Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz reflxx #35897 üzenetére
Akkor csinálj azt. Pd-pendrive? Ha igen akkor ajánlom ezt a progit,bedugod a pendrive-ot,betallózod az iso és már kész a rendszertelepítő.
-
GrooveHero
addikt
Na most van a fejemben egy nagy-nagy kérdőjel
Szóval arról lenne szó, hogy nekem van a házon egy esata csatlakozó. Ide kellene bedugni egy olyan kütyüt, vagy madzagot, aminek a végére USB3-as pendriveot tudok csatlakozni.
Tehát átfogalmazom, nekem a házban van egy eSATA anya. Ehhez kellene egy olyan berendezés, aminek az egyik vége(amit az anyába dugok) eSATA apa, a másik vége pedig USB3 anya. Mivel, hogy a pendrive természetesen apa( a jobb oldali)[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
reflxx
aktív tag
Heló, ma szereltem be friss radeon HD7770 GHz OC tipusu videokártyám, és olyan problémám lenne, hogy amikor elakarok inditani egy játékot, kiirja hogy directx 10-es vagy jobb vga kell. Eszközkezelőben kiirja hogy ez a tipusu van, a frissitéseknél azt irja hogy a legujabbak vanak feltéve. Emellett az op rendszerem is 64 bites(windows 7 ultimate 64 bit), és a procimszerint is kéne müködnie.. az előző videokarimmal semmi baj volt(nVidia gt 220) Valaki help?
ja kihagytam hogy nem tudom átállitani a szin összeállítást 64 bitre
Előre is köszi! -
Qru
MODERÁTOR
válasz Intel fan11 #35892 üzenetére
Nem a lazább időzítés nem baj. Lehet kicsit több feszültség kéne. Esetleg egy bios frissítést is megpróbálhatsz, mert szokták bővíteni bennnük a ramok támogatását.
#nincsbennetarcsi
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #35888 üzenetére
néztem a memoria támogatási listát az alaplaphoz. Konkrétan ilyen ramot nem találtam csak olyan aminek az időzítése cl 7-7-7-24 amit vettem annak pedig 9-9-9-24. Ez lehet gond? Okozhat ilyen problémát?
Battletag: hojszi#2983
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GrooveHero #35890 üzenetére
Pontosan.
Gyorsabb jóval a sima usb 2-nél, az usb 3-as bővítőkártyák nem hozzák az elvárható sebességet ezért olcsóbb és kellően gyors egy usb/eSata átalakító.
Csak arra figyelj, hogy az átalakító usb3-as legyen, különben megint az usb2-es sebességet éred el.Am faja ház, nekem az egyel régebi van.
#nincsbennetarcsi
-
GrooveHero
addikt
Szóval úgy érted, hogy az USB3-esata átalakító megoldás lenne? Mert van e-sata természetesen a házon.
szerk: csak olyanokat találok gugliban, ahol az USB3-at kell a gépbe dugni, az esata részt meg az átalakítóba. Nekem pont fordítva kellene. Tudsz ilyet mutatni esetleg?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Intel fan11 #35885 üzenetére
Ha csak az egyik modult teszed be akkor sem indul el?
#nincsbennetarcsi
-
fess
őstag
válasz Intel fan11 #35885 üzenetére
Régi ramokkal beindult? Itt lehet itt hozzáértőbbek válaszolnak
-
Intel fan11
őstag
asus M4A785TD-V EVO alaplapba vettem Geil ultra black dragon 1333 mhz-es ramot 2x2 GB. Belerakva felzúg a gép de nincs semmi kép a monitoron. Másik gépbe kipróbálva működött a ram. Mi lehet a probléma?
Battletag: hojszi#2983
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GrooveHero #35881 üzenetére
Igen, kb annyit tudnak. De ez erősen függ, hogy mekkora és mennyi file-t másolsz a pendrivera/ról.
Hát a legegyszerűbb és olcsóbb az egy eSata-usb átalakító lenne, azzal olyan 200-250 mb/s elérhető lazán (elméleti max az 300mb/s). Már ha van eSata csatid de a legtöbb házon van ilyen kivezetés az előlapon.
Am itt egy teszt az usb3 / usb 2 / esata trióról.
#nincsbennetarcsi
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Perillustris #35880 üzenetére
Szerintem igen, de ennyire nem ismerem egyiket se.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
fess
őstag
válasz Perillustris #35880 üzenetére
igen
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Szóval akkor azért gyorsabb a sima USB2-bél, de nem tudja az USB3-at, valahol félúton lehet, vagy még ott sem. Jól értem?
Van egyébként vmi módja annak, hogy új alaplap nélkül kihasználjm a pendriveom tudását? (KB 190Mbyte/s read és 100Mbyte/sec write)[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Perillustris #35875 üzenetére
Telepíts fel valamilyen hardver- és szoftverdiagnosztizáló programot, pl. Everest vagy Aida
Ezek megmondják mi az ismeretlen eszköz.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GrooveHero #35877 üzenetére
Nem. Sőtt a 5gb/s-es is csak egy elméleti maximális sebesség amit elég nehéz reprodukálni köznapi használat során.
#nincsbennetarcsi
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Nem tudom jó helye írok, de az lenne a kérdésem, hogy gondolkodom egy PCI-oes, vagy PCI-E-s USB3 bővítőkártya vásárlásán. Neten valahol 5Gb/s-es adatot olvastam. Kérdésem tehát, hogy ez is tudja a 6 Gb/s-et?
Előre is köszi.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dudikpal
senior tag
Win7ben hol tudom kikapcsolni, hogy a hengerőcsúszkák együtt mozogjanak?
Mikrofonon akarok hangosítani, de emeli a speakert is. -
Perillustris
senior tag
Nem jövök rá, mi lehet az ismeretlen eszköz. Hogyan deríthető ki? Elvileg minden működik, az alaplapi driverek is felmentek, stb.
Perillustris
-
Atti1112
aktív tag
válasz Bogyó bá' #35871 üzenetére
Á,akkor már vennék egy ilyet [link],nem költenék tápra.Bár ez biztosan nem szólna olyan jól,mint az autórádiós itthon "épített" dolog,igaz ? Még egy kérdés : ha van egy LCD tv és ugye azon van fejhallgató kimenet és azt rákötöm mondjuk erre : [link] ,akkor ez hibátlanul meg fog szólalni ?
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Atti1112
aktív tag
válasz Bogyó bá' #35868 üzenetére
Köszi a válaszokat,akkor ezt hagyjuk.Csak gondoltam megoldom "itthoni" anyagból Akkor ez a legegyszerűbb,ugye ? [link] Vagy átmegyek a szomszédhoz és elkérem az akku töltőjét Az 6 ampert bír...Egyébként egy 4ohm-os vagy egy 8 ohmos hangszóró "kajál" többet ? Mondjuk mindkettő 40 W-os.Melyik szól jobban ? Mi az a +4 ohm különbség ?
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz Lompos48 #35866 üzenetére
2 db hurka videoton hangszóró 4 ohm , 15 watt / db max. Ja és egy noname autórádió Csak arra kell,hogy skypon dumáljak és ne kelljen a fülest használni.Az sem gond,ha csak egy hangszóró lesz bekötve.Akkor mennyi amper kell neki ,ezzel a felállással ? Találtam itthon egy töltőt 12 V 200 mA ... Ez rögtön köddé válna ?
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz Bogyó bá' #35864 üzenetére
Hacsak nem valami csúcs autórádióról van szó, akkor nem olyan sötét a kép. Legtöbb jó típus csatornánként 40W-tal kecsegtet. Ha 4 hangszórón hallgatod (mert tudja ezt) - FL, FR, RL, RR - akkor jöhetne össze 4X40=160w, ami 12V-os tápnál "enne" 13.3W-ot, de csak csúcsra hajtva színusszal. Ergo, két hangszóróval már csak a fele, és mivel nem lehet állandóan csúcsra hajtani, akkor még kevesebb. Az is kérdés milyen hangszórókat akar használin vele. Ha eléri a táp maximális áramát, ott csökken a feszültség és "csuklani" fog (torzít).
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
-
Atti1112
aktív tag
Egy gyors kérdés : adott egy autórádió és van rajta egy AUX IN bemenet.Van egy PC és azon alaplapi hangkártya.Kérdés : a PC alaplapi hangkártya kimenetét (zöld jack) összekötném az autórádió aux in csatijával (3,5 jack) és persze kötnék a rádióra hangszórót,meg kapna 12 V-ot,akkor a PC-n lévő hang megszólalna-e a rádióra kötött hangszórókon ? Nem akarok erősítőt venni ,egyenlőre.Átmeneti megoldásnak
ez így jó ? Ha igen,lehet-e "bömböltetni" a cuccot,vagy csak óvatosan ? Tönkre tudom-e ezzel az összekötéssel tenni bármelyiket is ? (alaplap,rádió)[ Szerkesztve ]
-
uyka
tag
Üdv !
Adódott most nekem egy ilyen alaplappal rendelkező PC [link] amit ujra kellene telepítenem win 7 x86 al .. de ehhez megfelelő drivert nem találok se a linkelt oldalon se máshol .. Ilyenkor mi a teendő ? Mit lehet tenni ?
https://www.facebook.com/hegyiburkolas
-
ivana
Ármester
válasz Sub-ZeRo #35853 üzenetére
Köszi, azt tudom, hogy a net miatt bufferel, csak a kliensoldali problémát akartam kizárni (a chrome cache már ramdisken van, a video által felhasználható tárhely meg a lehető legnagyobb). A googlenél se ártana akkor valami fejleszteniük, mert azért mégse valami sufni cég....
-
salgocomp
senior tag
Hali.
Adott egy kínai 1 dolcsis memóriakártya olvasó, és egy 16 gigás minőségi MicroSDHC. Xbox360-hoz volt használva. Most gépről másolnám fel az adatokat, erre egy idő után elkezdett pittyegni, mintha ki be dugdosnám, és folyamatosan azt írta ki alul a kis buborékban, hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. Már ott tart, hogy bedugom, nem is pittyeg. Sem a gép, sem az xboxom nem ismeri fel. Minek nagyobb az esélye, annak, hogy a memóriakártya adta meg magát, vagy annak hogy ez a kártyaolvasó, amit a kis Huang Ce gyártott Kína valamelyik elhagyatott pincéjében ? Sajnos kipróbálni nem tudom most, mert nincs másik MicroSD-m.
-
nagyúr
Nem a proci miatt bufferel, hanem a net miatt. Hiába van 15 megás letöltésed, ha a video ahonnan jö, a szerver túl van terhelve. Meg a youtube mostanában szokott gyengélkedni szóval nem kell aggódni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ivana
Ármester
Sziasztok!
Nem tudtok valami megoldást arra, hogy a youtube ne buffereljen állandóan. Nagyon idegesítő, nem hogy 1080p-ben, akár még 480p-ban is ezt csinálja. (Windows 8 és openSuSE 12.2 alatt is, a net 15Mbit/s-es és ez át is jön, proci phenom ii x3@3.2ghz, ennek az 1080p-t prociből is meg kellene ennie). -
attiati
veterán
Beállítottam egy kisebb felbontást próbaképpen (catalyst 12.10)
Majd visszaállítottam natívra (1680*1050), és nyomtam egy "alkalmaz" gombot.De most meg állandóan visszaváltogat 20-30 másodperc után a kisebb felbontásra
Ez mitől van? -
McDog
aktív tag
válasz Satyricon #35848 üzenetére
Az első kérdésedre válaszolva, nem hiszem, hogy elrontottál volna bármit a telepítésbe, vagy a beállításokba, azon ne törd a fejed. Kíváncsiságból bedugnék egy hálókártyát, használt is jó, csak tesztelt, működőképes és megnézném, hogy azzal mit kezd...
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
sziasztok
Lenne két kérdésem: Pár napja újrahúztam tesómék gépén az XP-t, és akárhogy állítgattam a dolgokat, nem akart bejönni a net. Természetesen feltettem a hálókártya driverét is, és jól írtam be felhasználó nevet és a jelszót is(15 ször csináltam új hálózati kapcsolatot, ennyiszer meg csak nem rontom el)... Kétszer lett emiatt újratéve az XP, de egyetlen egyszer se jött be a net! Aztán másnap tesóm telefonált, hogy bejött a net, vagyis úgy nézett ki... Az internet explorerben bejön a google, majd kiírja, hogy a működése leállt, a kellemetlenségekért elnézést kérünk... Én kb. 8 éve telepítek XP-t és már ott tartok, hogy lassan becsukott szemmel is meg tudnám csinálni telepítést + beállításokat is, arról nem is beszélve, hogy ez a gép kb 4 évvel ez előtt 2-3 évet szolgált nálam, szóval ismerem, mint a tenyeremet! Viszont ezzel a hibajelenséggel soha nem találkoztam! Mi lehet a probléma???
Konfig:
Asus M2NPV-MX
AMD Athlon 64 3500+
Kingmax 1GB DDR2 1066
340gb WD winyóMás téma: Szeretnék venni az albérletbe valami jó kis hangcuccot, amit meg lehet néha néha dörrenteni, ha rámjön az ötperc Elsősorban zenére, másodsorban játékra, végül, nagy ritkán film nézésre használnám! Kinéztem pár hangfalat(köztük egy hifit is), kíváncsi lennék a véleményetekre, melyiket érdemes ezek közül megvenni:
Logitech G51 22-25k használtan
Creative Gigaworks T20
Logitech Z-506
Panasonic SC AK 410 képek:[link] [link] használtam 22kEgy kis eszmefuttatás: A G51 inkább játékra jó filmre nem tudom, de zenére nem a leg alkalmasabb... Creative Gigaworks T20: nagyon dicsérik, én mégis félek tőle, mert állítólag nem olyan jók a mélyei. Logi Z-506: Nem ismerem, ettől félek a legjobban, viszont külsőre nekem kis okosnak tűnk, és végül: Panasonic SC AK 410: Nekünk itthon vidéken ilyen van, eszméletlenül jól szól! Csak nem nagyon tudom hova tenni a szobámba
Szerk.: Sajna nem tudom eldönteni, hogy 2.0, vagy 5.1-es hangcuccot vegyek. X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkarim van, emiatt lenne jó az 5.1, na meg a játékok miatt. Csak az a baj, hogy az itt jelen lévő 5.1-ek közül mind kellemetlen meglepetést okozna, ugyanis otthon vidéken Z.5500-am van! (Igaz nem mindegy, hogy Z-5500 nagy szobába, vagy kisebb teljesítményű 5.1 kis szobába) Lehet egy jó 2.0 megoldaná minden gondomat? Nem tudok választani... Ti melyiket vennétek ezek közül?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
attiati
veterán
c:\program files (x86\prime85
jobb katt\ futtatás rendszergazdaként
uac-hoz nem nyúltam, mivel nem tudom mi az (vagyis tudom, de kb ennyi)jah, ismerkedek (délután visszanéztem xp-re 2 nap után, és már furcsa is volt a kinézete. De a Win7 meg egyelőre szokatlan, és a betűtípust is szokni kéne nagyon)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Kezdő vagyok #35842 üzenetére
Az egy arámyszám: seedek/peerek.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
attiati
veterán
prime95 cpu terhelés tesztet futtatnék, de azt írja, hogy:
"error creating worktodo.txt file"
"error openin results file to output this message"
"unable to open log file"
"stopping all worker threads"Win7 alatt, rendszergazda jogosultsággal. Mi baja van?
-
RootRulez
félisten
válasz Kezdő vagyok #35839 üzenetére
A zárójelen kívüli az online seeder a zárójelen belül meg az összes tán... Ha erre gondolsz egyáltalán.
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Kezdő vagyok #35836 üzenetére
Nem úgy van, hogy az egyik az összes, a másik meg az online seeder? Azt nem tom, hogy melyik-melyik a zárójelen belül/kívül...
═════════════════════════════════════════
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ide is feltenném a kérdésem:
Bocs ha hülye a kérdésem:
utorrent 3.2.3 verziónál a seedeknél kiírt szám mit jelent:pl.:13.000 vagy 1.000 ?
13000-en seedelik az adott torrentet,illetve 1000-en?
Vagy 13-an illetve csak 1 ember a seedelő?
Vagy hogyan kell ezt érteni? -
marsu
veterán
válasz Hopkins_001 #35832 üzenetére
Szia!
Az ntfs.sys hiba merevlemez hibát jelezhet ...
... én egy másik HDD-vel próbálnám meg először. Ha régi Quantum HDD, célszerű negnézni egy másik gépben, hogy mit mond rá a HDD Sentinel.
Press any key to continue ...
-
Hopkins_001
aktív tag
Sziasztok! Van egy nagyon régi vasam,de nem megy fel rá az xp.
Ezt a hibaüzenetet kapom.
Állítólag ezt sata winyóknál írja ,de ebben egy őskori quantum hdd van.
Alaplap neve asus cubx
xp-be kéne esetleg egy ide driver ? -
Lompos48
nagyúr
válasz siebener #35829 üzenetére
Lehet, hogy a te táblázatodnál ez nem fontos. Vannak ellenben olyan táblázatok, aholvmatematikai vagy logikai műveleteket végzel cellák tartalmával ezzel új cellák tartalmát generálva. Ezeknél az általad annyira nem kedvelt sorszámokat használja az Excel, meg minden táblázatkezelő szoftver.
-
SOAD19
addikt
válasz siebener #35823 üzenetére
De, miért akarod eltűntetni?! Azok, csak a szerkesztés miatt fontosak, ha kinyomtatod pl., akkor nem látszik, hogy most melyik hányas sorszámú sor. Szerintem nem lehet megcsinálni azt, amit Te akarsz.
Ha, azt akarod, hogy legyenek sorszámozva a sorok az első dátumtól kezdve, akkor szúrj be egy oszlopot a dátum oszlop elé, és elkezded a számozást ahonnan szeretnéd, vagyis ez esetben a 2. sortól lefele.
Majd a Nézet fül alatt a Fejlécek elől kivéve a pipát, eltűnik a most számodra zavaró fejlés számozása.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz siebener #35823 üzenetére
Azok a cellák sorszámai. Fogalmam sincs el lehet-e tüntetni. De talán az Excel topikban tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
siebener
aktív tag
válasz siebener #35820 üzenetére
Helyesbítek, nem találtam meg.
Szóval, az lenne a kérdés, hogy a képen látható táblázatban - az adatokat töröltem, bocsi, titkos. - a "... dátuma" sor elől eltűnjön az egyes, az alatta lévő első dátumos sor kezdődjön 1-gyel (ahol most 2 van)
Sorry, hogy ilyen értetlen vagyok, nagyon régen használta Excelt, akkor sem ezt, és már a hócipőm tele van.
-
Elvagyok
senior tag
Azt gondoltam,hogy itt segítenek.
Soha többé ...
-
siebener
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Volna egy kérdésem, amire biztos roppant egyszerű a válasz, de nekem valahogy nem jut eszembe.
Adott egy Excel táblázat - Office 2007 -, mely jelenleg 87 sorból áll, ebből az első sor tartalmazza a táblázat nevét, az alatta lévő pedig azokat a kategóriákat, ami alá az adatok kerülnek.
Az első sor, amiben már adatok vannak, az 3-as számmal van jelölve, így hiába 85 sorból áll a táblázat érdemi része, mégis, az utolsót már 87-nek jelzi. Remélem, érhetően fogalmaztam.
Szóval az lenne a kérdés, hogy hogyan oldható meg az, hogy az első két sor ne legyen számozva? -
reflxx
aktív tag
Üdv! 100-110k forintból kellene vennem egy lapot egy procit és egy ramot. Főként játékra kellene. i5 2500k környékén gondolkozok és örülnék ha vége nem egy trash lapom lenne mint a mostani 10k-s giga..
Mit ajánlanátok?
Előre is köszi! -
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Szeretném az uTorrent-et service-ként futtatni win7 x64 alatt és webui-on keresztül elérni.
Kétféle képpen próbáltam, de egyikkel se sikerült:1. Próbáltam egyszer ez alapján. Ekkor sikeresen megjelent a szolgáltatásoknál és el is tudtam indítania szolgáltatást, de mégse futott a háttérben (webui nem jött be, ami pedig biztosan jól van konfigolva, mert amikor fut a program akkor bejön)
2. Aztán próbáltam ez alapján is. Ekkor is létrejött a service, viszont indításkor azt írja, hogy a szolgáltatás nem válaszolt megfelelő időben az indítási vagy vezérlési kérésre.
Tudnátok segíteni?
Köszi!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egyik barátomnak van egy MSI laptopja, aminek két gondja van, amikre nem találtam eddig megoldást:
-Bekapcsolás után néha csinál olyat, hogy mielőtt indulna az OS egy vonal (aláhúzás jel) villog, és közben sípoló hang hallatszik, de nem hangszóróból, hanem valamelyik hardver adja ki. Nem csinálja mindig (én pl még nem is hallottam), de előfordul.
-Nem tudtuk megoldani, hogy bekapcsolás után a wifi adapter automatikusan bekapcsoljon. Minden újraindításnál be kell kapcsolni az Fn+Fvmi kombóval. Hogy lehetne ezt automatizálni...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.A "Format Factory" semelyik verziója nem működik,pedig újrahúztam a Windows-t.Tudna-e valaki linkelni olyan programot amely legalább annyit tud mint a "Format Factory"?
Soha többé ...
-
s3toraph
senior tag
válasz soo277 #35808 üzenetére
Sziasztok!
Plazma TV-vel kapcsolatban (Samsung) hol kérdezzek? Téma: PC-t akarom rákötni HDMI-vel, és nem klappol minden. Nem találok megfelelő topicot...
Bocsi soo2777 nem neked akartam írni csak félrenyomtam!
Üdv
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
soo277
őstag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni.
AM3+ Alaplap ba müködni fog az AM3 as proci?BT: wersoo#21211
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni mert a Format Factori bármelyik változatát installálom fel,mindig hibát jelez hogy a rendszerben valamilyen hiba miatt a program nem fut és installáljam újra.Újra installálom és ugyan úgy nem fut bármelyik verziót rakom fel!!!
Soha többé ...
-
Malanrion
tag
válasz seederking #35798 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! 9800gt-hez milyen alaplapot ajánlotok?Amd-s ddr2. Olcsó legyen az a lényeg. köszi
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Attila xy
tag
Üdv!
Abban kérnék segítséget hogy a Philips Crystal 650 típusú nyomtatót hogyan lehet működésre bírni 7-es windows alatt.? Van-e valami megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest