Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
tudja esetleg valaki, hogy meg lehet e nézni, hogy egy ip címre milyen domainek mutatnak? vagy hogy egy névszerveren milyen domainek vannak bejegyezve? (nem csak egy bizonyosat, hanem az összeset szeretném
)
-
tkazmer
addikt
válasz
#TOTTI #22965 üzenetére
ez jó kérdés, de én el nem tudom képzelni, hogy ne kelljen rá fizetni. ha nem kellene, egészen bizonyosan mindenki kisteherautónak vizsgáztatná az autóját
mod: na jól megaszontam[link] úgy tűnik, tényleg nem nagyon kell; de biztosabb tanácsért kérdezd meg a totálvámot (én egyszer egy kérdésemre kb 2-3 nap alatt kaptam választ)
-
tkazmer
addikt
tiszteletem!
problémám adódott kedves kis laptopommal wlanos internetezés közben (winxpp-t használok). valami miatt sajnos igen gyakran megszakad a kapcsolat a router és a gép között, de nem a szó szoros értelmében (ip, stb megmarad, szoftverek nem jeleznek csatlakozási hibát), egyszerűen csak a ping sem jut el a routerhez. vezetéken minden rendben.
a gondot talán az internetes rádióhallgatás okozhatta, legalábbis azután figyeltem meg először - mostanra ez ugye már lehetetlenné vált, hiszen a kapcsolatom alkalmatlan ilyen tevékenységhez.
töröltem temporary internet files-t, dns cachet, próbáltam, hogy az intel program helyett a windowsos alkalmazás kezelje a wifit, nem segített, jelenleg drivert próbálok letölteni, de ugye nem túl egyszerű dolog...
valakinek van esetleg ötlete arra nézve, hogy mi lehet a gond? -
tkazmer
addikt
valaki esetleg tudja a megoldást?
[link]
sajnos már csak 55 perc van hátra -
tkazmer
addikt
válasz
Rabbitf_24 #8452 üzenetére
sonic record now? az ibm és dell notikhoz olyat adnak, nekem eddig bevált..
-
tkazmer
addikt
válasz
Relevance007 #6900 üzenetére
rendszerhibával visszatérve nekem sem működik
-
tkazmer
addikt
filemegosztás megy a két crossal összekötött gép között?
wlanos gondra: nekem van egy inte pro set wireless programom, abban csak létrehozok egy profilt, amely "eszköz-eszköz" kapcsolatra van állítva, majd a profil listában kiválasztom, és csatlakozok. eddig még mindig működött (ja, itt ugye nincs dhcp, ip-t neked kell beállítani mindkét gépen, lehetőség szerint ugyanabból a tartományból
)
-
tkazmer
addikt
elvileg akár távoli asztallal is kéne tudnod kapcsolódni, ehhez sajátgép->rendszerinfó->távoli használat alatt engedélyezned kell a géped távoli elérést. mindenképpen kell egy olyan felhasználónak lennie a gépeden, amelyik rendelkezik jelszóval. a tűzfal(ak)on, ha van(nak), engedélyezni kell a távoli használatot, valamint ha routerrel megosztod a neted, akkor abban is be kell állítanod egy port forwardinget (nem tudom viszont, hogy melyik a távoli asztal portja), vagy dmz-be kell tenned a géped.
remélem nem hagytam ki semmit -
tkazmer
addikt
egy lcd tv-nél a full hd felbontás minden esetben 1920 x 1080 pixeles felbontást jelöl?
-
tkazmer
addikt
-
tkazmer
addikt
csak egy tipp: nekem epp pont ez a problemam van a notebookoon, bar nekem az msn mukodik. probald ki az xB browsert, (asszem ez a neve), telepites nelkul mukodo firefox alapu bongeszo. Nekem az mukodik. Ja, es egyes honlapoknal az is mukodik, ha a honlap ip cimet irom be, bar eleg erdekes kinezetet kapok, mert pl a css-t, js-t nem tolti be
a magam reszerol egyebkent a windows frissitesekre gondoltam, hogy esetleg azok tettek tonkre a browsereimet, mert azota nem jok, miota mostanaban letoltottem a legfrissebbeket. -
tkazmer
addikt
válasz
Dr. Romano #1343 üzenetére
a 128mb ram keves xp-hez, az bekavarhat, de az sem kizart, hogy egyszeruen ennyi a savszelessege, vagy leterhelt a szerver, amirol tolt
-
tkazmer
addikt
válasz
greatchaos #1020 üzenetére
Ha meg aktualis: xpp-nel (home-nal nem, vistanal nem tudom) be lehet allitani, hogy kik ferhetnek hozza egy adott mappahoz(vagy lehet vedeni a megosztas jelszoval, stb), sot, ha egy $jelet teszel a mappa neve moge, akkor nem is fogja latni az a gep, amelyiknek nincs joga elerni.(bar lehet, h ez csak a server2k3-nal mukodik).
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest