Hirdetés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
őőő az egy progi amivel biztonsági mentést lehet készíteni dvdkről.... és egyben tud kiirni fájlokat és img-eket is... kifejezetten dvd-khez van....
Szigorúan biztonsági másolatok készítéséhez!
google - dvddecrypter és download majd próba írás dvdrw-re.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
És nem tudsz hangot váltani? A gépen nézve meg van hangja?! és ha dvddecrypterrel írod ki?
Monstre: a képen nálam a szokásos ifo és bup fájlok látszodnak, tehát video módban jónak kéne lennie.
talán látod?!
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz GrandeP #8492 üzenetére
hát de lejátszani tud az, legalább is eddig nem volt gond. Csak ez a hülye film nem iso-ban van, hanem így volt...
Ha beledobtam a VIDEO TS-be, mondom akkor meg hang nem volt. De nekem meg nincs csak divx-es lejátszóm, meg PC-m, de mind2 megoldja, hogy nem jól van kiírva és megtalálja a neki való cuccokat. -
ALI_G
veterán
Vannak ezek a fájljaim:
hogyan írjam ki nero-val, hogy egy mezei DVD lejátszó is lejátsza? Már próbáltam úgy, hogy csak ezeket a fájlokat, aztán Video DVD-t választva bedobtam a szokásos VIDEO_TS mappába, úgy nem volt hang a lejátszáskor.
Hogy kéne? -
törölt tag
sziasztok,
tegnap vettem 2 nx-3000-es kamerat
bedugtam 64 bites xp es 32 bites vista alatt
telepitette is a drivereket mindket rendszer, konfiguraltam a kamerakat, es hasznalhato is lett mindketto
viszont kivancsi voltam a kamera sajat szoftverere, le is toltottem a microsoft honlapjarol a drivereke + programokat, de kalibralas utan nem volt kep se msn-en, se mas alkalmazasban, csak a kamera sajat szoftvereben
ha mas alkalmazasban akartam videohivast kezdemenyezni, fekete volt a megjelenitendo kep es alul volt egy kis kepzavar egy vekony csikban...
a windowsos driverekkel kifogastalanul muxik a kamera, de igy nem tudok felvetelt kesziteni, mi lehet a baj?
esetleg mas ilyen szoftver hasznalhato lenne? -
Bullet_
tag
üdv
olyan problémám lenne a géppel, hogy kék halál és kiírja hogy "vmilyen hardver megvédése érdekében leállította a gépet"
biost frissitettem, windowst ujraraktam
proci,vinyó,memória tesztet lenyomtam (everest) igy nem halt meg, de ha minden egyszerre megy ugy 22 percet birt
de nem feltétlenül nagy terhelésnél csinálja mert volt, hogy linket nyitottam meg vagy a vista gadgetét állitgattam és meghalt v. tv tunert kapcsolgattam
mivel a procc,vinyó,memória a teszten átment ezért már csak a táp maradna meg a lap
ha a táp lenne akkor resetelne nem pedig kék halált dobna sztem
ja és a 3d mark 06tal se volt kék halálesetleg vmi tipp h mi lehet rossz
vagy vmilyen másik teszt amit lefuttathatnék és pontosabban rámutathatna a hibára?szerk: minden alkatrész max 1 hónapos, az elején nem csinálta, 2 hete kezdte el kb
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz greatchaos #8480 üzenetére
De kiírja az elején, h tegyek bele 40est.
-
tupacamaru
veterán
válasz gombavadasz #8468 üzenetére
Az enyémhez adtak egy driver lemezt 98-hoz. Próbálj drivert letölteni hozzá mert anélkül nem fog menni. Lehet hogy van fent a honlapjukon is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SzalaiG
addikt
Nincs itthon éppen 80as IDE kábelem. Hogyan állítsam a PIIes gépet, h ez ne legyen gond?
Kiírja indulásnál. Mennyit számít ez? -
RexpecT
addikt
Áhhh nemhiszem el.
Adott egy konfig most lett ujrahúzva minden.
Király minden,de a Honfoglaló megfagy(5-10 perc max és semmi nem segít csak a reset).
Memtest megvolt és amúgy is jól muszik minden.
Valami ötlet?
Mert már eléggé idegesít. -
gombavadasz
tag
Vkinek sikerült már feltepíteni pen drive-ot win'98 alá?
-
gombavadasz
tag
válasz gombavadasz #8347 üzenetére
Ami a sima keresőben kijön, nem mind jó, sőt!
Olvastam egy jó ötletet, ezt még kipróbálom: [link]
A gyártó oldaláról, innen (fent) érdemes leszedni, a másikkal semmivel nem megy.
JA és még a gyártó oldaláról sem garantált, hogy mindegyiket felismeri
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
Tegnap feladtam egy PS2-t Szolnokra Premiumként 1890ft volt. Most megnéztem hol tart.
2008.02.20 14:42 Mór 1 posta Küldemény felvéve
2008.02.21 12:18 Szolnok 8 posta Letétbe helyezveMi az hogy Letétbe helyezvel? Ugy tudtam másnap ki is viszik a cimzettnek.
:(
-
ssolitude
őstag
Az itthon található gépek közül egyiken sincs soros port kivezetve, de emlékeim szerint régen a kivezetés apa volt. Ahhoz meg kellene egy fordító is, amit magyar kereskedőnél még nem találtam (kint pár eurós cucc).
Végülis mindegy, mert szereztem csatlakozókat, úgyhogy gyártok egyet.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
peet_22
csendes tag
hali
ha installshield el telepítő programokat indítok akkor leáll a telepítés egy hiba üzivel!
tartalma:Unhalded Exception
objektim felület nem regisztrált!
:S:S:S
aki tud segítsen mert elég zavaró ez a hiba! -
HiperG
addikt
válasz Devil Smile #8460 üzenetére
Én is csak reinstallt tudom ajánlani.
-
Devil Smile
őstag
Re HAli all
sajnos a problemam nam oldodott meg.. hsz: #8397
visszatettem f8 as bios-t de meg defaultnal is kekhalal... page_fault_in_nonpaged _area
ezzel a hibaval akkro talalkoztam amikor xarul ment fel az xp
de aztan ujrahuztam es minden jo lett
most ezt a reinstallt vhogy kihagynam ha lehet..
ujraraktam az alaplapi drivereket is.. de semmi..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
tkazmer
addikt
válasz Rabbitf_24 #8452 üzenetére
sonic record now? az ibm és dell notikhoz olyat adnak, nekem eddig bevált..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8452 üzenetére
mert h a sima lemezeknél is meghal?
Wazze? Azthittem csak képfájloknál... nerot újra telepítetted már azóta?
ui: én már rég agyon vertem volna azt a pc-t!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8450 üzenetére
imgburn-t kipróbáltad?
Hátha nátha....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Hani
aktív tag
Szerintem bármelyik komolyabb szerkesztő megteszi. Pl Photoshop.
(persze nem automatikusan: vagy kijelölöd az átszínezendő részt, és szépen átfestegeted/adjustmentekkel megoldod, vagy módosíthatod/színezheted az egész képet egyszerre. Olyan progi, ami automatikusan felismeri, hogy a kocsi mely részét akarod átszínezni, meglehetősen kevés van.)
[ Szerkesztve ]
-
Hani
aktív tag
válasz #54715584 #8430 üzenetére
Nem ez a baj, hanem amint átváltom disk writerre, elkezd lefele lépegetni, és mindegyik "számhoz" odaírja, hogy [sorry, can't disk write streams] . Ha directsound output-ot választok ki, akkor lejátssza probléma nélkül. Egyébként a streamrip winAmp - plugin megteszi, működik szépen, de valóban ezer másik program is van, igazad van a guglival kapcsolatosan.
-
bitmad
aktív tag
Milyen grafikai programmal lehet azt megcsinálni, hogy pl. egy képen levő piros autót átszínezni pl. kékre? Szóval csak a színe változzon meg, mintha átfestették volna.
Felraktam a paint shop pro studio v1.01-et (tudom nem mai program, de ez volt hirtelen), azzal próbálkoztam, de nem jutottam vele sokra. -
ssolitude
őstag
válasz Rabbitf_24 #8444 üzenetére
Nem PIO-ban van az író?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8442 üzenetére
nero nem panszkodott a méret miatt?
imgburn-t próbáld még meg, hátha... ha van kedved
[link]Gondolom sebességileg nem 18 x-san írod, és aztán ennyi itt nekem kifújt a tudásom... ha img burn se viszi akkor nem tudom.
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8440 üzenetére
és más egyéb lemeznél meg nem?
Mert írtad h újra írhatóval is próbáltad.... azzal ugyanezt amit most írtál simán kitudtad írni?Akkor még a lemez lehet ami szar... vagy nem tudom, mindig 3%-nál?
ird már ide be annak a nevét amit írni szeretnél és h mire és milyen progival.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #8439 üzenetére
így is fagy 3%nál a bevezetés után... most mit tegyek??
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8437 üzenetére
Arra figyelj h ne legyen benne lemez, meg ne fusson progi..
A hosszú fájlnév nem okozhat gondot... mert akkor mondaná.
-
ssolitude
őstag
-
-
ssolitude
őstag
Ez egy RS-232 csatlakozós adatkábel:
kép
Hova tudom ezt egy PC-n csatlakoztatni?''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
icons
addikt
Hello!
Kellene egy tablót csinálni, (olyan A3 féle méretben), az lenne a kérdésem, hogy milyen program lenne a legmegfelelőbb erre? Photoshop? Vagy van valami ami kifejezetten erre van (képeket kellen berakni, és alá szöveget + háttér, és néhány effekt), azért kérdezem, mert jelenleg még Photoshopom sincs ( ), tehát nem tudom pontosan mire képes. -
Hani
aktív tag
akom:
Kipróbáltam.. a winamp mégsem lesz jó, ide-oda ugrál a számok között.
Viszont itt van pl. a StreamRipper
[ Szerkesztve ]
-
Hani
aktív tag
Asszem a winampban van olyan kimenet a preferences - résznél, hogy nullsoft diskWriter plugin, ami pl. wav-ba pattintja át azt, amit éppen hallgatsz. Kérdés, hogy ez streamingnél működik-e, vagy csak helyi file-oknál.
Szerk:
Hm. Most néztem a beállításokat, és minden másba is tud felvenni, pl. ogg-ba vagy mp3-ba. egész jó ez így.[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
Sziasztok !
Eset felkellene vennem valamit a rádiobol (interneten keresztül) Winampon hallgatom.Hogy tudnám felvenni ? winamphoz van valami plugin vagy valami ?
-
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
Nagyon hangos az alaplapom[Asus A8N-SLI SE] csipszet hűtője, mit csináljak vele??
(gyári hűtő van rajta) lecserélni nemnagyon szeretném , csak ha muszáj
-
zoo8800
veterán
válasz greatchaos #8418 üzenetére
Kb 3 hónapja volt újrapakolva tehát még nagyon nem esedékes. De ha muszáj...
Kösz a választrip and tear, until it is done
-
kem
addikt
m³/h -> cfm /köbméter per óra -> köbláb perc
Számítás: 38m³/h-át elosztjuk 1,699011-al = 22,37 CFMKöszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
A 30 CFM minek a rövidítése?
Megegyezik ez a 30m³/h-val?Köszi!
-
zoo8800
veterán
Helló
Annak mennyi az esélye, hogy alaplap, proc és memória csere után az XP-t újra kell majd raknom?rip and tear, until it is done
-
GrandeP
addikt
válasz Rabbitf_24 #8407 üzenetére
Firmware frissítés? ha volt az baj, ha nem akkor az.
Kiiró progi frissítése...
memória ellenőrzés, ha nincs elég hely a wincsin , vagy kevés a memória akkor is ilyet csinál....Más ötletem most hirtelen nincs... ha ezeken végig mész, akkor olyan 80% h megoldódik a probléma.
-
7
addikt
válasz Rabbitf_24 #8405 üzenetére
Csak tippem volna: Nem lehet, hogy a kiírandó adatban van valami hiba?
Próbálgasd újraírható DVD-vel. -
Rabbitf_24
addikt
Hello
tudnátok segíteni, lenne egy kis gondom a dvd írómmal.
dvd íráskor 3%nál kifagy az egész gép, csak hw resetre felel, billentyűkre se reagál,
a dvdt se adja ki.
3 próba 3 fagyás.
múlt héten írtam vagy 30 lemezt, akkor semmi baja se volt.
ha esetleg vki tapasztalt ilyet, akkor tudna segíteni, 3 hónapos, nem akarnám egyből
kidobni, meg eddig asussal nem volt bajom.
köszi -
Windows NT
tag
Ez új kiépítésű hálózat abban a lakásban, nemrég újították fel cca. tíz éve, a falon meg túl új a csatlakozó és ilyet még nem láttam telefonaljzatban, ez már az újfajta csatlakozós mint az RJ45 persze csak kisebb.
Nekem más az elkpzelésem. Lehet hülyeség, de nem valami lehallgató eszköz, a szomszédok vállalkozók voltak.
Inkább azt tudnám elképzelni, hogy valami ilyesmi vagy ha cseng a telefon akkor aktívál valamit.
Szűrés ilyet még olyen dobozkába nem láttam persze lehet csak ártatlan szűrő, pedig párat már én is szétszedtem és túl újnak látszik.
Hátha valaki tudja mi ez. Azért köszi.
Üdv.
Eredeti Windows Valódi Előny!!! Hamis Windows Valódi Hátrány!!!
-
Devil Smile
őstag
válasz Lortech #8402 üzenetére
dede van fent Asus smart doctor is meg tegnap tettem fel friss Gigabyte Easy Tune 5 pro-t meg meg 1 hasonlo progitsmart doctor mar regota fent van eddig nem volt gond
akkor valszeg ez a easy tune kavart be?!?!
amikor 1 gamet akartam inditani akkor jott a kekhalal
eddig ment a game
tegnap tettem fel az easy tunet azota nem gameltem csak most akartam...
1000XMOD: leszedtem oket majd holnap kiderul most mek aludni reggel melo
remelem ez volt a megoldas thx bye all[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Lortech
addikt
válasz Devil Smile #8400 üzenetére
Valószínűleg az EIO.sys okozza a hibát. Asus smart doctor nincs fent véletlenül? Vagy valami spec asus segédprogram, driver. Ezek körül kell kutakodni, eltávolítani, frissebbet rakni.
Thank you to god for making me an atheist
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest