Hirdetés
- Particionálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #42901 üzenetére
Kellene neki a hardveres virtualizáció. A procid nem támogatja.
-
netseft
aktív tag
válasz
lakatosturbo #36616 üzenetére
Címsorba írd be: chrome://plugins
Chrome PDF Viewer -> Kikapcsolás -
válasz
lakatosturbo #25291 üzenetére
Azért fizesd be mihamarabb. A Voda egy utolsó @&#>#&@&@>. Szóval az. ^__^
Nekem anno, amikor volt előfizetésem, azt is simán megjátszották, hogy 3 hónapig NEM KÜLDTEK számlát. Aztán egyszer csak jött egy 50 000-es, merthogy nem fizettem, szóval kapok rá büntit is. Erre felhívtam őket, hogy ezt mégis hogy képzelik, meg hogy figyelmeztetést se küldenek (merthogy kellene, ha ilyen van). Tudod mi volt a válasz? Az, hogy még NEKEM kell utánajárni és kuncsorogni, hogy hadd fizessek má'. Anyád! Voda...soha többet. Pre-paid-be se.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
lakatosturbo #25291 üzenetére
Semmi. Tesóm mindig egy hónappal el van csúszva. Bár ő Tés.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
lakatosturbo #22442 üzenetére
Ezt az eredeti windows XP nem csinálná
. csak a winfosok.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
lakatosturbo #22071 üzenetére
Parancssor:
Dir /b > elérési út + a fájl neve
Például:dir /b > d:\lista.txt
-
Воланд
titán
válasz
lakatosturbo #19930 üzenetére
Nem túl jellemző. Minden szolgáltató szerződésében benne van egy bizonyos letöltési korlát, hiába korlátlan maga a csomag. Nálam t-nél 250GB, na ez majdnem minden hónapban megvan és eddig még nem jelezték, hogy vissza kellene venni az adatforgalomból. Esetleg akkor képzelhető el, hogy bontják a szerződést, ha a környékeden szar a hálózat és kiszórják azokat akik a legjobban terhelik.
-
válasz
lakatosturbo #10639 üzenetére
A koordináta rendszer ott van a szemed előtt(bal alsó sarok), mit akarsz még azon előhozni? Annyi a lényege jelen esetben, hogy a feladatban említett koordinátákat eszerint veszi fel. Tehát először 90, 90, azaz x irányban 90, és y irányban is 90(egység), és megvan a második pont. Aztán a kiindulástól nézve megint x(90), y(96) és megvan a második pont.
A pont kijelölés meg tetszőleges, kell egy kiindulási pont, ahonnan kezded az egészet. Rég használtam már acad-et, de ott van oldalt a pont parancs ikonja, ráböksz, majd valahova a munkatérre tetszőlegesen, és kész a pont.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz
lakatosturbo #9389 üzenetére
Trophy Bass
SEGA Bass Fishing -
dodopek
addikt
válasz
lakatosturbo #7418 üzenetére
Sajnos csak fél választ tudok adni.Van egy ősrégi progi,a neve Calendarium.Gyakorlatilag egy naptár progi,ami annyit tud, hogy kitesz egy naptárat a háttérre,és be lehet állítani, hogy milyen időközönként cserélje a képet(pl minden bekapcsoláskor, vagy X percenként,vagy soha).Mivel a 7 alapból tudja ezt gondolom XP alá kellene.Én mindíg feltettem,jó kis meglepiket adott a pár 100 képből,amit a mappájába belehúztam.
Ha érdekel,írj,elküldöm egy emilben.Írj PV,elküldöm. -
alibaba78
őstag
válasz
lakatosturbo #7418 üzenetére
Es gondolom jatszik is helyetted.....?!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
lakatosturbo #1483 üzenetére
Körülbelül olyan, mint ahogyan azt már a kérdés feltételekor feltételezted
-
moha21
veterán
válasz
lakatosturbo #134 üzenetére
Szia!
Én személy szerint a sima C programozási nyelvet ajánlanám, ebből lehet aztán a későbbiekben C++, java, php... A forráskód szerkesztéséhez notepad++ ajánlok [link], míg a fordításhoz a gcc-t [link]
Magyar nyelvű segítség:[link]
De a google tele van segítséggel, és a PH!-n is van ilyen topic ahol szívesen segítenek:[link] itt is találsz az első hozzászólásban remek linkeket.m0rzsa: Tápegység milyen van a gépben?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- Ps4 Fat 500gb 1d. Kontrollerrel
- Apple iPhone 13 Pro 256 GB (4 hónap Media Markt garancia, független, hibátlan)
- Hibátlan garanciális digitális Playstation 5 slim
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3