Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Atiknál 3850 óta az "50" a régi "Pro", míg a "70" az "XT" tán.
Hopp, megtaláltam,a honnan ezt szedtem
"...Az AMD-ATI a HD3000-es széria óta új számozási rendszert használ, melynél az első szám a PCI-Express generációt jelöli, a második szám a generációban elfoglalt helyét, a 3-4. pedig átvette a PRO, XT, GT, LE jelölés szerepét( 30 - GT ; 50 - PRO ; 70 - XT ; 90 - XTX..." forrás
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nincs arról statisztika, hogy mely avatarokat használják a legtöbben? (egyéni avatarosoknál az egyéni előtt használtat kéne belevenni) Hülyeség, de most eszembe jutott, hogy milyen jó lenne tudni
-
RootRulez
félisten
válasz
haromegesz14 #43981 üzenetére
Mint laikus mondhatom, hogy a korszerűbbel.
Idővel úgyis az lesz az etalon... Bár ugyanakkor az alapokkal sem árt tisztában lenni, ez pedig a korábbi verziók megismerése mellett szól.
Szóval vedd úgy hogy nem szóltam.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Megfikkant a kafa Energomat 750 mosógépem, úgy fest az indító kondenzátor ment ki benne. Vettem egy ilyet helyette.
4 kivezetése van, mivel az előző kipukkant nem tudtam megfigyelni, hogy kell belekötnöm...
Melyik két körömre kell dugnom a két vezetéket?
A tippem az lenne, hogy a két szemre különállóra, de azért megkérdezem.
-
RootRulez
félisten
válasz
fatallerror #41969 üzenetére
De amúgy lehet kis plusz fesz kellene csak neki, de lehet tényleg kaki a 4. magja...
-
RootRulez
félisten
válasz
fatallerror #41966 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
fatallerror #41963 üzenetére
Lépj be mindenképp... Időt beállítani, meg a dolgaid amik be voltak lőve, HDD priorítás, ésatöbbi
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
fatallerror #41948 üzenetére
áramtalanítsd a gépet és vedd ki a "gombelemet" belőle...
-
RootRulez
félisten
válasz
GribMate #41873 üzenetére
Ez olyan, mintha egy alkatrészt vennél bele és arra szól a garancia, csak Te mindent onnan veszel egyszerre, tehát mindenre addig szól a garancia, amennyit kapsz rá.
Pl:
Ramra élettartam
GB VGAra 3 év
ASUS alaplapra 2 év gari
Akármire meg 1 évtehát tételenként érvényesítheted a garanciát.
Akkor lenne neccesebb, ha komplett gép gyanánt vennéd összeszerelve, leragasztva...
...
De hanem vágod, akkor egyet értek GrandeP-vel és szereltesd össze.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az RTL KLUB nektek is "nyekereg"?
(Mintha húzná a magnó a szalagot)
-
RootRulez
félisten
Az Aldi reklámban miért szólnak rá Fruzsi kutyára?
-
RootRulez
félisten
válasz
Realradical #41270 üzenetére
Hmm, bármit törölnék, minden uninstaller meghal...
Engedtem pár frissítést reggel .NET4 frissítések, lehet azok kavartak be?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Történt, hogy a Live messenger Plus beállítás ablak megjelenése után a Messenger működése leáll és ezt a hibaüzit dobja:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: msnmsgr.exe
Alkalmazásverzió: 14.0.8117.416
Alkalmazás időbélyegzője: 4bc935af
Hiba – modul neve: StackHash_4c0d
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 4c0d
További információk 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433
További információk 3: 4c0d
További információk 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433Mondom oké, adok neki egy újraindítást. Na azóta a Messenger se indul el, nemhogy a plusz beállítások ablaka.
Mondom letörlöm és újrarakom, na erre a Windows Installer is behal ugyanezzel a BEX hibaizével... Lehet ez a probléma már kinőtte az MSN Messengert?
Mi lehet a gáz?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az SSD-m és a HDD-m megjelenik a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikonnál... Ezt el lehet innen tüntetni valahogy?
nForce és Intel csipszetre is találtam megoldás (elvileg), de az én AMD csipszetemnél egyik se műxik.
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A windows mappát úgy is el lehet érni, hogy %windir%, a Sajátgépnek (ahol a meghajtók látszanak) nincs ilyen elérési módja?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Olyat csinál az adatlapomon szereplő 3. számú gép, hogy bekapcsolás után ventik felpörögnek, de a gép se kép se hang. Majd a vga venti. leáll és ennyi, proci hűtő megy tovább... Vga másik gépben kipróbálva, működik... -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Win7-m van, meg egy routerem. A gép UTP kábellel csatlakozik a hálózathoz, hogy tudom beállítani, hogy mindig ugyanaz legyen a hálózati IP-m (192.168.1.100)?Tárgytalan, ugyanott volt, mint XP-ben, hamarabb járt a kezem...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #35566 üzenetére
Végül is arra jutottam, hogy visszakapcsoltam a virtuális memóriát...
De: Most ép GTA 4-el játszogatok és a városrészek között a hidakon beszaggat, közben kerreg a vinyó.
(eddig ugye ilyen nem volt)
Arról nem is beszélve, mikor kilépek vagy 2 perc mire a gép magához ér és lehet a géppel kezdeni valamit...
Szóval lehet csak megy vissza bele a régi 2GB.
A virtuális memória meg, ha annyira kell lesz (mert aszongyák, jó ha van), de csak pár száz mega...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Vettem 4GB ramot, és feltettem a 64 bites Win7-et, tehát:
Jelenleg 2x2GB KINGSTON HyperX XMP Black DDR3 1600MHz CL7-es memória van a gépemben, hogy a vinyó ne fogja vissza a teljesítményt kikapcsoltam a virtuális memóriát. Csakhogy így sírdogálni szokott az OS, hogy "kevés a ram" és "zárjak be ezt-azt".
Na most mivel nincs kedvem (meg pénzem) még 2x2GB-ot venni (pedig ezek szerint elkélne), két lehetőségem van:
- Visszakapcsolom a virtuális memóriát
- Visszateszem az eddigi 2+1GB memóriámat is a gépbeA vinyó kerregni fog és lassítani, de a régebbi memóriák se a gyorsaság megtestesítői (az egyik 1333-as a másik meg CL9-es). Szerintetek melyik lenne a jobb (,illetve e kevésbé rossz) megoldás, melyikkel lesz kevésbé visszafogott a gép?
Szerintem a régebbi ramok befogása jobb lenne, azért csak gyorsabbak, mint a vinyó irkálás/olvasás... De gondoltam megkérdezem tőletek is...
Üdv: RR
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
enginev3.0 #34111 üzenetére
Köszi, ez jó lett (volna, ha be lett volna állítva a rendszer visszaállítás.
)
-
RootRulez
félisten
Bratyó összeszedett vmi vírust Win7 van, programok nem indulnak NOD se indul a rendszer védelem ablak egy pillanatra felvillan, majd bezáródik, szóval ezen a módon nem lehet visszaállítani korábbi rendszert, van rá más mód? F8 nyomkodással bejön rendszer visszaállítás is vagy csak csökkentettmód stb?
-
RootRulez
félisten
válasz
arnold9216 #33251 üzenetére
Én itt úgy látom, nem. Ha mégis majd rámcáfolnak.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!Régebben volt ilyen wifi router a vodafone mobilnet előfizetéssel, olyat lehet külön venni? Hogy hívják? :sGugliba rákerestem, hogy mobilnet wifi rourter, de nem adjaMegtaLÁLTAM!!
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
kéne nekem az a hang (mp3 vagy wav) amít az msn "mond", amikor üzenetet kapok. nincs PC a közelembe... elküldi nekem valaki?
köszi: RR
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #32107 üzenetére
Na most beindítottam ps/2-es billel, és kb az USB halt ki belőle az egyik ram mellett.
Volt már lapom, amin megadta magát az USB majd idővel megjavult... De ebben bízni nincs módom, szóval kb nézhetek bele egy USB-s PCI kártyát...
Probber Ez az én fejemben is megfordult, végig is zongoráztam, de nem találtam rá beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Problémám a következő:
Van egy gép
Alaplap: ECS 945CT-M2 rev 1.0
Processzor: Valami 3.0 körüli Celeron
RAM: 2x512MB DD2 533
VGA: Nincs (alaplapi integrált)A gép eddig működött.
Most elhozták, hogy nem megy. A tünetek: Nem megy.
Bekapcsolom -> ventik felpörögnek, de se kép se hang... Lehúztam mindent (HDD, ODD), de úgy se ment. Megpróbáltam RAM-ok nélkül, úgy kicsipog, tehát a lapnak és CPU-nak elvileg nincs baja, Megpróbáltam, hogy beleteszek VGA-t hátha az romlott el a lapon, de akkor se működik, mi lehet a gáz?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
karakpecze21 #31026 üzenetére
Én nem vacakolok ilyenekkel
Users mappából az egész én mappám, akkor minden meglesz, ami a C:\-on felejtődne.
Torrentek, könyvjelzők, progi beállítások...
-
RootRulez
félisten
válasz
Peperoni2007 #30986 üzenetére
VGA drivert törölted - feltetted cserekor? VGA kap rendesen áramot? a 3 csipogás az is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
Peperoni2007 #30754 üzenetére
Még ha warezolnám se lenne neki net.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Vidéken van egy gép, amin NOD32 van és netkapcsolat nincs. Mikor telepítettem, nálam volt net és akkori frissítése van még most is (2009-04-20 tájéka) Hogy tudnám offline frissíteni? A NOD verziója 2.akár hanyas. Egy s939-es athlon64 3000 a procijuk újabb noddal nem is terhelném le szívesen... Nem lehet esetleg megoldani, hogy itthon letöltöm a frissítést, 1-2 fájlt rámásolok pendrive-ra és ot felülírom?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Átállnék Win7 x64-re. Gondoltam annak kicsit több kellhet a vinyón, ezért a 40 giga helyett beállítom 50 gigásnak a C:\ partíciót...
Elindítottam egy particionálót, ami azt mondta problémákat észlelt a vinyón és fixálja-e. Igenre nyomtam, ez megesett még 3x. És amikor utána újraindítottam a gépet nem bootolt be róla, feltelepíteni se engedte a az x64-es, mert csak a 100 megás korábbi rendszer számára fentartott részt látta a vinyóbol a telepítő. Most feltettem egy 40-es IDE vinyóra egy XP-t amivel tudom használni a vinyót, de a particionáló most ilyennek látja azt:
Mi a gáz? Ami érdekes, hogy az XP-vel tudom használni a vinyót...
-
RootRulez
félisten
válasz
IntelCeleron #30103 üzenetére
Kapcsold ki BIOS-ban a hiba figyelmeztetéseket.
Akkor átcsusszan a bill problémán.
-
-
RootRulez
félisten
Neszetek, 3 hzs-ben felsoroltuk a 3 valamirevaló konkurenciát...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Email klienssel szedegetem le a leveleim, de valami miatt a gmail-es címemmel a dátumot összekutyulja, ezért nincs időrendben és rossz helyre teszi... A többit (freemailes, postafiokos ) rendesen letölti. a Gés kavarodik...
-
RootRulez
félisten
Szaisztok!
Érdekes problémába botlottam. A kisebbik gépem előlapi USB kivezetése valamivel működik valamivel nem.
Pendrive nem megy benne, ugyanakkor az USB vodamodem meg működik. Unokaöcsém vodafon845 teloja megy, míg az én DEFYm nem. Mégis ez miért lehet? -
RootRulez
félisten
válasz
molnarpeter #25608 üzenetére
Megvolt, köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok arra lennék kíváncsi van-e mód beállítani, hogy a programok max mekkora sebességgel tölthetnek a netről?
Külön program vagy esetleg a Win7 alapból meg tudja oldani?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával