Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
PMT
csendes tag
Üdv!
A gépem egy ideje a következő tünetet produkálja: random újraindul, azzal a különbséggel, hogy nem resetel teljesen, hanem valahol a folyamat közben megáll, tehát "elkezd újraindulni", de eközben megáll.
Elsötétül a monitor, és a gombja villogni kezd, mint amikor nem kap jelet, valamelyik venti a gépben ha jól hallom ilyenkor maxon kezd el pörögni, az egéren a led kialszik, a gép semmire nem reagál, resetgombra, kikapcsoló-gombra sem. A táp hátulján lévő gombra viszont kénytelen, ugye..
Egy "normál" resetnél ilyenkor jönne a Power-on self-test (POST), aztán bootolna, stb., de az én gépem nem jut el idáig, csak áll és fekete a képernyő.
Ami még furábbá teszi számomra ezt, az az, amit egy-két hete tapasztalok.
Korábban ilyen esetben elvettem az áramot a táp gombjával, majd visszakapcsoltam és a gépház power gombjával pedig újra bekapcsoltam a gépet. Mostanában ha elveszem az áramot a tápon, hogy ez a "lefagyott újraindulás" állapot megszűnjön és 10-15 mp múlva visszakapcsolom, akkor erre a gép rögtön be is kapcsol, mintha a power gombot nyomtam volna meg.Kérdezném tehát a szakértő urakat, hogy melyik hardverem okozhatja ezt a újraindulást?
Köszönöm a segítséget!
mod: ha valaki segítene kitalálni, hogy mi lehet a gond, tudok még szolgálni néhány részlettel, de nem akartam túl hosszú hsz.-t írni és belezsúfolni kevésbé releváns infókat.
[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Annyira belemelegedtem már a fórumozásba, hogy egy másik helyen feltett kérdésemhez kapcsolva, itt is rákérdezzek a gyanúmra.
Szóval adva vagyon a következő konfig:
LiteOn NR138, ami lényegében egy HP vagy Compaq alaplap, Intel i845 GE
2 memória busz: 200-333-ig
procik FSB 400-533-ig
- elvileg - AGP 2.0( tiszta vicc, de pont erre a lapra nem találtam komolyabb specifikációkat )3 memória modul:
128 MB@266
256 MB@400
256 MB@400Pentium 1.8 GHz-s proci, stock cooler
Eddig 8 MB int. VGA-val ment, de elkezdett olyasmiket produkálni, hogy
- nem indul, csak forognak a ventik( ritka )
- indul, bootol, használom és puff, fekete képernyő( játék alatt rövid időn belül, pl. internetezés alatt random időn belül )Cserélgettem a ramokat, egy ideig ment, most megint van puff, akkor is, ha csak magában zúg a gép ***
Beletettem egy ATI 9800-as VGA-t, kalandos volt, mert hiába volt rádugva a floppy kábel, nem érzékelte az extra kakaót.
*** a sima lekapcsolást az ATI esetén csainálta, nem is használtam a gépetLegfőbb gyanúsítottam a noname, asszem 300 W-os, qrva hangos és itt-ott belül kicsit kormos táp.
Második helyezett a memória buszok, legfőképp a procihoz közelebbi rinyásabb
Harmadik helyezettek a ramok
Negyedik helyezett a 90 akármennyi %-os, leállásra hajlamos Maxtor pata winyó.Megemlíteném, hogy a központi( északi híd? ) chip, Everest szerint boot után 35 fok, hozzá érek az egérhez és már a 40-et nyaldossa, úgyis, hogy ha nem az integrált VGA-ról megy, bár elvileg az amúgy is a déli hídhoz kapcsolódik.
Még valami, mobil internetet néha ismeretlen eszköznek írja ki, ha nem húzom ki és dugom be újra.
És még valami, int. VGA: 1024x768@75 Hz - simán megy,
800x600@75 Hz - képhibák, "képek odaragadása".Amit lehet, tesztelek, de pl. ha maga a lap bizonytalan, fújhatom az egészet, így a fentebb említett kép elsötétülésre várnék tippeket!
ps: ne kezdjétek sorolni, mit kellene kicserélni, mert nem marad végén konfigom
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
az xbox360-at gyárilag mennyi garral adják? van külön garlevél vagy elég a számla?
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Lenne egy bittorrent kérdésem itt.
Lessétek már meg, köszi!
-
Satyricon
addikt
Üdv
Egy furcsa kérdésem lenne felétek: Adott két Winamp skin. 1. Detone Blue, 2. Detone Green(itt megtaláljátok mindkettő kinézetét). Namost a kettő tök ugyanolyan, csak színben és egérmutatóban tér el egymástól. A greennek tök szép zöld mutatója van, a kéknek pedig egy egyszerű ronda fehér. Szóval a lényeg az, hogy ugyanolyan egérmutatót szeretnék betenni a Detone Blue skinbe, mint amilyen a Greenbe van, csak a színét zöldről kékre szeretném festeni. Eddig menne is a dolog, csak azt nem tudom, hol a francba találom meg a skinekben az egérmutatót??? Mert én nem találom sehol.
Van valakinek ötlete? Vagy az is nagy segítség lenne, ha tudnátok olyan programot mondani, amivel a skinnek az egérmutatóját tudom állítani. Előre is ezer köszönet!!!
Szerk.: A Winamp Skin Makert már használtam, de azzal sajna nem lehet egérmutatót szerkeszteni
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
fastleslie #10436 üzenetére
-
Valty
aktív tag
válasz
kételkedem #10464 üzenetére
Kipróbáltam
Külön-külön probléma nélkül mennek, dualban fagy.
CPU csere után (Phenom II X4 965 --˃ Athlon II X2 250) mennek dualban is.[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz
Gyufaaa #10475 üzenetére
ja igen jogos
csak ezt 1 másik topikból írtam át és ott már ezt megbeszéltük, de erre az uccsó kérdésre nem jött válasz így bemásoltam idena szóval:
a régi gépemet eladtam és vettem egy újat (még kell 1 proci és dá)
szal 1.nek megvettem a lapot : GA-M790X-UD3P (.com / .hu)
VGA: ATI 4890 New Edition 1Gb
Kaptam 1 kölcsön procit: AMD Phenom II 925
Ram: 2x1 Gb Kingstone ram 800mhz
Táp: Hipro 700wna összeraktam a gépet és beakartam kapcsolni, erre csak mennek a ventik semmi kép....és kikapcsoltam...szóltam a csávónak akitől vettem a lapot, hogy nem működik. Másnap felhívott és mondta, hogy kellene 1 cmos clear, mert ő SDD-ket használt raidba vagy nem is tudom mibe lehet
kihúztam a tából az áramot és nyomtam 1 cmost (benne volt minden: proci, ram, vga, hdd)
bekapcsoltam a gépet és jó lett.
na mondom ezaz jöhet a gép tesztelése. Feltettem az OS-t és akarok nyomatni 1 crysis-t de 5 perc után kikapcsolt...gondoltam, hogy rosszul van berakva a gépbe a proci, de nem minden jó....így arra jutottam(unk itt fórumon) hogy a táp a rossz rendeltem is egy 400w-os Corsairt.
másnap jöttek haverok mert lan volt és haverom gépéből beleraktunk egy 600W-os Cooler Master tápot. ugyan az történt...(így visszavontam a tápot)
a VGA-t átraktuk haver gépébe és nyomatunk rajta 20perces fulmarkot utána játszott vele Mass Efect 2-t kb 20 percig. szal arra jutottunk hogy a proci, vagy a lap a rossz.
raktunk bele egyik gépből egy 6000-es Athlon procit és a Hipro táppal nyomattam. Minden faszán működött...
akitől kölcsönkaptam procit (PII X4 925-öst) mondtam neki, hogy nem dá a proci... hazament belerakta a gépébe és neki működött faszán...lehet a cmos cleart ebasztam ? kikellet volna venni a gépből mindent ?
remélem ennyi infóból tudtok nekem segíteni[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Sziasztok
Kérdés:
Létezik olyan program windows xp alá amivel a rendszer (de legalább egy program.. bár ez nem biztos, hogy jó, ha a program mondjuk a rendszerét nézi) maximális memóriamennyisége korlátozva legyen..
4GB van a gépben, de a program 2GBnál több memória esetén visszautasítja a működést (kapcsolja be a virtuális memóriát hibaüzenettel, de nem ez a gond)... ha a memóriamodulok egyikét kiveszem (2db 2GBos modul) akkor a program elindul, de visszarakva nem... ez zavaró.. e-miatt a program miatt nem akarom ezt a játékot eljátszani mindig (főleg, hogy laptopról van szó).
Létezik valami korlátozó megoldás erre? (pl. anno emlékszem, hogy volt ilyesmi procihoz, ami visszafogta... memóriához esetleg valami?)Ha tudtok segíteni, akkor a segítséget előre is köszönöm
Üdv!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
JoolsNOS #10477 üzenetére
Hát simán elindult és a log fájlokban sincs semmi bejegyzést. Ott kéne találnom a hőmérséklettel kapcsolatos bejegyzést is ha netán túlmelegedett?
Annyit találtam,hogy az kikapcsolás előtt 40 másodperccel bekerült egy olyan hiba a naplóba,hogy megszakadt a hálózati kapcsolat a routerrel vagyis a hálózati kiszolgálóval és utána már semmi. -
JoolsNOS
veterán
válasz
V.Stryker #10476 üzenetére
Ha valami nagy hibával állt le akkor úgyis felajánlja a csökkentett illetve normál módot az elején, illetve win írja hogy valami gebasz volt leálláskor. Ha ilyen nincs akkor valszeg kikapcsolták. Esetleg áramszünet volt és a gép nem érzékelt akkora hibát hogy utólag szóljon érte.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van egy XP-s gép, aminek elvileg mindig mennie kéne, de most vettük észre,hogy pár napja nem megy. Miként lehet megnézni,hogy kikapcsolták-e vagy valami másért állt le?
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
vettem a csávótól a lapot és összeraktam nem volt jó, írtam neki, hogy szar a lap. felhívott és mondta, hogy adjak neki 1 cmos clear-t
kihúztam a tápból a powert (bennhagytam minden mást: vga, proci 1gb ram)
és ment alapon...azt elindítottam crysis és kikapcsolt 4 perc után azt hittem szar a táp, de nem
beleraktam a gépbe az Athlon 6000-es procit és minden jó volt....
szal nem tom mit kellene csinálni -
marsu
veterán
válasz
WildBoarTeam #10469 üzenetére
Köszi!
Úgy emlékszem régebben pl. a Mistral Computer World -nél volt ilyen prémium garis opció, az alkatrész árakra rátettek még 10%-ot és ha valami gond volt vele, akkor a gariztatás idejére adtak cserealkatrészt ...
... valami ilyesmi dologra lenne most is szükség, de nem vagyok benne biztos hogy más boltokban is van ilyen lehetőség.
-
sbazsi
veterán
válasz
WildBoarTeam #10469 üzenetére
uninstallálni nem nagyon lehet. letiltottam a hozzáférést. a frissítést meg telepítené hozzá.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
sbazsi #10466 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési időm és még ki akartam egészíteni.
A lényeg, hogy a win updater úgy csinálja, hogy végignézi az összes feltelepített MS alkalmazást és azokra is próbál frissítést ajánlani. Természetesen ha leszeded valamelyiket, akkor utána már nem lenne neki szabad hozzá való frissítést keresni.Egyáltalán létezik valahol is az országban ilyen bolt? Maximum, ha nagyon sokat fizetsz érte...(akkor meg már lehet érdemesebb elgondolkodni tartalék alkatrészeken: táp, vinyó)
-
sbazsi
veterán
válasz
WildBoarTeam #10462 üzenetére
egyik sem, Vista. home premium
Ez nem megy fel:
Frissítés a Windows Mail program levélszemétszűrőjéhez [2010. július] (KB905866)
Letöltési méret: 2,1 MB
A frissítés életbe lépéséhez lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet.
Frissítés típusa: Ajánlott
A frissítés telepítésével frissíti a Windows Mail program definíciós fájljait, melyek a levélszemét és az adathalászat céljából küldött üzenetek felismerésében játszanak szerepet. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=79015
Súgó és támogatás:
http://support.microsoft.comUtánanéztem. Volt ahol azt írják, hogy valami processzt kell manuálisan elindítani, volt ahol azt írták, hogy telepítsem újra az officet (ezt a telepítő újratelepítés funkciójával tettem meg)
Egyik sem segítettWindows Mail-t nem használok, és kétlem, hogy ez nélkülözhetetlen frissítés lenne.
Tévedek? -
INMOTEP
őstag
Miért van az hogy a Firefox sok memóriát zabál ? úgy be lassul a gépem egy idő múlva hogy ,,csak na ... nem értem mi van roszul beállítva van valami okosság erre ? friss verzió van fent .... és régebben is ez volt a gondom ..
-
kételkedem
addikt
Igen, így már sokkal jobb!
Vedd ki az egyik slotból a memóriát, csak a procihoz közelebb levő kék slotba rakj egy modult. Ha eggyel megy, teszteld memtesttel. Ha nem hibázik, rakd ugyan ebbe a slotba a másik modult, teszteld ezt is. Ha mind a kettő modul megy egyenként, akkor rakd be mindkettőt a kék slotokba, teszteld memtesttel. Vagy nincs rendesen a helyén a modul, vagy hibás valamelyik, esetleg az alaplappal van gond, bár ez ritkábban fordul elő.
-
Valty
aktív tag
válasz
kételkedem #10395 üzenetére
Nah, szóval:
1. konfig az adatlapomon
2. cpu, ram, vga...orthos, memtest, furmark
3. teszteltem, memteszt-tel (5ből 3szor újraindul a gép)
4. teszteltem, orthos (5ből 3szor lefagy)
5. figyelem, 40-43 fok, szerintem tűrhető
6. Windows 7 Home premium 64 bit (eredeti)
7. tuning még nem volt
8. ATi CCC, Hp solution center, Asu Xonar DX Studio, ICQ, logitech bill. és egérvezérlő progik, Avira
9.Avira
10. kerestem, de nem találtamMegfelel?
Szvsz szerintem memóriahiba lesz
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
sbazsi #10461 üzenetére
Lehet lemaradtam valahol, de akkor most XP vagy Win7?
A frissítések beállításánál sincs ilyen lehetőség?Közben belestem a súgóba.
Azt írják benne, hogy ha kikapcsolt, hibernált vagy készenlétben van a gép a frissítés beállított időpontjában, akkor nem kapcsolódik be automatikusan, hanem a következő bekapcsoláskor történik a frissítés....elég érdekes, mert ez nálad már meg is cáfolódott
A nem kívánt frissítésre meg írja, hogy van olyan bizt. frissítés, ami egy komplett csomag része és csak a teljes csomaggal együtt távolítható el. Esetleg az is lehet, hogy egy nélkülözhetetlen frissítés, amit nem enged az MS letiltani.[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz
WildBoarTeam #10460 üzenetére
de nem kérdezi meg.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
sbazsi #10459 üzenetére
Amikor bezárod az updetert, akkor meg kellene kérdeznie, hogy a későbbiekben akarod-e, hogy rákérdezzen a kihagyott frissítésekre vagy nem. Ha nemet választasz, akkor békén hagy vele.
A frissítés időpontját meg állítsd át "értelmesebb" időpontra (mondjuk, ha 6-kor kelsz minden nap, akkor fél 6-ra), így mire indulsz otthonról már ki is lőheted. -
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #10391 üzenetére
na most éjjel megint bekapcsolt
ellenben most épp ébren voltunk, és pont 3kor kapcsolt be.
akkorra van beállítva az automatikus frissítés.
és most van egy frissítés, ami nem akar felmenni (windows mail levélszemét szűrő)
hogy tudom ezt végleg kivenni, hogy egyáltalán ne telepítse? ha update alatt kiveszem mellőle a pipát, akkor később megint fel akarja tenni. -
-
galóca18
tag
válasz
Pulsar #10454 üzenetére
hát megnézném akármelyiket is
Nem ígérem. De azért jó, hogy valaki együttérez.
komoly cucc lehet az
Te is tudod: Kínából nem jön bóvli!
legalább nem tud berezonálni
Sajnos az az egy tökéletesen megy neki. Bár lehet, hogy az a ház előlapja, csak őkelme rázogatja keményen.
[ Szerkesztve ]
-
-
galóca18
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet aránylag civilizáltan (és egészben) kiszedni a házba gyárilag becsavarozott ventillátort?
CM Mystique ház, átlátszó (törékeny) műanyag ventivel, nagyon szeretném kitisztítani vagy kivágni (ha nem lesz halkabb), de ketten sem bírtunk el vele. Az egyikünk tartotta a házat, a másikunk szó szerint nekifeküdt teljes testtel és megpróbálta kicsavarozni, de a kínai szumós élmunkások legyőztek a kis kínai csavarhúzójukkal. Szerintem poénból pillanatragasztót kentek a csavarra
. Már ott tartok, hogy kifúrom, de félek, hogy a menetet is kiműtöm, azt pedig nem kéne.
-
válasz
zsolt19900 #10444 üzenetére
akkor sajna ennyi...
mondjuk amit írtam az majd 1 éves írás volt, utána még kijöhetett valami... egy próbát megérne, kíváncsi lennék az eredményre. -
válasz
zsolt19900 #10441 üzenetére
na, kicsit turkáltam..
szóval elvileg az abit volt az egyetlen gyártó aki azt írta, hogy lesz egy bios frissítés amivel ez fog menni. Hogy ez kijött vagy sem nem tudom, de e szerintem nem garantált a működés. -
brd
nagyúr
-
válasz
zsolt19900 #10439 üzenetére
max bios-t kell frissíteni!
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
abit ib9 be szeretnék e5200es procit venni vinni fogja a lapom?
-
aero.
veterán
Ha a gépemen elindítom a P2P klienst, akkor konkrétan behal az egész internet 2-3 perc múlva.
A helyzet a következő, kb. 3 napja jelentkezett először. Korlátozva van a sebesség természetesen user error kizárva, a beállítások a régiek. Ha megnyitom a klienst tökmindegy, hogy 1kb/s vagy 30kb/s a forgalom netezni 2-3 perc múlva lehetetlen. Nem tölti be az oldalakat. Teljesen kiborít már.
Mitől lehet ez? Csak nem beépítettek egy filtert a szolgáltatónál?
-
fastleslie
senior tag
Senkinek sincs ötlete Win7 "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information." telepítési hibára?
Dühömben az ÖSSZES már lemezen lévő particiót töröltem, és akkor létrehozott magának egy 100 MB-os valamit a meghajtó elejére, és most megy a telepítés!
A 160 GB-os lemezen most egy 30 GB-os partícióra települ, de a maradékot men tudtam formázni telepítéskor. Remélem, Win7 alatt látni fogja![ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz
joecontra #10424 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagy érzékeny az akadozásra, egyesek pl. a 25 FPS-re is azt mondják már, hogy folyamatos, de én pl. 50 alatt darabosnak érzem. De van egy olyan klasszikus probléma, hogy ha egy kijelző frissítése, és az azon megjeleníteni szándékozott videofolyam FPS-e között nincsen egyezőség, vagy legalább maradéktalan oszthatóság (kijelző/lejátszott video), akkor mindenképpen akadozni fog. Az alap monitorfrissítés 60 Hz szokott lenni, a számítástechnika amerikai gyökerei miatt, ezért ezen egy 25(50) FPS-es jel mindenképpen akadozni fog. Tehát vagy beállítod a monitorod függőleges frissítését 75, vagy 100 Hz-re, vagy hozzászoksz (én egyéb okból egyébként 50 Hz-en működtetem). A TV-nél ugye nincsen ilyen probléma, mert az direkt a PAL, vagy NTSC szabványokhoz készült, ráadásul másképpen is működik a kép előállítása, legalábbis analóg adás esetén.
Még 1 ok lehet még a háttérben: a tunerkártya programját valami megakaszthatja időnként a működésben. Az enyémnél pl. eleve "High" (Magas) prioritást kap, így az OS felől várható problémák jó részét ki lehet küszöbölni. -
cigam
titán
válasz
fastleslie #10433 üzenetére
No és megnézted azt a bizonyos log file-t?
-
fastleslie
senior tag
Megakadtam a Win7 telepítésével:
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition.
See the setup log files for more information.
Mi ilyenkor a megoldás? Próbáltam már törölni is a partíciót, hogy a Win7 hozza létre magának, de nem is akarja formázni, felmenni rá meg végképp! Drivert akarhat? Ha az nem lenne, nem is látná a meghajtót, vagy igen???
HELP! -
pohár
félisten
na megkerült a baj, a Winampot mikor telepítettem kihagytam valahol egy pipát, ahol a modern skineket lehet engedélyezni... minek ilyen hülyeséget a telepítőbe tenni????
-
jozsi252
veterán
valaki kérem segítsen razer carcharias fülest akarok venni és nemtudom hány hangszóró van benne sima kétcsatornás vagy 5.1 vagy nemtudom seholse találtam erről infót valaki tudna helpet nyújtani megköszönném.
-
_XXXXX_
tag
Próbáld meg azt, hogy:
- letörlöd
- gép újra indít
- valami registry tisztító program lefuttat, ccleaner vagy valami(bár ettől vannak jobbak is elvileg, de nem ismerem igazán őket, én néha ezt szoktam használni)
- gép újra indít
- letölt egy új verzió a hivatalos oldaláról
- új letöltött winamp feltelepít -
joecontra
addikt
-
joecontra
addikt
Új téma:
Tud valaki egy olyan eszközt, ami a TV-ből kijövő jelet (AV) 50 FPS-ben tudná rögzíteni? (720x576 @ 50 FPS)
Van ilyen áteresztő képességű kártya, box, DVD felvevő, akármi?Válaszokat előre is köszi!
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
sziasztok
szeretnék venni 1 razer carcharias fülest de akárhol néztem nem találtam semmi infót hogy ez most 5.1 es vagy sima 2 csatornás vagy hány hangszóró van benne, nemtudna valaki segíteni benne hogy milyen?
köszönöm előre is
-
L3zl13
nagyúr
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Feltelepítettem azt Ubuntu 10.04-et,de az újraindítás után csak egy villogó kurzor fogad, mit tegyek ?
-
pohár
félisten
üdv mindenkinek!
-
Kofler
tag
Sziasztok !
Kaptam egy Asus Eee mini PC-hez való billentyűzetet (csak azt és semmi más tartozékot), egészen pontosan ilyet ami a képen van (csak fehér):
Az lenne a kérdésem hogy ezt a billentyűzetet, tudom-e használni hagyományos pc-vel ? Mi kéne/kell hozzá ? Egyáltalán milyen elven működik egy ilyen billentyűzet ?
A hátulján csak egy "connect" gomb található és az elem helye
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Kofler
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
válasz
L3zl13 #10406 üzenetére
Köszöntem a választ!
Viszont az a táp nem tünik nagyon bizalomgerjesztőnek.
Eddig nem volt vele bajom, kopp-kopp.5,25"-ös helyekre tudsz kerettel 1-1 vinyót betenni, vagy lehet venni olyan keretet, amivel 3db 5,25"-ös helyre 5 db vinyót tudsz tenni
Tudnál mutatni egy helyet, ahol kapni ilyeneket?Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Olyan számtech-es boltot keresek Budapesten, ahol az alkatrész árak tartalmazhatnak olyan opciót, hogy gariztatás esetén nem tartják vissza napokig, vagy hetekig az alkatrészt, hanem azonnal adnak csere alkatrészt.
Van ilyen?
Egy olyan géphez kellenének alkatrészek, ami 24/7 menne ...
-
jerry311
nagyúr
Hardver kölcsönzéssel foglalkozik itt valaki?
Kellene 1 TB (hordozható) vinyó, de csak néhány napra. Így ugye nem sok értelme van vinyót venni, de olyat sem láttam még, hogy valaki ilyen kölcsönzéssel foglalkozzon.Tényleg az a legegyszerűbb megoldás, ha veszek egyet itt aprón és 3 nap múlva felrakom újra eladni?
-
joecontra
addikt
Üdv!
A képen szereplő házba építhető-e pluszba 3,5-es bővítőhely új HDD-knek?
Valamint most egy micro-ATX szabványú alaplap ül benne. Tudok én ebbe a házba ATX szabványú lapot beszerelni majdan?Előre is köszi a helpet annak, aki válaszol!
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
Gál István
senior tag
Hogy lehet megoldani azt hogy ugyanazt a képet kapjam két egyszerre vga kimenetre kötött megjelenítőn? (Radeon 4890 toxic) Mindkét dvi kimenetre van kötve megjelenítő (Egy ASUS 22" monitor + LG32" tv hdmi adapterrel) mindkettő FullHD, szóval a felbontás sem lehet gond, de valamiért a 32"-es tévén olyan képet ad hogy csak a win7 háttérkép ikonok nélkül, meg semmi start menü, egér sem mozdul, semmi... De ha csak a TV-t vagy a monitort kötöm rá akkor meg jó.
Hmmm???
Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel