Hirdetés
Aktív témák
-
degu
senior tag
Athlon X2 5000+felhuzva 3,0Ghz-re,2x1Gb Corsair memo,9800GT/512-es,2db.IDE WD-vinyo,1db. SATA DVD olvaso,Philips hangkari. A tap 400-as Corsair. Op.winXP/SP2
Nyomattam egy utos jatekot high fokozaton.2-3 szirena utan lekapcsolt a gep.Bekapcsolas utan a PWM 63 fok volt./A procihofok 50 korul szokott ballagni/
Mi vaghatta ki a gepet?Mi az a PWM? -
netkoo
senior tag
Sziasztok.tegnap kaptam kölcsön egy samsung b1580as Bluray lejátszót.
kaptam hozzá egy kingston 16gigás pendrivot egy 720p és filmmel ami 6.5giga .Beteszem az usb be és nem látja a filmet a sima dvixet ami még rajta van látja.
Tudtok valamilyen megoldást rá hogyan tudom megnézni a filmet?[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
Kicsit bővebben itt lehet utánaolvasni. Elvileg mindenki maga dönti el, hogy mit vásárol. Ha szükségesnek látod 1 draft-n router beszerzését, akkor vedd meg. A sebesség nem mindig elsődleges dolog.
-
kisorosz
tag
Üdv!
Érdemes olyan routert vennem, ami (draft-)N-es? Mivel a lakásban csak notebookok vannak, bnőm notija alapból támogatja a draft-n-et én meg gondoltam veszek egy pcmcia kártyát notimba, hogy nekem is menjen + arra gondoltam, hogy olyan routert veszek, amire lehet kötni usb-n keresztül egy HDD-t. (Az n csak a sebessége miatt kellene.)
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Üdv! Legyen szó akár milyen játékról tök minegy milyenről legyen akár lan akár multi legyen akár tört akár eredeti hozzám a büdös életbe nem tudnak csatlakozni! Én tuti jól csinálom hisz haverom (akire én akár mikor tudok csatlakozni) kevésbé ért hozzá de mégis lehet rá csatlakozni! UPNP vagy mi be van állítva! Ja és igen routerem van de haveromnak is és neki ráadásul valami zio nekem meg TP-link és rá továbbra is lehet csatlakozni! Tűzfal elvileg kikapcsolva! Vírusírtó eset smart security 4.0 elvileg nem szól bele! Szóval nem tudom mi tévő legyek!
Az én netem sokkal jobb 10/1,8Mbites míg haveomé 5/0,5mbit így már két fővel is épp hogy jó de többel már rendesen szaggat!
-
Mokush
tag
Sziasztok!
Érdemes egy ilyet bekötni a szünetmentes és a konnektor közé? (Persze a LAN kábel is átmenne rajta)?
[link] -
L3zl13
nagyúr
válasz
#62853120 #11686 üzenetére
Bal Shift+ jobb klikk egy tetszőleges mp3 fájlon, és társítás. Ott válaszd ki a megfelelő programot és legyen bepipálva a mindig ezt használja...
Vagy
Nyitsz egy Sajátgépet.
Eszközök menü/Mappa beállításai/Fájl tipusok Ott kikeresed az mp3-at, és kiválasztod hozzá az MPC-t.Vagy asszem MPC-n belül is lehet.
Utóbbit nem tudom miért üres a lista. Rendszergazdával is ugyanaz?
A notihoz nincs valami saját energiatakarékossági beállító program? Nagyobb gyártóknál (Dell, Lenovo, Fujitsu, HP...) szokott. Nem azt mondom, hogy kell hozzá, de ha valami registry kavar miatt nem megy a default windowsos felületen, akkor talán az megoldja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló!
Windows XP rendszerben hol lehet beállítani az automatikus lejtszást? Pl hogy egy mp3 fájlt automatikusan a media player classic nyisson meg?Másik kérdésen, hogy hogyan lehet egy laptop esetében szintén XP-ben, azt, hogy a fedél lecsikásakor automatikusa készenlétbe tegye magát?
Azt hogy hol kell beállítani az energiagazdálkodási lehetőségeknél megtaláltam, de a legördülő lista üres. -
lujó55
addikt
válasz
moha21 #11677 üzenetére
Kipróbáltam. Simán viszi, még a csillár is megmozdult a szobában! Nem akarom a lapot túlterhelni, mert a legjobb P4-es lap amivel eddig dolgom volt, alig találni ilyet. Mindenesetre egy próbát megért, meghajtja, de nem tudom mennyi a tartalék. Egy fesz. ugrás hazavághatja az egészet, bár Chieftec-em van ami nem szokott megszaladni. Lehet, hogy valami molex ---> 3 tű átalakítót keresek és onnan nyomom!
-
dfdfdf
őstag
válasz
lujó55 #11674 üzenetére
Hali
1
atx +tápnak hívom a 4es csatit elvileg a procit onnan táplálja ha jól tudom. Ha nincs a tápodon akkor simán csinálhatsz hozzá átalakítótkell egy rossz táp amin van ilyen csati és kell egy ide hosszabbító vagy csak megblankolod a sárga vezetéket és oda bekötöd a plusztáp 2 sárga vezetékét a mellette lévő feketére meg a 2 fekete vezetékét kösd be.
2
Egy 12es ventit elbír de mást ne nagyon kössél rá mert elég kicsi áramerősséget tud átfolyni rajta. Ha túlterheled leéghet az aljzat vezérlése illetve tönkremehet a lapod. szerintem max 0,5-1 Ampert képes de inkább ne próbálkozz nem éri meg :S -
lujó55
addikt
Alaplapgurukhoz intézett kérdéseim:
1.) Adott egy alaplap (pl. Asus P4P800SE) amelyek a szokásos 24pin-es csatin kívül ugye P4-es 4pines csatlakozóval is táplálunk. Ez mihez kell? Mekkora feszültséget és áramot (vagy teljesítményt) ad a lapnak?
2.) Mekkora maximális áramot vehetünk le az alaplapi 3 tűs Fan csatlakozókról? Ha jól tudom ezek 12V-ot adnak le, de mekkora teljesítményfelvétel nem okoz még gondot? (Ezért tettem fel az 1. kérdést)
Köszi minden választ! -
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Van olyan online póker játék, ahol ingyen adnak valamennyi kezdőtőkét a játékhoz ? Ha igen melyik(ek) ?
-
aurora2
csendes tag
Na úgy döntöttem, hogy felhívom a netszolgáltatót, hátha ad valami okos ötletet...
Ö a routerre gyanakodott és mondott pár dolgot, viszont én közben frissítettem a Messengert is és most hirtelen elmúlt a probléma... Mármint MSN-re betudok lépni, viszont a korlátozott kapcsolat még mindig megmaradt.
Viszont így már annyira nem zavaró.
Úgytünik én voltam a hülye, hogy kizártam pár dolgot és pont az volt a megoldás..
Azért köszönöm a segítségeteket -
madmaxxx
senior tag
válasz
aurora2 #11665 üzenetére
Esetleg még a Network Magic programot megpróbálhatnád.
-
akaido
addikt
Üdv!
Fujitsu-Siemen Scaleo P ház kártyaolvasója és front usb-je miatt kellene segítség.
Egyik sem műxik az aláírásomban lévő lappal. A front usb-n csodálkozom, mert szabványos a csati.
A kártyaolvasó csatija hosszabb azaz több a tüskéje, mint az usb portnak.
Van-é valami átalakító csatlakozó pl. a kártyaolvasóhoz? -
aurora2
csendes tag
Itt egy kép a hálózatról.
[link]
Fentröl a 2. lenne a normál hálózat, aminek eredetileg "datanet" a neve, viszont mióta átállt Korlátozott kapcsolatra, azóta "Nem azonosított hálózat" lett a neve is..
Fent pedig látszik, hogy az Internet-hez kapcsolódó vonal át van X-elve...[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
válasz
aurora2 #11659 üzenetére
Esetleg ezt is meg lehetne próbálni.
A Winsock2 sérülésének manuális javítása Windows Vista rendszerben
A Winsock sérülése csatlakozási problémákat okozhat. A probléma Hálózati diagnosztika eszközzel, Windows Vista rendszerben történő javításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
1. Kattintson a Start menü Hálózat parancsára.
2. Kattintson a Hálózati és megosztási központ parancsra.
3. A Hálózati és megosztási központ csoportban kattintson a Diagnosztizálás és javítás hivatkozásra.Megjegyzés: A Hálózati és megosztási központ a Vezérlőpultról is elérhető.
A Winsock alapértelmezett beállításainak visszaállítása Windows Vista rendszerben
Windows Vista rendszer esetén kövesse az alábbi lépéseket a Winsock beállításainak visszaállításához:1. Kattintson a Start gombra, írja be a cmd parancsot a Keresés megkezdése mezőbe, kattintson a jobb gombbal a cmd.exe fájlra, válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, és kattintson a Folytatás gombra.
2. Írja be a parancssorba a netsh winsock reset parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.Megjegyzés: Ha a parancsot nem megfelelően írja be, hibaüzenet jelenik meg. Írja be újra a parancsot. A parancs sikeres végrehajtását követően egy megerősítő üzenet, majd egy újabb parancssor jelenik meg. Folytassa a 3. lépéssel.
3. Írja be az exit parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.[ Szerkesztve ]
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz
aurora2 #11652 üzenetére
Igen, ez egy router, szóval az ajánlott konfig az lenne, hogy ebbe jönne bele az internet először (DSL vagy káblemodem után). A router automatikusan csatlakozna a netre. Majd erre lenne rákötve a két gép egy belső hálón.
Ettől függetlenül, ha működött korábban a windows-os netmegosztás akkor mennie kéne továbbra is, csak épp olyan kevesen használják, hogy keveseknek van vele tapasztalatuk. És így segíteni is kevésbé tudnak itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
válasz
aurora2 #11652 üzenetére
Elvileg 1 8 portos router a fent nevezett típus. Operációs rendszer Windows XP ugye?
-
aurora2
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egyik napról a másikra valami probléma kelekezett az internetkapcsolatommal.
2 gép van a lakásban és modemen keresztül csatlakozunk a netre. Az elsö gépen van maga a netkapcsolat, és egy második direkt ilyen megosztó modem-mel jut el a második géphez.
Eddig minden teljesen jól müködött, tegnap estig. Ma reggel azt vettem észre, hogy a megszokott kapcsolat kijelzésénél azt írja, hogy "Korlátozott kapcsolat". Ugyanúgy bejönnek a weboldalak és minden hasonló, viszont a Windows Live Messenger úgy látja, hogy nincs internetkapcsolat, ezért képtelenség belépni. Ha jól sejtem minden ilyen különálló program ami internetet igényel ugyanezt reagálná...
Az a vicces, hogy az elsö számú gépen müködik minden, beleértve az MSN-t is. Csak itt a másodikon van ez a "Korlátozott kapcsolat" probléma..
Nem tudom, hogy mennyire fogalmaztam érthetöen, viszont fogalmam sincs mit tehetnék..
Köszi a segítséget elöre is -
turul555
csendes tag
Ok ahogy az avg-t kicsináltam..........utána egyből tudtam uninstallálni a dr webet is.....rohadjonak meg........jól megszívattak......
De lényeg hogy újra jó a gépem....Nem hittem volna hogy erre képes 1 összeakadás....már ott tartott hogy a csökkentett üzemmód nem indult el,a normális meg igen....Köszi szépen a segítséget!!!!!!
-
turul555
csendes tag
A ccleanerben van egy renszerhelyreállító arról!!!!
Egyébként kiheréltem mindenhonnan a avg-t ahogy írtad és most már jó lett a gépem.......Most még majd a dr web marhaságot kell majd leszednem....Köszönöm szépen a segítséget hurráááááááá
-
L3zl13
nagyúr
válasz
turul555 #11637 üzenetére
Milyen rendszerhelyreállításról beszélsz?
Mint mondtam registryt a regedittel tudod szerkeszteni. Futtatásba beírod, hogy regedit.exe.
Ott megkeresed azt a kulcsot amit írtam.Vagy ccleanerben:
Eszközök/Automatikusan induló programok alatt megnézed melyiknek van valami köze a vírusirtókhoz és Letiltás vagy Bejegyzés törlése.Utána futtatásba beírod, hogy services.msc, és ott is megnézed van-e valami aminek köze van a két virusirtóhoz. Ha van, akkor az indítás módját átállítod Kézi-re vagy Letiltva-ra.
Előbb nem írtam, de Start menü/Indítópultban is nézd meg, hogy nincs-e ott linkje valamelyiknek. Ha van töröld.
Utána indítsd újra csökkentett módban, és töröld a Program Files-ból a két program könyvtárát.
Nézd meg a Documents and Settings/All users alatt is. Ha ott van valamelyiknek könyvtára, akkor töröld.Utána újraindítás. Ez után már nem szabadna előjönniük.
A Start menüben és a Telepített programok között még látszani fognak. Start Menüből simán töröld a könyvtárat, Telepített Programokból pedig pl a ccleaner/Eszközök/Programok eltávolítása/Bejegyzés törlése-vel lehet. -
Neck
veterán
Sziasztok!
7-et szeretnék telepíteni, és azt a hibaüzit dobja a telepítés elején, hogy nem találja a drivert a DVD meghajtóhoz, és emiatt nem tud telepíteni.
Noti: eMachines E725
DVD-ROM: Matshita UJ-890-ASÖtlet? Driver?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő: a gépem tegnap este bekapcsolásnál a szokásos egyszeri sípolás után eleresztett egy bííííp sorozatot és feketén maradt a képernyő. Kikapcsoltam, kb. 1perc múlva megint bekapcsoltam, akkor már rendben ment minden. Azóta mindig ezt csinálja, elsőre sípol, másodjára betölt minden normálisan. Megnéztem a Beep Code-okat, de olyan gyorsan sípol egymás után, hogy nem győzöm számolni.
De legalább 6-8 tuti.
Mi okozhat gondot? Nekem az a fura, hogy másodjára betöltődik....ha valami tropára ment volna akkor gondolom nem töltődne be. -
turul555
csendes tag
Most az előbb már elindult a mozilla de a ccleaner rendszerhelyreállitása után,próbáltam kitörölni a vírusírtókat de ujra csak áll /kis türelmet a windows a dr web anti virus konfigurálását végzi/,de ennél nem jutv tovább.............itt behal még mindig........Én a registrit meg amit írtál azt egyenlőre nem találom.......ccleanerrel próbálkozom,de ha nem megy akkor a te általad leírtakat próbálom végigcsinálni.....De jó lenne ha kicsit részletesebben leírnád az elérési utakat.....
Nagyon kedves vagy köszönöm....
-
Storms
őstag
üdv
Valaki aki adott már el valamit utánvéttel postán, megtudja mondani hány nap után kapta meg pénzt? Ha tegnap vették át amit eladtam mikorra várhatom az árát körülbelül? Köszi
-
L3zl13
nagyúr
válasz
turul555 #11631 üzenetére
Registry-t a regedittel tudod megnézni, és módosítani. Ha ennyire nem ismered, akkor csak óvatosan a törölgetéssel.
ccleaner-t nem ismerem annyira. Nem tudom hogy kell benne kikapcsolni valamilyen programnak az indulását, illetve nem tudom, hogy mit csinál ilyenkor. Valószinű, hogy az is a registryből törli az említett helyről.
De ha ilyen komoly gondok vannak a gépen, akkor jobb szeretem manuálisan csinálni amit lehet, nehogy az legyen a gond, hogy valami 3rd party progi nem csinálja amit kell én meg nem tudom, hogy miért nem működött amit csináltam. -
turul555
csendes tag
Bocsika,lehet hülyének hangzok de hol a registry??Az nem jó ha a ccleanerbe tiltom le hogy ezek ne induljanak??
Na ok próbálkozok,csak a registryt hol találom??Mindig újra kell indítanom,mert ha sokáig be van kapcsolva,szinte bármire ráklikkelek beáll teljesen...... -
L3zl13
nagyúr
válasz
turul555 #11626 üzenetére
1. Registryben állítsd be először, hogy ne induljanak el automatikusan.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alól törölj minden olyan külcsot, ami valamelyik progira vonatkozik.2. Szolgáltatásokat nézd meg, nem-e szolgáltatásként fut valamelyik.
Futtatásba: services.msc, ott nézd meg szerepel-e valamelyik vírusirtó. Ha igen, akkor jobb klikk/tulajdonságokná állítsd letiltottra az indítási módot.3. Indítsd újra a gépet, és próbáld meg uninstallálni mindkét vírusirtót. (Elvileg itt már mennie kéne a netnek.) Ha nem sikerül az uninstall, akkor töröld a Program Filesból a két program könyvtárát. Valószínűleg lesz, amit nem fogsz tudni törölni. Ilyenkor töröld amit enged, utána indítsd újra, és töröld a maradékot.
4. ccleanerrel távolítsd el a telepített programok közül a két vírusirtót
5. telepítsd föl megint az egyik vírusirtót, vagy keress egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
turul555
csendes tag
Most próbálgatok dolgokat,de még a vlc se indul el hogy lejátszon 1 filmet ,el se hiszem hogy ennyire behalt a gép.....
Nincs más megoldás,csak az windows újratelepítés????Haverom azt mondja.....Még a normál kikapcsolás se megy már a gépemen,a kikapcsológomb folyamatos nyomásával tudom már csak kikapcsolni.....Ekkora galibát tud okozni 2 vírusírtó???Hihetetlen.... -
turul555
csendes tag
Srácok,nem tudom jó helyen vagyok e nem találtam jobbat hirtelen....Összeakadt 2 vírusírtó valószinüleg az acer laptopomon,mert az avg mellé amióta felraktam a dr web kereső vírusírtót,még a netem se indul.......programoknál nem lehet törölni egyik vírusírtót sem,egyszerűen megáll az uninstallás....feláll a gép,a dokumentumokba be tudok menni....más programot tudok törölni,a két virusírtót nem........csökkentett üzemmódban sem megy a törlés...a böngészők,skype semmi nem nyílik meg onnantól kezdve ahogy telepítettem csak úgy ezt a dr web vírusírtót.........semmi baj nem volt előtte a gépemmel....
ccleaner elindul.....de ott se tudom a hibát helyrehozni...........Tudtok e valami megoldást???Nagyon köszönöm előre is....
-
Frequence
tag
Hello!
Van egy régebbi 5.1-es hangfalszettem, amit 6db rca-val lehet a dvd-lejátszóba dugni. De most elromlott a dvd-m és nézegettem, de a boltban csak az ilyen millenium, seltronic stb. márkák használnak már ilyen 6rca-s megoldást 5.1 bekötésére...LG, Sony, Samsung nincs olyan, aminek a hátulján lenne 5.1hez 6db rca, ezekbe hogyan tudnám bekötni a hangfalakat? Gondolom valami átalakítót kellene beszereznem, ami a 6 vezetékből csinál 1db RCA-t? -
netboy
senior tag
192.168.1.0/24
A példa ip címben a per jel után a 24 mit jelent?
-
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Szeretnék info-t gyűjteni arról, hogy a magyar U21-es fociválogatott milyen felállásban játszotta az egyes meccseit a tavalyi egyiptomi vb-n. Próbáltam guglizni de nem nagyon találtam semmit. Tud valaki valamilyen sport statisztikákkal foglalkozó oldalról, ahol ezek az infók meglehetnek összegyűjtve ?
-
Menyus911
tag
Sziasztok, segítség kellene:
konfig: Phenom II 955
Patriot Viper series DDR2 2x2Gb
Gigabyte GA-MA790X-DS4, bios F10a
Asus 5890
Corsair HX520játékok alatt (GTA4, Undercover) általában le fagy az egész gép, restart után nincs kép es minden 10mpbe hang jelez a lap es nem tortenik semmi, probaltam mar vga.ra furmarkot ram.ra memtest, egyik sem jelzett hibat.. nincs otletem mi lehet a gond már, gondoltam h tulmelegedett a vga de 1 ora furmark utan is stabilan tartotta 85 fokot.. pls segitsetek..
ja es miutan kikapcsoltam a gépet es vártam pár percet utana mar ujraindul gond nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Tudan valaki ajánlani valami normális CDA to MP3-rom convertert?
Köszi a helpet.
-
castiel
aktív tag
válasz
L3zl13 #11607 üzenetére
Úgy értettem a "bevezetést" mint időpontot.
Ezen kívül az is igaz amit te mondtál, GDDR3 az ddr2, alacsonyabb feszen és magasabb órajelen, és a GDDR5 pedig ddr3 alacsonyabb feszen és magasabb órajelen, plusz itt már a sávszélesség is duplázódik. (erről a sávszélesség duplázásról nem sokat tudok, gondolom már több csatornán kommunikál a vga-val a memória)[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz
L3zl13 #11610 üzenetére
egy tippem lett volna, egy usb-s skype telefon. ezt most kihúztam, és ugyanúgy tartott szünetet az egér.
Volt két egyforma gép. "A" helyen produkálta, máshol nem. Megcseréltem a gépeket, ugyanúgy "A" helyen produkálja. Majd lecseréltük az egyik gépet, új gép ment "A" helyre, jelenség maradt.
scanner, nyomtató hálózati. más nincs a gépben. -
L3zl13
nagyúr
válasz
sbazsi #11609 üzenetére
Olyanról hallottam, hogy nagyon odasütött a nap az asztalra, és ez bezavart az egérnek, ha éppen úgy állt, vagy a kéz nem árnyékolta le.
Egyéb iránt még szoftveres gondod tudnék elképzelni, ha használnak valami spec progit az adott helyen, (ami az új cseregépekre is mindig feltelepítésre kerül) ami bekavar az USB-nek.
Esetleg valami helyi rádugott egyéb eszköz (pl nyomtató, scanner) amivel akad az IRQ.
Frissítési problémára meg valaki felvetette a vírust, nem tudom milyen irtód van, esetleg lecsekkelhetnéd egy másikkal is.
Illetve nézd meg ír-e valamit az eventlog.Megpróbálhatod még egyenként feltenni a frissítéseket, és megnézni, hogy csak 1 akassza meg az összeset, vagy egyetlen frissítés sem megy fel.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #11546 üzenetére
erre a frissítéses problémára továbbra is várnék valami ötletet.
illetve lenne egy másik gondom is, "egy másik géppel". nem véletlen írtam idézőjellel.
Igazából szerintem valami zavarja a gépet, annak is az egér/usb kezelését, mert másnál nem tapasztaltam.
Jelenség: használom az egeret, majd egyszercsak 5-10mp-re nem veszi a jelet. utána megint megy egy darabig, majd megint szünet...
ezen a helyen megfordult már 3 gép, 5 egér. az egerek más géppel / máshol jól működnek. És a gépek is, 3 különböző gép csak ezen az egy helyen produkálja a jelenséget.
Annyira, hogy a gép az asztal alatt van, oda bedugtam a vezeték nélküli egeremet. Jelenség ugyanaz. Ezt az egeret használom az asztalon lévő notin, probléma nélkül. -
L3zl13
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #11604 üzenetére
DDR5 szabány nem létezik, így nincs ilyen memória sem. GDDR5 memóriák vannak. Jelenleg ez a legjobb, amit videokártyákon használnak.
-
joecontra
addikt
Üdv!
Az előbb elment az áram, majd visszajött.
A gép újbóli bekapcsolása után az XP ezüst skinje az alapértelmezett kékre váltott.Ezt hogyan? Tipp valakinek?
J
-
castiel
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #11604 üzenetére
A "G" a "graphics" szó rövidítése. Kifejezetten videokártyákhoz specializált memória.
GDDR-nek magasabb lehet az órajele, és alacsonyabb V-on tudja mindezt
DDR3-nál vezették be először GDDR3-at, és azóta csak GDDR-el kapható majdnem minden utána készült videokártya.[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Mi a különbség egy GDDR3 és egy DDR3 között, ha egy videokártyánál nézzük? DDR5-ös rammal már vannak, de akkor a GDDR3 még miért versenyképes ezekkel?
-
vamzi
senior tag
válasz
kételkedem #11598 üzenetére
Kerestem már mindenhol, hogy hova tűnt, de csak nem lelem
Amúgy Chrome 5.0.375.125-t használok.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hobby elektronika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD