Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A segítségeteket kérem
Tudtok olyan programot ami felismer egy adott számot címet ad neki, előadó, album kép..
-
jonnyjoker01
veterán
-
Ruszki
senior tag
válasz jonnyjoker01 #34395 üzenetére
Jah az úgy érdekes!
Router beállítások nem szálltak el!?
Én már ilyennel is találkoztam!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz hunboy1974 #34390 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz hunboy1974 #34390 üzenetére
Én Logitech C270-et használok, korrekt darab, árban olyan 6-7k körül van. Persze, nem igazán tudjuk, pontosan mire is szeretnéd használni. Ez Skype-ra tökéletes, a mikrofonja is kellő érzékenységű.
-
Ruszki
senior tag
válasz jonnyjoker01 #34391 üzenetére
Üdv!
Először nézd meg az eszközkezelőben,hogy fel e van telepítve a driver!
Ha meg van akkor az FN+F..(amelyiken rajta van a WiFi jel) megnyomod és engedélyezi!
Esetleg még lehet,hogy a laptop oldalán vagy elején kapcsoló ami ki-be kapcsolja a WiFi-t!Lehet tudni egy pontos típust!?
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
A laptopon szeretnék csatlakozni a wifi routeremhez de le van tiltva, de úgy, hogy a saját hálózatok között sincsen, tehát nem tudom engedélyezni. Hogyan oldhatnám meg ezt?Köszi
Üdv. Johnny
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
tudnátok nekem ajánlani valami normális webkamerát,ami win7 kompatibilis?
AFFA
-
Dexter-2000
őstag
Sony Xperia V mikor lesz elérhető MO.-n?
Szép napot!
-
Zin
őstag
Logitech G5 egeret szétt lehet szedni? ki akarom takaritani!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
xxxthrief
aktív tag
Vagy a GOM player 11 mb és mindent tud.
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
peter889
őstag
Szeretnék Xp-hez telepíteni valami jó kis videolejátszó progit, ami méretre nem túl nagy, minden szükséges kodekkel. Tudnátok ajánlani?
-
-
Ice&Lime
veterán
azok a windowsok(7), amiket a laptopokhoz adnak pl. hp, dell windows 7 telepítő dvd lemezek, azok miben különböznek a gyári sima windowstól?
(mert driverek külön dvd-n vannak, tehát azok nincsenek rajta, viszont feltelepítésnél a logóját mutatja a rendszer tulajdonságainál, de ennyi, ennél többet nem vettem észre, esetleg van valami más komoly különbség is?) -
leslieke
Jómunkásember
válasz Kalifornia #34364 üzenetére
VLC Player
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ruszki
senior tag
válasz #71028224 #34365 üzenetére
Van benne valami mármint a felmelegedéssel kapcsolatban!
Egy kis terhelés után ellenőrizd a hőfokokat!
Cpu hűtőbordát takarítsd ki,ventilátort is!
Aztán ha van rá lehetőséged akkor újrapasztázás!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz Kalifornia #34364 üzenetére
Esetleg ellenőrizd,hogy fent e van a vga driver.
Lejátszónak próbáld meg ezek közül valamelyiket!
KMPlayer
Media Player Classic Home CinemaAz optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
törölt tag
hsz
Tudtok rá megoldást?
Levettem házam oldallapját,és már azóta nem fagy le.
Szerintetek akk a proci melegedett túl,és azért fagyott le? -
Kalifornia
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, mert a notebookom nem játssza le a hd filmeket azaz mkv formátomú fájlok, pedig tettem fel programot "Sm Player".
Azt írja ki, hogy a Windows nem támogatja a képkockákat és ezért fekete képernyő lesz.Mi lehet a probléma? Esetleg tudtok jobb film lejátszó programot?
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
Az ide-s vinyók motorjának vezeték szineiről küldene valaki egy részletes leírást hogy melyik mi? meg melyik a + - hogy meg tudjam forgatni?
Üdv!
U.I. : tápra nem kötöm mert nagyobb/kisebb feszültséget akarok neki adni.Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Vakegérke
félisten
Nincs mit, örülök, ha tudok segíteni.
Te dolgod, hogy mit veszel, és ha megengedheted magadnak, ám légy boldog tulajdonosa egy kuplungos szerkezetnek. Én azt hittem, hogy pénzhiányban szenvedsz, azért mertem javasolni egy olcsó, de használható kormányt.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Tartok tőle, hogy nem megoldható a dolog. Viszont 4-5 ezerért már kapsz olyan kormányt, amilyen nekem is van, és ha nincsenek túlzott igényeid, kielégítő megoldás lehet.
Van itt is eladó.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
Sziasztok!
A gépem egyre gyakrabban lefagy.
kb. 1-2óránként lefagy a gépem,ugy hogy csak skype és vidi megy együtt.
Mi lehet az oka??? -
Mercutio_
félisten
Ugye a C:\AMD könyvtárba csak a telepítő állományokat rakják az amd progik, így install után törölhetőek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
laci06
senior tag
-
veterán
válasz #65675776 #34348 üzenetére
Akkor ebből Chrome lesz, valamint NOD32-t kilövöm, és felteszek helyette egy Microsoft Security Essential-t, az oda nekik elég
Szerk.: Ha youtubet átállítom HTML5 módba, azt megjegyzi a böngésző?
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
törölt tag
-
Ruszki
senior tag
válasz Fecogame #34343 üzenetére
Mostanában sokan panaszkodnak a "tecső-re" mert sokaknál akadnak a videók!
Sokan a flash-t szidják!
Én is próbáltam itthon 4 fajta böngészővel de mindig más az eredmény!
Szóval szerintem nem hardver!
Persze hacsak nem 1080p-t akartatok rajta nézni!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz juve600 #34341 üzenetére
Hát én ahogy elnézem az alaplap egy az egyben ugyan az csak FM2-es foglalattal!
De azért vannak eltérések!
A cpu meg 4 maggal 3,2Ghz-en 65w-al elég jó!!!
Jó lesz ez!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
veterán
Tegnap voltam barátnőmnél, néztünk youtube videót, de az rendkívüli módon akadt. A net bírta, azzal nem volt gond. A gépen a legfrissebb Firefox és flash player van, a gépben pedig 1GB RAM, valami egy P4-es processzor van.
Volt a folyamatok között egy ekrn.exe, ami nagyjából 80MB memóriát evett, procihasználatát nem néztem.
Miért akadhat mégis a videó?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
-
-
peter889
őstag
Lenne még kérdésem:
Az Opera néhány webhelyen található fiókjaimhoz nem hajlandó a nevemet+jelszavamat megjegyezni és nem is kéri azt, így minden egyes alkalommal be kell vinni, ami problémás.
A Shift+Enter megnyomásával szeretnék minden alkalommal belépni.Hogyan tudom rávenni az Operát minden jelszó megjegyzésére?
Az Operában a Beállítások-Űrlapok fülnél a Jelszókezelő engedélyezése ki van pipálva.
-
őstag
Sziasztok! Egy elég egyedi kérésem lenne. Arról van szó, hogy nincs kormány, pedálom itthon, de szeretnék valami olyat csinálni, hogy adagolni tudjam a mértékét a gáz adásnak, fékezésnek a billentyűzeten. Van erre valami program? Google-n keresgéltem de nem találtam semmit. Tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Van olyan szoftver, amelynek segítségével Win7 x64 operációs rendszer alatt CD lemezek információit tudom megnézni?
Olyan szoftverre van szükségem, mint anno a "CD Identifier" volt. Azt kipróbáltam, de sajnos valamiért bármilyen üres CD-t helyezek a meghajtóba (SONY Optiarc AD-7260S) nem működik az a "gomb", amivel a lemez azonosítását meg lehetne kezdeni. Szürke, nem lehet rákattintani.
(Anno Win98/ME/XP alatt tökéletesen működött.)
Szóval olyan utility-re van szükségem, ami megbízhatóan működik, és kiírja a legfontosabb adatokat a CD lemezzel kapcsolatban, kiemelten a gyártójára!
Előre is köszönöm!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok olyan programot amivel egy HP 6735s laptop processzorának feszültségét tudnám állítani? Biosban semmit nem találok mert ez hp saját biosza.
Előre is köszönöm.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Ismét elakadtam.
A Microtorrent-et telepítettem újra és a letöltési hely, de még a letöltési hely meghajtójának betűjele is megváltozott.
A Documents and Settings uTorrent mappájába behelyeztem a korábbi állományokat, a futtatandó torrentfájlokat egyéb beállításokat, hogy ne kelljen újra töltögetni, hosszasan állítgatni.
A Microtorrent Beállítás-aiban csupán a Új letöltések helyét tudom módosítani, a már korábban letöltött torrentekét nem.
Van több tucat futtatandó torrent fájlom, és azok minden áron a régi elérési utat akarják használni és "elérési út nem létezik" hibaüzenetet küldik.Hogyan tudom az elérési utat módosítani a már korábban letöltött torrenteknél?
(Nem tudom elég érthetően fogalmaztam-e.) Köszönöm, előre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyet még nem tapasztaltam. De a Taskbar-nak sem kellene felugrania azért, mert buzerálod az egyik ablakot. Ezt a chatprogram beállításával kellene kiküszöbölni, mert azok (és az IM-ek) szoktak tipikusan taskbar gombot villogtatni mindenért, ha kell, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
köszi, na közben kibújt a szög a zsákból, rosszul mondtam, mert nem a VLC-vel van a gond, hanem a winnel, csak rosszul emlékeztem, szóval a főmonitoron megy a film, a kiterjesztett asztalon pedig a chat, ha a film teljes képernyőn van, a kiterjesztettben pedig írok valamit, vagy belekattintok, akkor a főmonitoron, ahol a film is megy, megjelenik a taskbar. Gondolom meg kéne cserélni és a kiterjesztettben kéne vetíteni a filmet és akkor nem lenne ezzel probléma, elnézést a felesleges kérdésért így daa-raa törölheted is őket ha gondolod, mert rosszul írtam/kérdeztem.
-
Kommy
veterán
válasz Krisz79 #34329 üzenetére
Gépösszerakó, olvasd el az 1. hozzászólást és aszerint írjál.
(#34327) Jim-Y: VLC-nek van egy olyan módja, hogy ha elindítasz egy filmet akkor automatikusan kiteszi teljes képernyőre a megadott helyre ezt használod, mert ez szerintem pont erre van.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Segitségeteket kérném.
Ha szeretnék összerakni 1 viszonylag jó gépet.
Erre kapnék segitséget?Milyen lapot,tápot ,Ramot,videókarit érdemes?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Ribi
nagyúr
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a lemezkezelő nem enged egy particiót megszüntetni? És a particiót a sajátgépben formázni sem tudom.
Én arra gondolok, hogy az a baj, hogy az van megjelölve, mint rendszerpartició. De a win egy SSD-ről fut jelenleg is, amit meg akarok szüntetni, az pedig egy vinyón van. Hogyan tudnám megszüntetni?
Köszönöm előre is újra!
-
Jim-Y
veterán
üdv
két monitorom van, az egyiken megy a film VLC media playerrel megnyitva, a másikon egy chat ablak, amikor a chat ablakba kattintok akkor a VLC alsó sávja előugrik ezzel értékes területet vesz el a filmből és zavaró. Nincs valami megoldás arra, hogy a film kitöltse az egész felületet még akkor is, ha a másik monitoron máshova kattintok?
-
juve600
nagyúr
üdv !
amd athlon x4 641
gigabyte a55m-ds2szerintetek jó párositás,kompatibilis ??
thx -
Ruszki
senior tag
válasz peter889 #34314 üzenetére
Nem használok Skype-ot de ha jól emlékszem akkor amit letesz tálcára ikont az óra mellé arra egérrel jobb klikk és kilépés!
-
peter889
őstag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyan lehet a Skype-ból kilépni?
Legfrissebb változat van fenn. Nem vagyok jelszóval bejelentkezve. Van egy bezárás gomb, de az csak
leviszi a jobb alsó sarokba ikonállapotba, miközben futva marad. Most is a Feladatkezelő-Folyamatok fülén kellett az Skype.exé-t leállítani, mivel az Feladatkezelő-Alkalmazások között meg sem jelent.[ Szerkesztve ]
-
gamer187
tag
FULL HD filmek futtatásához mi a minimum amit meg követel hardverilag? ram, cpu, videókártya?
-
gamer187
tag
-
Ruszki
senior tag
válasz Rudiaszarvas #34309 üzenetére
Esetleg nem volt benne gyári fejegység!?
Próbáld meg azzal ha volt!
Ha azzal se megy akkor lehet kiment a biztosíték és ki kell cserélni a "táblában".
Ha esetleg azzal menne akkor az Alpine-ban ment ki a biztosíték!
Vagy esetleg meg még annyi,hogy lehet nincs jól bekötve a kocsiban vagy át lett alakítva a Te rádiódon valamiAz optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok. Tegnap megérkezett az "új" autóm és szeretném benne működésre bírni a fejegységet amit a "régebbi" autómból vettem ki. A paraméterek a következők:
a két autó (régi vs. új) ugyanaz a márka, típus és évjáratban "csak" 2 év a különbség...
Tehát ugyanazok a csatlakozók elvileg összekötöm a fejegységgel és működnie kellene....
Az autó egy Saab 9-3 2010-es évjárat.... a fejegység pedig Alpine CDE-W235BT ... Probléma pedig...nem kapcsol be a fejegység.Valakinek v.mi ötlet? Az autó akkumulátoráról nem húztam le a sarut mikor összekötöttem a rendszert... ez probléma lehet?
Köszönöm ha v.kinek van ötlete... Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
xenonboy13
tag
Nos lenne egy kis problémám tudom nem mai szerkezet de vinni-e kéne ennek a gépnek ezt a játékot (Burnout Paradise Ultimate Box)
amikor elkezdek játszani akkor normális fps-el megy de viszont ha van autó,vagy versenyt tolom akkor 10-16fps-el megy a játék. Nem csak evvel a játékkal van baj hanem a Metin 2 nevezetű Online játékkal is (ott is akadások vannak)
gépem:
915GVM-V3
Pentium 4 630 3.00GHZ
800MHZ DDR2 2x1GB Kingston
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
40GB+80GB ATA Winchester
300-350W Codegen táp -
peter889
őstag
Sziasztok! Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget és hasznos infókat, és BÚÉK!
-
Belako
tag
HI!
Hasonlóval találkoztam akkor a vgát sípolta ki, nem a ramot próbáld meg annak a cserét bios reset után.
Írd be a google-ba, hogy bios post code vagy bios beep code és a bioszod típusától függően megtalálod a bios által kisípolt hibát. Ami v. Award bios gyárilag vagy ennek változatai. Ha ez meg van akkor könnyebb lesz.B.
Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
benu5
csendes tag
.van egy mercury p4vm800m alaplapom, és egy 512mbos ddr1es ramom. és hosszan sípol 3mp szünettel 14-edik sípolásnál meguntam és nem számoltam tovább.nincs több ddres gépem cserélgetni nem tudok semmit. naggyábol kiporoltam a csatlakozot pólóval pedig a ram csatlakozóit.de így is sípol.HEEELP!(I need somebody)
nincs kép -
-
kjani18
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest