Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
atom87
aktív tag
Oké jó
jozsi252: Úgy van kialakítva az összes csatlakozó, hogy csak a helyes módon tudod belenyomni a foglalatba! Ha 8x2-es tápcsatid van az alaplapon, de neked csak 2x2-es van, azt sem tudod elrontani a behelyezés szempontjából, mert másképp nem megy bele!
[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet csinálni AM3 lefogatóból AM3+.osat csinálni?
Így csináld magad szinten!
Szóval lehet ilyenből :
Ilyet csinálni? -
AthlonXP
őstag
Hát akkor esetleg még megkérdezheted az a4tech rovatban is.
Általában az alsó matrica vagy a csúszótalpak alá szokták tenni a csavarokat, de lehet pattintós is, azért ne dobd még ki, próbálkozz vele..
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Igazából a proci behelyezésével kapcsolatba akarok kérdezni hogy pontosan mire kell nagyon figyelni behelyezésnél, hogy nehogy a lábak elhajoljanak? 1155 ös tokozású
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Van olyan topic hogy "hogy kell a gépet összerakni és a tápot rendesen bekötni"? vagy valami ilyesmi?
-
F34R
nagyúr
a4tech xl747-es egeremnek vége lett a görgőjének , csavart nem találok csak a nyomogomb alatt ahhoz viszont fel kell feszíteni , hogy szedhetem szét ezt a vackot ???
-
SOAD19
addikt
Elmész Te a ....
kovy79 Már kiderült, hogy a sim kártyámat nem tolerálja a telefon. Más újabb kártyákkal működik. De pl. muterom az enyémnél még régebbi sim kártyájával se megy az sms küldés (ki is írta 1-2 perc múlva, hogy a sim kártya regisztrációja sikertelen, vagy valami ilyesmit). Majd bemegyek a vodafone-hoz, hátha tudnak mondani valami okosat ilyen szitura.
[ Szerkesztve ]
-
Jano156
tag
válasz
Realradical #33674 üzenetére
corsair hx650
-
SOAD19
addikt
Hali!
Vettem egy Nokia E52-es telefont és nem tudok sms-t küldeni, valakinek nincs egy pont ilyenje és megadni a beállításokat?! Vagy esetleg valami ötlet?
-
narii
tag
valaki ??
-
Probber
őstag
-
Put2
tag
Sziasztok!
Egy ilyen laptopon gondolkozom: http://www.lambda-tek.com/componentshop/index.pl?prodID=B678931&viewSpec=y#productTop
Nos, az a kérdésem, h ezzel a laptoppal lehetne-e full hd-s filmeket nézni? Nekem 90%-ban erre kéne! A Mobility Radeon HD 5145 elég neki? Azt olvastam, h ezek hardveresen viszik a hd-s anyagot, ha igen, milyen program kell majd hozzá? -
kovy79
őstag
válasz
harcikoca #34063 üzenetére
Én először egy Hiren's BootCD-s memtest-et néznék meg először, de vannak benne rendszertesztelő programok is.
(#34064) Vicoo, dedikált ( nem aláírt, hanem különálló
) VGA kártyád nincs kéznél, hogy megnézd vele is?
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Mostanában kezdett előfordulni, hogy néhány óra használat után a legött alkalmazásom összeomlik , és a kép ilyen lesz, meg még csomó csík, stb, aztán reset. Az alaplapi Radeon3000 adja a képet, de az északi híd bordáját meg tudom fogni kézzel is. Lehet mégis megsül alatta? Vagy mitől van ez?
-
harcikoca
senior tag
valaki tudna mondani tesztelő progikat amivel tudok tesztet futtatni ramra, procira stb.-re, hogy van-e vele valami gond? mert a gépem állandóak kékhalált ad, többször is újraraktam a windowst, de nemjött hejre sokszor telepítés közben is hibákat írt ki. A windows dvd jó.
-
kovy79
őstag
-
Gallaxis
tag
válasz
Geller72 #33851 üzenetére
Szereztem egy átalakítót.
Sajnos semmiféle mahinációval nem tudom átvinni
a nagyobbik HDD-re az oprendszert tartozékaival
Az Acronis ugyan (maximális tömörítéssel megcsinálta a
boot filet de már szóra bírni nem tudom.
Valami használható megoldás pedig kellene....
Még arra is hajlandó lennék, hogy vegyek egy
"ujrahasznosítható" oprendszert. -
Lompos48
nagyúr
válasz
kabanka #34053 üzenetére
Azt nem tudom hogy háztartáson belül hány gépre lehet feltelepíteni de az aktiválás miatt gondolom az is csak egy-re, mert lehet MSnél szűrik ha egy kulcs több gépen van felhasználva, bár lehet egy IP mögött nem látja.
Csak egyetlen gépre telepíthető, ha a licensz a legegyszerűbb. Még így is gond van, ha például abban az egyetlenben alaplapot cserélsz. Aktiválásnál hardverinformációkat is tárol fontosabb elemekről, amiket utána mindig leellenőriz. Hardvercserénél számlamásolatot is kérnek (telefonon intézhető) bizonyítandó, hogy nem egy "lenyúlt" példányról van szó.
-
kabanka
aktív tag
válasz
rigo88 #34052 üzenetére
Attól függ milyen licence, lehet több gépre vásárolni. De ha bemész a boltba és veszel egyet az valószínűleg csak egy gépre érvényes. Azt nem tudom hogy háztartáson belül hány gépre lehet feltelepíteni de az aktiválás miatt gondolom az is csak egy-re, mert lehet MSnél szűrik ha egy kulcs több gépen van felhasználva, bár lehet egy IP mögött nem látja. Szerintem a dobozában rá van írva alapból ha megveszed. Lényegében ahány licencel vásárolod annyi gépre teheted fel. Ha van meglévő, de több gépre tennéd mégis fel akkor csak licence-t kell vásárolnod, nem kell újra megvenned a teljeset.
-
rigo88
aktív tag
üdv
microsoftéknál egy licence kulcs egy időben egy pc-re érvényes? (w7x64 ultimate)
úgy gondolom igen, de azért bekérdezek..
köszi!jozsi252: amikor ilyesmivel találkoztam az táp volt. de egyetértek, érdemes először egy "kölcsöntáppal" kipróbálni.
de most látom h új rencer megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz
kabanka #34048 üzenetére
Szia
Köszi már megoldottam, gondoltam rá énis, de inkább újratettem az egész wint, most azzal szenvedek hogy hogyan töröljem le az ssd-ről a rajtamaradt 100 megás partíciót mert ha bevan kötve a gépbe és úgy indítom a gépet akkor arról akar bootlni és kiírja hogy a bootmgr hiányzik. Ha lehúzom akkor okés minden.
A win elindul boot menünél rámegyek hogy a sima hdd-ről induljon, formáztam is a lemezkezelőbe az ssd-t de még mindig ottvan az a 100 megás és maradt rajta valami mivel arról akar bootolni a win. Amúgy ígynéz ki az a winyó [link]
Szóval most az kéne hogy tudnám teljesen formázni, mert lemezkezelőbe nemtudom sehogyse egyesíteni a 2 partíciót
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Olyan program kellene, amivel a youtube-ról tudnék letölteni videókat. Sok olyat találtam, amivel egyesével le lehet szedni a videót, de nekem olyan kellene, amiben be lehet állítani többet is, és azt automatikusan egymás után szedje le. Ismer valaki ilyet?
-
jozsi252
veterán
Miért van hogy tegnap este a leállításra mentem és a gép újraindult ? wtf
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #34036 üzenetére
nekem is van egy kb. 2 éve meghalt 80gb-os winyóm. megpróbál én is ezt vele, hátha pár képet, meg 1-2 jó zenét még le tudnék menteni így.
-
geza12345
tag
válasz
Realradical #34038 üzenetére
Szia!
nekem is van egy haldokló winyóm, a méhütés után meg kell várni még felmelegedik?
-
pohár
félisten
válasz
Realradical #34036 üzenetére
jesszus, ez működik?
nanemá
-
narii
tag
Hy !!
Adott egy Logitech x540 es hangfal .Olyan gondom lenne, hogy amikor filmezek néha az egyik hangfalam berezeg a magas hangokon , de ha megfogom a kezemmel akkor meg jó..
Ezzel mit tudnék tenni ?
üdv.
-
Arpee78
senior tag
A PH-s jelszóra vannak megkötések? Ha igen, mifélék?
-
Lenry
félisten
-
pohár
félisten
az ugye sok jóval nem kecsegtet ha egy 0%-os winyo felől azt hallom hogy tak-tak-tak-szünet-tak-tak-tak és nem reagál a windows? miután lehúztam a gépről, sikeresen bebootol a rendszerwinyoról a gép, de ha rádugom, akkor azt mondja a gép hogy nem találja a rendszerpartíciót
remélem sikerül még életet lehelnem a winyoba, mert elég sok fontos dolog van rajta
-
Lenry
félisten
válasz
Kezdő vagyok #34026 üzenetére
legfrissebb driver fönn van?
ha csak mostanában kezdte csinálni, akkor végig kell gondolni, hogy mi változott a helyes működés óta?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
Kezdő vagyok #34024 üzenetére
mivel nem írtál pontos konfigot, így nem tudom, de egyébként lassú gépek esetén szoktak ilyet a programok, mondhatjuk, hogy ez normális
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok #34017 üzenetére
Erre semmi?
Valami ötlet talán? -
olloczky
senior tag
Hello
WMP-n belül hol tudok hangsávot váltani egy videofájlon? pl. magyar nyelvről-angolra
üdv: olloczky
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az szerintetek mitől lehet,hogy:
egy ismerősöm ha Mozilla Firefox 4 vagy 5-öt használ,és megnézi a súgóban a névjegyet,és a névjegyablakot elmozdítja ide-oda,a névjegyablak egy üstökös szerű csíkot húz maga után?
ATI videokártyája van.
Videokártya vagy driver gond,vagy más?
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
És szerintetek win7 helyreállítás segítene valamit? telepítés menüből
-
jozsi252
veterán
de az a baj hogy épp pár órája tettem újra, azmiatt hogy ssd szar és kiakarom szedni, de én hülye úgy tettem újra hogy az ssd ottmaradt és hiába töröltem ki minden partíciót a 100 megás boot partíció az ssd-n maradt
-
Realradical
őstag
válasz
jozsi252 #34011 üzenetére
Egy megoldási lehetőség
Bár szerintem tisztább újrarakni. (diskpart alatt neked valószínű nem a disk 1 lesz ami kell, list disk-kel ki tudod listázni a partíciókat)@jozsi252
Nézd meg linket, ott van, hogy tudod megoldani.[ Szerkesztve ]
-
Epiph
tag
Hali! Mostanában előfordul, hogy napi első indulásnál a win7 betöltésénél a logónál megáll a gép: először win7 logó pixeles lett (főleg piros amiből a monitor felső részére is került) másodikra egyszerűen bejött a logó és megfagyott, ma bejött a szöveg és miközben a "zászló beúszott" be se jött teljesen a logó újraindult a masina. 2. inditásra eddig mindig jo lett. ez mind 1 hét alatt. Aida64 el megnéztem mi van az esemény naplóba, ezt találtam:
Hiba:
7024: C:\Windows\system32\services.exe
És egy figyelmeztetés(Ez a winiti forrásából van.): A rendszer minden alkalmazáshoz betölti az egyéni dinamikus kötésű kódtárakat. A rendszergazdának ajánlott áttekinteni a kódtárak listáját, hogy meggyőződjön arról, mind megbízható alkalmazáshoz tartozik.
Válaszokat előlre is köszi!
-
jozsi252
veterán
Lemez 0 a sima hdd-m
Lemez meg az ssd-m ami formázva van és kiakarom venni a gépből.ezek szerint a mbr az ssd-n maradt rajta mivel nemlátok a sima winyónál 100 megás partíciót? akkor ezek szerint a rendszerem teljesen újrakell tenni?
Realradical de rajtamaradt úgynézem, szerinted valahogy meglehetne oldani
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Nos felraktam a hdd-re az os-t ssd-t kivettem a gépből leformáztam, erre akarom indítani a gépet kiírja hogy Disk boot failure, insert system disk and press enter
mi a pitscha mondom nemtudtam elindítani a rendszert, visszadugtam a full üres ssd-t és most megy a rendszer mi a fene van vele?
-
kiralytom
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #34006 üzenetére
ezzel nincs is gond. hangsúlyozom, harmadjára, hogy az első kérdés után én ezt elfogadtam és tiszteletben is tartottam (gyanítottam hogy így lesz, adja magát).ehhez képest többen dehonesztáló stílusban/megjegyzések közepette repostolgattak.
a kérdés megszületése pillanatában érvényét vesztette. -
-
Realradical
őstag
válasz
shadow1901 #33977 üzenetére
A kompozit analóg, a komponens digitális.
@kiralytom
Ez egy ilyen hely, így regisztráltál, ezek a szabályok. No warez. Senki nem bánt, csak kér, hogy tartsd tiszteletben.[ Szerkesztve ]