Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
hello
swf.hu-n régebben volt a flash garlériában rengeteg léink oldalkról ... azok hova lettek?
egy havernak akartam megmutatni valami Angel nevű énekes-zenész csaj oldalát
köszi
-
daninet
veterán
válasz
WildBoarTeam #8097 üzenetére
domain.hu-n van olyan hogy keresés és ott rákattintasz, hogy részletes keresés.. a domain elektrobazar.hu ha beírod kiirja.. Pc-Multimedia Kft. a tulaj ma felhívom őket hátha lesznek oly nedvesek.. 2005óta nincs semmi a címen csak megvették
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
daninet #8094 üzenetére
Először is nézd meg itt: parkoló
Másodszor, ha nincs itt, akkor szerintem e-mail-en lépj kapcsolatba azzal a céggel, aki a regisztrációt készítette és érdeklődj náluk. Őket itt találod: Regisztrátorok listája (persze, ha ki tudod deríteni)Amúgy Te milyen oldalon nézted meg, hogy "Felmondás" alatt van? Csak érdekelne...
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
IceMaci #8093 üzenetére
Hát annyira sajnos én sem értek hozzá, csak itt nálunk a cégnél is van egy progi, ami hardverkulcsos és néha használom.
De kerestem neked néhány leírást miről is van szó:
pendriveból hw kulcs (ez elég hasznos)
wikipedia leírás
egyik gyártó terméke sok leírássalSzerintem keress meg egy nagyobb számtechboltot, ott talán okosabbakat mondanak.
-
Lewzke
őstag
Üdv.
[link]( On Battery Output Voltage : Simulated Sine Wave at 230Vac +/- 10% ) - ezzel a szünetmentessel működni fog az aktív PFC-s tápegységem?[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Nem hardver de itt pörög az élet úgyhogy mondom
Kellene egy domain viszont foglalt. Az állapota Felmondás alatt.. találkozott már valaki ilyenel? Mennyi idő alatt mondják fel? Viszonylag gyorsan kellene.... -
IceMaci
csendes tag
válasz
WildBoarTeam #8072 üzenetére
Tudsz benne segíteni? Jo lenne
-
Cicero
őstag
Múzeumok éjszakájára ugye nem csak elővételben lehet jegyet váltani? Ha elmegyek egy múzeumhoz ott tudok venni karszalagot, ugye?
-
Norbi.Sz
senior tag
Mit állíthattam el Win7-nél, hogy azt csinálja, amikor indítom el a Total Commandert, hogy mindig rákérdez, hogy Futtatom-e rendszergazdaként...
Eddig jó volt, valamire rányomhattam, ahogy siettem és most nem tudom mit állítottam el.Valakinek ötlet?
-
total90
veterán
Hello!
Tudnátok ajánlani nekem néhány jó webkamerát? Ha lehet ne valami brutálisan drágát... A lényeg, hogy jó legyen a képminőség és szép folyamatos képet adjon min. 640*480-ban.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kellene nekem egy olyan progi ami folyamatosan figyeli a főbb elemek(vga cpu chipset)hőmérsékletét mert tegnap raktam össze a vasam és ahogy izzasztom nagyon pörögnek a vencsik
-
L3zl13
nagyúr
Az olcsó DLS routerek tűzfala eléggé primitív, szóval biztos vagyok benne, hogy annál jobb, de hogy mennyi értelme van, azt nem tudom.
Ha viszont úgyis routert használsz (és nem arra kell, hogy notival magaddal vihesd, és mindenhol ugyanazt a "külső" biztonsági réteget nyújtsa) akkor lehet jobba jársz egy olyan routerrel, amire fel lehet tenni valamelyik opensource firmware disztrit, amiben ugyanúgy linuxos firewall található, ellenben ezzel a kütyüvel ellentétben tényleg külső eszközként (ami fizikailag a géped és az internet között helyezkedik el) biztos lehetsz benne, hogy valami vírus vagy trójai nem fogja megkerülni.
Valamint ez a cucc nem váltja ki a szoftveres tűzfalat. Legalábbis azt a részét, amelyik képes felismerni hogy egy adott porton tényleg az a program kommunikál-e ami engedélyezve lett.
-
P100
senior tag
Sziasztok,
Mit szóltok a Yoggie Pico hardveres tűzfalhoz? Hatékonyabb, mint a router tűzfala?
-
PH-User
addikt
Hali!
Win. 7 alatt, ha print screen-elek egy játékban, mindig csak fekete kép van, mikor berakom paintbe...
Valami megoldás létezik, hogy normálisan a képernyő tartalmát fényképezze? -
harry
veterán
Nem tudjátok, hogy egy logitech c120 kamera 640*480 mellett hány fps-t tud? Speciben írnak ilyet, hogy max 30fps, de mellé nem írnak felbontást - illetve a felbontás mellé meg nem írnak fps értéket...
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
IceMaci #8069 üzenetére
Szerinntem az a "bizonyos pendrive a gépbe akkor ne induljon el" dolog az egy harverkulcs (ami persze úgy néz ki mint egy pendrive, csak adattárolásra nem alkalmas). Ezzel csak azt tudod elérni, hogy nélküle nem tudod használni a gépet vagy szoftvert.
De, ha jól tudom attól még, hogy ilyet raksz a gépbe az elindul, csak egy bizonyos ponttól nem megy tovább, ha ez hiányzik. -
gabipaci
őstag
válasz
WildBoarTeam #8068 üzenetére
Vettem egy aktív erősítős 5m-es USB hosszabbítót, legelőször akkor írta ki, de az megszűnt.
Azóta (kb két hét telt el) csak a mobilomat csatlakoztattam tegnap előtt a Logitech bluetooth usb-hez párosítva.
Illetve tegnapelőtt szétszedtem a vízhűtést (kicsi folyt az alaplapra is, de volt kb 36 óra szárítás) és az USB cuccokat tutti nem abban a sorrendben raktam vissza, ahogy voltak. -
csimave
tag
Win7-hez World Cup 2010-es gadget-et tudna valaki találni nekem?
Már kerestem mindenhol, de nem találtam. -
IceMaci
csendes tag
Nemnagyon találtam megfelelő topicot a kérdésemre ezért ide tévedtem be.
Az lenne a kérdés hogy ugye vannak olyan cuccosok hogy ha nincs bent egy bizonyos pendrive a gépbe akkor ne induljon el és a másik a winyó titkosítás ami szintén egy pedrive sorsára jutna. Igazából egy leírás kéne csak
Ehez nem nagyon értek ezért kéne help -
gabipaci
őstag
Hi!
Ezt az uzenetet kapom folyamatosan:
Az USB-eszkozt nem lehet felismerni
A szamitogephez csatlakoztatott egyik USB-eszkoz mukodeseben hiba lepett fel, es a windows nem ismeri fel.
|Ha segitsegre van szuksege, a problema megoldasahoz, kattintson erre az uzenetre.
Rakattintvan:
USB Root Hub (2 port)
-USB komozit eszkoz
-Unknown DeviceA rohely az, hogy akkor is ezt az uzenetet kapom, ha minden USB-t kihuzok (egeret es elolapit is az alaplaprol)
Eszkozkezelo-USB vezerlok-Unknown Device-Tulajdonsagok:
Allapot: Windows leallitotta az eszkozt, mert az problemakat jelzett (kod 43)Milehet a gond?
-
honyike
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Mindkét programot kipróbálom, majd eldől, melyik tetszik jobban!
-
WildBoarTeam
senior tag
Na ez jó kis bukta... a fél ország torrentezett... most miből lesz az a rengeteg forgalom....
-
SzalaiG
addikt
Nem tudja valaki hova tűnt az ncore.cc oldal?
-
sgergi
veterán
válasz
szakalistvan #8055 üzenetére
Táp könnyedén lehet, ugyanis elég kicsi az esély rá, hogy 2 csak úgy tönkremenjen. Egyébként a s.m.a.r.t. ír valamit? Milyen táp?
[ Szerkesztve ]
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Mindkét Hitachi vinyóm tönkrement,abból az egyik még garos hál istennek100/58 , 100/17 HD sentinel szerint.
Szerintetek mitől lehet? 1,5 hónapja néztem akkor még mindkettő tökéletes volt
Max 49 fokra melegedtek fel,ami még nem olyan vészes,van egy kis tuning,3,5 GHz-en megy az E5200.De amire tippelek hogy eléggé berezonál a ház (Gigabyte Luxo) és tönkretette a vinyókat,eddig szivacson voltak de pont egy hónapja csavaroztam őket a helyükre.Esetleg táp? -
L3zl13
nagyúr
CPU terhelés/kernel idő: Mit jelent az a sokszor magas az értéke?
Videó lejátszás közben kb mennyi? 20% vagy 50%?
Ha az utóbbi, akkor szerintem valami driver problémád van.További ötletek:
dxdiagnál minden rendben van? Összes DShow és D3D teszt lefut? AGP gyorsítás ba van pipálva?
Media Player Classic Home Cinema tudja a DXVA-t és elvileg a te kártyád is támogatja. Ezzel nekem kb felére esett vissza a prociterhelés FullHD-nél. Így ugyan nem tudod használni a VSFiltert, ha ez esetleg érdekel. De a MPC belső feliratozója működik, szóval nem vészes.
Youtube: Nézd meg engedélyezve van-e a hardveres gyorsítás a flash playerben. Szerintem defaultból be van kapcsolva, de hátha.
-
TheMarci
addikt
-
FRENK1988
veterán
Nálatok se megy a majomparádé.eu oldal?
-
WolfheartGR
őstag
Valaki tudja hol találok programot az usb freki felhúzásához Win7 alá?
Megajándékozhatnátok egy linkkell előre is köszi -
czpitti
senior tag
válasz
WildBoarTeam #8035 üzenetére
Köszönöm
-
gti16v
őstag
sziasztok.
Van egy blu ray film a HDD-n,power dvd 9 le is játsza,5.1 be is...elvileg magyarnak kéne lenni,de nem tudom,beállitani.
Valami tippet esetleg aki tudja ,hogy kell beállitani??
vagy valami virtuális blu ray lejátszó progit esetleg(név)...vagy esetleg egy daemon tools szerű progit ami kezeli a bluray formátumot...
köszönöm -
czpitti
senior tag
Sziasztok.Valaki elmagyarázná nekem a flash biost?
-
sHe3p
csendes tag
ha memóriát is lezabálja,akkor vmi háttléralaklmazás is lehet a ludas,meg kell nézni feladatkezelőben...
HD3850-es karihoz bőven elég ez a proci...AGP-s csatival -
L3zl13
nagyúr
A nem youtube-os lejátszáshoz milyen progit használsz?
Esetleg próbálkozz meg egy BSPlacerrel vagy egy VLC-vel. Ezek kevésbé proci igényesek.
Taskmanagerben nézd meg közben a proci terhelést. Legyen bepipálva, hogy mutassa a kernelidőket a Performance (teljesítmény) fülön. Ha a piros rész a sok, akkor lehet, hogy más gond van a géppel. (Driver vagy hasonló.)
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz
RootRulez #8024 üzenetére
1 magos 3GHz-es procinak el kellene vinnie egy olyan VGA-val. Tudom, tapasztalat. KMPlayer-hez sem kell HD videókhoz Dual-Core, csak 1 mag 3GHz-en.
Rufusz - Szerintem nézd át a kodekeket a gépen, okozhatnak problémát.
Amit ajánlok XP-re, az a K-Lite Mega Codec Pack.[ Szerkesztve ]
-
Rufusz
tag
P4 3GHz, 1.5GB memória, Radeon 3850HD 512MB a konfig, HD filmek folyamatosan akadnak, 100% körüli procihasználat mellett. Ha pl youtube-t nézem, akkor a 640x480 is szaggat, leáll, a proci szintén max körül...
Valamit be kell állítani, vagy a processzor kicsi a HD-hez? (mondjuk azt hittem a videokártya megoldja...)
-
RootRulez
félisten
válasz
KisCobiii #8017 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy több msn is tudjon futni egy időben, ezáltal több fiókba is be tudj jelentkezni akkor a Messenger Plus!-t ajánlom. Emellett sok mindent is be lehet még állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Selynelar
aktív tag
Köszönöm a segitséget,tényleg a vsync volt a probléma,s már nem vibrál egyáltalán a képernyő.
Üdv
-
KisCobiii
aktív tag
Sziasztok/Tiszteletem!
Csak anyit szeretnék kérdezni, hogy Win7 64bit alatt fut a gép és hogy milyen programmel lehetne egyszerre több msn profilt futattni? Mert ugye Vista és Xp alatt a StuffPlug nevü program volt a jó, de valahogy nem megy fel. Hibát ír ki, vagy volna esetleg valami Win7 verzió? vagy a 64bit miatt?
Ha valaki tudná nagyon hálás lennék.
Üdv.
-
TheMarci
addikt
válasz
honyike #8014 üzenetére
Ultramon-t próbáltam eddig, fizetős, de megszerezhető egyéb helyről is.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/ -
honyike
aktív tag
válasz
honyike #7955 üzenetére
Sziasztok!
Erre tudnátok választ adni?Illetve van még egy olyan kérdésem is, hogy míg öcsém gépe szervízbenvan, addig 2 LCD monitrot használhatok.
Windows 7 alatt hogyan tudom mind a 2 monitorra kiterjeszteni az tálcát? Most úgy vannak, hogy egyikről át tudok menni a másikra, tehát kiterjesztve van az egész asztal. Valahogy nem, tudnám a 2.monitorra is kiterjeszteni a tálcát is? Vagy valami külső alkalmazás segítségével egy 2. tálcát csinálni oda?
Köszi!
-
L3zl13
nagyúr
Talán ez:AutoHotkey
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tudtak valami olyan programot, hogy az "f*" es billentyűkre rá bindel egy szöveget pl:
F5 : SziaÉrtitek.
Szal vannak ilyen programok? -
Blaze71
őstag
VerticalSyncron is csak CRT monitornál van. TFT-nél ajánlott kikapcsolni, hogy ne terhelje feleslegesen a VGA-t, mert hatása úgy sincs.
Selynelar! Ha csak 60 Hz a képfrissítés max felbontásnál, akkor azon az Isten szoftvere sem fog változtatni, mert fizikailag annyi. De ettől még nem vibrál, ott más a gond. A gép többi adatai?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Sas madár #8005 üzenetére
DNS nevet (ha van) a dns szerver tárolja.
Ha gépnévre, domain/csoport névre gondolsz, akkor pedig Sajátgépen jobb klikk->Properties (Tulajdonságok?)->Computer name (Gépnév?) fül -> Network ID (Hálózati azonosító)
Angol Win7 előtt ülök, nem emlékszem a pontos megnevezésekre fejből.
-
Lenry
félisten
válasz
highlighters #8006 üzenetére
akkor szinte biztos, hogy nem érintkezik normálisan a hűtő a procival
a tápot meg sürgősen dobd ki, mielőtt tönkrevágja a gépet. tápegységen soha nem spórolunk mert ha elpusztul, viszi magával a gép többi részét is.
vegyél egy 400-450-es FSP-t, 6-7000 körül hozzád vágják, és azzal nem lesz baj. -
zsizsef
senior tag
Üdv!
Van egy Yamaha CRW-2100S scsi cd író, AHA-2940 UW/B kártyával. WinXP alatt tökéletesen működik. Win7 Pro alatt gondok vannak vele. Üres állapotban a kontroll led villogása szerint olvas, a tálca kinyitás után magától záródik is!. A kártya driver-e a Win7 -re való. A beállításokon nem lett változtatva. A microsoft -os registry piszkálás sem segít.
Köszönöm. -
highlighters
csendes tag
nah megnéztem a tápnak a márkáját nincs ráirva hogy mijen gyártó... :S csak annyi hogy 500W meg néhány technikai adat szoval akkor gondolom ez olyan ratyinnik féleazért vettem 1 éve ezt a tápot mert olcsó volt 5000 ft nah mind 1 100% -ig terheltem a procit a hőmérő megállt 85 foknál.. megérintettem a proci hűtőt és nem éreztem a 20 foknál többnek..
Viszont megse szólal a gép hogy túl melegedett valamilyen alkatrész -
Sas madár
őstag
Tudja esetleg valaki?
Hogyan lehet XP alatt a DNS számítógép nevet átírni?
-
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #8001 üzenetére
Megnéztem ott nincs kipipálva semmi,de ezt a vcf-t megnézem. Nincs kimentve! Mostmár nem érdekel felveszem őket újra.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...