Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tonyrulez #132867 üzenetére

    Az Orico 2189C3 külső ház a gyártó weboldala alapján 2 TB-ig kezeli a HDD/SSD meghajtókat, de az is csak a fizikai méret (max. 9,5 mm) miatti limit, ténylegesen elvileg akár 4-5 TB-os 2,5"-os HDD-t is kezelne, vagyis nem az 1 TB lehet a gond. Meg ha esetedben 500 GB-os HDD-vel működik, akkor nem is az lehet a helyzet hogy gyári hibás a külső ház, mert akkor elvileg egyáltalán nem működne semmilyen HDD-vel.
    Ha a lemezkezelőben ismeretlen lemezként jelenik meg a HDD kapacitás nélkül (így kellene normál esetben) és parancssorban 0 bájt a kapacitása, akkor nem meglepő ha nem lehet inicializálni. Ez esetben érdemes ellenőrizni a SATA fizikai csatlakozást a külső ház belsejében, valamint USB-n is illetve másik porton (asztali PC-nél a hátlapon lévő) és másik kábellel is kipróbálni, ha van rá mód akkor másik ≥ 1 TB-os HDD-vel is, Windowst újraindítani és utána újrapróbálni, eszközkezelőt megnézni hogy ott nincs-e hibakód, stb.
    Ha a leírtak mind ki lettek próbálva és továbbra sem nem működik a külső ház az adott HDD-vel, úgy hogy nem a HDD hibás mert az máshol megfelelően működik USB-n, akkor jöhet szóba a külső ház hibája és ennek okán a visszaküldés illetve garanciális csere vagy elállás a vételtől.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák