni hogy tudnám használni,sajnos a win7 driver nem jó
AFFA
-
Lenry
félisten
válasz agressiv #38587 üzenetére
köszönöm
hely van, azzal nincs gond, újra kellene telepíteni ezt a rakás szerencsétlenséget, annyi helyem viszont nincs, hogy lementsem a rajta lévő 100GB-nyi anyagot, de persze anno senkinek nem jutott eszébe kettépartícionálni...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
agressiv
addikt
Akkor valami elrejtett file van ott. Én nem találom a system32 könyvárban a hangerőszabályzó exe-jét és kereső sem találja, pedig ott van, mert működik és egy sima parancsikon is beállítható hozzá. De nincs ott és sehol sincs...
Tudod májkroszoft.
Lenry
EASEUS pasrtition master, de csak akkor tudod, kettévágni, ha van rajta annyi hely.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Lenry
félisten
mondjatok egy szoftvert, ami 100%-os üzembiztonsággal ketté tudja vágni a nálam lévő laptop egyetlen partícióját, amin értelemszerűen a Windows is található.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Fricu
tag
válasz agressiv #38584 üzenetére
Local Settings: 734MB
tartalma 5 alkönyvtár és egy fájl Desktop.ini (1KB)
az öt alkönyvtár egyenként:
Application Data: 235MB
Apps: 0 byte
History: 608 KB
Temp: 32KB
Temporary Internet Files: 0byte
-------------------------------------------------------
összesen 236MB kerekítvea különbség közel 500MB
Fricu
-
agressiv
addikt
A documents... könyvtár 5 giga és benne a lsitád alapjéán valami 4.82 a következő 7xx és még van több, tehát még nagyobb is vagy mo mivan?
Felejtsük el az eégszet kezdjük elölről és szóban írd le, hogy mi micsoda, mert az első hozzászólásodban a lista nem passzolo a mostani hibalírással..
Hát még a borz.....
-
Satyricon
addikt
Udv
Pesten hol van olyan bolt, ahol forraszto ont, pillanatforraszto hegyet es folyatoszert lehet venni? :S
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz -HajTömeg- #38574 üzenetére
Tedd rá a CD-t a lemezjátszóra, hátha lejátsza. Mégis milyen egyszerű megoldást szeretnél egy CD lemez olvasására, mint a meghajtó? Döbbenet..
Fricu
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Fricu
tag
Hali
helyet csinálok a gépemen (XP) és az alábbiba futottam:
Document and settings: 5,02G
belül a (z egyetlen) felhasználó: 4,82G
belül a Local Settings: 724MB
ezen belül van 5 alkönyvtár, összesen 226MB,ha egyenként lekérdezem.
Nagyjából 500MB nem látszik, nyoma sincs.
Természetesen renszermappák és rejtett fájlok mutatása engedélyezve.
Valakinek ötlete?Fricu
-
harcikoca
senior tag
Youtube-n belehet úgy állítani a keresőt, hogy csak magyar videókat keressen?
AMD+Ati powee'R
-
forras2
őstag
válasz -HajTömeg- #38574 üzenetére
Windows honlapjáról töltsd le
-
leslieke
Jómunkásember
válasz -HajTömeg- #38571 üzenetére
Külső meghajtó vagy egy olyan gépen, amiben van optikai meghajtó csinálsz belőle eg ISO-t, azt átmásolod a pendrive-ra, az említett gépen meg mountolod az iso-t, majd telepíted
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SzalaiG
addikt
válasz -HajTömeg- #38571 üzenetére
USB-s DVD meghajtó?
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Ha egy optikai meghajtó nélküli gépre szeretnék feltenni egy office-t,akkor az hogy működik?
Nekem csak lemezen van meg.
Hogy lehet ezt átmásolni pendrivera?Alias: Júzer error
-
RootRulez
félisten
válasz huntermati #38568 üzenetére
Amennyiben működik jól a hatmagosítás, sztem a magasabb órajelen járó.
═════════════════════════════════════════
-
Canabis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ps vita konzolt,de nincs magyar nyelv. Tud valaki segíteni a magyarításba?
Köszönöm!
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a jobb teljesítményben? Phenom II x6 1100t vagy x4 960t @x6 1600t 3.3ghz
Köszi
-
Apollo_21
addikt
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani ami megmutatja hogy a billentyűzeten beállított gyorsgombokat (shortcuts) melyik programok használják? Azért kellene mert az egyik program(Hotkeyz) egyik funciójához nem tudom beállítani az F12-es gyorsbillengyűt( de bármelyik másikat igen) és arra gondolok hogy valamelyik másik progi használja az F12-őt és ezért nem működik. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
Egy fontos kérdés: Dell Dimension 2400-es gép milyen videokártyával bővíthető? AGP-s? Van egyáltalán rajta?
A saját videorésze nem igazán kompatibilis a Win7-el, és lehet egyszerűbb lenne egy bővítés...
[link]
Itt csak ennyi van...[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy 10 éves filmből szeretnék 1 képkockát felhasználni egy cikkhez, ahhoz kell valami engedély? Vagy elég csak a forrást megjelölni?
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Haveromnak a windows 7-van a notebookján, mostanában minden program megfagy neki pl : vlc.exe működése leállt ,chrome is kb 2 percenként.
Nincs vmi tippetek? 3 hónapja vette a notit,tudom win 7 újrarakásával megoldódna,de nincs más lehetőség? -
Apollo_21
addikt
válasz tikshow #38555 üzenetére
Pont ez a heppem..én utálok kis darabokra bontogatni
Szóval befog lassúlni mert hót értelmetlen nagy vmin van a windows?
Tárnak ottvannak a "barátai" azzal nincs gond..a rendszeren lévőn mindig csak az épp letöltésre váró "virágbolti verziós" cuccok vannakAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
-
Apollo_21
addikt
válasz föccer #38553 üzenetére
Jelenleg egy terrás van befogva rendszernek..de ennél kisebbet max akkor tervezek ha ssd-re adom a fejem.
És arra sajnálom a lovettát az ssdre...ugy döntöttem így fél évesen a 3db terrás samu megy a lecsóba, és érkezik a 2terrás toshiba helyette.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
föccer
nagyúr
válasz Apollo_21 #38552 üzenetére
Nagy hülyeség, de baja nem lesz. Nyugodtan használhatod így is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Apollo_21
addikt
ÜDv!
Lehet "kára" egy rendszernek abból hogy indokolatlanul nagy háttértáron futtatod? mondjuk egy 2terrás 7.2-t forgó vinyó egy win7el? iszonyatossan nagy hülyeségnek hangzik?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Rivaul
addikt
Ezzel az összeállítással másképp néz ki a helyzet. Táp gyanús akkor is a hibák miatt de nem vennék másikat. Általában az olcsóbb, régebbi dolgok halnak így be. El kell kezdened felhajtani valakit akivel tudsz cserélni alkatrészt teszt erejéig. Vagy csak add oda neki nézze meg nála produkál-e hibát. Ha a táp megy akkor a lap lehet még ami nem stimmel. Ha produkálja a hibát szedd le az összes kábelt s indítsd el a lapot úgy hogy csak a táp van rajta, utána tegyél vissza mindent megint.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vapor
aktív tag
@agressiv, @Rivaul:
Köszi a válaszaitokat!
Ez a konfig:
- ASUS P6T WS Prof. (2011. jan)
- Intel Core i7 950 (2011. jan)
- Patriot DDR3 1600MHz 6GB Viper 3 (2011.jan)
- Gigabyte GTX 460 1GB (2010.szept)
- WD Caviar Black 1TB (2010. dec)
- Intel X25-M 80GB (2010. dec)
- Corsair HX620 (2009. jan)2 éve van együtt így ez az összeállítás, az elmúlt két hetet leszámítva hibátlanul...
Akkor azt mondjátok nézzek új táp után?PSN ID: SaLa17
-
Rivaul
addikt
válasz forras2 #38546 üzenetére
Nézz szét itt ph-n. Kétoldalú hővezető ragasztót árulnak páran de egy számtech boltba is kapsz ha kérsz. Az megfelel.
agressiv
Nincs értelme szerintem minőségi tápot keresgélnie ami majd jólesz egyszer, főleg ha nem is az lesz a probléma . Átlag felhasználóknak bőven elég pl: egy m-tech 500-as féle táp amit kis túlzással bármely számtech boltba megkaphat. Garival tökéletesek azok a tápok is s könnyen beszerezhetőek. Nem mindenki arra az irányra megy mint az itteni felhasználók. A gépek 85%-ba ezek szerepelnek. Praktikussági ár érték arány tanácsot adok nem bonyolítom. Ha tápot akart volna venni megfelelő gépre akkor másként alakul de így hatékonyabb. Amúgy meg különböző emberek, különböző látásmóddal. Ezért vagyunk hogy több szempontot mutassunk amiből választhat a kérdező
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
forras2
őstag
Sziasztok
Corsair Vengeance ramjaim vannak.
Az egyik memóriáról lejött a hűtés, valahogy elengedte a ragasztó.
Mivel tudnám én azt vissza ragasztani?
Olyan hűtőragasztóra gondoltam, mint pl amivel a VGA-ra van ráragasztva a hűtősüni.
Az jó lehet ehhez? Ha igen, annak mi a neve, és hol lehet kapni? -
agressiv
addikt
válasz Rivaul #38544 üzenetére
Pár k-ért lehet egy noname magas watt-ot produkáló tápot kapni ami átlag felhasználásra elég.
Ez ám a nonszensz tanács. Cserélje le a szart szarra? Inkább pár káért vegyen egy "alacsony" teljesítményű, de minőségi tápot.
Meglepő, hogy egy 250W-os FSP táppal mennyi minden megy.
Hát még a borz.....
-
Rivaul
addikt
Első körben a tápot cseréld, abból mindenkinek van akinek van gépe így kérhetsz egy napra talán. Ahogy előttem említették az lesz a valószínű. Pár k-ért lehet egy noname magas watt-ot produkáló tápot kapni ami átlag felhasználásra elég. Max félreteszed későbbre tartaléknak. Azért az adatokat megoszthatod még hogy mit is hajt s mekkora a táp.
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
Arra tippelnék, hogy a tápban a kondenzátorok már kissé elfáradtak, mifajta táp és mennyi idős? Illetve az alaplap mifajta és mennyi idős?
Windowst semmiképpen se telepítsd újra, csak gond lesz akkor a próbálgatással és az nem okoz ilyen jellegű hibát, ez mindenképpen hardveres.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Vapor
aktív tag
Hali!
Egy olyan jellegű problémám lenne, h időnként a gépem magától kikapcsol, full fekete minden majd kb. 15mp után újraindul.
Teljesen random, hogy mikor, mire reagálva mennyi idővel a bekapcsolása után. Volt már videó streamelés, böngészés közben, de egy PDF fájl megnyitásától is, volt h 10 perc után de olyan is, hogy 8 órán át bírta.
Viszont amikor egyszer kikapcsol utána lehetetlen bekapcsolni, kifagy/újraindul a Windows betöltése közben (csökkentett módban sem indul el), van ugyan h sikerül betöltenie de akkor egy sima Firefox inditástól is kikapcsol/újraindul.
Az egyetlen dolog amivel újra életre tudom bírni az az, hogy lekapcsolom a tápot, hagyom egy fél napig, utána vissza, és akkor kb. két napig ujra jó, aztán kezdődik az egész elölről.Progit, drivert nem telepitettem/frissitettem kozvetlenul a jelenseg kezdete elott, viruskereso, malware nem talál semmit, merevlemezek állapota HD Sentinel szerint hibátlan, semmi sem melegszik túl, kábeleket kívül és belül ellenoriztem rendben vannak.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet?
Hardveres hiba (táp, alaplap)? Sajnos ismeretségi körben nincs senkinek alkatrésze amit kölcsön tudnék kérni, így ezt nem tudtam kipróbálni...
Gondolkozom a Windows ujrarakasan, csak felek, h mi van, ha telepítés közben is előadja ezt a kikapcsolosdit... Vagy az segíthet?Előre is köszi a segítséget
PSN ID: SaLa17
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Akinek van Sandisk Cruzer Extreme USB 3.0 16GB-os vagy 32GB-os pendrive-ja, kérem írjon rám! Kérnék egy valós tesztet write/read értékekre. Körbenéztem már a topicokban, de eléggé eltérő eredmények találhatóak azonos méreten belül, jó lenne biztosat tudni.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
-
Rivaul
addikt
válasz Ice&Lime #38535 üzenetére
A gyártó adatai szerint tökéletes a drive-od. Még sok évig bátran nyúzhatod. Az enyém pl 5 éves s 5m-ról 3,2 re esett a teljesítménye átlagba de még mindig hibátlan. Napi szinten másolok rá a gyerekeknek lefekvéshez mesét, magamnak a kocsiba zenét s melóhoz programokat. Ne aggódj miatta.
-
Rivaul
addikt
válasz Ice&Lime #38529 üzenetére
Adatot csak addig tudsz visszahozni otthon, amíg valamilyen szinten felismerhető a win számára. Ha rádugod s nem ismeri fel akkor esélytelen ugyebár. Ha a drive használható még csak elfelejtette az adatot ami rajta volt akkor lehet rá esély erre való programmal. Amúgy ami stabilan 5,19 el másol ahogy a képen látszik azzal nem hiszem hogy bár mi probléma lenne. Ha csak az eredeti sebessége nem 3x ekkora volt akkor bátran használhatod akár mire.
-
pokroc
tag
HELP
A tvt firmware frissítettem de nem kelett volna!
Régebbi firmware verzióra lehet updatelni?
Vagy egyszerűbben gyárira visszaállítani?:)
-
Rivaul
addikt
válasz Ice&Lime #38523 üzenetére
Hd sentinel nem jó hozzá mert pendrivon nem tud smartot olvasni. Általában elkezd lassulni amennyiben nem fizikai behatásról beszélünk, bár simán olvashatatlanná is válhat. Úgy is elromlik ha a kutya megrágja Általába nem 2 napos folyamat s rendes használat alatt nem is sűrűn halnak a normálisabb darabok.
-
wmati
addikt
válasz pokerarcsuny #38521 üzenetére
Én áraim
Processzor: Intel Core i7 3770k - 75k
Alaplap: ASROCK Z77 Extreme4 - 31k
Memória: 2x CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 - 32k
Tápegység: FSP Aurum Gold 600W - 23k
DVD ÍRÓ: SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM - 4K
SSD: Intel 520 Series 240GB SSDSC2CW240A310 Merevlemez 50K
Videókártya: ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 GTX660Ti 2GB GDDR5 PCIE - 74k
Ház: CORSAIR Carbide Series 500R Fekete/Fehér FCC-9011013-WW - 28kÉn választanék egy másik gyártmányú lapot
(#38523) jakos73 pl egy jel szokott lenni ha lassul írási másolási idő
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Ice&Lime #38520 üzenetére
Az adat másolása nem mindig egyenletes sebességgel zajlik azt a pillanatnyi sebesség csökkenést látod ott. Teljesen természetes dolog nem kell aggódni.
pokerarcsuny
A sebességgel tuti nem lesz gondotok, bár nem tudom mire akarjátok használni. A stabilitás meg már csak a felhasználáson múlik majd.[ Szerkesztve ]
-
pokerarcsuny
tag
Hali !
Asztali számítógépet szeretnék venni, összeraktunk 1 configot és érdekelne hogy ez így stabil, gyors gép lesz-e,
Processzor: Intel Core i7 3770k - 80k
Alaplap: ASROCK Z77 Extreme4 - 33k
Memória: 2x CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 - 34k
Tápegység: FSP Aurum Gold 600W - 25k
DVD ÍRÓ: SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM - 4K
SSD: Intel 520 Series 240GB SSDSC2CW240A310 Merevlemez 61K
Videókártya: ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 GTX660Ti 2GB GDDR5 PCIE - 78k
Ház: CORSAIR Carbide Series 500R Fekete/Fehér FCC-9011013-WW - 29kA Proci+memoria+SSD nem akarok spórolni, szóval ez a 3 cucc legyen benne nagyon GYORS !
Valami változtatás esetleg ?
-
Ice&Lime
veterán
pendrive-ra másolás közben:
ez mit jelent, a pendrive kezd behalni? -
Zolaash
senior tag
Hali!
Adott egy TP-Link router, egy Acer netbook. A routerhez csatlakozik egy asztali gép, az hibátlan, azon van net. A noti (neti?) látja a hálózatot, és fel is csatlakozik (olykor-olykor, de néha nem), net viszont nincs rajta. Nem lehet megnyitni egy oldalt sem. Mi lehet a hiba?
Ps: Blabla hálózat csatlakoztatva, jelerősség: kiváló....
[ Szerkesztve ]
Rip and tear
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Intel fan11 #38507 üzenetére
Egy kis magyarázat, és megoldási lehetőségek: [link]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #38515 üzenetére
Ha van Adobe flash bővítmény, talán írja is a hibát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Intel fan11 #38511 üzenetére
Gyakorlatilag az összes többi.
-
agressiv
addikt
válasz Intel fan11 #38511 üzenetére
Egész nap jutub megy nálam firefox-flashplayer kombóval, mégsem fagy, pedig a gépem, nem valami betonstabil szerkezet.
Valami más gond lesz.
Hát még a borz.....
-
Vakegérke
félisten
Eszközök, Kiegészítők. Nézz körül, ott lesz a bibi.
-
törölt tag
A FP fejlesztése nagyon érdekes mostanában. Ha meg összetalálkoznak a FF-szal, akkor még "jobb" a helyzet. Flash tartalmakat inkább más böngészővel nézz.
-
Rivaul
addikt
Kéne nekem egy kis help.
Kb 2 hete minden felirat a gépen vastag lett. Olyan mintha minden B/B kódos lenne. Csak böngészőben tapasztalom de mind a gyári explorerbe mind a firefoxba. Win8 32bit. Valószínű asszony nyomott el valamit. Annyira nem zavar de pár oldalon a szöveget már összemossa a böngésző mert nem fér el a text. Máshol nem jelentkezik csak weblapokon. Merre lehetne ezt kikapcsolni?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Intel fan11
őstag
Az mitől van, hogy viszonylag sűrűn le mered a firefox aztán mikor észhez tért kiirja hogy adobe flash player összeomlott?
Battletag: hojszi#2983
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest