Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
whisky75 #9395 üzenetére
whisky75
alaplapok a te gepedhez e-bayrol [ITT] ... csak az arak miatt
procik ... ha egy M 540-es cerka van benne gyarilag erdemes helyette egy T2330-asba beruhaznod, olyan nagyon ez sem durva arilag, de egy kicsit megloki a geped teljesitmenyet.
Errol [ITT] olvashatsz bovebben
Azert nezd meg es ellenorizd a kompatibilitast Te is mielott beruhazol, mert el is nezhettem valamit.
Meg valami .. a gyarto mindig hevesen tiltakozik a proci upgrade ellen, ertheto okokbol, de azert nem kell parazni. en most huztam fel egy Advent QRC430-ast T5500-ra 1.7-es cerkarol
-
-
L3zl13
nagyúr
Húzzál le/vegyél ki minden nem létszükséges elemet (Vinyót, DVD-t, egyik memóriát, ha két modul van).
BIOS-ban nyomj egy load defaults-ot.Nézd meg, hogy ezek után még mindig újraindul-e BOOT képernyőnél.
Ha igen, és esetleg két memória modulod volt, vagy van másik memóriád amit bele tudnál tenni, akkor próbáld meg azzal+a saját táppal.
Ha továbbra is újraindul BOOT képernyőn, akkor szedd ki az alaplapot a házból. Tedd ki az asztalra. Szedd ki a procit, pasztázd újra, rakd vissza. Ezután próbáld ki még mindig az asztalra rakva.
Ha ezen a ponton még mindig rossz, akkor alaplap vagy proci jó eséllyel kuka.
Ha bármelyik ponton megszűnik a hibajelenség, akkor szépen egyenként kezdd el összarakosgatni/visszacserélni az eredeti elemeket, és mindegyik után nézd meg van-e hiba.
Ha megvan, akkor a megfelelő elem cserélendő.Ha a BOOT képernyős hiba nem jelentkezik, és mindent visszaraktál az eredeti helyzetbe, akkor jöhet a vinyóról bootolás.
A windows lehet, hogy elromlott az egyik korábbi újraindulás során, tehát azt lehet, hogy javítani, vagy újratelepíteni kell.Ha a szétszedés-összerakás során esetleg furcsamód megjavult a géped, akkor futtass még pár tesztelő progit az összerakott gépen. (Memteszt, Prime95 stb.)
-
JanR
addikt
Meg 1 kerdesem volna. Epitettem egy kisebb PC-t szuleimnek, hogy tudjanak netezni, kepeket nezegetni, de ez most tokmind1.
Tegnap minden szuper es jo volt felment a win7 gyorsan, viszont ma, ahogy telepitettem volna az Office-t a gep ujraindult, viszont most mar bekapcsolom a gepet es folyamatosan ujra indulgat. Van, hogy Win Load-nal, van, hogy meg a BIOS screen-nel. A tap ok, tulmelegedes nincs. Szerintetek mi okozhatja a problemat?
A gep: ASUS P5GZ-MX / Pentium D 915 / 1GB DDR2 800 (533) / Samu 500GB / Codegen 400W (tudom, tudom, de mukodik jol es nincs masikra szukseg - a gepet a sajat Corsairommal is kiprobaltam, de ugyan ezt a hibajelenseget ujraindulas csinalja) / PIONEER DVR-RW.
Valaki aki okosabb nalam segitsen, mert tanacstalan vagyok.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
whisky75 #9392 üzenetére
És miből valószínűsíted a procit?
KB az az egyik legkevésbé valószínű szerintem.Alaplap már jóval esélyesebb, de lehet akár memória hiba is.
Abban biztos vagy, hogy nem csak kép nincs a kijelzőn? Biztos, hogy nem bootol be a rendszer a háttérben?
Egyébként meg ha viszed szervizbe nem mindegy?
-
whisky75
tag
segítséget kérnék.
Nem indul a laptopom, toshiba L40, kép nincsen, de felpörög a vincsi meg a cd. Valószínűsítem hogy a proci halt meg benne. Holnap viszem szervízbe, és ott megmondják hogy mi a baja. 5 let? -
JanR
addikt
Van valami olyan szoftver, amivel egy Pentium D 915 homersekeletet tudnam merni? Mert ugy nem BIOS-ban akarom nezegetni, hanem mondjuk proci teszt kozben!
PLS HELP!
-
moha21
veterán
válasz
lakatosturbo #9389 üzenetére
Trophy Bass
SEGA Bass Fishing -
lakatosturbo
aktív tag
Valaki tud mondani egy jó horgászós játékot?
-
L3zl13
nagyúr
-
jozsi252
veterán
mindenképp samsungnál akarok maradni, viszont akkor melyik más típus ajánlod aminek tudod hogy szép a képe a bennelevő dolgoktól képjavító stb miatt?
160-170ig max itt most lcdre gondolok mivel led-es samsung amit beírtam 81cmeset az kb 160 körül van, szóval ledesnél nálam max ez jöhet számításba mert elég brutálisan emelkedik az ár col arányában, viszont sima LCD-nél annál több választási lehetőség van.
vagy esetleg van neked konkrét típus amit használsz otthon esetleg és bejön szép a képe?
-
törölt tag
válasz
Redcaster #9376 üzenetére
Redcaster
a SiS hangkari drivereket toltsd le [INNEN]
Blackmate
a 24 a peldaban az alhalozati mask 4 byte-jabol azon bit-ek szama decimalisan, ami 1 erteku es nem 0. ez a 255.255.255.0-ra vonatkoxik, ahol 3 byte, azaz 24bit erteke 1.
(erre kozbe mar valaszolotak
bocs)
zarojelben, ha egy byte 8 bit es mind a 8 bit helyierteken 1 erteku, akkor az 2 a 8.-on, azaz 255 decimalisan
-
L3zl13
nagyúr
válasz
jozsi252 #9378 üzenetére
Hülyeség, attól nem szebb a képe, hogy LED-es.
Kevesebbet fogyaszt, energiatakarékosabb, de a kép minőséget sokkal jobban befolyásolja a benne lévő LCD panel, a képjavító engine, a képernyő bevonat meg egy rakás minden.
Lehet, hogy a konkrét két tipus esetében szebb a 82 cm-es képe. Nem ismerem őket. De ez nem a LEd háttérvilágítás miatt van.82cm-est venni 101cm-es helyett csak azért mert LED-es abszolúte nem éri meg.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
következő dologban kérnék segítséget, kinéztem 2-tv-t
Samsung LE-40C550
Samsung UE32C5000
ugye az utóbbi LEDes háttérvilágítású viszont a másik nem 81cmes hanem 101cm érdemesebb venni ledeset szebb a képe sokkal? árban nemsok különbség van 5-10k kb a méret nem számít hogy mekkora. jólenne mindkettő, csak azért kérdem hogy melyiket érdemesebb venni?
-
Blackmate
őstag
Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne: Mit jelent a 192.168.1.1/24?
Innen próbáltam értelmezniazonban, magas ez a mondat: De gyakran találkozhatunk az egyszerűsített formával - például a 192.168.1.1/24- ahol az IP-cím után elválasztva az alhálózati maszk 1-es bitjeinek a számát jelezzük. -
Redcaster
őstag
Hali:
Az lenne a problémám, hogy újratelepítettem a gépemet, viszont a hangkártya-driver CD-jét nem találom sehol. Az lehetséges, hogy a telepítő-CD-n van rajta? Megpróbáltam leölteni hozzá SoundMax-ot, de nem jó. Le lehet hozzá egyáltalán tölteni drivert? Vagy CD nélkül ne is próbálkozzak? Adjon valaki egy linket pls aki tud nekem segíteni.
Hangkártyám: (ezt a sort Everest-ből másoltam ki
Analog Devices AD 1888 @ SiS 7012 Audio Device (integrált)
remélem tudtok segíteni, és köszi -
Atom_Anti
senior tag
Weblapkészítéssel kapcsolatban kérdezem hogy hol találni jó irodalmat? ami a kezdetektől végigvezet engem, majd folyamatosan kitanítja a lépéseket.
-
Zolien
csendes tag
Helló!
Arra lennék kíváncsi, az alábbi apparát megéri/épp árban van/tudtok jobb ajánlatot (ahova nem írok gyártót azokról nincs infóm).
- Intel Celeron 1.8GHz processzor
- Dell P4 alaplap
- 4MByte videókártya
- DVD meghajtó
- táp
- ház
Sajnos memória nélkül.
Postával együtt lenne 5 ezer forint. Mit gondoltok? -
lavoy22405
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy cseréltem a gépemben procit, de a windows indításakor kékhalál lépett fel. Ez a probléma egyszercsak megoldódott, de nem csináltunk vele semmit. Viszont utána a windows nem vette vissza az óra jelet, amikor nem volt kihasználva a proci.
Régi proci. AMD Athlon 64 4400+
Új : Amd athlon 64 6000+ -
RootRulez
félisten
válasz
pincehely #9364 üzenetére
160-ast 320-asra felesleges konvertálni, mert nem lesz jobb a minősége... Egyébként én Easy CD-DA Extractor-t használok hasonló célra.
-
AKHook1
tag
-
fero02
nagyúr
Létezik az Intel-nek és a Gigabyte-nak olyan support e-mail címe, ahová tudnék nekik levelet küldeni?
-
pincehely
addikt
160kbs-es MP3-at szeretnék 320kbs-é, és 64kbs-é alakítani?
Milyen programot ajánlotok erre a célra? -
törölt tag
válasz
madmaxxx #9352 üzenetére
madmaxxx ezt talaltam, nem tudom h mukodik e de egy probat meger
[EZEN] a linken egyebkent lehet talalsz mas megoldast is
Hit Ctrl+Alt+Delete and open the task manager.
Stop all processes with a bunch of numbers in them.
Go to Start>Computer>C: drive>Program Files>Temp files, and delete them all.
Empty the recycle bin.
Then go to Start>Run>type %temp% and delete all of those.
Empty the recycle bin again.
Then restart the computer, tap the F8 key while it is booting up, then choose "Safe mode with networking".
Download Malwarebytes from here:
http://malwarebytes.org/
When it asks you where you would like to save it, change the "mbam_setup.exe" file to xxxxx.exe.
Then install it, update it, and run a full scan, make sure you get the free version. -
törölt tag
válasz
Coach Atesz #9348 üzenetére
Coach Atesz-nek
Ja a toredezettseg az nem csinal ilyet. De lehet meg memoria is, ha 2 vagy tobb modul van a gepedbe, kezd el kiszedegetni szvsz probalj hibas alkatreszt kiszurni.
esetlegesen egy hibas memoriamodulnal ekofordulhat h csak elvetve hibazik, azt rakd leghatra, nem eletbiztositas, de lehet nem lessz vele gondod.
Nekem volt olyan modulom, amirol hianyzott egy SMD, le volt torve, meg a memtest se szurta ki
Viszont mar nem emlexem pontosan mi, de valami hibazott vele. Hatra raktam es jo lett -
ÉM
tag
válasz
SzalaiG #9356 üzenetére
[link] Itt azt mondják +-osat igen:
MATSHITA DVD-RAM UJ-85JS:
Firmware Revision: F100
Interconnect: ATAPI
Burn Support: Yes (Unsupported)
Profile Path: None
Cache: 2048 KB
Reads DVD: Yes
CD-Write: -R, -RW
DVD-Write: -R, -RAM, -RW, +R, +RW, +R DL
Burn Underrun Protection CD: Yes
Burn Underrun Protection DVD: Yes
Write Strategies: CD-TAO, CD-SAO, DVD-DAO
Media:
Media Type: CD-ROM
Blank: No
Erasable: No
Overwritable: No
Appendable: No -
SzalaiG
addikt
Matshita UJ-85JS DVD meghajtó vajon ír-e DL lemezt?
-
ÉM
tag
Szevasztok!
Még egyszer megkérdezném, hátha jár erre valaki aki tudja. A kérdésem az lenne, hogy az apróhirdetéseknél rá lehet e keresni a lejárt hirdetésekre.
Köszönöm! -
PH-User
addikt
Hali mindenkinek!
Remélem, itt hamar választ kapok.
Mi a különbség elektronikában, egy hangerősítő IC-nél a "Split Supply és a Single Supply" között?
Kétféle kapcsolás van a PDF dokumentumában:
"Split Supply Typical Application Circuit"
"Single Supply Typical Application Circuit"Hirtelen nem tudtam hol megkérdezni...
Előre is köszi!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Coach Atesz #9348 üzenetére
Nem. Lemeztöredezettség nem okozhat újraindulást.
-
törölt tag
válasz
Coach Atesz #9346 üzenetére
hat ja akkor kezd el kitesztelni a vga-t. hang vissza, vga kari csere a havertol, lehetoleg gyartot is, ha nv-d van akkor ati-ra es forditva.
sajnos per pillanat nincs egyeb otletem.
esetleg meg a csere elott a gamet megprobalhatod alapbeallitasokkal, tehat 640x480 vagy ami a minimum, es ilyenek.
esetleg a biost visszavennem default, vagy megjobb, safe beallitasokra. sajnos most kezdodik a turelemjatek, es lehet ugyanolyan hulyek maradunk a temaban, sorry -
Coach Atesz
tag
válasz
#48613632 #9338 üzenetére
Hali!
Megcsináltam azokat amiket írtál: felpatcheltem a játékot, levettem a játékban a hangot, Bios-ban letiltottam a hangkártyát, windowsban is letiltottam a hangeszközt, de továbbra is újraindul a gép és ugyan az a hibakód kékhalálnál
Lehet , hogy videokártya probléma?Help!
-
moonguru
őstag
válasz
Kezdő vagyok #9331 üzenetére
Szia!
Én a SeaMonkeyt ajánlanám kisebb erőforrás igényű (volt)!
-
zodo
nagyúr
Milyen kábelt, adapter, stb kellene vennem, hogy a Dvi és D-sub csatival rendelkező monitoromat egy időben használhassam pc-vel ill. egy 3,5" -ös vinyót is támogató media player-el ?
-
dkface
aktív tag
Vettem egy Razer Habu lézeres játékos egeret , és az a problémám lenne vele , hogy ha nyomva tartom hosszan a bal gombot , akkor néha kihagy pl. egy FPS-ben ha géppisztollyal lövök folyamatosan egyszerűen megakad a lövés és nagyon zavaró tud lenni. Továbbá néha a hirtelen kattintásra se reagál elsőre.
Windows 7 , 2.21-es driver , 2.03-as firmware
A működési frekvencián próbáltam piszkálni de 1000Hz-en ugyanolyan mint 125ön tehát ez nem lehet a baj.
Előre is köszi az ötleteket hogy mi lehet a baj. -
törölt tag
válasz
Coach Atesz #9335 üzenetére
Coach Atesz
valszeg semmi baj sincs a rendszereddel. a jateknak van valami osszeferhetetlensege.
eloszor probald meg hang nelkul, de ne lehalkitsd, hanem kapcsold ki a hangot benne. megjobb ha a hangkartyadat is kikapcsolod.valamint nem tudom meddig vagy felpatcholva, az en infom 1.12-es utolso patchrol tud, te ne rakd fel csak 1.08-ig, de addig viszont legyen felpatcholva. ha eddig megvan es nem jo akkor szolj legyszi. ha jo akkor is
ha beszelsz angolul javaslom bongessz a Titan Quest forumon. Ja most olvasom van mar 1.30-as patch is, itt viszont azt mondjak, LEGYEN felpatcholva.
Tehat utolso patch-ig felpatcholni -
AKHook1
tag
válasz
Kezdő vagyok #9331 üzenetére
Probald meg az Operat
(#9333) jozsi252: Itt egy kis info a generaciokrol
Mod
Lotusz meg mindig visitok a pokos TFT-n
A legegyszerubb megoldas, ha elviszed szervizbe, es megmondod mi a helyzet...
-
Coach Atesz
tag
válasz
V.Stryker #9334 üzenetére
Beállítottam , hogy ne induljon automatikusan újra és ezt a kódot dobta ki kékhalálban:
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE29918BA,0xAB62088C,0x00000000)
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE3EFD8BA,0xAAF7D88C,0x00000000)
Ez mellett a szokásos szöveg: Keressen BIOS frissítést, tiltsa le a BIOS memóriakezelési beállításainál a gyorsítótárazást , és az árnyékozást. Próbálja meg a videokártya cseréjét illetve a hibaüzenetben szereplő hardverek cseréjét. Ellenőrizze van-e elég szabad hely a merevlemezen.
Más játékoknál is ezt írja ki, nem csak annál az 1 játéknál. Játszok pl a F.E.A.R.-el és a BloodBowl-al , azoknál pl nem áll le a gép.Üdv!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Coach Atesz #9332 üzenetére
A legegyszerűbb, ha a rendszer-tulajdonságok alatt a pipát kiveszed az automatikus ujraindítástól a pipát, majd a legközelebbi újraindítás helyett lévő kékhaláltól kiírod a hibakódot, amit vagy ide beírsz vagy rákeresel gugliban.
Erős gyanúm van, hogy túlmelegedés lesz a háttérben.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
akarok venni 1 ipod nanot, viszont most a legújabb az 5.ik generációs azthiszem a régebbiekhez képest mennyi különbség van? vagy milyen sűrűn adnak ki új generációsat 2 évente? vagy pl ipod touch-nál is 5.ik generációs a legújabb sokféle különbség van azoknál is?
-
Coach Atesz
tag
Hali!
A problémám sajnos továbbra is fenn áll, miszerint néhány játéknál újraindul a gépem
Újra tettem a rendszert , azelőtt a video drivert és a directx-et is, de továbbra is újraindulgatHelp VALAKI!!!
-
törölt tag
válasz
Kezdő vagyok #9327 üzenetére
a Mozilla egy nagyon jo kis stuff de zabalja a rendszereroforrast. A ram eleg, de ha egy 2GHz cerka az a proci es az uj 3.6.xx mozilla akkor lehet megvan a tettes
-
Lotusz
tag
válasz
#48613632 #9325 üzenetére
ja bocs, azt elfelejtettem írni, h TFT, és egy viszonylag jóféle, szóval nem örülnék neki ha ez a buzi pók mondjuk lepetézne aztán egy pókcsalád itt mászkálna a monitoromon, vagy esetleg egyszer csak úgy gondolja hogy megdöglik a képernyő közepén... az se lenne túl jó
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Egy jó ismerősömnek a laptopja le van lassulva.
De csak a Firefox Mozilla,az nyílik meg a legelső induláskor 22 másodperc várakozási idő után,utána már kb.10 másodperc lesz.
Régen nem volt vele gond.
A Mozilla újratelepítés sem segített.
A többi program jól működik.
Ez mitől lehet?
2 Ghz Intel processzor,3 Giga RAM,Windows XP Professional van rajta.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
Ramius
őstag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
-
Lotusz
tag
üdv, én igazából ezt el sem hiszem, hogy megtörténik, de éppen egy kis pók mászkál a monitoromon BELÜLRŐL és k*rva idegesítő. volt már valakinek ilyen?
hogy a rákba került oda és mit lehet vele csinálni??köszi
-
törölt tag
válasz
AKHook1 #9322 üzenetére
biztos vagy benne?
oke lehet mert ez sem szentiras, akkor viszont mielott barmibe is beruhaznak leteszteltetnem a procit ott ahol len is meg tudok gyozodni arrol, hogy muxik es ha igen, akkor kezdenek vasarolgatni. a tap amugy jo otletnek tunik, de elotte akkoris kipakolnek mindent ami aramot fogyaszt, mert azert egy elindulashoz eleg am az a 350W
igy akkor most mar az en valaszom is reszben targytalanna valt ... interaktiv forum .. csak igazi profiknak
-
törölt tag
[link] szerint a procid nem kompatibilis a lappal de nezd at te is mielott visszaviszed es hozzavagod az eladohoz
ha jol latom egyetlen wolfdale sincs sajna. ha igazam van akkor es telleg nem jo bele probald meg visszavinni es becsereltetni de mostmar vidd a linkelt listat kinyomtatva es persze igerj 2 sort a boltosnak meg a baratnodet egy par orara -
Ramius
őstag
Nem lehet, hogy a táp kicsi neki? 350-es kódgány.
-
Ramius
őstag
Üdv. Beszereltem egy E5200-as procit egy Asrock 775i 65G lapba, de bekapcs után speaker nem sípol, és a monitor nem kapcsolódik be. Mi lehet az oka? Videókártyát már megmozgattam, hátha szerelés közben elmozdult, de nem segített.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Lakásfelújítás közepén vagyok és a parketta szegélyléc alá kellene beraknom a kábeleket. UPC esetén mit érdemes tennem. A koax kábelt elvezetni benne a modemig, vagy már előbbre tenni és a szegélybe csak az utp kábelt bevezetni.
Melyik megoldás a célravezetőbb szerintetek? Előre is köszi a segítséget! -
L3zl13
nagyúr
válasz
Coach Atesz #9303 üzenetére
Mivel FEAR és BloodBowl alatt nem indul újra, ezért a táp problémát nem tartom valószínűnek.
A Kék halálkor nem hivatkozott valamelyik rendszer fájlra? (valami.sys például)
Na nincs más nyom, akkor javasolnám a videokártya driver és a directx teljes újratelepítését.
-
Coach Atesz
tag
Sziasztok!
Beállítottam , hogy ne induljon automatikusan újra és ezt a kódot dobta ki kékhalálban:
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE29918BA,0xAB62088C,0x00000000)
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE3EFD8BA,0xAAF7D88C,0x00000000)
Ez mellett a szokásos szöveg: Keressen BIOS frissítést, tiltsa le a BIOS memóriakezelési beállításainál a gyorsítótárazást , és az árnyékozást. Próbálja meg a videokártya cseréjét illetve a hibaüzenetben szereplő hardverek cseréjét. Ellenőrizze van-e elég szabad hely a merevlemezen.Más játékoknál is ezt írja ki, nem csak annál az 1 játéknál. Játszok pl a F.E.A.R.-el és a BloodBowl-al , azoknál pl nem áll le a gép.
Üdv!
-
sbazsi
veterán
na úgy néz ki sikerült leformázni, rámásoltam 4 giga képet, és visszamásoltam a gépre. a képek a másolás után rendben vannak.
ezen kívül van még valami teszt memóriakártyához?
avagy tekinthetem jónak?emlékeim szerint azért raktam félre, mert egyszercsak 1 gb-os lett, és azt hittem megdöglött. lehet, hogy csak rossz kártyaolvasóban/régi fényképezőben formáztam
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest