Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
PH-User #47950 üzenetére
Más gépére költsek? Érdekes lenne. Csak hobbiból telepítgetek, javítgatok gépeket az ismerősöknek, rokonoknak, meg aki megtalál és megkér rá. Munkanélküliként erre futja jelenleg.
A tápos témában pedig viszonylag jártas vagyok, csekkold az aláírásom. Csak gondoltam poénból beszúrom ezt a vargánés dolgot. -
Spet
addikt
válasz
PH-User #47927 üzenetére
Üdv ezt találtam a számodra [KATT] Benne is van a támogatott cpu lista:
System, processor, architecture
Chipset: Intel® 965PM+ICH8-M
CPU: Intel® Core™ 2 Duo processor
T5250 (1.5 GHz, 667 MHz, 2 MB L2 cache)
T5450 (1.66 GHz, 667 MHz, 2 MB L2 cache)
T7100 (1.8 GHz, 800 MHz, 2 MB L2 cache)
T7300 (2.0 GHz, 800 MHz, 4 MB L2 cache)
T7500 (2.2 GHz, 800 MHz, 4 MB L2 cache)Így a válasz egy igen erős igen.
-
Hunork
veterán
válasz
PH-User #47920 üzenetére
Szia!
Nem szeretnélek összezavarni, látom kaptál ötleteket, de itt van ez is, nézd meg, általában a hűtésben otthon van a cég...
Thermaltake -
FehérHolló
veterán
válasz
PH-User #47916 üzenetére
Pedig most kezdett érdekessé válni.
Nagyon olcsó megoldás, ha nem eszerint keresel gépházat, és veszel távtartókat a nagyobb slotokhoz (pl CD) párszáz forintért.
Másrészt volt egy PH-s teszt, hogy milyen hatással van a HDD-k teljesítményére a hűtés. A végkövetkeztetés az volt, hogy a hűtés nélküli üzemi hőmérsékleten muzsikálnak a legjobban. Persze ha rendkívül meleg van (vagy nagyon közel van sok darab), akkor egy jó házszellőzés nem árt. Külön merevlemez hűtés szerintem felesleges.[ Szerkesztve ]
-
e30st
tag
válasz
PH-User #47792 üzenetére
ez sokmindentől függ. videókártya driver, kijelző felbontása, oprendszer, a videófájl kiterjesztése, bitráta, médialejátszó.
amúgy meg ne várj sokat tőle, nekem a 25GB-s BDrip-ek még a p8800, 8GB ram, GeForce 320M-el szerelt MacBook Pron is akadoznak. (hozzátenném hogyha váltok VLC-re, az gond nélkül lejátsza, de sokkal szemcsésebben)
-
dudika10
veterán
válasz
PH-User #47730 üzenetére
Melyik lapon van olyan realtek ami egyszerre két hangkártyaként képes viselkedni (vagy netalántán 2 hangkártya van jelen egyszerre)?
Hát látod ilyenre sem emlékszem, hogy megfordult volna a kezeim közt, de mindig tanul az ember.Két hangkártyával egyébként gond nélkül működik a dolog, de ott meg az a probléma, hogy egy program nem tudja használni egyszerre mind a kettőt.
Csak szoftveres okai vannak annak, hogy ez nem működik egyébként, de megfelelő szoftvert nem nagyon akarnak készíteni ehhez. -
GrandeP
addikt
válasz
PH-User #47430 üzenetére
Próbáltad ati-nak a "megkeresem és telepítem programját"?
Tehát, amikor azt választad ki a h auto detect and install...
Vagy télleg megszünt a supportja..
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
PH-User #46404 üzenetére
ez az elmúlt 2 hétben nálam is jelen van.
kedves t-home szolgáltatónál vagyok, és 5mbit/s-os csomagban. A router teljesen jó, modem dettó. A hibát látják, de mindig leráznak egy központi újraindítással. Kb. 3 alkalommal már mondtam, hogy korábban is ez van, de mindig csak sms, hogy hibát javítják. Majd sms, hogy javítva. Közben van net, csak van hogy időközönként megszakad egy pillanatra.(#46406) csongi: Nálam dettó ez volt, amikor még pesten laktam. De szerintem ott fél percnél nem mérte tovább.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz
PH-User #46404 üzenetére
Nem tudom mit lehetne tenni. Este megpróbálom a Cisco Tűzfelet letiltani. Aztán meglátjuk mi lesz. Az agyam elszáll, kijön a szerelő rárakja műszerét vár egy percet aztán kijelenti hogy ez jó. Már volt 2 modem cserém, és mindig az volt az első két körben a válasz hogy az nem lehet rossz. Aztán mégis csak az volt rossz. Most elkezdett itt hivatkozni arra hogy nagy az adatletöltés, sok gigabájt. És? Nem lehet sokat ölteni mert akkor szakadozik a net vagy mi a fene? Nah mondtam a szerelőnek zárja le a jegyzőkönyvet én meg újra bejelentettem a hibát, hátha másik szerelő jön ki, és nem csak 60 mp méricskél.
-
C0d3r
addikt
válasz
PH-User #46357 üzenetére
Nem, idézek a HDSentinel súgójából:
"Ha a kondíció alacsony, de 0 % feletti, garanciális csere még nem kérhető, mivel az öntesztek eredménye és a jelzett állapottól függetlenül a merevlemez "túl kevés" problémával rendelkezik, hogy a gyártó engedélyezze a cserét. Garanciális csere csak akkor kérhető, ha a problémák száma kellően magas szintet ér el és átlépi a gyártó által meghatározott küszöbszintet. Ez esetben a kondíció 0%, ennél nagyobb érték esetén a cserét általában visszautasítja a gyártó vagy a forgalmazó." -
xxxthrief
aktív tag
válasz
PH-User #46013 üzenetére
Köszönöm!
Még 1 kérdés!
Gigabyte ga ma 770 ud3-as lapban tudok magot feloldani?
illetve itt van http://prohardver.hu/tema/amd_core_unlock_mag_feloldasa/hsz_1-50.html
a feloldható procik listája!
Az am3-as procit feloldja az enyém?
Mert elvileg a lapom támogatja az am2 am2+-t és am3 ready!
Üdv! -
F34R
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
PH-User #43375 üzenetére
Ha Samsung N145 vagy N150, akkor át tudod vele kényszeríteni a képernyőt 1024x768-ra, a gyárilag feltelepített Easy Resolution Manager programmal.
Mondjuk az oldalarányokat trozítani fogja, meg jelentősen romlik a képélesség, olvashatóság. Adott esetben mégis jó szolgálatot tehet!
Nézz szét a gépeden, ha nem gyalultad le róla, akkor ott van az! -
localhost
Közösségépítő
válasz
PH-User #43375 üzenetére
Ha jól értem az a kérdés, hogy mit tegyünk, ha egy programot olyan gépen is futtatni szeretnénk, ami nem felel meg a program által minimálisan elvárt hardverkövetelményeknek?
Ha ez a kérdés, akkor rém egyszerű: használjunk olyan számítógépet, ami megfelel az elvárásoknak.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
PH-User #40573 üzenetére
Elvileg a garancia ingyen van. Max a postát kell fizetni.
(már emlékszem, még én ástam elő neked azt a honlapo, ahol le lehet ellenőrízni az rma kódot)
Bár nem biztos, hogy a gyártó ilyen hibára megadja az RMA garanciát. Amikor én a memóriámat küldtem vissza a Curcial-nak, akkor is ment egy kicsit a szívózás. A legjobban akkor jársz, ha írsz egy szívhez szóló levelet a supportnak, hogy ilyen hibara megadják-e az rma garit, de tartok tőle, hogy elküldenek a sunyiba.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PH-User #40571 üzenetére
Ha még garanciális (elkerülte a figyelmemet sry), akkor meg kell próbálni legariztatni. Ha nem megy, akkor vagy a gari bukása és venti csere, vagy együttélsz a hanggal, vagy teljes táp csere. Én Noctua NF-S12B ventiket használok. 3 db 12 cm-es dolgozik a gépben, hang nélkül. Alapból 900 rpm mellett 10,6 dB a gyáéri érték, de a mellé adott ellenállást használva 600-as fordulaton 6,2 dB. Emellett ~50 m^3/órás légszállítást biztosít, ami szerintem bőven elegendő egy 450-es tápnak, még akkor is, ha viszonylag alacsonyabb hatásfokkal dolgozik.
üdv, föccer
-
erikke17
őstag
válasz
PH-User #40460 üzenetére
Kérdezz rá supportnál cserélik e vagy javitják. Mert ha nem akkor csak feleslegesen lenne garanciáztatva
Nekem mikor vga-n venti csapágyas volt úgy voltam vele amig megy addig megy, gari még volt rá egy év, egy hónap múlva elromlott cserélték rajta hűtést, bár csórikám azóta már bit temetőben van
-
Mardel92
tag
válasz
PH-User #40458 üzenetére
Ha teljes körű a gari cserélnek, ha nem akkor bizony elszáll a garancia. Ha nincs rajta ilyen kis "szakadós matrica" és van szerszámod, óvatosan szedd szét (a csavarfejek ne sérüljenek) és adj neki egy kis WD40-et, olajat (persze ha csúszó-, golyóscsapágyas) Ez segíthet még.
[Felelősséget nem vállalok, ha elmenne a gari, nem működne utána, csak akkor csináld ha biztos vagy magadban!!]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar