Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Windows XP és 2000 alatt hogyan tudom megnézni az éppen aktív felhasználó nevét? Mármint nem a teljes, csak a usernév kell. Naponta kb 15-ször kell ezt megtudnom és mindíg a gép tulajdonosától kérdezem. Próbáltam a vezérlőpult-felhasználói fiókok menüben megnézni, de le van tiltva
-
vanek
tag
válasz
L3zl13 #11293 üzenetére
Isten vagy Lezlie
probléma megoldva
el kellett távolítani az elsődleges IDE csatornát és újraindítás után egyből jó lett!
btw tuti, hogy van valami gond a vinyoval, mert most meg pittyeg és mindig olyan hangot ad ki, mintha leállna az egyik diskje és újra felpörögne..:\ szal azthiszem vennem kell egy újat
de addig is jó lesz ez
Köszi a segítséget WildBoarTeam-nek, localhost-nak és castiel-nek de legfőképpen a kitartó L3zl13-nek
ezer hála!
-
joecontra
addikt
Üdv!
Tv-re próbálom kitenni a képet, erre ezt csinálja:
Természetesen az itt felsoroltak közül egy se valósul meg a próbálkozás közben.
Valakinek valami ötlet, hogy miért szórakozik velem?Üdv,
J -
L3zl13
nagyúr
-
vanek
tag
válasz
castiel #11289 üzenetére
bocs a nagy sietségben félreolvastam
azt nem tudom megoldani :\
11 min kellett ahhoz, hogy kikapcsoljam, lehúzzam a sata kábelt, majd bekapcsoljam és felálljon a windows..ebből kb 8 perc a windows felállás volt
a beköszöntő zene is szaggat..:S kivagyok
[ Szerkesztve ]
-
castiel
aktív tag
hát a vinyóval tényleg nem stimmel valami, de remélem nem valami buhera xp van fent a gépen, hanem egy "eredeti" windows amihez senki nem nyúlt a microsofton kívül!
Mert ha belepiszkálnak és petike csinál egy windows xp ultimate-et, hogy beleintegrál mindenféle programokat meg drivereket, is okozhat problémát, főleg driver téren![ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Nincs értelme összevetni a kettőt.
A 34-35 fok szinte kizárt, hogy valós legyen. Valószinűleg ehhez hozzá kellene adni, vagy fel kellene szorozni, hogy valós értéket kapj, csak az adott Everest verzió nem ismeri a procidat/chipsetedet, ezért nem tudja korrigálni a kiolvasott értéket.
A másik hőmérsékletre is fennáll ugyanez a lehetőség, bár az már lehet valóságos, úgyhogy lehet, hogy ott már helyes értéket mutat az Everest. -
L3zl13
nagyúr
PIO mód az nagyon rossz.
UDMA2-t általában optikai meghajtókhoz szokta használni. Ha az optikai meghajtód is IDE-s, akkor az rendben van.Jó volna biztosan tudni, hogy a vinyódra írja-e a PIO-t, de ha nincs másik (UDMA 5-ös módban működő) csatorna akkor szinte biztosan ez a gond.
Engedi ott átállítani UDMA-5-re?
Ha nem akkor a következőkkel lehet próbálkozni:
- Alaplapi driver újratelepítése. (Főleg VIA chipsetnél szokott működni.)
- Az adott IDE csatorna eltávolítása eszközkezelőben, és hagyni, hogy újraindítás után újra felismerje a Win.Ha sikerül átállítani, de később magától visszaáll, akkor kábel csere. Ha ez sem segít akkor vinyó hiba gyanús.
Illetve azt azért még megkérdezem, hogy ugye nincs húzva a gép? Mert a PCI órajel jelentősebb húzása is okozhat vinyó problémákat.
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Az Everstben melyik hőfoknak kellene alacsonyabbnak lenni, a CPU-nak vagy a mag1 és mag2-nek?
Nekem most 50 fokot ír a CPU hőmérsékletnek, és 34-35 fokot a magoknak. Nem a kupaknak kellenne hűvösebbnek lennie? -
L3zl13
nagyúr
Az mindenesetre látszik, hogy nem terheli le semmilyen procesz a procidat 100%-ra, és a memóriát sem zabálta fel semmi. A Kernel idők elég magasak, ez utalhat valamilyen driver hibára (vagy a driverhez tartozó hardver hibájára).
Ha IDE vinyód van elsőnek megnézném az IDE vezérlő beállításokat, hogy rendesen UDMA 5 módban megy-e a vinyó.
-
vanek
tag
válasz
L3zl13 #11271 üzenetére
nah youtubon elkezdtem nézni egy videót, a a plugin-container azonnal felugrott 80 ra a CPU kihasználtság sorban, a firefox pedig 22-re majd a plugin visszament 20-16ra, a firefox pedig 2-4 között mozog..de sajna vannak kirohanásai, és van, hogy újra felugrik a plugin 80-ra pár másodpercig, majd megint vissza normálisra..mellesleg, nem megy semmi mellette. Ha youtube mellett elindítom még egy filmet, akkor már eleve 1 perc mire a filmet elindítja + ugyan úgy szaggat..a youtube videóval 1 időben!
A cpu 47 fokos videonézés közben
nagyon zavar ez a probléma, mert se filmet nem tudok nézni, semmi..a netezés az ami alatt nem lassul be..de ha már flash játékkal akarok játszani, akkor megint lelassul...
remélem erre gondoltál a kernel idő alatt..ez a youtube alatt volt
a firefox eszi a legtöbbet 175 112 k
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Ahogyan L3zl13 írta a #11271 hsz.-ban: Feladatkezelőben a folyamatok lapfület nézd meg, mert valami lefogja a masinádat (nálam néha a Firefox 800megát zabál fel!!!).
Sőt, ha már a folyamatok lapfülön vagy, akkor a Nézet->Oszlopok kiválasztása menüből rakd hozzá a Memóriahasználat csúcsértéke oszlopot, így láthatod mi foglal nagyon sokat a memóriából igazán.Az elem nem okoz ilyen gondot, mivel az csak a bios beállítások megtartásáért felelős.
Proci meg ritkábban megy tönkre, mint alaplap.... -
jansky1
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok mi okozhat a sima p5k alaplapomnal lassu usb portokat ? 5-6 megaval masol csak fel-le egyarant... pl pendrive. tuti, hogy a gepemmel van a bibi, mert mashol fullosan lehet ra/lemasolni rola. köszönöm előre is -
GombócArtúr
senior tag
Sziasztok!
ASUS A6VM notebookomban garanciálisan cseréltek alaplapot. Az a problémám, hogy azóta a 2ghz-es processzor nem működik csak 1500Mhz-esen a windowsban.
Már minden tőlem telhetőt megpróbáltam hogy rendesen menjen, de nem segített eddig semmi.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit érdemes megpróbálni? A biosban nincs mód ennek állitására, illetve a biosban 2000Mhz-en működik.Nem hiszem el, hogy csak én jártam így eddig?
-
vanek
tag
válasz
localhost #11270 üzenetére
Igen mindent. Mondjuk ezt a problémát kizártam már az elején, mivel pont azért raktam újra, mert ezt csinálta az XP kb 2-3 hónap használat után. Mivel olyan nagy zseni nem vagyok, azért zártam ki olyan biztosan de attól még fenn állhat ez a dolog, de tuti, hogy felraktam minden drivert. Szerencsére megvan az alaplapi cd-m, azon meg megvan minden..
személy szerint valami alaplap bajra gondolok, esetleg az elem merülőben van?
vagy ez hülyeség?vagy proci?
-
L3zl13
nagyúr
Nem is azt mondtam, hogy azzal van gond, de mondjuk kapásból mások a rendszerkövetelmények, vannak problémák amelyek egyes Windows verziókon előfordulnak, másokon nem és ha esetleg van valakinek valami javaslata, akkor a Windows ismeretének hiányában még azt sem tudja megmondani, hogy hol kellene azt megnézni.
A problémával kapcsolatban:
Proci terhelés mennyi?
Feladatkezelőben látszik valamilyen processz, ami nagyon terheli a procit?
Kernelidők nem túl magasak? -
vanek
tag
Xp-t használok, ha ez segít
de nem hinném, hogy azzal lenne a gond, mivel pont azért raktam újra, mert ezt csinálta a a gépem és azt hittem hogy xp gond..de nem..:S
Most is pl telepítem a PS- t és vagy 15 ms mire a firefoxon vált a fülek között.. szánalmas..
[ Szerkesztve ]
-
vanek
tag
Már írtam a fórumra ezzel a problémámmal, de senki nem válaszolt, ezért teszek még egy próbát.
Szóval, olyan problémám van, hogy a friss windows, olyan lassu mint a fene, a filmek szaggatnak, ha már a tcm megy, de néha alapból is, a netes videók is szaggatnak. Van mikor már a bejelenetkező windows zene is szaggat...
Jah és egy 360 megás kicsomagolás 10 perc..:\
Plusz néha elkezd magától tölteni a gép, akkor is szaggat minden, még a kurzor is mikor húzom, lassan és szakaszosan mozog..
Alaplap probléma lehet? Vagy mindkét vinyom szar lenne?:\
Köszi előre is!
ui.: azért olyan szar gépem nincs, hogy azért lassuljon be
AMD 3600+, 1g ram 2600 xt
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
gyenge47 #11264 üzenetére
Öhhmmm... szerintem itt azért baj van a mértékegységek rövidítésével is.
A bit az kis b betű.
A bájt az nagy B betű.
Az előtagokat (kilo, mega, tera, stb.) mindenki máshogy írja, bár a kilo kivételével mind nagy betű (szerintem a kilo nagy K-val írása sem helytelen).
Tehát: kb (Kb)=kilobit, kB (KB)=kilobájt, Mb=megabit, MB=megabájt, stb...Sajnos manapság ezt sokan figyelmen kívül hagyják és ezért alakulnak ki félreértések.
(ezt általánosan írom, és nem konkrétan "csak" neked)
A netes sávszélesség megadásánál valóban a bites verziót alkalmazzák a szolgáltatók, viszont ezzel ellentétben szinte minden letöltős alkalmazás a bájtos verziót fogja neked mutatni (pl.: torrent, youtube, stb.). Sok előfizető bele is esik abba a hibába, hogy összekeveri a kettőt és utána csodálkozik, hogy nem annyi, az annyi, pedig annyi, csak a mértékegység van máshogy. -
gyenge47
aktív tag
válasz
golya87 #11261 üzenetére
Régebben ez az 5.1es verzióra (x530) volt jellemző. Rendszerint este 6 után panaszkodtak, hogy veszi az adást. x230ról még nem hallottam (nekem is van egy ilyen), hogy ilyen problémával küzdene, de annyit tudok tanácsolni, hogy kapcsold ki a hangfalat, amikor nem használod a gépet
-
Hello
Segítséget szeretnék kérni. A hangszórómból (Logitech X-230) jön valami magyar rádió, hogy lehet megszűntetni? Kikapcsolt gép mellett is jön a népzene.
Köszönöm a segítséget!
üdv
golya87 -
-
rii
nagyúr
hello
hogy lehet a legjobban megoldani azt, hogy egy HDD-t megosztani a NET-en két ismerősöm számára, hogy tudjanak róla filmet nézni, akár egy idően is ketten egyszerre. Végül is ez nem nagy adatfolyam
NAS?
De a 50 kbyte / sec-es feltöltés elegndő lenne DIVX-ekhez?
-
PH-User
addikt
Milyen olcsóbb lézernyomtatót érdemes mostanság venni?
-
mrhitoshi
veterán
Üdv
az lenne a kérdésem, hogy van- e olyan kábel átalakító, amibe egy ilyen sima réz kábel megy be és egy jack csatlakozóra alakítja ? -
L3zl13
nagyúr
válasz
attiati #11250 üzenetére
A VMWare vConverter a következő backup formátumokat képes VMWare virtuális géppé konvertálni. [link]
Symantec Backup Exec System Recovery (formerly LiveState Recovery)
Symantec Backup Exec
Norton Ghost
Acronis True Image
StorageCraft
Parallels DesktopValamint a kezeli a fizikai gépeket és a következő virtuális gép formátumokat.
VMware Workstation
VMware Player
VMware Fusion
VMware ESX/ESXi
VMware Server
VMware vCenter Server
Microsoft Virtual PC
Microsoft Virtual Server
Microsoft Hyper-V. Microsoft Hyper-V VM imports are supported as a physical source.Nem tudom mennyire megbízható. Eddig még csak fizikai gépet konvertáltunk át virtuálisba, 3rd party megoldásokat nem. Ott működött a dolog.
-
castiel
aktív tag
ITT a hivatalos forrás
"GPU-accelerated AVC Rendering: Vegas Movie Studio HD Platinum can now use the Graphics Processing Unit (GPU) in equipped computers to improve AVC rendering performance and speed, which allows final projects to be published faster than ever before. Users with a CUDA-enabled NVIDIA® video card are able to encode to the Sony AVC format using GPU-accelerated rendering. "
-
castiel
aktív tag
válasz
#92888064 #11241 üzenetére
tapasztalatból mondom hogy a gtx275 gyorsabb mint a hd5850 video kódolásban, pedig a gtx275 csak 240 cuda magot tartalmaz..
az ati stream teljesen más technológiával készül, ezért kell belőle több, és még így is gyengébb mint a cuda.. nem lehet ilyen alapján összehasonlítani a kettőt..[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Valamit akkor biztos keverek, vagy te értesz félre, szóval adott most az eredeti rendszer, ezt szeretném minél egyszerűbben betölteni egy virtuális gépre is.
Ehhez nyilván készítenem kell egy backup fájlt acronissal, ghosttal, vagy más rendszer backup programmal. És az általa készített fájlformátumot (vmdk, tib...) be kell tudnom tölteni valamelyik virtuális pc megoldásban.
Kérdés az, hogy melyik virtuális pc megoldás (vmware, virtua box, virtual pc) melyik backup program kiterjesztéseit eszi meg??
-
cigam
titán
válasz
castiel #11234 üzenetére
Nem én írtam az avivo-t, lásd(#11228), bennem egy kérdőjel volt ezzel kapcsolatban.
Ez tök furi. A www.sonycreativesoftware.com-on 1találatot nem kaptam a cuda-ra. A Vegas Pro tech.spec. listáján, és a sysreq. listában se taliztam vele, akárcsak a moiestudio esetében.
Persze ettől még lehet, de az ilyesmit kiszokták domborítani, és nem elkussolni. -
cigam
titán
válasz
attiati #11247 üzenetére
??
A rendszermentés ugyanúgy működik virtuálisan mint az igazin. Pl. Készíteszesz a rendszerről egy "mentést" (ghost) pl. a Clonezilla-val. Azt visszatöltöd egy virtuális gépre, akkor megkapod a rendszer másolatát az utolsó bitig. Ha ezt a virtuális rendszert használod, és úgy gondolod mentésre érdemes, a virtuális gépen indítod el a CloneZilla-t, majd a mentést simán visszatöltheted egy valódi gépre.
Egyedül a driverek okozhatnak problémát, mivel a való világ gépei nagyonsokfélék, viszont a virtuálisok 1-2 kártyát emulálnak csak.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
tudnátok mondani olyan virtualis pc megoldást, ami közvetlenül megeszi valamelyik rendszer backup program fájlformátumát?
szóval konkrétan egy virtual pc <--> rendszer backup páros kellene
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Xarina #11243 üzenetére
húzz le mindent fölös dolgot (odd, hdd), és ha ram és vga csere után sem indul, akkor még 3 dolog jöhet szóba: táp, alaplap processzor. kell egy ismerős akinek ugyanolyan foglalatú gépe van, és egyesével tesztelni kell az alkatrészeket. máshogy nem lehet leszűkíteni a kört. első látásra azt mondanám, h alaplap, de a proci is meghalhatott. a táp a legritkább statisztikai alapon, de az sem kizárható, annak ellenére, h elindulnak a ventik(ahogy te írtad, zúg).
szerk.: 1 valami kimaradt, a biost próbáld meg resetelni, ha nem találod a jumpert az elem környékén, akkor vedd ki az elemet, húzd ki a tápból a kábelt (vagy kapcsold ki a tápot, ha van rajta gomb), majd nyomkodd meg párszor a bekapcs gombot (h a maradék kraft is kimenjen belőle), és 2 percig várj. majd vissza az elem, és bekapcs.
[ Szerkesztve ]
-
degu
senior tag
A Szolgaltato a netbekoteskor egy ZTE zxv10w300B tipusu modemet telepitett,ami egyben router is.Szamomra ismeretlen a tipus,es a hw is.Tud valaki magyar linket manualra,es speckora?
-
törölt tag
válasz
castiel #11238 üzenetére
ebből a képből nekem az jön le, h atival jobban járok. 640sp-s elveri a 128 csudásat. no de nem offolom tele a topikot, a lényeg, h a stream-el már el tudok indulni. thx
-
Xarina
aktív tag
Lefagyott a gépem internetezés közben, majd egy reset után már nem indul újra. Vagyis a gép zúg, de a monitor nem kapcsolódik be. Kipróbáltam egy másik videókártyával, de azzal is ez e helyzet. Mi baja lehet még?
-
törölt tag
hardverekkel képben vagyok, csak azt hittem van egy topik ami ezzel a témával foglalkozik, és abból ki tudom hámozni, h egy 128 "csudás" nv kártya jobb erre a célra, vagy egy 800sp-s ati. ebből azt szűrtem le, h nvidiáék több energiát fektettek az ilyen irányú dolgokba.
neked is és castiel-nek köszönöm a segítséget
(#11234) castiel
arra gondoltam, de mint már 2x is írtam, a szakszavakat se tudom, annyira ismeretlen nekem ez a téma.[ Szerkesztve ]
-
castiel
aktív tag
-
cigam
titán
válasz
#92888064 #11228 üzenetére
Na ez már előrelépés. Ha CUDA az álma, akkor itt nézz szét, hogy melyik GPU támogatja.
avivo? 12 egy tucat ill. pontosabban 3 van belőle, mert ott van még az OpenCL
Attól függ milyen progit használsz, merthogy annak kell támogatnia. Pl. A legelterjedtebb vágó a Vegas tudtommal nem támogatja.
Kérdezd meg milyen progikat akar használni, és nézd át az adatlapjait, mik az igényeik, mik a szükségleteik.
Valóban létezik olyan progi ami kihasználja, pl. mediacoder-nek van cudálatos verziója, de elég gyermekcipőben van még ez a dolog.
-
törölt tag
válasz
castiel #11230 üzenetére
anyagi okokból quadro meg firegl(vagy firepro) nem jöhet szóba.
de az eredeti kérdésem az volt, hogy melyik topik foglalkozik ezzel a témával, mert annyira sötét vagyok a témához, h még rákeresni se tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
akkor rosszul fogalmaztam, mint írtam nagyon nem vagyok otthon a témában, még rákeresni se tudtam. a vágás az nem téma(bár nekem valaki privátban szó szerint ezt írta, h videóvágáshoz kell neki a cuda).
de akkor mondjuk a konvertálásra kell a gép(más felbontásra/formátumra). még a szakszavakat se tudom ezzel a témával kapcsolatban. arra volnék kíváncsi,h cuda vagy avivo jobb erre a célra, és úgy választok vga-t a munkásgépbe (3ghz-re húzott fx5000 lesz benne 3-4giga rammal).[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz
Kezdő vagyok #11224 üzenetére
nekem a CCcleaner annyira kinyírja hogy a Wifin nem tudok kapcsolódni a netre..
-
cigam
titán
válasz
Kezdő vagyok #11224 üzenetére
Általában a cccleanert-ajánlják, és valóban jó progi, mivel nem csak a registry "árván mardt" részeit takarítja ki, hanem a különböző temp fájlokat is törli. Kézbentartható vele az automatikusan induló programok, ill. a rendszer mélyebb dolgaiban is tud turkálni, amit nem ajánlatos kezdőnknek, vagy annak aki nem tudja hogy pontos mit jelent/mit csinál. Pl. tud olyan trükköt, hogy ami törlésre kerül azt különböző algoritmusokkal írja felül, így később egy mezei törlésvisszaállító programmal sem menthető meg.
-
-
Kezdő vagyok
őstag
Régebben ma ez már téma volt,én vetettem fel
csak kíváncsiságból:
ki milyen Registry takarítót használ?
kell-e?
kíváncsi lennék rá.
Esetleg okozott-e valakinek valamilyen ilyen progi bajt,és mit? -
cigam
titán
válasz
Kezdő vagyok #11219 üzenetére
Az az 1 pont elég. A kábel 1ik vége scart dudó, a másik vége pedig akármi, ami éppen az erősítőnek szükséges (rca dugó/mama, jack papa/mama, ...) Nem volt feltétel a vide/dvd csatlakoztathatósága. (de ha szükség lenne rá, akkor is fillérekért kapható passzív elosztó)
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz
Kezdő vagyok #11216 üzenetére
Video van, minihifi nincs, de köszi az ötletet!
-
cigam
titán
válasz
Kezdő vagyok #11216 üzenetére
Minek ehez videómagnó?
A TV hangkimenetét (lehet ez RCA vagy scart) egy pici erősítőbe viszed, és kész (Pl. a PC speaker-ek olcsóak, és a legtöbbön van fejhallgatókimenet. -
Kezdő vagyok
őstag
Hello!
Kicsit bonyolult a dolog,de nem megoldhatatlan.
Ha van egy videómagnó otthon,és a TV-t össze lehet kötni vele Scarton,(nevezzük ezt AV1-nek),ha a videót AV1-re kapcsolom,a videót meg valami hordozható mini-hifivel összekötöm RCA-n keresztül,és a mini-hifinek van fejhallgató és RCA csatlakozója,a probléma megoldva.
Előny:a TV nem némul el,ha a fejhallgatón hallgatja valaki a TV-t+bármilyen TV-vel megoldható ez a dolog -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Nagyapámnak tönkrement az ezer éves TV-je. Szereztünk egy igen jó állapotú Thomson TV-t de nincsen rajta fejhallgató kimenet. Az öreg meg nemjól hall és igényelné. Kérdés valami átalakítóval vagy akármivel lehet fejhallgatót csatlakoztatni a TV-hez? (gondolom nem de hátha...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
videó vágás/kódolással kapcsolatban kérnék egy fórumlinket. tesómnak most rakok össze egy munkásgépet, és épp vga választásnál járok. nem tudom melyik lenne jobb videókódolásra. valami jobbfajta sony (hd vagy fullhd) kamera anyagát kellene vágni/kódolni, és nem tudom milyen vga-val lehet ezt gyorsabbá tenni. nagyon nem az én szakterületem, így még az is előfordulhat, h a kérdés is rossz.
előre is köszi a választ/linket -
netseft
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok #11202 üzenetére
Gondolom előfordulhat rendellenes viselkedés, hibaüzenet, de semmi konkrétat nem tudok mondani, mert nálam még nem történt ilyesmi.
Ellenőrizni szerintem nincs mit, akkor jönne elő a probléma, ha hiányozna a kulcs.
CCleaner tényleg nem rossz, más célokra én is szoktam használni. -
Symbi
tag
Sziasztok kedves fórumozok!
Kérlek segítsetek, de ha rossz helyre is írok akkor csak mondjátok, hogy melyik fórumon lehetne alkalmas a téma. Kaptak ajándékba egy Xpert SR MF 4030 típusú mp5 lejátszót, de nem tudom egyszerűen csatlakoztatni a számítógépre. Rengeteget keresgettem a googlen, de semmi sem szólt róla. Ha rákötöm a gépre egy usb 2.0 és 1.1 csatlakozóval, akkor egy pillanatra beugrik a meghajtó(beépített memóriás), de el is tűnik ha meg akarom nyitni a köttetett nem találja. Arra volt még példa, hogy megkérdezte meg formázza-e, de utána azt sem engedte. Utána csak úgy tölti, mintha a konnektorba dugtam volna bele. Már több kábellel is megpróbáltam, de mindig ugyanaz. Kérlek segítsetek ha tudtok.
-
PH-User
addikt
Kiss70 - Dehogy kevés hozzá, most írja, hogy egy darabig megy...
cajn! Valószínű valami hardveres dolog lehet, nagyon gyanakszom, hogy a 3.4-re húzott proci melegszik kegyetlenül és azért megy el a kép. Gondolom, ha kikapcsolod egy időre és utána vissza, akkor újból megy a gép?
-
Kiss70
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok #11199 üzenetére
Szia!
Én is win7 et használok.
És mindig van szemét rajta...CCleaner Ezt ajánlom kis fejlett a kicsike.
Magyar értelemszerűen le ír mindent és sokoldalú.És tudsz biztonsági másolatot készíteni.
Próbáld ki hasznodra lesz.
-
Kiss70
aktív tag
Szia!
A géped kevés hozzá ha más játékkal nincs gond.System Requirements*
Intel Processor - Core 2 Duo E4400 2.0GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
Nvidia Graphics Card - Geforce 7800 GT
ATI Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 14 GB
Direct X - 9Ez a gépigénye a játéknak.
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!